Bosch Robotplæneklipper → Top 6 bedste modeller fra Bosch

1

Bosch Indego 350 robotplæneklipper

Du kan ikke gå galt i byen med en Bosch Indego 350 robotplæneklipper, da modellen hurtigt, effektivt og støjsvagt slår din græsplæne. Denne robotplæneklipper kan indstilles til tre forskellige niveauer og navigerer selv uden om eventuelle forhindringer.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Bosch Indego 350 robotplæneklipper 999 kr. 10-4
Bosch Indego 350 S-Plus robotplæneklipper
Bosch Indego 400 robotplæneklipper 999 kr. 10-4
Bosch Indego 400 S-Plus robotplæneklipper
Bosch Indego M 700 robotplæneklipper 7.250 kr. 10-4
Bosch Indego M+ 700 Connect robotplæneklipper 7.250 kr. 10-4

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En robotplæneklipper kan være den ideelle løsning for dig, der ikke gider bruge al din tid om sommeren i haven for at slå græsplænen. Hvis du i stedet investerer i en robotplæneklipper, kan du nyde det gode sommervejr uden at skulle bekymre dig om din græsplæne.

Vi har samlet 7 af de bedste Bosch robotplæneklippere, så du nemt og hurtigt kan få dig et overblik over de bedste Bosch modeller på markedet. Dét burde gøre dit køb lidt lettere.

Sammenligning af Bosch-modellerne

Flere af de inkluderede Bosch robotplæneklippere har de samme egenskaber, da de er designet med de samme teknologier. Bosch modellerne har således både LogiCut-, SmartMowing-, SpotMow-, MultiArea- og bioklip teknologi, der gør det muligt for dem at tilrettelægge klipningen af din græsplæne optimal, fordele græsset i små mængder på den nyklippede plæne og foretage græsslåning af både store og små områder.

Det betyder dog også, at du i valget af din Bosch robotplæneklipper (i hvert fald ud fra denne liste) burde fokusere på, hvor stort et areal du ønsker at maskinen skal kunne klare – og om du ønsker, at den skal kunne betjenes via en app på telefonen. Der er f.eks. ikke stor forskel på en Bosch Indego 400 robotplæneklipper og en Bosch Indego M+ 700 Connect robotplæneklipper andet end, at hvor stort et areal robotplæneklipperen kan ordne.

Bosch Indego 350 robotplæneklipper#1 Bosch Indego 350 robotplæneklipper – Den bedste Bosch robotplæneklipper på markedet

Du kan ikke gå galt i byen med en Bosch Indego 350 robotplæneklipper, da modellen hurtigt, effektivt og støjsvagt slår din græsplæne. Denne robotplæneklipper kan indstilles til tre forskellige niveauer og navigerer selv uden om eventuelle forhindringer.

 1. Minimalt strømforbrug og støjniveau for en effektiv og dog uforstyrrende græsslåning
 2. Klipper op mod 40 cm pr. sekund og kan klare 350 m2
 3. Designet med multifølere for at undgå forhindringer

Derfor skal du vælge en Bosch Indego 350 robotplæneklipper

Hvis du leder efter en eminent robotplæneklipper, der har et lavt strømforbrug og er nem at betjene, så skal du investere i denne Bosch Indego 350 robotplæneklipper. Denne model er selvkørende og kører i fine lige baner, men sørger selv for at skifte retning. Robotplæneklipperen er udviklet med multifølere, der gør det muligt for apparatet at registrere eventuelle forhindringer, så den kan køre uden om og stadig fortsætte sit arbejde. Modellen finder desuden selv vej til sin ladestation efter endt græsslåning.

