Badebassin til haven – Se de 6 bedste badebassiner i test (2022)

1

Bestway Fast Set badebassin 9.000 liter

Drømmer du om at få et stort badebassin til haven, hvor der er plads til hele familien? Så kan det være, at du skal kigge efter Bestway Fast Set Badebassin, hvor der er plads til mange mennesker. Badebassinet scorer 4.7 stjerner hos Kids Cool shop og har mange tilfredse kundeanmeldelser på Google.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Bestway Fast Set badebassin 9.000 liter
Bestway My First Frame pool
Swim & Fun Kreta XL pool
Bestway Elliptic badebassin
Bestway Babypool 934 kr. ComputerSalg
Bestway Lay-Z-spa Pool Hawaii Airjet 2.898 kr. MM Action

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vi kender alle til de varme sommerdage, hvor det er ulideligt at være i haven og man gerne vil køles af. Derfor kan det være en fordel at have et badebassin i haven, men der findes rigtig mange badebassin på markedet, og det er vigtigt at man finder det der passer til ens have. Derfor har vi lavet denne badebassin test til haven, hvor du kan læse mere om forskellige badebassin og få gode råd til vedligeholdelse af bassinet.

Bestway-Fast-Set-Pool#1 Bestway Fast Set badebassin 9.000 liter  – bedste store badebassin

Drømmer du om at få et stort badebassin til haven, hvor der er plads til hele familien? Så kan det være, at du skal kigge efter Bestway Fast Set Badebassin, hvor der er plads til mange mennesker.

Badebassinet scorer 4.7 stjerner hos Kids Cool shop og har mange tilfredse kundeanmeldelser på Google.

Fremhævede fordele: 

 1. Plads til mange mennesker
 2. Komplet poolsæt med pumpe og slanger
 3. Solidt materiale

Derfor skal du vælge Bestway Fast Set badebassin

En af de største grunde til at du skal vælge Bestway Fast Set badebassin er, at det kan rumme helt op til 9.677 liter. Hvis man ikke har plads til det store bassin i haven og gerne vil have bassinet i en mindre udgave, findes det også i 3.638 liter og 2.300 liter. Det gode ved Bestway Fast Set badebassin er, at man får et komplet poolsæt med filterpumpe, så bassinet bliver gjort rent. Poolsættet indeholder, foruden filterpumpe, slanger og reperationskit. Filterpumpen er med til at rense poolen for snavs, græs og blade, og så skal den bare tilsluttes den nærmeste stikkontakt.

Produktdetaljer:

 • Rummer 9.677 liter
 • 84 cm højt og 457 cm i diameter
 • Oppustelig kant, så den er let at stille op

Bestway My First Frame pool#2 Bestway My First Frame pool – badebassin med fast ramme til børn

Hvis du er på udkig efter et mindre badebassin med fast ramme til dine børn, så det ikke flyder med vand i hele haven, kan det være du skal kigge efter Bestway My First Frame pool, som er ideel til børnenes leg i haven. Bestway My First Frame pool scorer 4.7 ud af fem stjerner hos tilfredse forældre på internettet.

Fremhævede fordele:

 1. Ideel til børnene i haven
 2. Nem og hurtig at samle
 3. Nemt at reparere

Derfor skal du vælge Bestway My First Frame pool

Der er mange gode grunde til at vælge en First Frame pool fra Bestway. Først og fremmest, er det ideelt til både mindre og lidt større børn, da det står stabilt i haven. Fordelen ved dette badebassin er, at det er lavet med en fast ramme af rustfrit metal, så det har en lang holdbarhedstid. Det er bygget af solidt 3-lags materiale, som er sikker på at holde i mange år fremover, og hvis uheldet skulle være ude og det går i stykker, er der ekstra reparations plaster med, så det kan blive så godt som nyt igen. Når det er udenfor sommersæsonen, skal du ikke frygte for opbevaringen af badebassinet, da det kan foldes let og elegant sammen, så det ikke fylder alverdens. Det er altså perfekt til børnefamilien.

Produktdetaljer:

 • 3-lags sidevægge i PVC og polyester
 • Kan rumme 580 liter
 • 38 centimeter i højden og 152 centimeter i diameter

Swim & Fun Kreta XL pool#3 Swim & Fun Kreta XL pool – Stabil pool til haven

Hvis du er på udkig efter en mere stabil pool til haven, som er solidt placeret og ikke bukker i siderne, kan du kigge efter en Swim & Fun kreta XL pool. Swim & Fun Kreta XL pool er et elegant badebassin, som ligger i den mere luksuriøse ende af skalaen. Bauhaus har givet poolen 3.8 stjerner ud af fem.

