Betonsliber test (2022) → Test af de bedste betonslibere + tilbehør

En betonsliber kan bruges til udjævning, slibning o.l. af diverse overflader. Det er derfor en god maskine at have i værkstedet, hvis man på noget tidspunkt regner med at skulle slibe gammelt maling væk eller udjævne overflader i huset. I denne artikel har vi samlet en oversigt over de betonslibere, der har klaret sig bedst i test, så du hurtigt kan finde frem til den bedste betonsliber for dig. Det er lige meget om du leder efter en betonsliber til gulve, vægge, lofter e.l., da du finder en række multifunktionelle modeller på nedenstående liste.

Eibenstock betongulvsliber EBS 235.1 2200W#1 Eibenstock betongulvsliber EBS 235.1 2200W – Den bedste betonsliber

Du kan med fordel investere i denne betonsliber for Eibenstock, hvis du gerne vil være sikker på, at du får fingrene i en fremragende model. Lige netop denne betonsliber er nemlig velegnet til udjævning af beton- og gulvfalder, samt afslibning af maling og lignende materialer. Modellens opbygning sikrer desuden høj arbejdskomfort.

Fremhævede fordele:

 1. Optimal til brug på større flader
 2. Beskyttet mod overophedning og har indbygget temperaturkontrol
 3. Ergonomisk opbygning for høj arbejdskomfort

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge en Eibenstock betongulvsliber EBS 235.1 2200W

Leder du efter den ideelle betongulvsliber, hvor du 100% kan stole på dens funktionalitet? Så skal du investere i denne Eibenstock betongulvsliber, da modellen er en særdeles kraftfuld maskine, som passer perfekt til større overflade – især til brug på gulve. Maskinen hjælper med at udjævne beton- og andre gulvflader, men kan også benyttes til afslibning af maling og lignende materialer fra en overflade. Betongulvsliberen har en driftseffekt på 2200 watt, en slibeskive på 235 mm i diameteren og kører med 1350 omdrejninger i minuttet, når den er ubelastet.

Med denne maskine er du sikret en høj arbejdskomfort idet, at den er udviklet med en ergonomisk opbygning. Du vil således altid stå i den rette position, når du arbejder, hvilket mindsker risikoen for overbelastning. Maskinen er desuden udviklet med en langsom opstart, temperaturkontrol og en overophedningssikring, hvilket er med til at beskytte betonsliberen og forlænge dens levetid.


Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus#2 Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus – Den bedste støvfrie betonsliber

Med denne betonsliber fra Festool får du mulighed for at slibe alverdens overflader uden risiko for at blive omgivet af støv. Denne maskine er nemlig en diamantsliber med støvfrit design, der kan klare samtlige overflader – store som små.

Fremhævede fordele:

 1. Støvfri diamant betonsliber
 2. Kan benyttes til både store og små overflader i samtlige materialer
 3. Effektiv maskine med hurtig slibeydelse

Derfor skal du vælge en Festool betonsliber RENOFIX RG 130 E-Plus

Vil du gerne investere i en betonsliber, der efterlader så lidt støv som muligt under arbejdet? Så skal du se nærmere på denne betonsliber fra mærket Festool, da denne diamantsliber både er effektiv i brug og er en såkaldt støvfri variant. Modellen har en høj slibeydelse og en arbejdshastighed med en 1600 watt motor. Maskinen har en diamater på 130 mm, vejer 3,8 kg og har et omdrejningstal på 3000 til 7700 i minuttet.

Det er muligt at arbejde på samtlige overflader og materialer med denne diamantsliber. Derudover er maskinen velegnet til både store og små områder, så du kan udmærket både benytte den til gulve, vægge og lofter. Modellen er udstyret med et integreret væganslag, effektiv udsugning og automatisk tætning med børstekrans. Derudover kan du indstille et ekstra Vibrastop håndgreb uden brugen af værktøj.


