Bedste udendørs overvågningskamera test → De 8 bedste kameraer (2022)

Et overvågningskamera er utrolig nyttigt, når du ønsker at blive mere tryg i dit hjem, både når du er hjemme og når du er væk fra huset. Rigtig mange danskere oplever indbrud i deres hus, og mange af disse indbrudstyve bliver aldrig opdaget, hvilket er rigtig ærgerligt, når man får stjålet sine kæreste genstande, som måske ikke kan erstattes.

Få ram på tyven og hold øje med hvordan de bryder ind i dit hus, med et overvågningskamera. Det kan ofte også være med til at holde indbrudstyvene væk fra dit hus, hvis de opdager, at du har videoovervågning.

Vi har testet 8 forskellige populære overvågningskameraer til udendørs brug, som alle har forskellige funktioner og prisklasse, så du kan være sikker på at finde det perfekte overvågningskamera til dit hjem og dit behov.

Reolink RLC-511 W Udendørs Wi-Fi kam. 5 MP & 4x zoom#1 Reolink RLC-511 W Udendørs Wi-Fi kam. 5 MP & 4x zoom – bedste overvågningskamera i test

Dette overvågningskamera har en fantastisk god billedkvalitet med 5 MP videoopløsning samt motoriseret zoom giver dig meget mere detaljerede detaljer. Kameraet kører over wi-fi og du har nem adgang til optagelserne via en gratis app.

Fremhævede fordele:

 1. 30 meters nattesyn
 2. Bevægelsesregistrering med alarmering
 3. 4 x optisk zoom og Wi-Fi understøttelse

Derfor skal du vælge Reolink Wi-Fi overvågningskamera

Dette fantastiske overvågningskamera giver dig gode, højtopløselige optagelser, der bliver sendt til dig via e-mail ved registrering af bevægelse. Du opnår altså et videobillede med flere detaljer og et skarpere billede end på de fleste andre overvågningskameraer.

4x optisk zoom og Wi-Fi understøttelse

Overvågningskameraet er udstyret med en zoomlinse, som kan forstørre billedet op til 4 gange uden at billedet mister detaljer. Zoomlinsen giver dig mulighed for at optage objekter, der er længere væk og får dem gengivet med endnu flere detaljer.

Kameralinsen har autofokus og alt afhængig af det valgte zoomniveau, kan synsvinklen variere fra 31 grader til ca. 90 grader.

Overvågningskameraets Wi-Fi modul understøtter 2,4 GHz frekvensbånd samt 5 GHz frekvensbånd, hvilket gør kameraet anvendeligt i rigtig mange miljøer. Ved brug af 5 GHz får du bedre hastighed på signalet, og der er mindre risiko for, at signalet bliver dæmpet af naboernes signal. Hvis du dog har brug for maksimal rækkevidde og du oplever forhindringer, der kan dæmpe signalet, har du mere gavn af at bruge 2,4 GHZ.

2T2R MIMO antenner

Med dette overvågningskamera medfølger der 2 stk. Antenner i en 2T2R MIMO konfiguration, som sørger for længere rækkevidde, så du kan placere kameraet langt væk fra din Wi-Fi router, med en afstand på op til 49 meter under optimale betingelser.

Godt nattesyn

Overvågningskameraet virker både i dagslys og i mørke. 24 stk. indbyggede infrarøde LED-dioder, tændes automatisk, når det bliver mørkt. Disse dioder giver en belysning i et område, på op til 30 meter fra kameraet. Det afhænger dog af omgivelsernes reflektion i lyset.

Registrering af bevægelser

Reolink overvågningskameraet har en indbygget funktion, som kan registrere bevægelse, og der bliver aktiveret forskellige alarmeringer ved hver hændelse. Det er muligt selv at vælge om denne bevægelsesregistrering skal være aktiv eller passiv, og hvilke alarmeringer, der skal udløses.

