Akku boremaskine → 5 fremragende batteridrevne boremaskiner

I udarbejdelsen af denne akku boremaskine test har vi undersøgt markedet grundigt for priste batteridrevne boremaskiner. Det har ledt os frem til de nedenstående X modeller, som alle klarer sig godt på parametrene: effektivitet, brugerkomfort og indstillingsmuligheder.

Vi har kåret en akku boremaskine DCD777S2T med kuffert, akku og lader som den bedste akku boremaskine i test. Maskinen udmærker sig på samtlige parametre og er endda billig i pris. Men måske en af de andre boremaskiner passer bedre til dig? Læs testen og find den bedste model til dine behov.

Dewalt akku boremaskine DCD777S2T#1 Dewalt akku boremaskine DCD777S2T med kuffert, akku og lader – Den bedste akku boremaskine

Du kan med fordel investere i denne batteridrevne boremaskine fra mærket Dewalt, hvis du gerne vil have en fremragende akku boremaskine og en række medfølgende tilbehør. Netop fordi denne boremaskine kommer med både lader, batteri og kuffert, så er den ideel til personer, der ikke ejer en akku boremaskine i forvejen.

 1. Batteri, lader og kuffert til maskinen medfølger i købet
 2. Effektiv maskine, der er udstyret med en kompakt kulløs boremaskine
 3. Justerbart drejningsmoment med 16 positioner for gode resultater i alle materialer
 4. Udstyret med lygte funktion for et bedre overblik, når du borer

Derfor skal du vælge en Dewalt akku boremaskine DCD777S2T med kuffert, akku og lader

Hvis du leder efter et fremragende startkit til dig, der ikke allerede ejer en akku boremaskine – eller som gerne vil have skiftet alle delene ud, så er denne boremaskine fra Dewalt den rette maskine at gå efter. Modellen leveres nemlig med både oplader og batterier, samt en kuffert til at transportere boremaskinen i. Du har altså alt, hvad du skal bruge fra start af.

Løser opgaven på ingen tid

Denne boremaskine er udviklet med en kulløs motor og Li-ion batteri teknologi. Du får således en effektiv og kraftfuld maskine, der kan holde i mange år. Produktet er udstyret med to gear med justerbart drejningsmoment med 16 positioner, så du altid opnår ensartede resultater uanset hvilket materiale, du arbejder med.

Derudover kan maskinen køre ved variabel hastighed og har både højre- og venstre løb for optimal kontrol under arbejdet. Grebet er desuden gummibeklædt for en større brugerkomfort. Som en ekstra bonus er denne batteridrevne boremaskine udviklet med en lygte funktion. Et indbygget hvidt LED lys vil altså hjælpe med at øge dit overblik, når du borer.

Produktdetaljer

 • Højde: 19,8 cm
 • Længde: 19,2 cm
 • Bredde: 6,7 cm
 • Vægt: 1,5 kg
 • Batteritype: Li-ion
 • Batterispænding: 18 volt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 1750 omdrejninger i minuttet

Makita akku boremaskine DF333DWAJ#2 Makita akku boremaskine DF333DWAJ med akku, lader og kuffert – Den bedste letvægts akku boremaskine

Der er absolut ingen grund til at kæmpe med en stor og tung boremaskine, når du kan købe et letvægts model som denne variant fra mærket Makita. Maskinen er lille og kompakt, men er fuldt funktionel til mindre arbejdsopgaver i hjemmet. Derudover kan den let komme til, hvor pladsen er trang.

 1. Letvægts model, der kan komme til, hvor større maskiner ikke kan
 2. Indbygget LED lys for en god belysning af arbejdsområdet
 3. Lavt lyd- og vibrationsniveau og ergonomisk design for bedre komfort under arbejdet

Derfor skal du vælge en Makita akku boremaskine DF333DWAJ med akku, lader og kuffert

Hvis du leder efter en boremaskine, der ikke er alt for tung at arbejde med i længere tid, så skal du investere i denne letvægts model fra Makita. Modellen er nemlig en lille og kompakt boremaskine med en vægt på 1,2 kg. Den lille størrelse gør det desuden også muligt for dig at komme til ved trange områder uden alt for meget besvær.