Metabo Betonsliber RS 17-125#3 Metabo Betonsliber RS 17-125 – Til dig, der vil have en sikker maskine

Ved at investere i en Metabo Betonsliber, får du effektiv slibning og fjernelse af materialer grundet maskinens høje drejemoment, diamantkopskiver og optimale sugeeffekt. Maskinen er desuden beskyttet mod overbelastning og -ophedning og sikrer jævn og sikker føring under slibning grundet det gode bøjlegreb.

Fremhævede fordele:

 1. Beskyttet mod overophedning og -belastning, samt har softstart
 2. Optimalt bøjlegreb, der sikrer jævn og sikker føring under arbejdet
 3. Kan tilpasses til flere overflader og kan arbejde tæt på kanter

Derfor skal du vælge en Metabo Betonsliber RS 17-125

Hvordan lyder ideen om en betonsliber, der er udstyret med en række sikkerhedsindstillinger, så den både holder længere og mindsker risikoen for ulykker? Hvis du er interesseret i en sådan maskine, så skal du se nærmere på denne variant fra Metabo. Modellen her er nemlig udstyret med overbelastningsbeskyttelse, der beskytter motoren mod overophedning og dermed også overbelastning. Sikkerhedsafbryderen sikrer dig mod utilsigtet start og så sørger den elektroniske softstart for, at der ikke kommer diverse ryk i maskinen ved start.

Derudover er denne betonsliber udstyret med en Metabo Marathon motor med patenteret støvbeskyttelse, hvilket også er med til at forbedre maskinens og motorens levetid. Maskinen kan arbejde tæt på kanter grundet et opklappeligt segment og har optimal sugeeffekt. Bøjlegrebet kan desuden justeres efter behov, så du altid har sikker og jævn føring under slibning.


Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE#4 Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE – Den bedste letvægts betonsliber

For at undgå overbelastning under arbejdet med din betonsliber, så kan det være en god ide at gå efter en model med et letvægts design. Det er lige netop det du får med denne maskine fra Bosch. Alligevel er betonsliberen dog kraftfuld og har en stærk 1500 watts motor.

Fremhævede fordele:

 1. Letvægts design og ergonomisk formet greb for optimal håndtering
 2. Kraftfuld motor, der sikrer fremdrift selv ved belastning
 3. Udstyret med metalskærm for beskyttelse mod støv

Derfor skal du vælge en Bosch BETONSLIBER GBR 15 CA U/SKIVE

Det kan godt tage nogle kræfter at benytte en betonsliber, men arbejdet vil blive lettet en del, hvis man benytter en letvægts model. På den måde fjernes al unødig vægt under arbejdet og man kan i stedet bruge samtlige kræfter på betjening af maskinen. Denne model fra Bosch er lige netop en letvægts model, da den vejer 2,6 kg. Derudover er den udstyret med et ergonomisk formet greb, hvilket sikrer en komfortabel og optimal håndtering af maskinen.

Betonsliberen er desuden en særlig kraftfuld maskine. Den er udstyret med en 1500 watts motor og har et omdrejningstal på 9300 i minuttet. Det gør bl.a. at modellen har hurtig fremdrift, selv under belastning. Maskinen er desuden udstyret med en optimeret forsegling og en metalskærm, der er med til at beskytte maskinen og motoren mod støv.


Eibenstock betonsliber 1400W EBS 120.1 letvægt#5 Eibenstock betonsliber 1400W EBS 120.1 letvægt – Til dig, der ønsker høj arbejdskomfort

Med denne betonsliber fra mærket Eibenstock kan du arbejde med din maskine uden de store problemer. Det skyldes, at modellen her er en letvægts model og er udstyret med et vibrationsdæmpende håndtag. Tilsammen gør disse to elementer arbejdet en hel del mere behageligt end med andre betonslibere.

Fremhævede fordele:

 1. Vibrationsdæmpende håndtag for lettere håndtering
 2. Udviklet med et letvægts design
 3. Ideel til brug på mindre overflader og kanter

Derfor skal du vælge en Eibenstock betonsliber 1400W EBS 120.1 letvægt

Hvis du ikke er helt vild med at benytte en betonsliber, da den vibrerer meget i hånden og armen, så kan du heldigvis investere i denne vibrationsdæmpende model fra Eibenstock. Med denne betonsliber vil du således ikke opleve lige så mange ryk og rystelser fra maskinen, hvilket sikrer dig en bedre håndtering. Derudover er modellen her designet med et letvægts design og du kan derfor også bedre styre maskinen uden at overanstrenge din ryg, skuldre, arm etc.

