Bedste solcellelamper

Vil du bringe noget sollys ind i natten? At have de bedste udendørs solcellelamper er en fantastisk energibesparende måde at bringe lys ind i dit hjem og der findes et udvalg af solcellelamper på markedet men også mange forskellige solcellelamper. Så hvad skal man vælge?

De fleste solcellelamper er nu meget sofistikerede og effektive med diskrete solpaneler, der ikke længere er en øjen øm. Find ud af mere, hvorfor du skal bruge solenergi, og hvordan du skal vælge solcellelamper til dit hjem. I denne guide får du et overblik over de bedste mange solcellelamper i test.

vidaXL 44467 12cm 6-packHortus 212-101 2-pack – Bedste solcellelampe

Få den bedste og smukkeste belysning om natten med denne vægmonterede HORTUS LED solcellelampe med sensor. I løbet af dagen oplades de genopladelige batterier af sollyset, der rammer solpanelet. Ved hjælp af den opladede energi tændes LED-lampen automatisk ved mørkets frembrud, når nogen eller noget passerer bevægelsessensoren. Der findes mange lamper, men denne solcellelampe er fremtidens bud på solenergi.

Pros

 • Billige solcellelamper
 • Solcellelamperne lyser et kraftigt lys
 • Solcellelamper til haven
 • Har indbygget kontakt og bevægelsessensor

Derfor skal du vælge HORTUS 212-101 2-pack

Solcellelampen fra HORTUS er perfekt til at oplyse udendørs indgange, trapper og terrasser i din have. Lyset forbliver tændt, så længe en varmekilde er inden for bevægelsessensorens radius. Når varmekilden forlader radius, forbliver lyset tændt i yderligere 45 sekunder, hvorefter det slukkes automatisk. Lampen og solpanelet er vandtætte og påvirkes ikke af regn, sne eller temperaturskift.

For optimal sol/lys modtagelse og dermed længere belysningstid bør solpanelet placeres et sted, hvor det får minimum 6 timers sollys hver dag. Anbring ikke solcellelampen i et skraveret område, da batterierne ikke bliver fuldt opladet, og belysning tiden bliver kortere. Batteriet skal være fuldt opladet før brug. Indstil AUTO/OFF-knappen til AUTO og ret solpanelet mod solen, og lad panelet oplade det indbyggede batteri i 48 timer med sollys. Det anbefales at indstille knappen til OFF, når det bliver mørkt i løbet af 48 timers opladningstiden. Når opladningstiden er overstået, skal du sætte knappen på AUTO igen, hvor den skal forblive. Nu vil lampen lyse med et svagt lys, når det bliver mørkt. Hvis bevægelsessensoren er aktiveret, vil lampen lyse med et stærkt lys i 45 sekunder.

Denne solcellelampe er inklusiv stik og skruer til vægmontering. Lampen har huller til ophæng.

vidaXL Solar 73cm 3-packvidaXL Solar 73cm 3-pack – Bedste solcelle havelamper

Denne LED solcellelampe er udstyret med et AA batteri, der oplades af solenergi i dagtimerne og tænder automatisk, når mørket falder på. Det er den perfekte dekorative belysning til haver, terrasser, stier, indkørsler mv. Og perfekt for at spare på den kostbare energi, der hele tiden folder sig ud lige foran os. Tag fri energi i brug!

Pros

 • Flot og lækkert design
 • Elektrisk energi fra genopladelige batterier

Cons

 • Batterierne skal vedligeholdes sommetider

Derfor skal du vælge vidaXL Solar 73cm 3-pack

Med tre 0,06 watt LED’er indeni kan solcellelampen give 0,18 watt belysning. I løbet af dagen omdanner lyset dagslys til elektricitet og genoplader batteriet. Ved aften tiden tænder den automatisk og kører på den elektricitet, der er lagret i løbet af dagen. Hvor længe lyset holder afhænger af mængden af ​​dagslys, der er lagret, så det er vigtigt at sætte solcellelamperne et sted hvor der er lys i løbet af dagen eller hele dagen så der er fuld opladning til aftenen.

