Bedste Vinduesvasker Test 2022

1

Kärcher WV 5 Premium

Vinduesvaskeren fra Kärcher sikrer skinnende rene vinduer helt uden striber ved hjælp af forskellige mundstykker og justerbar kantkontrol, som sikrer stribefri pudsning helt ud til kanterne. Det aftagelige batteri, og mulighed for tilkøb af et ekstra, gør at du ikke behøver at holde pauser for at genoplade batteriet.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Kärcher WV 5 Premium 609 kr. inkClub
LEIFHEIT Dry & Clean Vinduesvasker
Kärcher WV 6 Plus 599 kr. Av-Cables
Electrolux WS71-4CR
Vileda Windomatic elektrisk 364 kr. ComputerSalg
Nilfisk Smart Vinduesvasker 49 kr. NetByggemarked

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Vinduesvask, er en af de ting som de fleste udskyder så længe de kan. Det er et nødvendigt onde, hvis man gerne vil kunne kigge ud af sine vinduer – hvilket de fleste nok gerne vil. Det kan være en bøvlet affære at vaske vinduer, men besværet bliver betydeligt mindre besværligt, hvis man allierer sig med en vinduesvasker. Så er det pludselig ingen sag at få rene vinduer i en fart. Men en vinduesvasker er ikke bare en vinduesvasker, og selvom de forskellige modeller som udgangspunkt har samme funktion, så kan der være stor forskel på hvilket resultat man får. Ligesom der kan være stor forskel på hvilket behov man har.

En god vinduesvasker er selvsagt en der vasker dine vinduer rene, men det er også en der passer til netop dit behov, og som er nem at anvende og som uden besvær giver dig det resultat du ønsker. Til sidst i testen, giver vi en uddybning i hvad det er vigtigt at være opmærksom på når man køber en vinduesvasker, ligesom vi giver en kort opsummering på alle produkterne i testen.

Herunder vil vi gennemgå de valgte vinduesvaskere grundigt, men først afslører vi vinderen af vores test.

Bedste vinduesvasker er Karcher WV 5 Premium, den har vi valgt da den opfylder alt det som vi ønsker i en vinduesvasker. Den er effektiv, har rimelig lang batteritid og hvis det ikke er nok, kan du tilkøbe et ekstra batteri, som du nemt kan skifte og dermed nå endnu mere vidt omkring. Det er en god allround vinduesvasker som efterlader dine vinduer og spejle skinnende rene.

De fem vinduesvaskere vi har valgt at fremhæve, vil blive gennemgået grundigt herunder.

#1 Kärcher WV 5 Premium – Bedste vinduesvasker

Vinduesvaskeren fra Kärcher sikrer skinnende rene vinduer helt uden striber ved hjælp af forskellige mundstykker og justerbar kantkontrol, som sikrer stribefri pudsning helt ud til kanterne. Det aftagelige batteri, og mulighed for tilkøb af et ekstra, gør at du ikke behøver at holde pauser for at genoplade batteriet.

Fremhævede fordele ved Kärcher WV 5 Premium

 1. Det aftagelige batteri giver mulighed for uafbrudt vinduesvask
 2. To forskellige mundstykker gør det nemt at gøre rent over alt
 3. Justerbar kantkontrol sikrer stribefri vinduespudsning helt ud til kanterne

Derfor skal du vælge Kärcher WV 5 Premium

Vinduesvaskeren fra Kärcher kan alt det en god vinduesvasker skal kunne. De udskiftelige mundstykker, sørger for at rengøringen altid foregår optimalt og at du kan komme til alle steder. Denne vinduesvasker virker på alle glatte overflader, så foruden at gøre alle vinduer og spejle skinnende rene, så klarer den også nemt fliser i køkken og bad og sparer dig på den måde ekstra tid og besvær. Kärcher WV 5 Premium har et aftageligt batteri og giver mulighed for at tilkøbe et ekstra, hvilket især er smart hvis man har mange vinduer/fliser der skal rengøres på en gang. På den måde slipper du for at holde pause halvvejs igennem, for at vente på at batteriet bliver opladt på ny. Det smarte LED display holder øje med batteriet for dig, og sikrer at du hele tiden har styr på hvor lang tid du har tilbage inden batteriet skal skiftes eller oplades. Denne vinduesvasker er udstyret med en tank, der opsamler det beskidte vand og dermed sørger for perfekt og stribefri vinduesvask. 

