AL-KO brændekløver → Bliv guidet til din nye AL-KO brændekløver

1

AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4

AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4 er en oplagt brændekløver, da den både er lille, kompakt og transportabel samtidig med at være produceret af slidstærke materialer. På den måde kan du nemt styre maskinen, samt få optimal og nøjagtig kløvning af forskellige typer træ uden problemer.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4 2.045 kr. jem & fix
AL-KO brændekløver 2200W LSH 520/5 2.595 kr. Homeshop.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En brændekløver er produceret til at skære større stykker træ til anvendelige stykker. Af den grund kan en brændekløver være et ideelt værktøj til dig, der har fældet træer, men ikke orker, at kløve al brændet manuelt. For at arbejdet bliver så gnidningsfrit som muligt, så er  det vigtigt, at du finder frem til en god model. Vi har gjort det let for dig at finde frem til den bedste AL-KO brændekløver for dig, da vi i denne artikel har samlet de bedste modeller fra mærket. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over mulighederne.

AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4#1 AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4 – Den bedste AL-KO brændekløver

AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4 er en oplagt brændekløver, da den både er lille, kompakt og transportabel samtidig med at være produceret af slidstærke materialer. På den måde kan du nemt styre maskinen, samt få optimal og nøjagtig kløvning af forskellige typer træ uden problemer.

 1. Kløvelængde på 370 mm og et kløvetryk på 4 ton
 2. Transportabel model med ergonomisk og to-hånds sikkerhedsbetjening
 3. Produceret af slidstærke materialer for en solid maskine med lang levetid

Derfor skal du vælge en AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4

Hvis du er på jagt efter en optimal brændekløver, der er sikker i drift, så skal du investere i en AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4. Denne brændekløver er nemlig både kompakt og stærk, samt består af slidstærke materialer og komponenter, hvilket sikrer en nøjagtig kløvning af træet og en lang levetid. Maskinen har en kløvelængde på op til 370 mm og et kløvetryk på 4 ton. Derudover kan du altid indstille arbejdshøjden til dine behov, da maskinen har en fleksibel arbejdshøjde.

AL-KO brændekløver 1500W LSH 370/4 er relativt lille i forhold til andre modeller og er transportabel, så du kan tage den med frem for kun at have den stående ét sted. Brændekløveren har bl.a. integrerede og justérbare hjul, der gør det nemt at rykke den. Derudover har maskinen en to-hånds sikkerhedsbetjening og er ergonomisk, hvilket gør kløvningen en del lettere og sikrer, at der ikke opstår problemer.

Produktdetaljer

 • Vægt: 48 kg
 • Driftseffekt: 1500 watt
 • Maks kløvetryk: 4 ton
 • Kløvelængde: op til 370 mm

AL-KO brændekløver 2200W LSH 520/5#2 AL-KO brændekløver 2200W LSH 520/5 – En effektiv og sikker brændekløver

Med en AL-KO brændekløver 2200W LSH 520/5 kan du roligt stole på, at dine træstykker bliver kløvet optimalt. Maskinen består af slidstærke materialer, der kan tåle en del og sikrer nøjagtig kløvning. Derudover medfølger der et montérbart understel til maskinen, så den altid står sikkert og er let at transportere.

 1. Høj kløvekraft på 5 ton og lang kløvelængde på 52 cm
 2. Produceret af slidstærke materialer for længere holdbarhed og effektiv kløvning
 3. Montérbart understel, der får maskinen til at stå sikkert

Derfor skal du vælge en AL-KO brændekløver 2200W LSH 520/5

Hvis du gerne vil være sikker på, at din brændekløver fra AL-KO står optimalt på ethvert underlag, så skal du investere i en AL-KO brændekløver 2200W LSH 520/5. Denne model kommer nemlig med et montérbart understel, der bidrager til, at brændekløveren altid står sikkert og stabilt. Derudover er maskinen også let at transportere, så du kan flytte den efter behov. Brændekløveren er desuden produceret i slidstærke materialer, så maskinen er robust og har en lang levetid.

AL-KO brændekløver 2200W LSH 520/5 hjælper dig med at kløve dit træ præcis som du ønsker det. Den har således en høj kløvekraft med et 5 tons kløvetryk. Derudover har maskinen en kløvelængde på op til 52 cm. Som en ekstra bonus kommer maskinen med en to-hånds sikkerhedsbetjening, så du nemt kan styre brændekløveren.

Produktdetaljer

 • Vægt: 61 kg
 • Driftseffekt: 2200 watt
 • Maks kløvetryk: 5 ton
 • Kløvelængde: op til 520 mm

Reservedele til al ko brændekløver

Der er ikke behov for brug af reservedele til særlig mange AL-KO brændekløvere, da maskinerne er produceret med samtlige dele. Du kan dog altid investere i en ekstra kløvekile, hvis du føler, at du har brug for ekstra kraft i kløvningen af træ. Hos AL-KO finder du f.eks. kløvekiler af specialhærdet stål, der sikrer en optimal kraftoverførsel med et spaltetryk på op til 7 ton. Du vil derfor få en del mere kraft med en sådan kløvekile end du gør med de almindelige kløvekiler. Det er desuden relativt nemt at udskifte AL-KOs kløvekiler, hvis du føler behov for det.

