🥇Vejrstation test [2021] » Klik og se de 6 bedste vejrstationer!

1

NSH Nordic Ventus W155

NSH Nordic Ventus W155 er et fremragende bud til dig, som ønsker lokale målinger fra f.eks. din altan, have eller terrasse. Derudover er en af de mere økonomiske muligheder på markedet, og du behøver ikke være bange for, at du går på kompromis på grund af prisen, da den giver dig de mest grundlæggende informationer om dit lokale vejr. Den er erfekt til typen, der ikke ønsker det er for avanceret.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
NSH Nordic Ventus W155 449,00 Byghjemme.dk
NetAtmo NWS01 999,00 Cdon.dk
TFA Weatherhub Wifi vejrstation startsæt inkl. regnmåler, vindmåler og termometer (Produktet er udgået) (Produktet er udgået)
Nordic Ventus W830 960,00 Byghjemme.dk
Braun BNC013-RC 1.070,00 Computersalg.dk
Rosenborg 66787 149,00 Byghjemme.dk

Følgende guide omslutter informationer om 6 forskellige vejrstationer. Vi håber den kan hjælpe dig med at finde din rigtige vejrstationer ud fra bl.a. bedst-i-test og en bedst-til-prisen. Informationerne er baseret ud fra en række tests samt artikler fra anerkendte magasiner, hvor eksperter har givet sin mening på, hvilken vejrstation der er bedst alt efter behov. 

Hvilken vejrstation skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige vejrstationer, som befinder sig i forskellige prisklasser og besidder forskellige funktioner. Hvad kan man egentlig bruge en vejrstation til? En vejrstation er til havenørden eller vejr-nørden, som gerne vil have en masse detaljer om, hvordan vejret er lokalt – alt efter vejrstation. En vejrstation fortæller dig selvfølgelig om det udendørs vejr, men nogle vejrstationer kan også måle dit indeklima. En vejrstation kan give dig en masse informationer, såsom temperaturer, vindhastighed, luftfugtighed osv., men det kommer an på hvilken model du vælger. De fleste bruger altså vejrstationen til at finde ud af, hvordan vejret er lige nu, men langt de fleste vejrstationer på markedet kan også forudsige hvordan vejret bliver, hvilket også er en af hovedgrundene til at købe en vejrstation. Nogle kan endda styres fra telefonen, hvilket er noget af det nyeste på markedet og noget branchen kommer til at se mere af.

Designet spiller også en vigtig rolle, når du skal vælge din vejrstation. Hvis den alligevel er placeret et sted, hvor man ikke ligger mærke til den, så har designet nok ikke den højeste prioritet, men er den placeret et sted, hvor den tit bliver set, vil man typisk gerne have, at designet er pænt. Derudover, er der en række forhold, som man skal tage højde for når man skal placere sin vejrstation og dens sensorer. Det kan du læse mere om nederst i denne artikel. 

Som du kan læse, kan man bruge vejrstationen på forskellige måder fx hvis du skal invitere gæster over til grill, er det en god idé at vide, hvornår det er på tide at sætte sig indenfor inden det bliver alt for koldt eller om der kommer regn, blæst osv. Det er derfor op til dig at vælge, hvilke funktioner din vejrstation har. Jo flere funktioner, jo mere stiger de typisk også i pris. 

I følgende guide vil vi informere dig om nogle af de førende og mest populære vejrstationer på markedet lige nu. 

#1 NSH Nordic Ventus W155 – Bedste Vejrstation

Bedste i test vejrstation NSH Nordic Ventus W155

NSH Nordic Ventus W155 er et fremragende bud til dig, som ønsker lokale målinger fra f.eks. din altan, have eller terrasse. Derudover er en af de mere økonomiske muligheder på markedet, og du behøver ikke være bange for, at du går på kompromis på grund af prisen, da den giver dig de mest grundlæggende informationer om dit lokale vejr. Den er erfekt til typen, der ikke ønsker det er for avanceret.

