Lille gasgrill test

1

Weber go anywhere

Denne gasgrill fra Weber giver dig – som navnet antyder – mulighed for at rejse overalt med din grill. Tag ud i naturen og nyd de rolige omgivelser mens i spiser aftensmad, tag den med på båden eller noget helt tredje. Den har en brænder, men en fornuftig grillareal, så du kan grille til hele familien.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Weber go anywhere
Dangrill Urban 799 kr. 10-4
Eva Solo Box
Outdoorchef Minichef P-420 G 1.859,40 kr. Homeshop.dk
Cobb premier gasgrill 1.467 kr. Homeshop.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvad er en lille gasgrill helt præcist? Det er en gasgrill, som du kan tage med næsten alle steder, så du har mulighed for at grille på stranden, campingpladsen; en transportabel grill. Vi har undersøgt markedet for små gasgrill, så du har mulighed for at den lille gasgrill, som passer bedst til dig. Leder du efter en lidt større gasgrill, så kan du altid læse vores gasgrill test ved at klikke her. Den gennemgår alt fra store til små gasgrill.

Weber go anywhere#1 Weber go anywhere – Bedste gasgrill 

Denne gasgrill fra Weber giver dig – som navnet antyder – mulighed for at rejse overalt med din grill. Tag ud i naturen og nyd de rolige omgivelser mens i spiser aftensmad, tag den med på båden eller noget helt tredje. Den har en brænder, men en fornuftig grillareal, så du kan grille til hele familien. 

Fremhævede fordele: 

 • Stort grillareal 
 • Trykknaptænding 
 • Stålben, som låser låget fast under transport

Derfor skal du vælge Weber Go anywhere gasgrill

Igen har Weber lavet en god grill, og denne gang en som du nemt kan tage i bagagerummet eller med i campingvognen, på båden eller noget helt fjerde. Den har et grillareal på 41 x 26 cm. og en brænder i rustfri stål, så du kan nemt lave noget grillmad på den. Selvom den kun har en brænder, så kan den faktisk bruges til både direkte og indirekte varme, så du kan lave mere end bare normal grillmad. 

Grillristen er lavet af porcelænsemaljeret stål, så rengøringen er overkommelig. Både bund og låg er også  porcelænsemaljeret. 

Du tænder nemt grillen ved at trykke på knappen på siden af grillen, så du kan komme i gang med at grille i løbet af kort tid. Den bruger normal petroleumsgas, som købes separat. Når du skal transportere den, så fungerer de forkromede stålben, som en lås, der låser låget fast under transporten. 

Alt i alt en rigtig god grill når du skal ud og grille i naturen eller på andre eventyr og uden at gå på kompromis med dine gastronomiske evner. 

Produktdetaljer: 

 • Grillareal: 41 x 26 cm 
 • Effekt: 2,1 kW
 • Brændere i rustfrit stål: 1
 • Højde: 39,9 cm 
 • Bredde: 53,4 
 • Dybde: 31 cm 

#2 Dangrill Urban – Bedste gasgrill til prisen 

Dangrill er et dansk mærke, og de har også lavet deres bud på en transportable grill eller en grill til bordet. Den har en fornuftig pris og smart design. Den er lille, men har et fornuftigt grillareal og du kan nemt skure og og ned for varmen. 

Fremhævede fordele:

 • Bærbar og nem at transportere
 • Gode materialer til en billig pris 
 • Kompatible med resten Grill Flex-produkterne. 

Derfor skal du vælge Dangrill Urban 

Denne gasgrill er egnet til en balkon eller til at tage med på små ture ud i naturen. Den er super nem at transportere, da den ikke er særlig stor. På denne måde kan du spise lækker mad selvom du er ude i naturen. 

Gasgrillen er kompatibel med Dangrills andre Grill Flex produkter, så der findes en del ekstraudstyr til den, så den bliver meget mere end en transportabel grill. 

Den er fremstillet af emaljeret stål og har et grillareal på 31 cm i diameter. Grillristen er lavet af krom lakeret stål og flammetænderen samt fedtskålen er lavet af emaljeret stål.

Det kompakte og smarte design gør den nem at transportere. Låget har et håndtag, som nemt kan komme af og på, da det fastgøres med clips, så når du skal afsted til stranden, så kan du nemt tage grillen med. 

Som ekstraudstyr findes der er smart balkon- og vægbeslag, så har du en lille altan, hvor pladsen er trang, kan du overveje dette beslag. Der findes også andet udstyr fx et betræk. Derudover følger der en regulator med til 7/16 dåse gevind. 

Alt i alt en rigtig god grill til en billig pris, som du nemt kan transportere lige hvor du vil. 

