Airtrack til haven – Bedste airtrack til haven 2022

En airtrack til haven er din og dine børns genvej til timers sjov i haven. I denne artikel tester vi markedet for de 5 bedste airtracks, så du kan blive godt rustet til at købe den rette airtrack til dit behov.

En airtrack er en oppustelig madras med mange muligheder og airtrackens underlag afgør om du får en airtrack til hjemmet eller til haven.

En airtrack lader dig udføre en masse forskellige gymnastiske øvelser og byder på mange timers leg og sjov for hele familien.

I sammenligningstabellen nedenunder giver vi dig et overblik over de 5 airtracks og fremhæver kvaliteter og egenskaber ved de forskellige airtracks. Til slut i artiklen kommer en købsguide, der gør dig klogere på alt det du bør overveje inden køb.

Playlife Airtrack with Electric Pump 3x1m#1 Playlife Airtrack with Electric Pump 3x1m – Bedst i test

Denne airtrack fra Playlife vinder bedst i test. Den har en god pris, kommer med en elektrisk pumpe og så er den udstyret med praktiske håndtag i siden.

Fordele

 • Prisen. Alle kan være med her.
 • Praktiske bæregreb i siden, der gør din airtrack nem at transportere
 • Medfølgende elektrisk pumpe
 • Smart og nem at flytte rundt på

Ulemper

 • Længden kan være en ulempe for nogle.

Derfor skal du vælge Playlife Airtrack with Electric Pump 3x1m

Airtracken fra Playlife vinder prisen som bedst i test. Den vinder på pris, de praktiske bæregreb i siden, som gør den nem at håndtere, samt at der medfølger en elektrisk pumpe.

Airtracken er vandtæt, så du kan slæbe din nye airtrack med i svømmehallen og lade den være ude i regnen. Det åbner op for dine muligheder.

På siden af airtracken sidder håndtag og du får en elektrisk pumpe med i købet. Den elektriske pumpe gør, at det er hurtigt at fylde luft i denne airtrack og hurtigt at tømme den for luft igen. På den måde er en airtrack fra Playlife nem at håndtere og transportere.

Denne airtrack måler 3 (L) x 1 (B) meter og har en tykkelse på 10 cm. Den har dermed en størrelse, hvor det giver mening med håndtag og at der medfølger en elektrisk pumpe. Din airtrack fylder ikke meget i din have, da den kun er 3 meter lang. Den fylder stort set ingenting, når den er tømt for luft. Det gør den nem at opbevare.

Længden kan være en stopklods for nogle. Det kan sætte en bremser for de øvelser, du kan udføre.

Airtracken har en rektangulær form.

Abilica Airtrack Home 4x1m#2 Abilica Airtrack Home 4x1m – Bedste billige

Oplagt til springgymnastik, Abilica Airtrack er en sikker god, praktisk home airtrack. Den kan bruges både indenfor og udenfor. Modellen fra Abilica er lavet i double wall fabric.

Fordele

 • Kraftige håndtag på siden
 • Velcro i begge ender
 • Reparationssæt medfølger
 • Håndtag i siderne
 • Vandtæt

Ulemper

 • Der kan tilkøbes forlængere, men det er en ekstra udgift

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge Abilica Airtrack Home 4x1m

Med en airtrack fra Abilica får du en airtrack med forskellige muligheder for anvendelse. Den er lavet af double wall fabric. Det giver en airtrack med en overflade, der er både slidstærk og skridsikker og med et materiale, der kan tåle meget.

Der følger et praktisk reparationssæt med denne airtrack. Det er en fordel, når du vil have en airtrack i din have, da den vil blive udsat for et hårdere underlag.

Airtracken er vandtæt. Du kan tage den med til stranden og lade den stå i regnen.

I siderne på airtracken er der placeret håndtag, som gør den let at flytte og transportere, når den er fyldt med luft.

Der er velcro i begge ender. Du kan tilkøbe forlængere – også kaldet connectors – som gør du kan sammensætte flere airtracks. Du gør dermed listen af mulige øvelser længere.

Connectors er en dog ekstra udgift.

Airtracken måler 4 (L) x 1 (B) meter med en tykkelse på 10 cm – en god airtrack med en standard størrelse.

Den holder til en maksvægt på 150 kg – dvs. der kan løbe mange børn rundt på denne airtrack uden den tager skade.

Airtracken kommer i en rektangulær form.