Fremhævede fordele

 1. Det er en af de billigere versioner på markedet, men du får stadig stort udbytte datamæssigt. 
 2. Denne vejrstation er trådløs. 
 3. NSH Nordiv Ventus W155 benytter sig ikke af en app, så du har ikke brug for yderligere installationer, når du først har købt produktet. 
Forhandler Pris Læs mere
449,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge NSH Nordic Ventus W155

Denne vejrstation er et utrolig godt bud, hvis du er på udkig efter en billigere model, men stadig ikke vil gå på kompromis med præcise målinger. NSH Nordic Ventus W155 videregiver dig informationer om både lufttryk, vindretning, vindhastighed, temperatur, luftfugtighed samt varme- og kuldeindeks og dugpunkt. Den kan dog ikke benyttes sammen med en smartphone og har ikke indendørsmåler, men den giver dig altså en række brugbare informationer om dit lokale vejr. Vejrstationen anvender nemlig en trådløs sensor, som muliggør at aflæse din egen vejrsituation i f.eks. haven eller på altanen. Den er på batterier, så du kan placere den, hvor du vil, uden at stikke tænke på stikkontakter.

Den har et advarselsystem, som advarer sig omsærligt vejr fx., hvis der er stormvarsel, advarer den dig, så du kan sikre havemøblerne inden stormen kommer.
Du skal vælge NSH Nordic Ventus W155, hvis du foretrækker at benytte en vejrstation, som ikke er tilknyttet en app, men hvor du alligevel ønsker en vejrstation som har en række brugbare informationer i et fint design. 

Produktdetaljer: 

 • Displayet er baggrundsbelyst
 • Der kan indstilles alarmfunktioner ved storm og kuldeindeks
 • Den kan måle luftfugtighed samt temperatur både inden- og udendørs
 • Den viser vejrforudsigelser på displayet
 • Du vælger selv om du ønsker at benytte dig af batterier eller AC-adapter
 • Den leveres inklusiv trådløs regnmåler samt trådløs anemomter med både temperatur- og fugtighedssensor

#2 NetAtmo NWS01 – Premium vejrstation i stilrent design

Netatmo er en vejrstation, som er fremstillet af det franske mærke, NetAtmo, som igennem længere tid har specialiseret sig indenfor klimamåling og klimakontrol. Du kan med denne vejrstation både måle indendørs- og udendørsmiljøet. Den er perfekt til dit hjem, hvis du ønsker at have adgang til mere avancerede vejrdata, men samtidigt ønsker et stilfuldt design. Den kan give dig en 7 dages vejrudsigt, så du altid kan være på forkant med vejret. Dette er en vejrstation i top kvalitet med mange funktioner, hvilket også betyder, at det er en af de lidt dyrere modeller på markedet. 

Fremhævede fordele

 1. Vejrstationen har et utroligt elegant og stilrent design, som passer ind i alle hjem.
 2. Vejrsationen er trådløs og er kompatibel med både tablets, smartphones og computere, hvorfra du kan følge med i alle de relevante målinger. 
 3. Vejrstationen er utrolig ukompliceret og let at finde ud af, på trods af at den anvender den allernyeste teknologi indenfor vejrmålinger.
Forhandler Pris Læs mere
999,00 Gå til forhandler
1.099,00 Gå til forhandler
1.390,00 Gå til forhandler
1.429,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge Netatmo NWS01

Denne vejrstation udmærker sig igen og igen i forskellige formater. Designmæssigt er den utrolig elegant sammenlignet med meget andet på markedet, men derudover er vejrstationen også utrolig let tilgængelig og nem at installere i hjemmet.
Netatmo NWS01 er en trådløs vejrstation, som behersker dine egne lokaliserede klimamålinger, og du kan udover dette følge med i målingerne uanset, hvor du er, ved hjælp af en app, som er kompatibel med både tablets, smartphones og computere.

Da vejrstationen både måler indendørs- og udendørsmiljøet, og du modtager altid informationerne i realtid, viderebringer appen dig utroligt relevante informationer. Det kan fx være, at luftfugtigheden er for høj i det respektive lokale, og at du derfor bør åbne et vindue eller lignende.

Til vejr-nørden

Udover at være kompatibel med din smartphone, så har den en række gode og praktiske funktioner, som tager denne vejrstation til et andet level, end de andre på markedet. Indendørs kan den måle temperaturer, luftfugtighed, lufttryk, lydniveau og CO2-mængde, men udover det så kommer den også med forbedringer til indeklimaet. Du kan altså nemt se, hvad der skal til for at forbedre indeklimaet. Indendørsmåleren kræver stikkontakt og kan kun måle et rum af gangen, men hvis du ønsker at kunne måle flere rum, er det muligt at tilkoble i alt 3 ekstra sensorer til vejrstationen.