Solcellelampen er miljøvenlig, energibesparende og kræver kun lidt vedligeholdelse i forhold skift af batterier, når de begynder at ruste. Takket være de medfølgende monteringsmaterialer er den udendørs solcellelampe nem at installere. Leveringen inkluderer 6 stk solcellelamper. Selve solcellelampen har et lækkert design der egner sig til den moderne stil. Den kommer i farven sort og giver et flot pift til udendørsområdet, og et godt pift til naturen.

Star Trading Palma 4-packStar Trading Palma 4-pack – Bedste solcellelampe med sensor

Star Trading er kommet op med en smart højteknologisk solcellelampe, der reagerer ved bevægelse. Den indbyggede lyssensor tænder og slukker lyset automatisk i solbelysning. I sollys oplader solpanelet det genopladelige batteri, så man slipper for at skifte batteriet konstant. Omstil din have til grøn energi nu, og få en masse lækker belysning gratis fra den smukke natur.

Pros

 • Bevægelsessensor
 • Flot design
 • Udendørs brug

Cons

 • Kan ikke bruges ved overskyet vejr

Derfor skal du vælge Star Trading Palma 4-pack

4-pak stål baglygter lavet og produceret i rustfrit stål, så de holder i lang tid ude i den frie luft. De kan bruges som fin dekoration i entréen, på stien og i haven. Denne solcellelampe giver en hyggelig stemning og indbydende lys. Star Trading Solar Pullert 4 Pack Palma bruges som udendørs jord belysning. Den kommer i farven sølv, som ikke ruster af, blot fordi den står udenfor. Den har ikke-udskiftelig pærer, der holder i rigtig lang tid. Strømkildetype er batteri, DC, Solar og Batteriteknologi. Lyser når batteriet er opladet, og lades op af solens stråler. Den skal sommetider skifte batterier, men den har en længere levetid end  de fleste solceller.

Hortus 212-104Hortus 212-104 – Bedste solcellelampe til væg

Få smuk havebelysning om natten med denne HORTUS LED solcellelampe med glaskuppel og bevægelsessensor. I løbet af dagen oplades de genopladelige batterier af sollyset, der rammer solpanelet. HORTUS kommer her med flotte solcellelamper der gør haven mere moderne at se på.

Pros

 • Bevægelsessensor
 • Moderne design
 • Lang levetid

Cons

 • Kan have svært ved at opfange sollys hvis andet kunstigt lys forstyrrer

Derfor skal du vælge HORTUS 212-104

Solcellelampen er perfekt til at oplyse udendørs indgange, trapper og terrasser i din have. Lyset forbliver tændt, så længe en varmekilde er inden for bevægelsessensorens område. Når varmekilden går ud af radius, kan solcellen forblive tændt i yderligere 60 sekunder, hvorefter den slukkes automatisk. Når solen er oppe, forbliver lampen slukket for at spare strøm og for at have en lang levetid. Lampen og solpanelet er vandtætte og påvirkes ikke af regn, sne og temperaturskift. For optimal sollys og dermed længere belysningstid bør solpanelet placeres et sted, hvor det får minimum 6 timers sollys hver dag. Belysningstiden bliver kortere, hvis du anbringer solcellerne et sted hvor der ikke er noget  til at lyse dem op. Undgå at placere solcellelampen i nærheden af ​​en lyskilde, der er tændt om natten. Dette kan forhindre lampen i at tænde, eller at lampen kun udsender et svagt lys. Lampens belysningstid kan variere alt efter, hvor meget sollys lampen har modtaget, vejrforhold og dagslysets længde. LED pærer levetid er over 100.000 timer.

vidaXL 44467 12cm 6-packvidaXL 44467 12cm 6-pack – Bedste solcellelampe til haven

Disse LED solcelle lamper er udstyret med et AA batteri, der oplades af sollys og er lavet af god kvalitet. Disse udendørs solcellelamper kan installeres under taget eller fastgøres til hegnet eller væggen, og kommer med en høj lysstyrke til indkørslen.