Produktdetaljer:

 • Lagring: SD-kort
 • Videoopløsning: 5 MP (2560 x 1920)
 • Nattesyn afstand: 30 m.
 • Driftstemperatur min.: -10 grader
 • Driftstemperatur maks:  55 grader
 • Dimensioner: Ø 67 x 186 mm

Reolink RLC-410 5 MP PoE udendørs overvågningskamera#2 Reolink RLC-410 5 MP PoE udendørs overvågningskamera – bedste overvågningskamera med PoE-teknologi

Dette udendørs overvågningskamera fra Reolink har en utrolig høj opløsning, som resulterer i overvågning med flere detaljer end de fleste almindelige kameraer. Opløsningen er på 5 MP og er dermed næsten 2,4 gange bedre end Full HD

Fremhævede fordele:

 1. PoE-teknologi gør det let at kabelføre og installere
 2. Krystalklare video og billeder både i dagslys og mørke
 3. Kan modstå hårde vejrforhold

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge RLC-410 overvågningskamera

Dette kamera giver ikke bare højt opløselige videobilleder i dagslys, men med 18 stk. Infrarøde LED-dioder kan den også tage fremragende billeder om natten, med en rækkevidde på op til 30 meter. Du er sikret krystalklare videobeviser ved indbrud, hærværk eller andre uønskede besøg, som forekommer i mørke.

PoE teknologi

Med den avancerede teknologi Power of Ethernet (PoE), giver det dig mulighed for at bruge et enkelt netværkskabel til både video og strømoverførsel, og det gør det legende let at kabelføre og installere kameraet. Det kræver dog, at du har en NVR eller en switch, der understøtter PoE. Som alternativ kan du anvende en PoE injector.

Med PoE får kameraet strøm via netværkskablet, så du ikke behøver strømforsyning.

Overvågningskameraet er lige så godt udendørs, som det er indendørs. Det vandtætte hus har kapslingsklasse IP66-klassificering, som gør det muligt for dig at installere det udendørs, i din garage, baghaven eller andre steder. Kameraet kan sagtens modstå hårde vejrforhold, som regn, sne, intens kulde og varme.

Produktdetaljer:

 • SD-kort maks. Kapacitet: 64 GB
 • Bevægelsessensor: Via DVR/NVR
 • Driftstemperatur min.: -10 grader
 • Driftstemperatur maks. 55 grader
 • Dimensioner: Ø67 x 186 mm

Reolink Argus Eco Udendørs Wi-Fi kamera m. solceller#3 Reolink Argus Eco Udendørs Wi-Fi kamera m. solceller – bedste miljøvenlige overvågningskamera

Dette overvågningskamera er 100% kabelfrit, da det kører på batteri, der bliver ladet op af et solcellepanel. Kameraet leverer et godt og detaljeret billede i HD-opløsning med 15 billeder per sekund.

Fremhævede fordele:

 1. Kabelfrit med solcellepanel
 2. To-vejs samtale mulighed med indbygget mikrofon og højttaler
 3. Justérbar bevægelsessensor, med rækkevidde på 9 m.

Derfor skal du vælge Reolink Argus Eco overvågningskamera

Dette overvågningskamera er til dig der ønsker et kamera, der er bedre for miljøet, da den har ikke kører på strøm, men på batter, der bliver opladet af solen via det medfølgende solcellepanel. Hvis der ikke er meget sol af gøre brug af, når batteriet skal oplades, eller hvis du ønsker at bruge montere det indendørs, kan kameraet også lades op med 5 volt/ 2A USB strømforsyning. Denne strømforsygning medfølger dog ikke.

Indbygget mikrofon

Argus Eco overvågningskameraet har indbygget mikrofon og højttaler i høj kvalitet, som giver dig mulighed for at have en to-vejs samtale, så eksempelvis kan skræmme de uønskede gæster væk.

Kameraets bevægelsessensor har en rækkevidde på op til 9 meter, som kan justeres. Når der sker bevægelse i kameraet, bliver du alarmeret via en app og en besked på e-mail.