Udendørsmåleren kan måle luftkvalitet, nedbør, vindhastighed, luftfugtighed og give dig en 7 dages vejrudsigt. Den har en omfattende regnmåler, som giver dig realtidsmålinger af nedbør i mm/t og den totale mængde af nedbør over tid. Du kan nemt se oversigten i din app, som viser smarte grafer over dataene. Sammen med vejrudsigten kan du nemt planlægge, hvornår der er behøv for vanding af blomsterne. Vindmåleren gør brug af ultralydsteknolgi, hvilket er noget af det mest moderne på markedet. Det gør, at den kan måle vindens præcise hastighed og retning lokalt. På den måde kan du nemt planlægge dine udendørs aktiviteter.

Udendørsmåleren bruger batterier, og du skal derfor ikke være bekymret for at skulle finde stikkontakter til den.

Alt i alt er Netatmo NWS01 vinderen af bedst-i-test ud fra de informationer, vi har samlet ved hjælp af forskellige kilder. Det er den klart mest anbefalede rundt omkring, fordi du både får den nyeste teknologi indenfor måling af vejret, men samtidigt er det også en gadget, som har et elegant og stilfuldt design, og sidst men ikke mindst er vejrstationen meget ukompliceret at arbejde med.

Produktdetaljer: 

 • Det et en monoblok-enhed i aluminium
 • Den vil modstå UV-strålerne 
 • Det er ubegrænset hvor mange enheder, man ønsker at tilslutte. 
 • Indendørsmodulet måler 45 x 45 x 155 mm 
 • Udendørsmodulet måler 45 x 45 x 105 mm
 • Muligt at tilkøbe i alt 3 ekstra sensorer til vejrstation
 • Sensorerne indlæser nye data hvert 5. minut
 • Kompatibel med Alexa’s stemmekontrolstyring
 • Appen kan både bruges til Apple og Android telefoner

TFA Weatherhub#3 TFA Weatherhub Wifi vejrstation startsæt inkl. regnmåler, vindmåler og termometer – Vejrstation med vindmåler

TFA Weatherhub Wifi vejrstation startsæt er perfekt til dig, som ønsker en smart og moderne komplet vejrstation. Den aflæser både temperatur indendørs og udendørs, luftfugtighed, nedbør og vindhastighed og -retning. Med TFA Weatherhub startsæt kan du aflæse data ved hjælp af en app direkte fra din smartphone eller tablet.

Fremhævede fordele:

 • Komplet vejrstation m. vindmåler, regnmåler, termometer og hygrometer
 • Fungerer som smart multifunktionelt overvågningssystem
 • Mulighed for at tilkoble 50 sensorer
Forhandler Pris Læs mere

Derfor skal du vælge TFA Weatherhub Wifi vejrstation startsæt inkl. regnmåler, vindmåler og termometer

Ønsker du dig en komplet vejrstation, kan du med fordele investere i dette TFA Weatherhub Wifi startsæt, da du får alt, hvad du skal bruge til at måle alle vejrforhold udover lufttryk. Der medfølger nemlig både en vindmåler, der kan måle vindhastighed og -retning, en regnmåler til at måle nedbør samt et termometer til temperaturer og et hygrometer til luftfugtighed. Følg med i al denne info på din smartphone på Weatherhub app’en, der kan hentes til både iOS og Android telefoner.

Med denne TFA Weatherhub Wifi vejrstation får du et multifunktionelt overvågningssystem, hvor du kan overvåge både vejrforhold, men også eventuelle vandskader eller indbrud, da der er rig mulighed for at tilkoble vandskademeldere og indbrudsmeldere til døre og vinduer i huset.

Du kan tilkoble helt op til 50 sensorer af forskellig slags også både termometre, vindmålere, regnmålere, hygrometre samt eventuelle vandskademeldere og indbrudsmeldere, som kan placeres flere forskellige steder for, at du får det mest optimale ud af din vejrstation.

Produktdetaljer:

 • Komplet vejrstation m. udetermometer, hygrometer, regnmåler, vindhastighedsmåler og vindretningsmåler
 • PC tilkoblingsmulighed
 • Tilkobl op til 50 sensorer

#4 Nordic Ventus W830 – til vejrnørden

Denne vejrmåler er til vernørden, fordi ud over, at den har en række funktioner, så  fungerer den sammen med Wunderground vejrtjenesten. Her kan man dele sine vejrdata medd andre, og du kan få adgang til andres vejrdata, hvis du ønsker. Læs mere om dens mange funktioner

Fremhævede fordele

 • Den del af Wunderground vejrtjenesen, så du kan dele dine vejrdata med andre
 • Kan vise dagens UV-indeks
 • Kan kobles sammen med smartphone og PC
Forhandler Pris Læs mere
960,00 Gå til forhandler
1.038,00 Gå til forhandler
1.499,00 Gå til forhandler

Defor skal du vælge Nordic Ventus W830

Nordic Ventus W830 er en trådløs Wi-Fi vejrstation, som både måler inden- og udendørstemperaturer, luftfugtighed og vindhastighed – både rening og stød. Den kan endda også vise dagens UV-indeks, hvilket specielt er relevant om sommeren, så du kan følge med i hvorvidt solcremen er nødvendig, hvis dine børn lever i haven eller du fx skal lave havearbejde.