Du kan også med fordel investere i forskelligt arbejdstøj, så du er optimalt beskyttet, når du betjener din brændekløver. Du kan således finde en lang række AL-KO arbejdstøj, der sikrer pålidelig beskyttelse mod arbejdsskader. Listen tæller bl.a. jakker, bukser, sko, handsker, hjelme, høreværn etc. Nogle brændekløvere larmer umådelig meget, hvorfor det kan være en god ide at benytte et høreværn, når du arbejder for at beskytte dine trommehinder.

Find den bedste brændekløver på markedet

Er du ikke helt overbevist om, at en af de ovenstående brændekløvere fra AL-KO lever op til dine behov? I så fald er der stadig rig mulighed for at finde den bedste brændekløver til dig blandt andre mærker. Du kan med fordel finde inspiration i vores store brændekløver test 2021, da du her vil blive guidet til de bedste modeller på tværs af mærker, producenter og forhandlere. På den måde har du mulighed for at få et godt indblik i udvalget uden at være bange for, at du går ned på kvalitet. Du finder den store brændekløver test her.

AL-KOs historie

AL-KO Kober Groups historie startede i 1931 som en lille smedevirksomhed med Alois Kobers ved roret. I 1952 begyndte virksomheden at producere håndbremsehåndtag og i 1966 kastede de sig over produktionen af plæneklippere. I de følgende årtier udvikler koncernen sig yderligere til bl.a. at beskæftige sig med luftteknik og robotplæneklippere, samt at oprette filialer rundt omkring i verden.

I dag er AL-KO en global virksomhed med hovedsæde i Tyskland. Firmaet producerer bl.a. have- og skovredskaber, ventilations- og klimaenheder, samt er underleverandør til europæiske bilproducenter. I alt har AL-KOs virksomhedsgruppe medarbejdere i over 40 lande.

Netop fordi AL-KO er en af de store virksomheder inden for produktionen af have- og skovredskaber, så lever deres produkter også ofte op til høje kvalitetskrav. Er du interesseret i at se, hvilke andre fantastiske produkter AL-KO står i spidsen for? I så fald kan du med fordel se vores artikler om de bedste robotplæneklippere, plæneklippere, mosfjernere etc. Du finder bl.a. et AL-KO produkt i vores test af de bedste robotplæneklippere.

Gode råd til valg af brændekløver

 • Køb en brændekløver, der passer til dine behov – lad f.eks. være med at købe en for stor brændekløver, hvis du ikke har behov for al den ekstra kraft. Flere større modeller er primært til professionel brug, og det kan derfor ikke betale sig for dig at investere i en så stor model
 • Prioritér en transportabel brændekløver, hvis du gerne vil have mulighed for at rykke rundt på din maskine frem for konsekvent at have den placeret ét sted
 • Overvej på forhånd om du vil have en el- eller benzindrevet brændekløver (f.eks. skal du være sikker på, at du har en stikkontakt til rådighed til maskinen, samt en høj nok spænding i dine stikkontakter for at vælge en eldreven brændekløver)

Hvilke parametre skal du fokusere på i valget af din brændekløver?

For at finde frem til den brændekløver, der bedst muligt passer til dine behov, er du nødt til at være opmærksom på, hvilke parametre der er relevante at prioritere. Af den grund kan du herunder se, hvilke elementer du skal se efter og overveje, når du vælger din AL-KO brændekløver.

Kløvehastighed

Det kan tage lang tid at kløve brænde, så hvis du er typen, der ikke gider bruge flere timer, dage eller uger på arbejdet, så kan du med fordel vælge en maskine med en høj kløvehastighed. Du skal dog nok være opmærksom på, at maskiner med en høj kløvehastighed kan være en smule dyrere.

Kløvelængde

Du har sikkert en ide om, hvor lange dine træstykker er, når de skal kløves. For at få det optimale ud af din maskine, er det vigtigt, at du finder en brændekløver, der kan kløve en smule længere end din ønskede længde, men dog heller ikke alt for meget længere, da der ellers vil være spildtid, når stemplet vandrer passivt. En kløvelængde på omkring 52 cm burde være nok til at dække privatpersoners behov.

Kløvekapacitet

Kløvekapacitet henviser til maskinens kraft, og du skal derfor bestemme dig for, hvilken kløvekapacitet du har brug for ud fra hvor store og hårde stykker træ, du skal have kløvet. En kløvekapacitet på 5 ton er ofte rigeligt til almindelige brændekløvning, men du gå efter en model med en kapacitet på 7 ton, hvis du gerne vil have lidt ekstra kraft. Hvis du udelukkende skal benytte maskinen derhjemme til at kløve brænde e.l., så behøver du ikke gå meget højere op i kapacitet, da de større maskiner primært er til professionel brug.