Bosch Løvsuger → De bedste løvsugere fra Bosch samlet ét sted

1

Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1

Med en Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1 får du en optimal maskine, der både kan blæse og suge haveaffald i form af f.eks. blade og grene. Modellen er yderst let, ergonomisk at holde om og har en praktisk opsamlingspose med hurtigudløser. Derudover er denne løvsuger desuden særdeles støjsvag på trods af effektiviteten.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Du kan med fordel investere i en løvsuger, hvis du ikke længere orker at kravle rundt på alle fire for at fjerne løvfald og mindre grene fra haven, terrassen etc. Med en løvsuger er arbejdet hurtigere overstået, da maskinen hurtigt suger elementerne op fra jorden og ned i en opsamlingspose, der efterfølgende nemt kan tømmes. Der findes naturligvis et hav af forskellige løvsugere på markedet, så i denne artikel har vi valgt at fokusere på løvsugere fra mærket Bosch. Så hvis du er på jagt efter den bedste Bosch løvsuger, kan du med fordel læse videre. Vi vejleder dig desuden også i forskellen på løvsugere og løvblæsere nederst i artiklen.

Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1#1 Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1 – Den bedste Bosch løvsuger med batteri

Med en Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1 får du en optimal maskine, der både kan blæse og suge haveaffald i form af f.eks. blade og grene. Modellen er yderst let, ergonomisk at holde om og har en praktisk opsamlingspose med hurtigudløser. Derudover er denne løvsuger desuden særdeles støjsvag på trods af effektiviteten.

 1. 75% reduceret lydeffektniveau i forhold til andre modeller
 2. Der medfølger en opsamlingspose med hurtigudløser og fugtafvisende jord skærme
 3. Særdeles let at betjene, samt udviklet med ergonomisk greb

Derfor skal du vælge en Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1

Hvis du gerne vil have en både lydsvag, let og fleksibel løvsuger, så skal du se nærmere på denne Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1. Maskinen har et reduceret lydeffektniveau på op mod 75%, hvilket sikrer dig en lydsvag løvsuger. Modellen er desuden lille, let og ergonomisk, så du nemt kan styre maskinen under brug. Den kommer med en variabel luftgennemstrømningshastighed på 165 til 285 km/t.

Med en Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1 kan du nemt skifte mellem de tre funktioner: blæs, sug og findeling. Modellen kommer endda med fugtafvisende jord skærme og en praktisk opsamlingspose med en kapacitet på 45 liter, der har en hurtigudløser. Bosch løvsuger 1600W Universal Garden Tidy 3-i-1 har desuden en motorydelse på 1800 watt. Med i købet medfølger der en lysnetdel, opsamlerpose, polstret skuldersele og et støvsugerrør.

Produktdetaljer

 • Vægt løvblæser: 3,4 kg
 • Vægt havestøvsuger: 4,7 kg
 • Opsamlerpose kapacitet: 45 liter
 • Lydeffektniveau: 99 dB(A)
 • Variabel luftgennemstrømningshastighed: 165 – 285 km/t
 • Motorydelse: 1800 watt

Bosch løvsuger 2400W U ALS 2400#2 Bosch løvsuger 2400W U ALS 2400 – En optimal Bosch akku løvsuger

En Bosch løvsuger 2400W U ALS 2400 er både effektiv i sit sug og blæs. Du kan derfor med fordel benytte denne maskine til at fjerne klæbende og fugtige blade fra haven eller terrassen – uanset om de bare skal blæses væk eller suges op. Løvsugeren har endda et ergonomisk gummibelagt greb for en optimal håndtering.

 1. Høj sugeevne og lufthastighed, hvilket sikrer dig en effektiv maskine
 2. Ergonomisk og gummibelagt greb med afbalanceret vægtfordeling
 3. Opsamler med en kapacitet på 45 liter, så du ikke hele tiden skal tømme posen

Derfor skal du vælge en Bosch løvsuger 2400W U ALS 2400

Du kan med fordel investere i en Bosch løvsuger 2400W U ALS 2400, hvis du gerne vil have en optimal Bosch maskine, der både kan fungere som løvsuger og -blæser. Denne model er ideel til fjernelse af selv klæbende og fugtige blade grundet den høje sugestyrke og lufthastighed, der kan komme helt op på 300 kilometer i timen. Maskinen har desuden en findelings funktion på 10:1 kompostering.

Bosch løvsuger 2400W U ALS 2400 er udstyret med et ergonomisk og gummibelagt greb, der bl.a. sikrer en afbalanceret vægtfordeling. På den måde vil du have lettere ved at styre og arbejde med løvsugeren uden at bruge for mange kræfter eller overanstrenge kroppen. Opsamlingsposen er nem at montere og tømme, samt har en kapacitet på 45 liter. Derudover er den desuden fremstillet af et fugtafvisende materiale.