Derudover kan den også måle lufttryk via barometer, regnmåling og udendørs lysåler via en lux måler. Den har alarmer for temperarut, luftfugtighed, vind og regn, så skulle vejret blive specielt, så giver den dig besked.

Derudkomer kan du koble den sammen med din smartphone gennem en app, som fungerer både til IOS og Android.

Du kan også tilkoble din PC, så du kan få alle dine vejrdata på computeren. På den måde kan du lave dine helt egne statstikker med vejret og sammenligne med forrige år. Den laver datalagring via. server.

I pakken medfølger selvfølgelig vejrstationen og en komplet udendørssensor og adpoter. Sensoreren bruger 2 x AA batterier og selve vejrstationen skal bruge 3 x AAA batterier til displayet.

Med Nordic Ventur W830 får du en god og detaljeret vejrstation, som holder dig totalt opdateret med dit lokale vejr. Det er mere end bare en vejrstation.

Produktdetaljer:

 • Sensoreren bruger 2 x AA batterier
 • Vejrstationen bruger 3 x AAA batterier
 • kan kobles sammen med IOS, Android og PC
 • Alarmfunktioner mod specielt vejr
 • leveres med en komplet udendørssensor og adapter

#5 Braun BNC013-RC – Perfekt til gadgetmanden

Braun BNC013-RC passer perfekt til dig, hvis du elsker at blære dig lidt. Denne vejrstation kan nemlig benyttes som vækkeur udover dens egentlig funktion. Derudover er det et smukt design, som kan passe ind i alle hjem. 

Fremhævede fordele

 • Den er multifunktionel, og kan altså både anvendes som vækkeur samtidigt med, at den oplyser dig om de nyeste vejrdata. 
 • Vejrstationen er prisvindende. Den har allerede vundet 2 iF-priser og 2 Red Dot Awards for designet. 
 • Vejrstationen har indbygget husk-funktion, så du kan holde dig opdaterer ifht. de sidste 4 dages højeste- og laveste temperaturer. 
Forhandler Pris Læs mere
1.070,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge Braun BNC013-RC

Denne vejrstation passer perfekt til gadgetmanden, idet den er multifunktionel. Braun BNC013-RC kan nemlig både benyttes som vejrstation, men har også indbygger ur samt vækkeur, så du kan anvende den hver morgen som alarm, og herefter få dagens vejrudsigt.
Fordelene ved at vælge denne vejrstation er, at den allerede har vundet 2 guld iF-priser, og 2 Red Dot Awards for designet.
Vejrstationen er et globalt radiostyret urværk, som har individuel opsætning, og den kan måle både inden- og udendørstemperaturer. Desuden er det et prisvindende designikon, som er formet til at være et udstillingsstykke i hjemmet, og ikke nok med det, er det en gadget med en grænseoverflade, som er nem at betjene. Derudover følger der også en speciel udendørssensor med uret, som viser både den udendørs temperatur samt luftfugtighed på et seperat display.
Desuden har denne vejrstation også indbygget sin egen husk-funktion, så du de sidste 4 dage kan tjekke både de højeste og laveste temperaturer.

Produktdetaljer: 

 • Produktets højde er på 13 cm. 
 • Vejrstationen skal bruge 3 x AA-batterier til selve vejrstationen, og herudover 2 x AAA-batterier til sensoren (batterierne skal købes seperat).

#6 Rosenborg 66787 – Til nybegynderen, som gerne vil kunne følge med i vejret

Rosenborg 66787 er et godt bud til dig, som ikke vil bruge mange penge på en vejrstation. Med dens trådløse funktion og generelle simpelhed, får du mulighed for at følge med i vejret i lokalområdet. Du skal dog ikke vælge denne, hvis du ønsker mere komplicerede data.