Høj brugerkomfort

En af de helt store fordele ved denne akku boremaskine fra Makita er, at den er nem at håndtere grundet sin lave vægt og ergonomiske opbygning. Modellen er bl.a. udstyret med et gummigreb, så man har et bedre greb om maskinen, samt en høj arbejdskomfort. Derudover har den både højre- og venstreløb, så du kan skifte efter behov.

Boremaskinen har også et lavt lydtryksniveau på 70 dB(A) og et vibrationsniveau på 2,5 m/s2, hvilket også forbedrer arbejdskomforten. Du kan desuden altid være sikker på, at du kan se arbejdet foran dig optimalt, da modellen er udstyret med indbygget LED lys.

Som en ekstra bonus medfølger der både lader, batteri og kuffert i købet af denne model, så du har alt, hvad du skal bruge i ét køb.

Produktdetaljer

 • Højde: 20,9 cm
 • Længde: 17,9 cm
 • Bredde: 6,6 cm
 • Vægt: 1,2 kg
 • Batteritype: Li-ion
 • Batterispænding: 12 volt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 1700 omdrejninger i minuttet

Bosch akku boremaskine GSR med akku og lader#3 Bosch akku boremaskine GSR med akku og lader – Den bedste billige akku boremaskine

Du behøver langt fra at betale alverden for din nye akku boremaskine, hvis du ikke har brug for en stor model. Du kan f.eks. med fordel investere i denne variant fra Bosch, der både er let i vægt og har et ergonomisk design. Alligevel er maskinen dog kraftfuld og kan bore gennem en lang række materialer uden problemer.

 1. Billig i pris – og endda inklusiv både oplader og batteri
 2. Let i vægt, da maskinen vejer under 1 kg med batteri
 3. Mulighed for at betjene de to gear med både højre- og venstreløb
 4. Ergonomisk design for optimal brugerkomfort og håndtering af maskinen

Derfor skal du vælge en Bosch akku boremaskine GSR med akku og lader

Købet af en batteridreven boremaskine behøver langt fra at være en dyr affære. Du kan f.eks. med fordel investere i denne akku boremaskine fra Bosch, der er billig i pris, men stadig er en effektiv model, som man ikke bliver træt af at benytte over længere tid. Maskinen er nemlig udviklet som en letvægts model med et ergonomisk design, hvilket tilsammen gør det nemt at håndtere boremaskinen.

Optimale arbejdsbetingelser

Den ergonomiske opbygning med et softgrip håndtag og både højre- og venstreløb giver en optimal brugerkomfort. Derudover har modellen også integreret LED lys, der sørger for belysning af arbejdsområdet uanset hvor du arbejder henne.

Du har desuden rig mulighed for at tage denne boremaskine med dig på farten, da den netop er let i vægt og har en kompakt opbygning. Den er derfor nem at tage med rundt – selv uden en kuffert at have maskinen i.

Modellen leveres desuden med både en oplader og et batteri, så du behøver ikke at tilkøbe noget til din nye maskine lige med det samme.

Produktdetaljer

 • Højde: 16,9 cm
 • Vægt: 0,95 kg
 • Batteritype: Li-ion
 • Batterispænding: 12 volt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 1300 omdrejninger i minuttet

Metabo boremaskine BS 18 LT Compact#4 Metabo boremaskine BS 18 LT Compact – Til dig, der ønsker en kraftfuld akku boremaskine

Med denne boremaskine fra mærket Metabo kan du være sikker på, at du får en yderst kraftfuld boremaskine, der kan klare samtlige opgaver. Du kan således se resultater på ingen tid, når du benytter denne boremaskine til boring og skruning. Maskinen er udstyret med optimal teknologi, der får batterierne til at holde længere på en opladning.

 1. Kraftfuld og effektiv boremaskine med 4-polet Metabo motor
 2. Mulighed for at arbejde uden borepatron
 3. Intelligent batteristyring, som forlænger batteriernes levetid

Derfor skal du vælge en Metabo boremaskine BS 18 LT Compact

Nogen gange er det bare godt med en ydedygtig boremaskine, der klarer al slags arbejde uden problemer. Det er netop sådan en maskine du kan få, hvis du bestiller denne boremaskine fra Metabo hjem. Boremaskinen er udstyret med en stærk og effektiv 4-polet Metabo motor, der både yder hurtig boring og skruning.