Produktdetaljer

 • Vægt løvblæser: 3,2 kg
 • Vægt havestøvsuger: 4,4 kg
 • Opsamlerpose kapacitet: 45 liter
 • Variabel luftgennemstrømningshastighed: 280 – 300 km/t
 • Motorydelse: 2500 watt

Gode råd til brug af en løvsuger

 • Vælg altid en model, der understøtter dine behov, såsom hvor tung maskinen skal være, hvor stort et område, der skal ordnes ad gangen etc.
 • Vær sikker på, at du kan kontrollere din maskine, så der ikke sker uheld
 • ‘Leg’ aldrig med løvsugeren (f.eks. ved at pege den mod folk, dyr, skrøbelige genstande etc.), da det kan føre til skader
 • Dobbelttjek at alle dele er monteret korrekt før du påbegynder arbejdet

Find den bedste løvsuger til dig

Det er vigtigt, at du vælger den helt rette løvsuger til dig, da maskinen ellers ikke vil være investeringen værd. Du skal altså således finde en model med den rette sugeevne og størrelse til dig, så den optimalt fjerner blade og andet haveaffald fra din have. Derudover skal du dog også være opmærksom på, at maskinen skal være nem at benytte og håndtere, så arbejdet ikke bliver problematisk.

Hvis du ikke føler, at en af de ovenstående Bosch løvsugere er optimal for dig, så er der heldigvis stadig god mulighed for at finde frem til den rette løvsuger. Vi har nemlig samlet de allerbedste løvsugere på tværs af forhandlere og producenter i én artikel for at gøre valget så nemt som muligt. Du kan derfor med fordel finde inspiration til valget af din nye løvsuger i vores store artikel om de bedste løvsugere her (LINK).

Du kan også altid se på de bedste modeller fra mærket Ryobi, hvis du foretrækker at se på udvalget fra de enkelte mærker frem for en samlet liste over alle de bedste løvsugere på tværs af producenter. Vi har samlet en oversigt over de bedste Ryobi løvsugere, som du finder her.

Historien bag mærket Bosch

Virksomheden Bosch blev grundlagt i 1886 af Robert Bosch, da han åbnede et værksted for finmekanik og elektroteknik i Stuttgart. I de første år af virksomhedens levetid blev der arbejdet på en række forskellige mekaniske præcisions- og elektrotekniske opgaver. Det udviklede sig til en produktion af magnettændinger, og med tiden også generatorer, belysning og startere.

I dag er Bosch verdens største underleverandør til bilindustrien, hvor de bl.a. producerer bremser, brænselsindsprøjnings- og tændingssystemer. Dog er virksomheden også en afgørende spiller inden for salget af el-værktøj, industri- og byggeteknik, samt hvidevarer. Selvom Bosch har hovedsæde i Tyskland, så er det altså et internationalt firma, da de ejer en lang række fabrikker verden over og koncernen omfatter desuden godt og vel 300 datterselskaber. Siden 1918 har datterselskabet Robert Bosch A/S været at finde i Danmark.

Du finder flere Bosch maskiner på vores lister med de bedste havemaskiner af forskellig art. Bosch er nemlig et solidt og innovativt mærke, der i den grad formår at producere en lang række optimale produkter. Du kan f.eks. se eksempler på deres bedste robotplæneklippere i vores test af de bedste Bosch robotplæneklippere her.

De har også produceret en god buskrydder, som du kan finde i artiklen om de bedste buskryddere på markedet netop nu her.

Hvad er forskellen på en løvsuger og en løvblæser

En løvsuger og en løvblæser bliver reelt benyttet til samme formål: at fjerne blade eller andet haveaffald. Den afgørende forskel på de to maskiner er dog, at en løvsuger reelt suger affaldet op i en opsamlerpose, der efterfølgende kan tømmes, mens en løvblæser i stedet blæser indholdet i den ønskede retning, så du kan samle al haveaffaldet i ét område for derefter at samle det op. En løvsuger er altså optimal for dig, der ikke ønsker at rode rundt på jorden og samle haveaffald op, mens en løvblæser er et godt køb for dig, der ikke orker at tømme løvsugeren hele tiden.

Du kan dog også med fordel investere i en multifunktionel maskine, der kan gøre begge dele, hvis du gerne vil have mulighed for at skifte mellem de to funktioner. På den måde kan du selv vælge, hvilken funktion du foretrækker afhængigt af arbejdets størrelse. Flere maskiner bliver i dag produceret som multifunktionelle med optimale egenskaber i begge funktioner, så det er ikke svært at finde frem til en god model, der både fungerer som løvblæser og løvsuger. Vi vil dog uanset hvad anbefale dig at gå efter en model med hastighedsindstillinger, så du selv kan vælge niveauet for sugningen / blæsningen alt efter, hvilken mængde, der er behov for til den pågældende opgave.