Produktdetaljer:

 • Grillareal: 31 cm i diameter 
 • Brænder: 1 
 • Effekt: 2,5 kW
 • Materiale: emaljeret stål
 • Højde: 43 cm 
 • Diameter: 35 cm 
 • Vægt: 8,75 kg 

#3 Eva Solo Box – Premium gasgrill

Denne bordgasgrill er til den designbevidste forbruger, som elsker at grille og ønsker at udfolde sine gastronomiske evner, men ikke har plads nok til en stor grill. 

Grillen er fra Eva Solo, og der findes noget ekstraudstyr fx betræk og stativ med sideborde. Dette er en grill som er lavet med fokus på kvalitet og design til den lille altan, hvilket også betyder, at den er placeret i den dyre ende af skalaen. 

Fremhævede fordele: 

 • 2 brændere 
 • Flot og stilrent design i god kvalitet
 • Nemme håndtag til at flytte grillen

Derfor skal du vælge en Eva Solo Box gasgrill  

Denne bordgasgrill har to brændere af rustfrit stål, hvilket gør det til meget mere end bare en bordgrill. Du har nemlig mulighed for at bruge både indirekte og direkte varme når du har 2 brændere, hvilket betyder at du i princippet også har mulighed for at bruge din grill som en ovn. Den har også et fornuftigt grillareal på 31 x 37 cm., og det høje og rummelige låg, gør at du har mulighed for at grille fx en steg eller en hel kylling. Grillristen er af rustfri stål, hvilket gør rengøringen nem. 

Designet er lækkert, stilrent, enkelt og eksklusivt, og navnet passer helt perfekt i og med at den lille en boks. Der sidder et termometer på siden af grillen, så du altid kan se, hvor varmt der er inde i din grill. For at tænde grillen sidder der to startere på siden af grillen. Den har 4 enkle ben, så den står robust på bordet, derudover har den også to sidehåndtag, så du nemt kan flytte den, hvis du ikke har den placeret et fast sted. Den er fremstillet af pulverlakeret stål og rustfri stå. 

Alt i alt en fornuftig bordgasgrill, som er lavet i flot design og god kvalitet. Ønsker du at have den stående et fast sted, så har du mulighed for at købe betræk og et stativ med sideborde, som passer perfekt til resten af designet. 

Du kan også bruge en af de store gasflasker til denne grill, hvis du ønsker at have den fast placeret. 

Produktdetaljer:

 • Grillareal på 31 x 37 cm
 • Effekt: 4,2 kW
 • Brændere i rustfri stål: 2
 • Højde: 34 cm 
 • Bredde: 60 cm 
 • Dybde: 40 cm

#4 Outdoorchef Minichef P-420 G – Til dig som leder efter mere end bare en bordgrill

Dette er en grill for dig, som vil have en lille grill, der både kan grille, stege, bage og transporteres. Outdoor er et firma, som laver både gas- og kuglegrill i forskellige størrelser og dette er deres bud på en lille gasgrill, som kan tages med alle steder og samtidig lave fantastisk mad. 

Fremhævede detaljer: 

 • Grillen der ikke flammer
 • Easy flip-tragt
 • God varmefordeling

Derfor skal du vælge en Outdoorchef Minichef P-420 G

Denne gasgrill bliver hurtigt varm og du kan nemt styre varmen på din grill. Dette er ikke en normal bordgrill, da denne også har sideborde, og så kan der tilkøbes stativ til, så den står stabilt. I forhold til, at det er en lille grill, så har den et fornuftigt grillareal. 

Outdoor har lavet et patenterede tragtsystem, hvor der er et stort areal til indirekte varme, så du sagtens kan bruge grillen til at stege en kylling eller en steg, hvis grillristen er stor nok, men den har et relativt højt låg, så der burde være plads til en god del. Den har en vendbar porcelænsemaljeret “easy flip”-tragt til direkte og indirekte varme, og har en rigtig god varmefordeling, så du kan bruge den som en ovn. 

Grillen har et kompakt og enkelt design, og de to sideborde kan nemt tages af, hvis man ønsker det. Den er nem at montere, så du kan komme i gang med det samme. 

Den har et termometer på ydersiden, så du kan holde øje med temperaturen inde i din grill. 

Dette er en god grill til dig, som stadig vil have fornemmelsen af en rigtig grill og ikke bare en bordgrill. Den giver dig masser af muligheder, og der kan tilkøbes ekstra udstyr, så den bliver meget mere end bare en grill. 

Produktdetaljer: 

 • Grillareal: 39,5 cm 
 • Effekt: 4,3 kW 
 • Vægt: 12 kg 
 • Højde 43 cm
 • Bredde: 78 cm
 • Dybde: 53 cm

#5 Cobb premier gasgrill – Grillen til dig, der altid er på farten

Cobb har specialiseret sig i at lave små grill, som er store nok til at kunne invitere gæster over, men også lille nok til at kunne komme med næsten over alt. Den er sikker og smart, fordi den udnytter varmen effektiv, så tilberedningstiden forkortes. Grillen har den perfekte størrelsen til at komme med på båden, campingpladsen, stranden eller bare i haven. 