Fremhævede fordele

 • Den er meget økonomisk, men giver dig stadig gode informationer. 
 • Den har både inde- og ude termometer samt indehygrometer. 
 • Den er nem at installere og drives af AA-batterier. 
Forhandler Pris Læs mere
149,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge Rosenborg 66787

Verjstationen Rosenborg 66787 egner sig perfekt til dig, som ikke ønsker at bruge mange penge eller ønsker nogle komplicerede målinger. Rosenborg 66787 er en simpel løsning, som giver dig muligheden for at følge med i dit lokale vejr og som giver dig udendørs og indendørs temperaturer. Denne vejrstation har et radiokontrolleret ur, som måler både udendørs og indendørs luftfugtighed. Endvidere viser den også en vejrudsigt, som er udarbejdet på et grundlag af ændringer i lufttrykket.

Displayet er i sort og hvidt, og viser vejrikoner, som oplyser om vejrtendensen.

Produktdetaljer:

 • Vejrstationen har både indendørs- og udendørs termometer samt indendørs hygrometer. 
 • Den er trådløs og drives ad AA-batterier. 
 • Displayet er 190 x 40 mm. 
 • Vejrstationen har indbygget batteriindikator, så du kan holde øje med, hvornår der skal skiftes batterier. 

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en vejrstation?

Vejrstationen skal selvfølgelig have alle de funktioner, som du ønsker for at kunne måle dit lokale vejr ordentligt. Du skal også finde ud af om du ønsker, at den den skal kunne lave vejrudsigter til dig eller om du kun vil have vejret lige nu.

Når du køber en vejrstation, har designet og placeringen af den stor betydning. Placeringen er vigtig, fordi der typisk er en række krav for, hvordan og hvor højt den skal hænge, for at kunne måle ordentligt. Hvis designet ikke passer ind i huset og den er placeret et synlig sted, så er det ingen glæde, derfor skal placeringen gennemtænkes.

Placeringen af din vejrstation skal være meteorologisk korrekt, men det kan være svært som forbruger, hvis man ikke kender til de forskellige forhold der skal tages i betragtning, men også fordi man kun har et bestemt antal muligheder til placeringen af vejrstationen. Et god sted til placering af sin vejrstation, hvis man ønsker at måle sit lokale vejr, er terrassen. Hvis der er læ, skygge eller sol, så er det altså de forhold som bliver målt, og det er ikke sikkert, at det reprlsenterer hele nærområdet.

Kilder

Denne test er baseret på en række informationer, som vi har indsamlet, for at kunne guide dig til at købe den rigtige vejrstation til dig.

Elgiganten, Bauhaus, Imerco, Jemogfix, Bilka og Netatmo

De ovenstående er blevet brugt til at finde informationer om de forskellige produkter.

Konklusion

På baggrund af vores research, kan det konkluderes, at Netatmo NWS01 er premium-vejrstationen, fordi den har hele pakken. Den er både elegant designmæssigt, har den allernyeste teknologi indenfor vejrmåling og 7 dages vejrudsigt. Derudover er den nem at installere, og du kan bl.a. følge dine vejrdata, hvor end du vil, ved hjælp af en app. Den måler både inden- og udendørs. 

Den bedste vejrstation er NSH Nordic Ventus W155, fordi den har en fornuftig pris, og indeholder de forventede informationer, som en vejrstation skal have. Du får masser af data, så du kan finde ud af hvordan vejret er hos dig lige nu. Displayet er nemt og overskueligt. 

Vejrstationen bedst til prisen er Day 73366, fordi den er nem, smart og enkel, men giver de vigtigste informationer, som du skal bruge i en vejrstationen. Derudover har den et fornuftigt design, så den passer til de fleste hjem. Den måler både inden- og udendørs. 

I en lidt dyrer kategori ligger Nordic Ventus W830, som er til vejrnørden, der gerne vil have en masse data og gemme på sin PC og evt dele med det store netværk gennem Wunderground. Derudover kan den kobles sammen med din smartphone, og måler stalt fra lufttryk til UV-indeks. Den måler også indendørs.

Braun BNC013-RC er en fornuftig vejrstation i et smart design. Den har vundet flere designpriser, og måler både inde- og udendørs. 

Rosenborg 66787 en af de billigste vejrstationer på markedet, og egner sig til nybegynderen for at finde ud af om man har lyst til at investere i noget større. Den besidder dog stadig de nødvendige kvalifikationer, så du som forbruger bliver oplyst om dit lokale vejr, og du kan desuden også følge med i luftfugtigheden både indenfor og udenfor.

Nu håber jeg, at du har fået en masse informationer til at vælge, hvilken vejrstation, der passer i dit hjem.