Fluefanger → Sådan slipper du bedst af med fluer og insekter

1

A Green Way fluefanger til vinduet

A Green Way fluefanger til vinduet er den ideelle fluefanger, da den diskret kan sidde i vinduet, men alligevel nemt får lokket fluerne til sig via rød-violette nuancer. Limfælden er desuden fri for pesticider.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
A Green Way fluefanger til vinduet
Ryom Silvalure Clear Window fluefanger
Ryom Silvalure Spiral fluefanger
Ryom fluefanger engangs til udendørs brug
Clatronic IV 3340 Insektdræber Sort

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fluer kan til tider være irriterende, især hvis man har en hel sværm af dem. Du kan heldigvis nemt slippe af med fluer ved at benytte en fluefanger. I denne artikel finder du en række forskellige fluefangere, så du kan finde frem til den bedste variant til dig. På listen finder du bl.a. et produkt, der har klaret sig godt i elektrisk fluefanger test. Du finder dog også andre typer af fælder, der bare skal placeres rundt i huset for at få bugt med fluerne. Uanset hvad du leder efter, er vi sikker på, at du kan finde det på denne liste af de bedste fluefangere.

A Green Way fluefanger til vinduet #1 A Green Way fluefanger til vinduet – Den bedste fluefanger

A Green Way fluefanger til vinduet er den ideelle fluefanger, da den diskret kan sidde i vinduet, men alligevel nemt får lokket fluerne til sig via rød-violette nuancer. Limfælden er desuden fri for pesticider.

 1. 6 limfælder til en billig pris
 2. Kan hurtigt og nemt placeres i vinduer
 3. Pesticidfri fælde

Derfor skal du vælge en A Green Way fluefanger til vinduet

Hvis du er på jagt efter den bedste limfælde til at fange fluer i, så behøver du ikke lede længere. Denne A Green Way fluefanger til vinduet er nemlig perfekt til at tiltrække fluerne og sikre, at de ikke irriterer i huset, stalden e.l. Du har mulighed for at placere limfælden i alle typer af vinduer, da den hurtigt sættes fast med en lille tynd limstribe (der allerede er på produktet). Fælden fanger fluerne på den klistrede side og lokker dem til med rød-violette nuancer. A Green Way fluefanger til vinduet er desuden pesticidfri. Som en ekstra bonus får du hele seks limfælder til en billig pris. De resterende limfælder i pakken kan opbevares ved stuetemperatur, men burde ikke opbevares i direkte sol.


https://www.byghjemme.dk/pi/Ryom-Silvalure-Clear-Window-fluefanger-10-stk-_6635995_122554.aspx#2 Ryom Silvalure Clear Window fluefanger – Den bedste klister fluefanger

Med en Ryom Silvalure Clear Window fluefanger kan du hurtigt få bugt med dit flueproblem, da produktet består af en klæbende fælde, der fastholder fluerne. Du skal desuden ikke være nervøs for, at produktet tørrer ud på dine ruder.

 1. Giftfri klæbende fælde af gennemsigtig plast
 2. 10 strimler i én pakke

Derfor skal du vælge en Ryom Silvalure Clear Window fluefanger

Hvis du prioriterer en mindre tydelig fluefanger, så skal du se nærmere på denne Ryom Silvalure Clear Window fluefanger. Denne fluefanger er nemlig fremstillet af gennemsigtigt plast og så klæber den optimalt. Produktet vil dog på ingen måde tørre ud efter påsætning på dine vinduer eller døre, så du kan altid nemt fjerne fælden igen. Klisteret er desuden giftfri. Ryom Silvalure Clear Window fluefanger måler 48 x 230 mm og én æske indeholder hele 10 strimler.


Ryom Silvalure Spiral fluefanger#3 Ryom Silvalure Spiral fluefanger – Den bedste fluefanger med spiral

Ryom Silvalure Spiral fluefanger er en effektiv fluefanger, der er formet som en spiral. Produktet er giftfri og benytter i stedet en kraftigt klæbende side for at fange fluerne.

 1. Effektiv klæbende fluefanger
 2. Giftfri fanger

Derfor skal du vælge en Ryom Silvalure Spiral fluefanger

Hvis du skal have bugt med mange fluer, så kan en Ryom Silvalure Spiral fluefanger være en god mulighed. Denne fluefanger er nemlig større end andre fluefangere, da hver strimmel måler 4 x 60 cm. Derudover er fangeren formet som en spiral og kan derfor hænges op i huset, stalden, udendørs etc. Ryom Silvalure Spiral fluefanger er en klæbende og giftfri fluefanger. Du får seks strimler / spiraler i én æske af produktet.


Ryom fluefanger engangs til udendørs brug#4 Ryom fluefanger engangs til udendørs brug – Miljøvenlig fluefanger til udendørs brug

Med en Ryom fluefanger engangs til udendørs brug har du mulighed for at få bugt med fluerne før de trænger ind i huset. Fluefangeren benyttes til engangsbrug, men er til gengæld langtidsvirkende.

 1. Miljøvenlig og langtidsvirkende fluefanger
 2. Kan hænges op udendørs

Derfor skal du vælge en Ryom fluefanger engangs til udendørs brug

Hvis du gerne vil have en miljøvenlig fluefanger, der ikke skal opsættes inde i huset, så skal du se nærmere på denne Ryom fluefanger engangs til udendørs brug. Produktet er nemlig optimalt til udendørs brug, da den gerne skal hænge på en terrasse, balkon eller på anden måde tæt ved døre og vinduer. Fluefangeren indeholder et lokkemiddel, der opløses, når posen tilsættes vand. Ryom fluefanger engangs til udendørs brug er en effektiv og langtidsholdbar fluefanger, der desuden er miljøvenlig.


Clatronic IV 3340 Insektdræber Sort#5 Clatronic IV 3340 Insektdræber Sort – Den bedste elektriske fluefanger

Med en Clatronic IV 3340 Insektdræber Sort kan du hurtigt og nemt få bugt med insekter uanset hvor du befinder dig. Denne elektriske fluefanger tiltrækker nemlig fluer og andre insekter med UV lys, der både virker i kunstigt og naturligt lys.

 1. Rækkevidde på hele 20 meter
 2. Dræber insekter uden at du skal løfte en finger
 3. Tiltrækker insekter ved hjælp af et UV lys, så der er ingen lugtgener

Derfor skal du vælge en Clatronic IV 3340 Insektdræber Sort

Er du træt af insekter af enhver art, der flyver rundt i de varmere måneder? I så fald kan en Clatronic IV 3340 Insektdræber Sort hjælpe dig med at holde insekterne væk fra dig. Denne fine elektriske fluefanger tiltrækker nemlig automatisk insekterne ved hjælp af UV lys. Herefter bliver insekterne dræbt, når de rammer en strømtråd i produktet. Du skal derfor ikke længere benytte sprays eller gift for at få bugt med dine insekter. Clatronic IV 3340 Insektdræber Sort har en rækkevidde på 20 meter og kan både benyttes i naturligt og kunstigt lys.