Produktdetaljer for Kärcher WV 5 Premium

 • 35 minutters drifttid
 • 100 ml tankkapacitet
 • 185 min for opladning af batteri
 • Udskifteligt batteri
 • 2 medfølgende mundstykker
 • LED display viser status for batteri

LEIFHEIT Dry & Clean Vinduesvasker#2 LEIFHEIT Dry & Clean Vinduesvasker – Smart og brugervenlig vinduesvasker

Leifheit Dry & Clean vinduesvasker virker både på vinduer, spejle og på fliser, hvilket gør den alsidig og tidsbesparende. Det ergonomiske design gør denne vinduesvasker særdeles velegnet til alle typer og aldre. De medfølgende forlængerskafte gør det muligt at nå alle hjørner og kanter uden besvær også i højderne.

Fremhævede fordele:

 • Lang driftstid på 35 minutter
 • Standby-funktion sikrer længere driftstid på fuld styrke
 • Øget sugeevne og forbedret gummikant

Derfor skal du vælge LEIFHEIT Dry & Clean Vinduesvasker

Denne vinduesvasker fra Leifheit sikrer med sit ergonomiske design, at alle kan være med til at vaske vinduer med godt resultat. Der medfølgere skafter i flere længder, som gør det muligt at vaske vinduer mm. i alle højder. Beholderen til snavset vand sørger sammen med den øgede sugestyrke og den forbedrede gummikant for at du aldrig mere skal leve med striber, våde vindueskarme og gulve efter vinduesvask. Det ergonomiske design gør det nemt at nå rundt i alle hjørner. Leifheit Dry & Clean vinduesvasker, er et virkelig godt køb.

Produktdetaljer:

 • 35 minutters driftstid ved fuld styrke
 • Standby-funktion
 • 2 medfølgende mundstykker
 • LED display viser status for batteri

 


#3 Kärcher WV 6 Plus – Premium vinduesvasker

Vinduesvaskeren fra Kärcher gør vinduespudsning til en leg. Med den ekstra store sugedyse og udskifteligt mundstykke, kan du komme til i alle kanter og hjørner uden problemer. Drifttiden på hele 100 minutter, hvilket svarer til i omegnen af 300 m2, gør at du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for batteri under brug.

Fremhævede fordele ved Kärcher WV 6 Plus

 1. Ekstra lang driftstid på batteriet lader dig rengøre alt på en gang
 2. Udskiftelige mundstykker sikrer at du kan komme ind i alle kanter og hjørner
 3. Stor tankkapacitet til snavset vand på 150 ml 

Derfor skal du vælge Kärcher WV 6 Plus

Kärcher WV 6 Plus er vinduesvaskerenes Rolls Royce og sikrer skinnende rene vinduer på ingen tid, og helt uden besvær. Den ekstremt lange batteritid på hele 100 minutter, gør at du aldrig bliver tvunget til at holde pause midt under vinduespudsningen, fordi batteriet er løbet tør. Udover den lange batteritid, så gør LED skærmen det også nemt at holde styr på hvor meget arbejdstid du har tilbage, inden næste opladning. Den store opsamlingstank på 150 ml, gør at du slipper for at tømme beholderen med snavset vand, midt under arbejdet, og sørger for at du kan fortsætte arbejdet til du er færdig. Og samtidig slippe for våde vindueskarme og gulve. En virkelig effektiv vinduesvasker til den forvente forbruger, hvor kun det bedste er godt nok. 

Produktdetaljer for Kärcher WV 6 Plus

 • 100 min driftstid
 • 150 ml opsamlingstank
 • Hurtig batteriopladning
 • Udskifteligt mundstykke
 • Vægt 0,8 kg
 • 280 mm arbejdsbredde på sugedysen

#4 Electrolux WS71-4CR – Til boligen med mange vinduer

Vinduesvaskeren fra Electrolux sørger med den lange batteritid, for at du ikke behøver at holde pause under arbejdet, for at oplade batteriet på ny og de udskiftelige mundstykker gør det nemt at nå rundt i alle kanter og hjørner, ligesom det gør vinduesvaskeren brugbar på både vinduer, spejle og fliser, hvilket gør vinduesvaskeren ekstra alsidig.