På trods af det lave strømforbrug og støjniveau, så klipper en Bosch Indego 350 robotplæneklipper græsset optimalt. Plæneklipperen er således designet med et bioklip-system, hvilket resulterer i, at det afklippede græs automatisk klippes i små stykker af maskinen. Herefter fordeles græsset jævnt ud over græsplænen, så det ikke ophober sig i enkelte områder. Du har mulighed for at benytte denne robotplæneklipper på græsplæner op til 350 m2.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 19 cm
 • Batteriladetid: 45 min
 • Batteridriftstid: 30 min
 • Klippehøjde: Kan indstilles til tre trin
 • Hastighed: 40 cm pr. sekund
 • Maks stigning: 27%

Bosch Indego 350 S-Plus robotplæneklipper#2 Bosch Indego 350 S-Plus robotplæneklipper – En intelligent og multifunktionel Bosch Robotplæneklipper

Med en Bosch Indego 350 S-Plus robotplæneklipper får du en multifunktionel robotplæneklipper, der selv kan tilrettelægge græsslåningen ud af havens udformning og den seneste vejrprognose. Hvis du vil have en flot have uden besvær, så skal du investere i denne variant.

 1. Mulighed for at styre robotplæneklipperen via app på telefonen
 2. Apparatet tilrettelægger selv klipning og kan bruges på både store og små områder
 3. Optimal udnyttelse af batteri og strømniveau

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge en Bosch Indego 350 S-Plus robotplæneklipper

Hvis du var lidt lun på det forrige produkt, men gerne vil have en robotplæneklipper med mulighed for flere indstillinger, så skal du overveje at opgradere til en Bosch Indego 350 S-Plus robotplæneklipper. Denne model kan selv beregne, hvilke klipperute, der er den mest effektive via teknologien LogiCut. Denne teknologi sørger desuden også for, at robotplæneklipperen optimalt udnytter det integrerede batteri. SmartMowing teknologien går desuden også apparatet i stand til at planlægge klipningen efter den seneste vejrprognose, så klipningen foregår på det helt rigtige tidspunkt.

Som om ovenstående ikke var nok, så klipper en Bosch Indego 350 S-Plus robotplæneklipper både store områder på op mod 350 m2 og mindre områder på ned til 3 m2. Robotplæneklipperen kan endda klippe græs under havemøbler. Du kan desuden hurtigt og nemt indstille din ønskede klipning med en app på din telefon.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 19 cm
 • Klippehøjde: mellem 30 og 50 mm
 • Batteriladetid: 45 min
 • Batteridriftstid: 45 min
 • Hastighed: 40 cm pr. sekund
 • Maks stigning: 27%
 • Kan styres via app
 • Med LogiCut-, SmartMowing-, SpotMow-, MultiArea- og bioklip teknologi

Bosch Indego 400 robotplæneklipper#3 Bosch Indego 400 robotplæneklipper – En Bosch robotplæneklipper til både store og små områder

En Bosch Indego 400 robotplæneklipper har mange af de samme gode funktioner, som andre Bosch Indego modeller, men denne variant kan klippe op mod 400 m2. Derudover er den nem og hurtig at indstille, så du kan bruge din tid på andre ting end plæneklipning.

 1. Et hav af smarte funktioner, der gør plæneklipning ligetil
 2. Modellen kan klare klipning af både store og små områder
 3. Kan kortlægge og huske op til tre haver på én gang

Derfor skal du vælge en Bosch Indego 400 robotplæneklipper

En Bosch Indego 400 robotplæneklipper minder meget om de andre Indego modeller, som vi har gennemgået på denne liste. Fordelen ved denne variant er dog, at den kan klippe arealer på op mod 400 m2 uden problemer. Plæneklipperen er dog stadig multifunktionel og du investerer derfor en plæneklipper, der selv kan kortlægge den mest effektive klipperute og vurdere, hvad der er en optimal klippehyppighed i netop din have. Dette skyldes maskinens LogiCut og Auto Calender Function teknologier.