Kameraet har desuden 6x digital zoom samt et nattesyn med infrarødt lys, der rækker op til 10 meter.

Bemærk, at overvågningskameraet kun kan lagre på micro-SD kort og ikke kan anvendes med en NVR eller via RTSP/ OnVif

Produktdetaljer:

 • Dimensioner: Ø 71×186 mm
 • Driftstemperatur min.: -10 grader
 • Driftstemperatur maks.: 55
 • Synsfelt /FOV diagonalt: 100 grader

Reolink Go Udendørs 4G kamera til SIM-kort m. batteridrift#4 Reolink Go Udendørs 4G kamera til SIM-kort m. batteridrift – til dig der ønsker et godt overvågningskamera uden strømforsyning

Dette overvågningskamera fra Reolink Go er det perfekte valg, hvis du skal overvåge et område, hvor du hverken har Wi-Fi eller strømforsyning. Overvågningskameraet kan placeres lige hvor du har lyst, så længe der er 3G eller 4G dækning.

Fremhævede fordele:

 • Kan placeres alle steder med 3G eller 4G dækning
 • Genopladeligt batteri
 • Brugervenlig app til iPhone og Android

Derfor skal du vælge Reolink Go overvågningskamera

Dette udendørs overvågningskamera kan også bruges som vildtkamera, med mulighed for livevideo, så du kan få adgang til at se, hvad der sker foran kameraet, når der registreres bevægelse.

Langtidsholdbart batteri

Reolink Go overvågningskameraet har et opladeligt batteri, som kan holde kameraet kørende i flere uger, op til 2 måneder i standbytilstand, alt efter hvor meget det bliver brugt. Med fuld aktivitet, som adgang til livevideo og afspilning af optagelser, kan kameraet holde i 8 timer. Batterilevetiden kan dog variere baseret på hvilken udbyder du har af mobilnetværk, signalstyrke og andre faktorer.

Du har også mulighed for at tilslutte et solcellepanel, som kan oplade batteriet løbende og dermed forlænge batteridriftstiden. Dette solcellepanel følger dog ikke med, men kan tilkøbes.

Du kan altså bruge dette overvågningskamera på de mest ødede lokationer, og overvåge dyr og mennesker, med det indbyggede PIR-sensor bevægelsessensor, som sender en push-besked til app’en samtidigt med at der sendes en e-mail og lagres en video på micro-SD kortet.

Brugervenlig app

Der medfølger en app til kameraet, som kan downloades til Android og iPhone. Denne app har adgang til kameraets live-view og afspilning af videoer lagret på micro-SD kort. Denne app kan også bruges til indstilling af overvågningskameraet, herunder aktivering og deaktiverings af bevægelsessensoren.

Derudover, har overvågningskameraet et nattesyn på op til 10 meters afstand.

Produktdetaljer:

 • Videoopløsning: Full HD 108p (1920×1080)
 • Driftstemperatur min.: -10 grader
 • Driftstemperatur maks.: 55 grader
 • Dimensioner: Ø 75×113 mm

Trådløst sæt med 7” monitor/ optager og 1 kamera#5 Trådløst sæt med 7” monitor/ optager og 1 kamera

Dette udendørs overvågningskamera gør det muligt for dig at holde øje med dit hjem og din ejendele, med et knivskarpt og stabilt billede, som kan ses med det medfølgende 7” skærm. Overvågningskameraet reducerer interferens, sikrer privatlivet og har en stor optagelses-rækkevidde.

Fremhævede fordele:

 • Avanceret trådløs 2,4 GHz digital teknologi
 • Udvidet rækkevidde på op til 150 meter
 • Medfølgende 7” skærm, der understøtter op til 4 kameraer

Derfor skal du vælge dette trådløse overvågningskamera og skærm

Dette overvågningskamera giver et ultra-detaljeret billede med night vision i form af infrarøde LED-dioder på op til 5 meter. Med den medfølgende 7 tommers skærm, kan du tilslutte op til fire kameraer. Der følger ét trådløst overvågningskamera med, de andre 3 kan tilkøbes.