Maskinen er velegnet til afgratning, afkantning og slibning af ujævnheder på mindre overflader eller af kanter. En del af skærmen på maskinen kan endda vippes op, så du kan slibe helt ind til kanten på området. Du kan udmærket tilslutte denne betonsliber til en industristøvsuger, hvis du føler behov for det. Maskinen arbejder med en driftseffekt på 1400 watt og kører med 9000 omdrejninger i minuttet.


Eibenstock-betonsliber-1800W-#6 Eibenstock betonsliber 1800W EBS 1802 – Den bedste betonsliber til længerevarende arbejde

Denne betonsliber fra Eibenstock er ideel til dig, der gerne vil have en kraftfuld maskine, som både kan klare slibning af overflader og kanter, men stadig er velegnet til brug over længere tid. Med denne model får du nemlig høj brugerkomfort og kan derfor arbejde i længere tid uden problemer.

Fremhævede fordele:

 1. Ergonomisk og vibrationsdæmpende parallelhåndtag for høj brugerkomfort
 2. Kraftfuld maskine, der både kan benyttes til overflader og kanter
 3. Leveres med diamantslibeskive og en stålkasse til opbevaring

Derfor skal du vælge en Eibenstock betonsliber 1800W EBS 1802

Regner du med at skulle arbejde med din betonsliber over længere tid eller til større opgaver? I så fald kan det være en fordel for dig at investere i denne vibrationsdæmpende og ergonomiske betonsliber. Med denne model vil du nemlig ikke opleve ubehag i forbindelse med arbejder, men nærmere opdage, at komforten er i højsædet.

Modellen er velegnet til brug på både kanter og overflader, da det er en kraftfuld maskine. Den kører nemlig med en driftseffekt på 1800 watt og en hastighed på 10.000 omdrejninger i minuttet. Slibeskiven måler 125 mm og så er modellen endda også udviklet med en beskyttende skærm, der kan vippes op, så du får mulighed for at slibe helt ind til kanten på dine overflader.


Tilbehør til betonslibere

Din betonsliber kan udmærket fungere uden brugen af tilbehør, men det kan være en god ide at tilkøbe nogle former for tilbehør for at gøre arbejdet lettere for dig selv eller for at optimere din betonsliber. Det er f.eks. oplagt at investere i et segmentsæt, såsom dette fra Eibenstock, som gør det muligt for dig at benytte din sliber til andre materialer end kun på hårde overflader. Lige netop dette segmentsæt er oplagt til brug på lidt blødere materialer. Du kan selvfølgelig også investere i dette segmentsæt PKD fra samme mærke, hvis det passer bedre til formålet.

Det kan også udmærket tænkes, at dine skiver med tiden har brug for at blive udskiftet. Du skal jo gerne kunne slibe med optimal kraft hver gang du benytter din betonsliber. Hvis du er på jagt efter nye diamantslibeskiver, så kan du med fordel se nærmere på denne skive fra mærket Festool. Med denne model får du en antistatisk diamantskive i god kvalitet, som er velegnet til brug på hård beton, belægninger, maling og epoxyharpiks på hårdt underlag. Er du derimod lidt presset på budgettet, så kan en diamantslibeskive fra mærket Diewe også være oplagt. Skive er stærk og især velegnet til tørslibning af natursten, beton, granit og andre byggematerialer.

Du kan også hjælpe din betonsliber til bedre udsugning med dette udsugningstilbehør fra Milwaukee. Tilbehøret vejer 1 kg og passer til 125 mm vinkelslibere. Det kan også være oplagt at købe et tilbehørsstativ til din betonsliber, hvis du gerne vil have styr på, hvor du sætter modellen og alt dens tilbehør. Du kan med fordel investere i dette stativ fra mærket Eibenstock, hvis du ønsker et stilrent tilbehørsstativ.