Fremhævede fordele: 

 1. Solide sider på bassinet
 2. Stor og rummelig familiepool
 3. Ideel til vandlege

Derfor skal du vælge Swim & Fun Kreta XL pool

Først og fremmest har denne pool et elegant udseende, som passer ind i haven hos de fleste moderne hjem. Men ikke nok med, at det er flot at se på, så rummer det altså også 10.800 liter vand, hvilket gør, at der er rig mulighed for at lege med børnene i poolen.

Som prikken over i’et, medfølger der et kvalitets skimmer-sæt, når man køber poolen. Sættet skal være med til at filtrerer blade og snavs fra poolvandet, som giver et rent og godt vandmiljø, der er dejligt og lækkert at bade i. Med skimmer-sættet medfølger der både en skimmer af høj kvalitet, et indløb, pakninger, støvsugeradapter og skimmerkurv. Alt i alt, får du alt hvad du har brug for i dette badebassin.

Produktdetaljer:

 • 10.800 liter
 • 120 centimeter høj og 360 centimeter i diameter
 • Indeholder skimmesæt og filtersystem

Bestway Elliptic badebassin#4 Bestway Elliptic badebassin – billigt badebassin til børn

Hvis du gerne vil glæde børnene med et badebassin, men ikke ønsker at give for mange penge, kan du gå på udkig efter et billigt badebassin. Bestway Elliptic badebassin er et billigt badebassin til børn, som har scoret gode anmeldelser af tilfredse forældre på Google.

Fremhævede fordele: 

 1. Passer perfekt til børn +6 år
 2. Let at puste op – let at tømme
 3. Solidt materiale, der kan tåle leg

Derfor skal du vælge Bestway Elliptic badebassin

Et Elliptic badebassin fra Bestway er både billigt, farverigt og holdbart. Det er perfekt til, når børnene gerne vil ud og bade i haven om sommeren. Badebassinet har tykke og holdbare sider, som gør det stabilt at lege i. Badebassinet har også en indbygget ventil, så du nemt og hurtigt kan puste det op, men ligeså hurtigt kan lukke luften ud af det igen. Det smarte er, at badebassinet også har en afløbsventil, hvilket gør, at det er super hurtigt at tømme for vand, når badesæsonen er ovre. Derfor er Elliptic badebassin nemt for børnefamilier i en travl hverdag, da det tager ingen tid at få det frem og pakke det væk igen.

Produktdetaljer:

 • 542 liter
 • Reparationslapper medfølger
 • 229 x 152 x 51 centimeter

Bestway Babypool#5 Bestway Babypool – badebassin til baby

Selv babyer kan få brug for et badebassin på en varm sommerdag. Hvis du er på udkig efter det perfekte badebassin til babyer, skal du kigge efter en babypool fra Bestway. Det et lille, elegant og så passer det perfekt til små børn. Badebassinet har scoret 4.5 stjerner fra tilfredse forældre på Jollyroom.dk.

Fremhævede fordele: 

 1. Anbefalet til børn mellem 0 og 3 år
 2. Lille og elegant
 3. Perfekt til steder, hvor der er lidt plads

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge Bestway Babypool

Når du skal vælge et badebassin til din baby eller dit barn, skal det naturligvis være 100 procent i orden og sikkerheden i top. Derfor bør du vælge en Bestway babypool, da den er skabt til børn i alderen 0 til 3 år. Det er et blødt og oppusteligt badebassin, hvor dit barn kan sidde trygt og sikkert, mens det bliver kølet af i varmen. Hvis man ikke vil have at barnet skal sidde udenfor, så er baby poolen lavet sådan, at den passer til de fleste almindelige brusebade. Den lille og kompakte størrelse gør også, at det er utrolig nemt at pakke ned og tage med på ferie, så i altid er sikret at jeres baby har et badebassin og køle af i.

Produktdetaljer:

 • Målet 86×86 centimeter
 • Laver af PVC
 • Bør ikke anvendes uden opsyn af en voksen

Bestway Lay-Z-spa Pool Hawaii Airjet#6 Bestway Lay-Z-spa Pool Hawaii Airjet – luksus badebassin til haven

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere luksuriøst til haven, skal du kigge efter Lay-Z-spa pool hawaii Airjet fra Bestway. Det er både et badebassin, som også kan fungere som et spabad. Derfor kan du altså få alle muligheder i haven. Lay-Z-spa pool hawaii Airjet har modtaget rigtig gode anmeldelser på internettet og scorer helt op mod fem stjerner der fleste steder.