Berg AirTrack Sport 500#3 Berg AirTrack Sport 500 – Bedste premium

Berg Airtrack Sport 500 vinder som bedste premium. Den er perfekt til sportsudøveren og atleten, fordi du kan indstille dens springkraft.

Fordele

 • Manuel indstilling og justering af springkraft, dvs. affjedringen
 • Slidsikker overflade
 • Modellen er en bred airtrack – 40 cm bredere end en gennemsnitlig airtrack
 • Mulighed for at udbygge måtten

Ulemper

 • Ligger i den dyre ende

Derfor skal du vælge Berg AirTrack Sport 500

Når du skal lave gymnastiske øvelser i haven er denne airtrack fra Berg den perfekte airtrack til din have. Denne airtrack adskiller sig fra en home airtrack. En airtrack fra Berg Sport er en tykkere og bredere model. Den er specialdesignet til også at være velegnet til sportsudøveren, der vil give den gas på sin airtrack.

Du kan indstille affjedringen manuelt. På den måde kan du sikre dig et bedre afsæt på din airtrack, så du får en bestemt springkraft. Det er perfekt når du vil udføre bestemte øvelser og gør den netop velegnet til atleten.

Den gode airtrack model fra Berg er bredere og tykkere end mange andre airtracks. Denne airtrack måler 5 (L) x 1,4 (B) meter og har en tykkelse på 20 cm. Det er især værd at bemærke de ekstra 40 cm i bredden på denne airtrack.

Det er derudover muligt at tilkøbe forlængelser. Med forlængelser kan du gøre overfladen bredere og på den måde strække kanterne. Det gør at du kan udføre flere forskellige øvelser på denne airtrack.

Airtracken kommer i en rektangulær form.

VidaXL Inflatable Gym Mat 15cm 8x1m#4 VidaXL Inflatable Gym Mat 15cm 8x1m – Bedste store airtrack

VidaXL Inflatable Gym Mat kan bruges i haven, bruges indendørs og er vandtæt, så du kan tage den med i vandet.

Fordele

 • Den skridsikre overflade
 • Vandtæt og stødabsorberende
 • Nem at håndtere og opbevare
 • Længden og størrelsen, der åbner op for masser af muligheder

Ulemper

 • Længden og størrelsen kan være for meget for nogle, da den kræver plads, når den er fyldt med luft

Derfor skal du vælge VidaXL Inflatable Gym Mat 15cm 8x1m

Med en airtrack fra VidaXL får en stor airtrack til en god pris. Den vinder prisen som bedste store airtrack. Du kan bruge den i haven, i din stue og på havet eller i svømmehallen. Denne airtrack åbner op for et væld af muligheder for, hvor du kan udføre dine øvelser, samt hvilke øvelser, der er mulige at udføre på din airtrack.

Airtracken har en skridsikker overflade og er stødabsorberende. Det giver en sikkerhed, da det mindsker risikoen for skader.

Den er nem at håndtere, når den skal pumpes op eller tømmes for luft. Når du køber denne airtrack, følger der mange steder en pumpe med.

Den er nem at opbevare, fordi den ikke fylder meget mere end en luftmadras.

Denne airtrack har en perfekt størrelse til flik flak. Airtracken fra VidaXL måler 8 (L) x 1 (B) meter med en tykkelse på 15 cm. Længden på 8 meter gør den til en sikker vinder ift. størrelse. Den er lang nok til at du ikke skal bekymre dig, når dig eller dine børn vil slå flik flak.

Airtracken har en rektangulær form.

Gymplay H15 Airtrack Mini Trainer 3m#5 Gymplay H15 Airtrack Mini Trainer 3m – Bedste miniairtrack

Denne airtrack fra Gymplay er en lille airtrack, der kun er 3 meter lang. Det gør den nem at håndtere, hvilket er en stor fordel.

Fordele

 • Størrelsen vil være en stor fordel for mange. Den fylder ikke meget
 • En bredde på 125 cm.
 • En tykkelse på 15 cm
 • God pris

Ulemper

 • Den kan være for kort til bestemte behov

Derfor skal du vælge Gymplay H15 Airtrack Mini Trainer 3m

Airtracken fra Gymplay er en mini airtrack. Den vinder prisen for bedste mini air track. Den er 3 meter lang, så den fylder ikke meget i din have. Den er nem at få plads til også i en mindre have.

Størrelsen gør, at det er nemt at slæbe denne airtrack ind og ud fra din have alt efter vejret, hvilket er en fordel.