Når du optager på SD-kort, er der brug for cirka 5 MB per minut, per kamera. Det vil altså sige, at der er plads til cirka 3 timers optagelse på 1 GB og cirka 3 døgn og 19 timers optagelse på 32 GB.

Indbygget bevægelsessensor

Overvågningskameraet har en indbygget bevægelsessensor, som betyder at kameraet starter, når der registreres bevægelse. Du har dog også mulighed for at starte en optagelse manuelt, som optager selvom der ikke registreres nogen bevægelse.

Overvågningskameraet har en utrolig lang rækkevidde, da den kan optage på op til 150 meters afstand. Dette er takket være den krypterede frekvens 2,4 GHz, der også reducerer interferens og sikrer privatlivet.

Desuden kan du vælge at optageren enten skal stoppe, når der ikke er mere plads på SD-kortet, eller i stedet påbegynde overskrivning, så de ældste optagelser bliver slettet gradvist, når der er behov for nye optagelser.

Produktdetaljer:

 • Synsfelt (FOV): 73°
 • Driftstemperatur (kamera): – 10 til 50 grader
 • Driftstemperatur (skærm): 0 til 40 grader
 • Strømforsyning (kamera): 5V DC/ 1A
 • Strømforsyning (skærm): 5V DC/ 2 A
 • Dimensioner (kamera): 132 x 64 x 57 mm (mål er ekskl. stativ)
 • Dimensioner (skærm): 214 x 157 x 26 cm
 • Optagerkapacitet (skærm): 91 timer (med 32 GB SD-kort)

Udendørs CCTV-overvågningskamera Bullet HD analog HD DVR#6 Udendørs CCTV-overvågningskamera Bullet HD analog HD DVR – til dig, der ønsker et kamera til tilslutning af din harddiskoptager

CCTV-overvågningskameraet er til udendørs brug og bruges til tilslutning til harddiskoptager. Det giver dig mulighed for at sammensætte en videoovervågningsinstallation, der passer til alle dine behov, så du kan sikre dit hjem bedst muligt og føle dig tryg.

Fremhævede fordele:

 • Til tilslutning til harddiskoptager
 • Skarpe billeder
 • Nattesyn på op til 20 m.

Derfor skal du vælge CCTV analog overvågningskameraet

Dette overvågningskamera giver dig fri mulighed for at sammensætte en videoinstallation, der passer nøjagtigt til dit behov. Tilslut dette bullet-kamera med en harddiskoptager og opnå super skarpe billeder under alle betingelser.

Vandtæt metalkabinet

Overvågningskameraet har en vandtæt metalkabinet, som giver dig mulighed for frit at kunne montere kameraet enten indenfor eller udenfor. Kameraet kan med sine infrarøde LED’er også optage i mørk. De gør det også muligt for dig at optage over en større afstand på op til 20 meter i mørke

Produktdetaljer:

 • Videoopløsning: HD 720p (1280×720)
 • Driftstemperatur min.: -10 grader
 • Driftstemperatur maks.: 50 grader
 • Strømkilde: 12 V DC
 • Dimensioner: 55 x 53 x 160 mm

ABUS Udendørs 1080p PTZ Wi-Fi kamera - et godt allround-#7 ABUS Udendørs 1080p PTZ Wi-Fi kamera – et godt allround-overvågningskamera

Dette trådløse overvågningskamera er med en glimrende fuld HD 1080p opløsning med hele 270 graders overvågning, både i dagslys og i mørke. Kameraet styres via en smart app.

Fremhævede fordele:

 1. Effektiv allround-overvågning udendørs
 2. Brugervenlig, intuitiv opsætning af en fjernadgang til kameraet
 3. Reduktion af fejlalarmer vha. justérbar bevægelsesmaske

Derfor skal du vælge ABUS udendørs Wi-Fi overvågningskamera

ABUS overvågningskamera er et effektivt allround-overvågning med god opløsning. Kameraet kan styres via en app med 270 graders panområde og 90 graders tilt-område. App’en der skal bruges kan enten være “App2Cam Plus” eller “Smartvest”. Det afhænger af om du ønsker at kameraet skal bruges som en stand-alone løsning eller som en del af Smartvest alarmsystemet.