Fremhævede fordele:

 • Lille og transportabel 
 • Næsten røgfri 
 • Isoleret varmekilde i midten 

Derfor skal du vælg Cobb Premier gasgrill 

Den grill er ikke særlig stor og med sine  5 kg. og et grillareal på 30 cm i diameter, er den nem at transportere. Den er umiddelbart ikke særlig stor, men koordinerer du det korrekt kan du nemt lave varm mad til hele bordet, og derudover findes der masser af udstyr til grillen, som gør oplevelsen endnu bedre og nemmere for dig at lave meget mad på en gang. Du kan købe wokgryde, høj stegerist, skærebræt og meget mere. 

Det smarte grillareal er 30 cm. og har en teflonbelagt stålplade, som både kan bruges til at stege, grille og bage på. Det er altså kun fantasien, som sætter grænser. 

Grillen er designet, så den udnytter varmen mere effektivt. Varmekilden sidder i midten og er omgivet af en tyk isoleret skål. Den er næsten røgfri, så bor du på en lille altan eller andre andre steder med naboer tæt på, så er denne grill perfekt, da den ikke generer omkringsiddende naboer. Det skyldes, at det overskydende fedt og olie fra grillpladen løber ned i renden. Du kan også bruge renden til at hælde vand, vin eller øl i, da det giver damp til kødet, hvilket gør det mere saftigere. Renden kan faktisk også bruges til at koge grøntsager.

Som nævnt, sidder varmekilden i midten med en tyk inderskål og en ydre base, som er i rustfrit stål. Selve konstruktionen gør det muligt at flytte rundt på grillen – også selvom den er tændt. Det er altså en utrolig sikker grill. Grillen bliver opvarmet utrolig hurtigt grundet dens forholdsvis lille størrelse, men også fordi det er en gasgrill. Det er altså hurtigt og nemt at lave middag til hele familien.

Låget er også lavet af rustfrit stål, hvilket gør, at det reflekterer varmen inde i grillen, men smartest af alt, kan det komme i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen en del nemmere. 

Cobb Premier gasgrill bruger butan/propan gasdåser, og på en gasdåse kan den grille i 3 timer. Du har dog også mulighed for at bruge større gasflasker, men det kræver at du køber en adapter og en regulator, som passer til gasflasken. Det gør dog også gasgrillen mindre transportabel, hvis man investerer i en gasflaske, da de er svære at transportere 

Der findes masser af udstyr til denne grill. Altså fra en grillroaster, wokgryde, stegerist, skærebræt, pizzasten, en stander og meget mere. Tilbehøret er faktisk også til en fornuftig pris, så du – uden at skulle betale for mange penge – kan bruge din grill til meget mere end bare en grill. 

Produktdetaljer: 

 • Grillareal: 30 cm i diameter 
 • Materiale: Rustfrit stål 
 • Vægt: 5 kg 
 • Højde: 45 cm

Kort opsummering af testen

Den bedste lille gasgrill, mener vi, at er Webers Go anywhere, fordi det er en grill du kan tage med alle steder uden at gå på kompromis med maden. Den har en brænder, men et fornuftigt grillareal, så der er plads til selv at grille større projekter. 

Bedste gasgrill til prisene er dangrill Urban. Det er en gasgrill, som er nem at transportere med sin vægt på 8,75 kg og aftageligt håndtag. Elsker du at grille i naturen, så er denne grill noget for dig. Den er dog også velegnet til balkoner, da der findes et balkon- og vægbeslag, som giver dig mere plads på din balkon.

Vi har valgt Eva Solo Box gasgrill som vores premium gasgrill, fordi den er lavet i et eksklusivt design i gode materialer. Den har to brændere, hvilket også gør den til meget mere end bare en bordgasgrill, da du kan bruge den som en ovn med direkte og indirekte varme. Derudover kan du købe et stativ til den, hvis du ønsker den et fast sted, men den er også nem at flytte rundt på, hvis du vil bruge den som en transportable gasgrill og tage den med ud i naturen og grille. 

Dette var en kort gennemgang af vores top 3 små gasgrill, men der er flere, så læs denne artikel og find den gasgrill, som passer til dig. 

Hvilken lille gasgrill skal jeg vælge?

Små gasgrill er smarte, fordi du kan tage dem med overalt, hvis du ønsker, men de er også til dig, som har en lille altan og stadig ønsker at grille lækker mad. Derfor er der flere faktorer som du skal tænke over før du køber en lille gasgrill. Hvor lille skal den være? Skal du have den med på farten eller skal den have en fast plads? I denne lille gasgrill test er der både gasgrill, som er ideel til skoven eller bordet, men nogle kan man også få et stativ til, så hvis den har en fast plads, så står den stabilt. 