Du får en airtrack med en bredde på 125 cm, som gør op for at denne airtrack er lille. Det gør at du ikke skal være nervøs for at ryge ud over kanterne. Det giver både en større følelse af sikkerhed og samtidig flere muligheder for hvilken type træning du kan udføre på din airtrack.

Denne airtrack måler der 3 (L) x 1,25 (B) meter og har en tykkelse på 15 cm. Tykkelsen på denne airtrack er med til at sikre, at du får et stabilt underlag at lande på. Tykkelsen gør, at du får lidt mere affjedring og springkraft i denne airtrack.

Det er værd at lægge mærke til at den kun er 3 meter lang, for det kan være for kort for nogle.

Airtracken har en rektangulær form.

Sådan vælger du den bedste airtrack til haven

Der er flere forskellige parametre at lægge mærke til, når du skal købe en airtrack til din have.

Størrelsen

Størrelsen, dvs. længden, bredden og ikke mindst tykkelsen er vigtige parametre at have med i dine overvejelser. Størrelsen påvirker de muligheder, du har med din airtrack. Både længden, bredden og tykkelsen spiller en rolle, alt efter hvilke behov du har.

Vandtæt

Et andet parameter, der er værd at have med i sine overvejelser er, om en airtrack er vandtæt. Når du vil have din airtrack til at stå i haven, er det rart at vide om du kan lade din airtrack stå ude når det regner.

Budget

Prisen er selvfølgelig vigtig at have med i sine overvejelser. I denne købsguide har vi så vidt muligt sørget for at inkludere airtracks i priser, hvor alle kan være med. Billige airtracks kan være svære at finde. En idé kan være at holde øje med airtrack tilbud.

Ekstra features

Ekstra features, som indbyggede håndtag eller mulighed for at tilkøbe forlængelser og dermed at kunne udvide sin airtrack, kan være parametre, du kan have med i dine overvejelser. Ekstra features er med til at bestemme hvad du har af muligheder med din airtrack.

Hvad kan du bruge en airtrack til?

En airtrack er kort fortalt en måtte fyldt med luft. Det gør at når du lander på den, lander du blødere og den er mere skånsom mod ben og fødder. En airtrack udendørs er en nem måde at få inkorporeret god træning til alle niveauer i hverdagen. At have en airtrack liggende i din have, er en nem både at inspirere dine børn, dig selv eller din partner til mere bevægelse i hverdagen. Den kan også fungere fint til at ligge og slappe af på samme måde som en trampolin.

En oppustelig airtrack kræver nogle gange meget plads, når den er fyldt med luft. Men præcis som en luftmadras fylder den ikke meget, når den er tømt for luft og kræver derfor ikke meget plads til opbevaring.

En airtrack fungerer på mange måder som en trampolin. Ligesom på trampoliner kan du lave mange forskellige øvelser, da en airtrack bl.a. fungerer som en oppustelig springbane.

Du kan bruge airtracken til at slå kolbøtter, lave en forlæns salto, udføre springgymnastiske øvelser og slå flik flak, samt mange andre øvelser. Kun fantasien sætter grænser.

En airtrack giver god motion og kan bruges af mennesker i alle aldre. Du kan placere airtracken så der er plads til både sjov leg og høje hop. I modsætning til en trampolin er en airtrack nem at flytte rundt med.

Mange airtracks er vandtætte, hvilket gør du kan tage den med i svømmehallen, poolen eller på havet.

En alsidig airtrack, der er vandtæt og kan komme med til stranden, giver også flere muligheder for at du eks. kan øve forskellige gymnastiske øvelser i vandet.

Vær altid opmærksom på, at når du sætter din airtrack op i din have, at der ikke må være skarpe genstande, hvor du sætter den op.

FAQ

Hvilken airtrack til haven er bedst i test?

Den bedste airtrack til haven i test er Playlife Airtrack with Electric Pump 3x1m. Den har en pris, hvor alle kan være med. Den er alsidig, vandtæt, har håndtag i siden så den er let at transportere og så medfølger en elektrisk pumpe, hvilket gør den er hurtig at fylde med luft.

Hvad kan du bruge en airtrack til?

En airtrack er en madras fyldt med luft. Du kan bruge din airtrack til sport, øvelser, gymnastik, yoga mm. En airtrack til haven gør at du nemt kan inkorporere træning i din hverdag og kun fantasien afgør hvad du kan bruge din airtrack til. En airtrack giver god motion til både store og små.