Optimal udnyttelse af batterierne

Maskinen er desuden udstyret med Li-ion batterier, som medfølger i købet sammen med en oplader. De medfølgende batterier har kapacitetsvisning, så du altid kan kontrollere opladningstilstanden. Derudover er der også intelligent batteristyring, som beskytter både maskine og batteri, samt forlænger levetiden yderligere.

I købet af denne boremaskine fra Metabo medfølger der, ud over oplader og batteri, også en praktisk bitsholder og bæltekrog, som kan fastgøres til både højre og venstre på maskinen. Derudover er der indbygget arbejdslys, så du altid kan få optimal belysning af arbejdsområdet.

Produktdetaljer

 • Vægt: 1,8 kg
 • Batteritype: Li-ion
 • Batterispænding: 18 volt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 1600 omdrejninger i minuttet

Makita akku boremaskine DDF485RTJ3#5 Makita akku boremaskine DDF485RTJ3 med akku, lader og kuffert – Den bedste støj- og vibrationssvage akku boremaskine

Denne batteridrevne boremaskine fra mærket Makita er det ideelle valg for dig, der hader, når dine maskiner og værktøj larmer alt for meget ved brug. Modellen er nemlig en lyd- og vibrationssvag model, hvilket gør arbejdet en hel del mere behageligt. Samtidig har maskinen et ergonomisk design for ekstra brugerkomfort.

 1. Lydtryksniveau på 74 dB(A) og vibrationsniveau på 2,5 m/s2
 2. Ergonomisk greb for bedre komfort og håndtering af maskinen
 3. Kulløs motor med høj effektivitet og to gear, der kan klare alle typer af opgaver

Derfor skal du vælge en Makita akku boremaskine DDF485RTJ3 med akku, lader og kuffert

Vil du gerne investere i en boremaskine, der ikke larmer alt for meget i brug og ikke giver ubehagelige vibrationer gennem dine arme? I så fald skal du have fingrene i denne batteridrevne boremaskine fra Makita, da den har et lydtryksniveau på kun 74 dB(A) og et vibrationsniveau på 2,5 m/s2. Du vil altså investere i en boremaskine, der både er vibrations- og støjsvag, hvilket vil gøre arbejdet en hel del lettere.

Suveræn arbejdskomfort

Ud over at være støj- og vibrationssvag, så er denne model også udviklet med et ergonomisk design. Du får således en høj brugerkomfort og nemt ved at håndtere maskinen, da den bl.a. er udviklet med et gummibelagt greb. Samtidig har maskinen et integreret LED lys, som sikrer optimal belysning til alle arbejdsopgaver, så du altid kan se, hvad du laver.

Modellen er en effektiv maskine, der kan klare enhver type opgave. Af den grund er den ideel til både privat og professionelt brug. Motoren er kulløs og yderst funktionel og så kan du indstille maskinen til to forskellige gear. Boremaskinen er endda beskyttet mod overbelastning, hvilket er med til at forlænge dens levetid.

Produktdetaljer

 • Højde: 25,5 cm
 • Længde: 16,9 cm
 • Bredde: 7,9 cm
 • Vægt: 1,7 kg
 • Batteritype: Li-ion
 • Batterispænding: 18 volt
 • Omdrejningstal, ubelastet: Op til 1900 omdrejninger i minuttet

Sådan finder du et godt akku boremaskine tilbud

Prisen på flere typer af værktøj og maskiner kan nogen gange godt virke en smule pebret. Af den grund kan det være en fordel at beslutte sig for, hvilken maskine man gerne vil investere i og så derefter finde den på tilbud. Det giver i hvert fald en mulighed for at spare nogle penge i forhold til maskinens normalpris.

For at finde det bedste akku boremaskine tilbud kræver det en smule tålmodighed. Du skal nemlig først sætte dig ind i, hvilken batteridreven boremaskine, du gerne vil have – for derefter at undersøge diverse forhandleres hjemmesider. De fleste online forhandlere har nemlig med jævne mellemrum tilbud på elektrisk værktøj, hvorfor du med fordel kan vente med at købe din udvalgte boremaskine til den kommer på et godt tilbud. Husk desuden at tjekke flere forhandlere, så du er sikker på at få den billigste pris.