Fremhævede fordele ved Electrolux WS71-4CR

 1. Lang driftstid på 60 minutter
 2. Støjsvag med en decibel på 60, hvilket svarer til en normal samtale
 3. LED indikator viser hvornår batteriet skal oplades

Derfor skal du vælge Electrolux WS71-4CR

Electrolux WS71-4CR vinduesvasker, sikrer rene og stribefri vinduespudsning, hver eneste gang. Den lange batteritid på 60 minutter betyder at du aldrig behøver at holde pause under arbejdet for at oplade batteriet på ny, næsten uanset hvor mange vinduer du har. De forskellige mundstykker gør det muligt at rengøre både vinduer, spejle og fliser uden besvær og anti dryp systemet sørger for at du ikke behøver at bekymre dig om stribede vinduer og spejle nogensinde. 

Produktdetaljer for Electrolux WS71-4CR

 • 60 min driftstid
 • 60 decibel
 • Udskiftelige mundstykker
 • LED indikator
 • Anti dryp system
 • Lithium batteri

#5 Vileda Windomatic elektrisk – God til det meste

Vinduesvaskeren fra Vileda er nem at bruge, og giver gode og stribefri resultater hver gang. Den rimelig lange batteritid gør at du kan nå vidt omkring på en enkelt opladning og den fleksible hals, gør det nemt at komme godt ind i alle hjørner og kanter, så alt bliver rent. Denne vinduesvaskers lave vægt, gør den nem at håndtere uden besvær.

Fremhævede fordele ved Vileda Windomatic elektrisk vinduesvasker

 1. Fleksibel hals gør det nemt at komme ind i hjørner og kanter
 2. Kan bruges vertikalt og horisontalt uden at miste sugestyrken
 3. Kan bruges på alle jævne overflader for ekstra fleksibilitet

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge Vileda Windomatic elektrisk vinduesvasker

Vileda Windomatic elektrisk vinduesvasker gør det nemt og uproblematisk at opnå skinnende rene vinduer, spejle og fliser. Den fleksible hals gør at du uden problemer kan komme ind i alle hjørner og kanter, som ellers kan være lidt af en udfordring og den lave vægt gør vinduesvaskeren nem at håndtere, uden at overbelaste hverken arme eller håndled. Driftstiden på 40 minutter, sikrer at du kan nå mange vinduer på en enkelt opladning og den påsatte vandbeholder, sørger for at opsamle det snavsede vand under brug, for dermed at undgå vindueskarme og gulve der er pjasket ind i beskidt vand. Vinduesvaskeren fra Vileda, kan bruges på alle jævne overflader og kan bruges både horisontalt og vertikalt uden at miste sugestyrken.

Produktdetaljer for Vileda Windomatic elektrisk vinduesvasker

 • 40 min driftstid 
 • 635 g
 • 3,5 times opladning
 • 69 decibel
 • 100 ml vandbeholder
 • Fleksibel hals

#6 Nilfisk Smart Vinduesvasker – Bedst til prisen

Nilfisk Smart vinduesvasker virker både på vinduer, spejle og på fliser, hvilket gør den alsidig og tidsbesparende. Den lave vægt på 585 g og det ergonomiske design gør denne vinduesvasker særdeles velegnet til alle typer og aldre. Det medfølgende forlængerskaft gør det muligt at nå alle hjørner og kanter uden besvær.

Fremhævede fordele ved Nilfisk Smart Vinduesvasker

 1. Kan bruges på både ruder, glas og fliser
 2. Lav vægt på 585 g
 3. Medfølgende bælteclips giver frie hænder

Derfor skal du vælge Nilfisk Smart Vinduesvasker

Denne vinduesvasker fra Nilfisk sikrer med sin lave vægt og sit ergonomiske design, at alle kan være med til at vaske vinduer med godt resultat. Den medfølgende bælteclips, gør det muligt at have hænderne fri til fx at sprøjte rengøringsmiddel på vinduer, uden at skulle lægge vinduesvaskeren fra dig. Beholderen til snavset vand, sørger for at du aldrig mere skal leve med våde vindueskarme og gulve efter vinduesvask og det ergonomiske design gør det nemt at nå rundt i alle hjørner. Nilfisk Smart vinduesvasker, er et virkelig godt køb især til den meget beskedne pris.

Produktdetaljer for Nilfisk Smart Vinduesvasker

 • 25 min drifttid
 • 100 ml tankkapacitet
 • Bælteclips
 • Lithiumbatteri
 • 585 g vægt
 • Ergonomisk design

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en vinduesvasker?