Pros

 • Let og simpel at montere
 • Flot dekoration til indkørslen

Cons

 • Fastgørelsen virker kun på mindre tagrender, da clipsene er meget smalle

Derfor skal du vælge vidaXL 44467 12cm 6-pack

Med tolv 0,06 watt LED’er indeni kan solcellelampen give et lysudbytte på 0,18 watt. I løbet af dagen omdanner lyset dagslys til elektricitet og oplader batteriet, på denne måde kan du spare penge, ved ikke at bruge energi baseret på ledninger og strøm. Om aftenen tænder den uafhængigt og bruger den strøm, der er fyldt op i løbet af dagen. Lamperne  kan flyttes rundt på som man vil, og holder energi til hele natten, hvis altså der er lagret nok sollys i løbet af dagen. Det er udendørslamper, der holder både i vinteren og i sommeren, og kan bruges i alt slags vejr. Det er en høj kvalitet og batteriet holder i rigtig lang tid.

Star Trading Solar NipponStar Trading Solar Nippon – Bedste billig solcellelampe

Nippon er en stilfuld, sort solcelle belysning, der er drevet af solenergi og giver et hyggeligt og indbydende lys i haven. Den kommer med et spyd, som gør den nem at sætte på jorden, men også at den sidder solidt i både vejr og vind. Nippon giver mulighed for fleksibelt at dekorere haven og gangstierne uden at der skal trækkes ledninger .

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Pros

 • Billig solcellelampe
 • Belysning i 20.000 timer

Derfor skal du vælge Star Trading Solar Nippon

Star Trading er en familievirksomhed grundlagt i 1985 af Ellinore og Christer Johansson, som allerede havde erfaring i belysningsbranchen, og til den dag fremstiller noget af det bedste belysning i verden. Star Trading Solar Nippon er et produkt af dem, til en grønnere fremtid, hvor vi alle kan se frem til at leve med fri energi. Nippon er 2-pack gang lysi stilfuldt sort design, drevet af solenergi. Det er en flot havedekoration, der udsender et hyggeligt lys. Lyset bliver lagret i solcellepanelet i løbet af dagen, og tages i brug om aftenen, når mørket går på hæld. LED pæren har en gennemsnitlig belysning på 20.000 timer. Den indbyggede lyssensor tænder og slukker lyset automatisk isolbelysning. I sollys oplader solpanelet det genopladelige batteri.

Hvad er solcellelamper og belysning, og hvad er dets fordele?

Vedvarende energi er i stigende grad blevet genstand for diskussioner, der søger at finde årsager og løsninger på den stigende miljøkrise og forurening. Der er faktisk ingen tvivl om, at konventionel, industriel produktion af energi bruger vores udtømmelige ressourcer for hurtigt. Derfor er denne måde langt fra at være bæredygtig og vil i ikke så fjern fremtid forårsage mange problemer af en skala, der er større end den, vi står over for i øjeblikket. Men situationen er ikke så grå og håbløs, da nye opfindelser og teknologier udvikles af forskere, der dedikerer deres indsats for at opdage nye mere miljøvenlige alternativer.

I de sidste par årtier er solenergi blevet identificeret som en af ​​de mest effektive af alle de uudtømmelige og vedvarende energikilder, og mange lande gør allerede et stort stykke arbejde med at fremme husholdninger og virksomheder til at investere i solpaneler. Den energi, der opsamles af solpaneler, kan bruges til forskellige formål, og et af dem er at producere solcellebelysning. Grundlæggende er det et belysningssystem, der leverer og lagrer sin egen energi fra sin egen kilde. At finde solcellelamper til dit hjem, er ligesom at spare penge, da solens lys altid er en gratis kilde til fri energi.

Sådan vælger du den bedste solcellelampe

Der findes mange forskellige solcellelamper af solcelledrevet udendørsbelysning. Spørgsmålet er: Hvad skal du bruge din til?

Indkørselsbelysning, landskabsbelysning, lyskæder, eventyr lys. Alle disse kan drives af vores yndlingsstjerne, Solen.

Dette vil bestemme, hvordan og hvor du vil placere dem omkring dit hjem. For eksempel kan solcelleindkørselslys være bedre installeret lavt til jorden og flere steder langs din indkørsel. Du vil skabe en flyvebane effekt for at gøre det nemmere at se kanterne af din indkørsel.

Inden du investerer i solcellelamper, er vigtigheden at finde ud af hvad de skal bruges til og hvilket formål de skal tjene.