App’en bruger du til at styre optageområdet, aktivering og deaktivering af mikrofon, trin-for-trin guide til installationen samt er det her du får besked om aktiviteter via en pushmeddelelse. Her kan du også tage snapshorts eller få adgang til de tilhørende videobilleddata. Du kan ogaå få besked om aktiviteter via e-mail.

Kraftig datakompression

Kameraet benytter Wi-Fi, men belaster netværket minimalt, da den har en kraftig datakompression på H.264 High Profile-kompression)

Hvis Wi-Fi-signalet ikke er kraftigt nok, det pågældende sted, er det muligt at anvende en ekstern antenne (ABUS TVAC17520) til forbedring af trådløs transmission.

Overvågningskameraet kan også optage om natten med infrarød natsigtfunktion på op til 8 meter, som også er af god kvalitet, som optagelserne i dagslys.

Produktdetaljer:

 • Videoopløsning: Full HD 1080p (1920 x 1080)
 • Driftstemperatur min.: -10
 • Driftstemperatur maks.: 50
 • Strømkilde: 230V – 5V DC omformer medfølger
 • Dimensioner: 205 x 140 x 155 mm

Arlo Pro 2 VMS4340P#8 Arlo Pro 2 VMS4340P – smart, moderne overvågningssystem med 3 kameraer

Dette trådløse overvågningssæt kommer med en video server samt 3 kameraer i HD-opløsning, så du kan overvåge flere steder omkring eller i dit hjem, for at holde dig opdateret på alt hvad der foregår. Med Arlo Pros simple og smarte design, vil du nemt kunne tilpasse netop den slags overvågning du ønsker.

Fremhævede fordele:

 • 2-vejs audio og indbygget mikrofon samt højtaler
 • Langtidsholdbart batteri og høj fleksibilitet
 • Kan bruges udendørs i alt slags vejr, og mulighed for tilkøb af solcellepanel

Derfor skal du vælge Arlo Pro 2 overvågningssæt

Dette overvågningssæt er perfekt til dig der ønsker masser af muligheder for overvågning i og omkring dit hjem. Overvågningskameraerne styres via en app, hvor du kan zoome ind på specifikke områder og stadig holde den gode opløsning, så du får alle detaljer med.

Trådløs overvågning

De 3 overvågningskameraer er trådløse og har en rigtig god batterilevetid. Hvis du anvender et af kameraerne udendørs, har du mulighed for at tilkøbe et solcellepanel, der forlænger kameraets batterilevetid.

Du kan også tilkoble overvågningskameraerne til strøm, og er får du adgang til endnu flere funktioner, såsom en endnu hurtigere bevægelsessensor, ved at bruge “Look Back” funktionen. Denne funktion gør det muligt for dig at spole tilbage inden der var registreret bevægelse på kameraet, som giver dig en bedre forståelse for hvad der skete i den pågældende optagede aktivitet.

Du vil få pushbeskeder og e-mail underretninger, når der bliver registreret bevægelse. Du har også mulighed for manuelt at vælge hvilke specifikke steder, du ønsker pushmeddelelser fra.

Som en ekstra funktion, arbejder Arlo 2 overvågingssystemet sammen med Amazon Alexa produkter, som er en digital assistent, som du kan tale til når der, eksempelvis, er nogle der ringer på døren og du ønsker at få filmet hvem der banker på.

Arlo Pro 2 overvågningssæt er altså et super moderne system, der giver dig fuld kontrol og overvågning i og uden om dit hjem.

Produktdetaljer:

 • Synsfelt: 130 grader
 • Driftstemperatur min.: -20 grader
 • Driftstemperatur maks.: 45 grader
 • Platform: SmartThings
 • Flash hukommelse (video server): 128 MB