Som med de fleste andre køb, er der flere ting der er værd at være opmærksom på, inden du køber en vinduesvasker. I første omgang er det vigtigt at overveje hvad dit behov er, har du et stor hus med mange mange vinduer, spejle og fliser som skal rengøres samtidig, så er det værd at gå efter en vinduesvasker med ekstra lang batteritid, så du ikke skal holde pause undervejs for at oplade batteriet. Hvor imod hvis du har en lille lejlighed eller hus med få vinduer, så er batteritiden måske ikke nær så vigtig.

Det er også værd at tænke over om dine vinduer er store eller små, har mange kanter der er svære at nå ind til. Om din vinduesvasker skal kunne rengøre både vinduer, og fliser, eller om den bare skal kunne vaske vinduer. Skal din vinduesvasker være en letvægtsmodel, eller er det vigtigere med så stor kapacitet som muligt. Er det vigtigt hvor hurtigt batteriet bliver opladet, eller er det ligegyldigt. Skal vinduesvaskeren have forskellige mundstykker til forskellige opgaver, eller skal den være så simpel og nem at bruge som overhovedet muligt.

Alle disse ting er værd at være opmærksom på når du skal finde din nye vinduesvasker, på den måde er der langt større sandsynlighed for at du får et produkt der passer til dit behov og som du får glæde af, lang tid fremover.

Testkilder

Under tilblivelsen af denne test, har vi brugt flere forskellige kilder, for at rådgive dig i dit køb bedst muligt. Vi har blandt andet læst brugeranmeldelser fra de forskellige produkter, kigget på flere andre tests og benyttet os af information der er tilgængelig på producenternes og forhandlernes hjemmesider. På den måde er vi sikre på at vi får rådgivet dig korrekt i dit køb.

Konklusion

Herover har vi gennemgået fem forskellige vinduesvaskere og listet alle produkternes fordele og beskrevet hvor de forskellige produkter gør det ekstra godt. Ud fra alle vores oplysninger har vi udvalgt tre vinduesvaskere som er rigtig gode køb på forskellige parametre. Alle de fem vinduesvaskere i testen her, er dog udvalgt fordi de alle vil være gode køb. Hvilket der er det bedste køb, afhænger i høj grad af hvad dit behov er. 

Herunder kommer en kort opsummering af alle vinduesvaskerne i testen.

Kärcher WV 5 Premium – Bedste vinduesvasker

Vinduesvaskeren fra Kärcher sikrer skinnende rene vinduer helt uden striber ved hjælp af forskellige mundstykker og justerbar kantkontrol, som sikrer stribefri pudsning helt ud til kanterne. Det aftagelige batteri, og mulighed for tilkøb af et ekstra, gør at du ikke behøver at holde pauser for at genoplade batteriet.

Nilfisk Smart Vinduesvasker – Bedst til prisen

Nilfisk Smart vinduesvasker virker både på vinduer, spejle og på fliser, hvilket gør den alsidig og tidsbesparende. Den lave vægt på 585 g og det ergonomiske design gør denne vinduesvasker særdeles velegnet til alle typer og aldre. Det medfølgende forlængerskaft gør det muligt at nå alle hjørner og kanter uden besvær.

Kärcher WV 6 Plus – Premium vinduesvasker

Vinduesvaskeren fra Kärcher gør vinduespudsning til en leg. Med den ekstra store sugedyse og udskifteligt mundstykke, kan du komme til i alle kanter og hjørner uden problemer. Drifttiden på hele 100 minutter, hvilket svarer til i omegnen af 300 m2, gør at du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for batteri under brug.

Electrolux WS71-4CR – Til boligen med mange vinduer

Vinduesvaskeren fra Electrolux sørger med den lange batteritid, for at du ikke behøver at holde pause under arbejdet, for at oplade batteriet på ny og de udskiftelige mundstykker gør det nemt at nå rundt i alle kanter og hjørner, ligesom det gør vinduesvaskeren brugbar på både vinduer, spejle og fliser, hvilket gør vinduesvaskeren ekstra alsidig.

Vileda Windomatic elektrisk – God til det meste

Vinduesvaskeren fra Vileda er nem at bruge, og giver gode og stribefri resultater hver gang. Den rimelig lange batteritid gør at du kan nå vidt omkring på en enkelt opladning og den fleksible hals, gør det nemt at komme godt ind i alle hjørner og kanter, så alt bliver rent. Denne vinduesvaskers lave vægt, gør den nem at håndtere uden besvær.