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en lille gasgrill?

Det er vigtigt, at du overvejer, hvor meget den kommer til at blive flyttet rundt eller om den i virkeligheden kun skal være ude på altanen. 

Jeg har fundet nogle punkter, som du skal være opmærksom på når du skal ud og investere i en lille gasgrill. 

 • Hvor transportable skal den være? 
  • Vægten og størrelsen
  • Mulighed for tilkøb af stativ 
 • Hvilken slags mad skal den kunne lave? 

Hvor transportable skal den være? 

Elsker du at tage grillen med ud i det fri og skal den transporteres til stranden eller ind i skoven, så skal vægten og størrelsen tages i betragtning. Hvis i skal flytte rundt på den eller gå langt med den i længere tid, skal den ikke veje for meget eller være for svær at holde. Vælg en gasgrill med nogle gode håndtag.  

Hvis du derimod har en lille altan eller balkon og mangler en grill, så kan du til nogle modeller købe et smart vægbeslag, så grillen kan hænge på væggen! Det er dog kun en gasgrill i denne test der kan det, og det er gasgrillen fra Dangrill. De andre modeller – og det er der mest normalt – er at der kan tilkøbes et stativ, så det bliver mere end bare en bordgrill. 

Hvilken slags mad skal den kunne lave? 

Du skal overveje hvilken slags mad, du ønsker at lave på denne grill. Er det bare normal grillmad som pølser og brød, så behøver du ikke vælge den helt dyre, men kan nøjes med en af de andre. Vil du gerne kunne bruge den som en ovn og stege kylling eller en steg, så skal du have en som kan bruges til indirekte varme. Der skal typisk to brændere til for at kunne skabe indirekte varme, men som det har vist sig gennem denne lille gasgrill test, så kan de små og runde grill faktisk også bruges som indirekte varme, fordi den fordeler varmen på en bestemt måde som fx Outdoorchef Minichef P-420 G. 

Konklusion

Vi mener, at den bedste lille gasgrill er Webers Go anywhere, fordi som navnet antyder, så er det en grill du kan tage med alle steder uden at gå på kompromis med maden. Den har en brænder, men et fornuftigt grillareal, så der er plads til selv at grille større projekter. 

Bedste gasgrill til prisene er dangrill Urban. Det er en gasgrill, som er nem at transportere med sin vægt på 8,75 kg og aftageligt håndtag. Elsker du at grille i naturen, så er denne grill noget for dig. Den er dog også velegnet til balkoner, da der findes et balkon- og vægbeslag, som giver dig mere plads på din balkon.

Vi har valgt Eva Solo Box gasgrill som vores premium gasgrill, fordi den er lavet i et eksklusivt design i gode materialer. Den har to brændere, hvilket også gør den til meget mere end bare en bordgasgrill, da du kan bruge den som en ovn med direkte og indirekte varme. Derudover kan du købe et stativ til den, hvis du ønsker den et fast sted, men den er også nem at flytte rundt på, hvis du vil bruge den som en transportable gasgrill og tage den med ud i naturen og grille. 

Outdoorchef Minichef P-420 G er også en rigtig god bordgrill, som kan blive til mere end bare en bordgrill, hvis du køber et stativ og ekstraudstyr som fx pizzasten. Den er kompakt og enkelt i designet med integreret termometer og aftagelige sideborde. Varmefordelingen er også rigtig god i denne grill. 

Til sidst i denne grill har vi gennemgået den smarte og transportable Cobb Premier gasgrill. Vi har også gennemgået den i vores anden gasgrill test for gasgrill i alle størrelser. Den kan du læse ved at klikke her. Cobb premier gasgrill er smart, fordi den er lille nok til at den nemt kan tages med, men den fordeler også varmen godt, så du rent faktisk kan bruge den som en ovn. Der findes også et hav af forskellige tilbehør til den, så det er meget mere end bare en lille bord gasgrill. 

Jeg håber, at du er blevet klogere på, hvilken lille gasgrill du skal vælge efter at have læst denne lille gasgrill test. God fornøjelse ud i det blå med grillen.

🏆 Hvilken gasgrill skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en lille gasgrill, som er transportable, så skal du vælge Weber Go Anywhere. Der findes dog mange andre modeller, så find den der passer bedst til dig.

💰 Hvad koster en lille gasgrill?

Der findes mange forskellige grill i forskellige prisklasser. En lille gasgrill findes i mange udgaver, så find den der passer til dit behov. Vi har samlet nogle af de bedste på markedet i vores artikel.

⭐ Hvilken type lille gasgrill skal jeg vælge?

Der findes nogle der er transportable, nogle til camping og så findes der også bare en lille gasgrill til altanen. Der er altså forskellige typer, så vælg den der passer bedst til dit behov.