Fremhævede fordele: 

 1. Både pool og spabad
 2. Låg medfølger, så bassinet kan afdækkes, når det ikke er i brug
 3. Kan rumme op til seks voksne personer

Derfor skal du vælge Bestway Lay-Z-Spa Pool Hawaii Airjet

Lay-Z-Spa pool Hawaii Airjet giver mere luksus i haven. Du kan have en pool på de varme sommerdage, og et spabad på de lette sommeraftener – alt i samme badebassin. Takket være den medfølgende spapumpe, pustes der let luft i vandet og vandet kan varmes op til næsten 40 grader. Badebassinet er bygget med tykke og luftfyldte vægge, som både holder på varmen og sørger for at du får en behagelig komfort i bassinet. Til dette badebassin medfølger der desuden en masse ekstraudstyr, som blandt andet er med til at rense vandet, sørge for varmen og sikre et stabilt badebassin.

Produktdetaljer:

 • Kan rumme 840 liter
 • Mål i oppustet tilstand: L180 x B180 x H71 cm.
 • Integreret filtersystem til vandet og digitalt styret pumpe

Hvilket badebassin skal man vælge?

Der findes mange forskellige typer af badebassin. Derfor er det vigtigt, at du gør dig klar, hvilket behov du har brug for i et badebassin, inden du går ud og kigger efter et. Det er vigtigt at spørge sig selv, hvor stort det skal være, hvilket materiale det skal være og hvor nemt det skal være at håndtere.

Det findes overordnet tre typer af badebassin. Der findes det klassiske badebassin som er oppusteligt med bløde sider. Dette badebassin er perfekt, hvis man ikke bruger det ret meget eller kun bruger det til børn. Og så er det dejlig behageligt at sidde i. Hvis du gerne vil have et lidt mere stabilt badebassin, som skal bruges både til børn og voksne og skal stå i haven i længere tid, bør du vælge et bassin med fast ramme. Et badebassin med fast ramme står ofte mere stabilt og holder længere. Et sidste og tredje bud på et badebassin er den såkaldte pool. En pool er et lidt eller meget større badebassin, som oftest er indbygget i jorden. En pool er et helårs badebassin og kan også være indendørs.

Hvor meget klor i badebassin?

Hvis du gerne vil have et badebassin, hvor du er 100 procent sikker på, at vandet er desinficeret, så er klor den hurtigste måde at gøre det på. Klor er nemlig den mest effektive måde at desinficere vandet på, og derfor er det også den metode mange mennesker benytter sig af i sit havebassin. Men når man vil anvende klor i sin pool, er det vigtigt, at man får den rigtige dosering af klor i vandet. Derfor skal man altid sikre sig, at doseringen af klor passer præcis til bassinets størrelse. Som oftest kan man læse de rigtige doseringer bag på pakken, så man er sikker på man ikke går galt i byen.

Hvor længe kan vand holde sig i et badebassin?

Der er ikke nogen hovedregel for, hvor længe vand kan holde sig i badebassinet. Hvis du husker at desinficere dit vand og tømme det for skidt og snavs, kan dit badevand holde relativt længe. Så hvis du bruger kemikalier i dit badevand behøver du ikke skifte det så ofte. Du skal dog huske, at hvis badebassinet står hele sommeren, er det selvfølgelig nødvendigt at skifte vandet ud et par gange hen over sæsonen. Hvis du gerne vil undgå at bruge kemikalier i vandet, skal du skifte dit badevand stort set hver dag – særligt i de varme perioder.

Hvordan holdes badebassin rent?

Det er selvfølgelig vigtigt, at dit badebassin er pænt og rent. Men der er mange måder at gøre det på. Eksempelvis medfølger der filterpumpe og skimme-sæt til langt de fleste større badebassin, så det er nemt og hurtigt at fjerne skidt og snavs fra vandet. Men det er ikke altid nok med en filterpumpe, da det er vigtigt, at vandet er fri for bakterier også. Derfor bruger man ofte klor til at desinficere vandet. Det er dog vigtigt, at når man først har vand i bassinet, så rengøre man det ofte med klor eller andre desinficerende kemikalier, så man er sikker på, at bakterierne er væk.