Funktion

Forsøger du at holde et middagsselskab eller fange en indbrudstyv? Det kan virke som et dumt spørgsmål, men det er vigtigt. For at vælge de bedste udendørslamper skal du vide præcis, hvad deres funktion vil være.

Hvis du har et par forskellige behov og skal udnytte din plads eller dit budget stramt, så overvej lys med flere indstillinger. Solcellelamper med dæmpere lysindstillinger giver dig for eksempel mulighed for at justere lysstyrken, som du har brug for, uden at spilde strøm.

Der findes et hav af forskellige smart installationer, så dyk ned i hvilket ønske du har.

Lyskvalitet

Lyskvalitet bør være den næst vigtigste egenskab ved din udendørs solcelle opsætning. De bedste solcellelamper kan sammenlignes i lysstyrke med LED-lys. Så dette er fantastisk, hvis du ønsker at sætte et sikkerhedslys eller projektør. Du har måske bemærket, at gadelygter med solpaneler er blevet mere og mere almindelige. Dette skyldes, at solcellelys nu er stærke og pålidelige nok til, at bilister kan stole på dem.

Men i en anden indstilling kan blødere eller mere farverigt lys være mere passende. For eksempel i en romantisk have kan bløde udendørs solcellelamper være bedst til at skabe en reflekterende eller respektfuld stemning. Disse lys kan også have en automatisk timer til når solen går ned, hvilket også er en praktisk funktion at have til julelys.

Et superstærkt solcelle sikkerhedslys kan være nyttigt med en bevægelsessensor til at lyse din vej op i de mørke timer.

Placering

På jorden, uden for væggen eller i et træ, vil du være i stand til at finde solcellelamper, der passer til enhver af disse områder. Endnu en gang at vide, hvordan du vil bruge dine udendørs solcellelamper, vil tage din beslutning for dig.

Nøglen til god landskabs belysning er at vælge nogle få elementer, du ønsker at henlede opmærksomheden på. Skal du for eksempel have et smukt vandfontæne eller blomsterbede, kan du planlægge din belysning omkring dem.

Solcellelys er en meget alsidig mulighed, og de kan bringe en magisk stemning til enhver have. Du kan hænge dem fra træer eller plante dem i jorden i et tilfældigt mønster.

Der findes så mange løsninger til montering af dine lys. Uanset om du vil sætte dem i jorden eller hænge dem på dit hegn, vil du kunne finde et solcellelys til at opnå dette.

Nogle lygter har multifunktions beslag. Så du kan flytte dine lys fra plænen op på væggen uden besvær. Det samme princip gælder for solar sikkerhedsbelysning. Den eneste forskel er, at du vil henlede opmærksomheden på mennesker, der kan kryber hen over din forhave i stedet for dit fuglebad.

Af denne grund er sikkerhedslys altid mere effektive på høje steder, såsom tage, siderne af bygninger og på træer. Dette giver større synlighed og gør det sværere for indtrængere at nå op og pille ved dem.

Klima

Dit lokale vejr vil spille en stor rolle i, hvor vellykket dine solcellelamper fungerer. Mange udendørs solcellelamper har brug for mindst flere timers sollys for at nå en fuld opladning.

Hvis du bor i et mere tropisk klima, er dette muligvis ikke et problem. Men i områder, der er tilbøjelige til overskyede dage, kan du opleve, at dit batteri muligvis ikke oplades effektivt.

Andre miljøfaktorer såsom regn, vind, sne og endda overdreven sollys over en længere periode kan også påvirke levetiden af ​​dine solcellelamper.

Da det er et elektrisk apparat, skal dine solcellelamper altid være vandtætte.

Måden at omgå dette på er at vælge det hårdeste og mest effektive lys til din del af verden og placere dem rundt omkring i dit hjem, hvor de vil være mest beskyttet.

Effektivitet og omkostningsbesparelser

Lad os være realistiske et øjeblik. Ja, udendørs solbelysning kan være bedre for planeten, men du skifter for at spare på din elregning.

Mindre lys med lavere watt kan køre i omkring 6-8 timer i træk på fuld opladning. Solar spotlights og sikkerhedslys kan tage længere tid, da de muligvis også skal forsyne en bevægelsessensor.

For at få mest muligt ud af dine lyskilder skal du investere i et anstændigt energieffektivt kredsløb.