MultiArea og SpotMow teknologierne lader robotplæneklipperen huske klipningen af tre haver i forskellige størrelser på én gang og gør det muligt for den at klippe både store arealer og mindre områder af 3 m2. Din Bosch Indego 400 robotplæneklipper finder desuden selv på plads i sin ladestation, når den har brug for at blive ladet op.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 19 cm
 • Klippehøjde: mellem 30 og 50 mm
 • Batteriladetid: 45 min
 • Batteridriftstid: 45 min
 • Hastighed: 40 cm pr. sekund
 • Maks stigning: 27%
 • Med LogiCut-, SmartMowing-, SpotMow-, MultiArea- og bioklip teknologi

Bosch Indego 400 S-Plus robotplæneklipper#4 Bosch Indego 400 S-Plus robotplæneklipper – En optimal Bosch robotplæneklipper

Med en Bosch Indego 400 S-Plus robotplæneklipper får du nærmest alt du kan ønske dig i en robotplæneklipper. Den er designet med en kombination af mange forskellige teknologier, så du får det optimale ud af din plæneklipper hver gang apparatet ordner din have.

 1. Robotplæneklipperen kan styres og indstilles via din telefon
 2. Kan benyttes på både store og små områder og tilrettelægger selv klipningen
 3. Udnytter batteriet til fulde og finder selv vej til opladning

Derfor skal du vælge en Bosch Indego 400 S-Plus robotplæneklipper

Hvis du har brug for en plæneklipper, der både kan tage store og små områder, samt har mange indbyggede egenskaber, så skal du se nærmere på en Bosch Indego 400 S-Plus robotplæneklipper. SpotMow teknologien gør det muligt for din nye plæneklipper at få bugt med græs under havemøbler og på områder med en størrelse på op til 3 m2. Den kan dog udmærket benyttes på langt større arealer, da den kan klare helt op til 400 m2. Modellen kan desuden også selv beregne den mest effektive klipperute og hvordan den bedst muligt sparer på strømmen, så den kan nå så langt som muligt på batteritiden. Derudover hjælper MultiArea teknologien apparatet med at huske og kortlægge op mod tre haver på én gang.

Du skal faktisk ikke engang planlægge din græsslåning, hvis du investerer i denne model, da en Bosch Indego 400 S-Plus robotplæneklipper selv kan planlægge tidspunktet for klipningen ud fra den seneste vejrprognose. På den måde har du altid flot og nyslået græs. Du kan dog udmærket justere og indstille maskinen til dine behov, hvis du får brug for det. Robotplæneklipperen kan nemlig styres via en app på telefonen og kan connectes med andre SmartHome-enheder.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 19 cm
 • Klippehøjde: mellem 30 og 50 mm
 • Batteriladetid: 45 min
 • Batteridriftstid: 45 min
 • Hastighed: 40 cm pr. sekund
 • Maks stigning: 27%
 • Kan styres via app
 • Med LogiCut-, SmartMowing-, SpotMow-, MultiArea- og bioklip teknologi

Bosch Indego M 700 robotplæneklipper#5 Bosch Indego M 700 robotplæneklipper – En Bosch robotplæneklipper til større haver og områder

En Bosch Indego M 700 robotplæneklipper kan udmærket benyttes til at få bugt med en stor græsplæne. Modellen er designet med flere teknologier, der alle hjælper med at gøre græsslåningen til en leg.

 1. Kan klare plæner på op til 700 m2
 2. Kortlægger selv plænens areal og kører uden om forhindringer
 3. Blanding af flere teknologier for en optimal græsslåning

Derfor skal du vælge en Bosch Indego M 700 robotplæneklipper

Har du brug for en robotplæneklipper, der kan holde et større område veltrimmet? I så fald er en Bosch Indego M 700 robotplæneklipper muligvis noget for dig. Denne model kan nemlig klare plæner på helt op til 700 m2, så der er ingen grund til at være bange for, at maskinen ikke får gjort hele din plæne smuk og velklippet. Robotplæneklipperen er både intelligent og selvstændig og formår derfor selv at kortlægge græsplanen for at finde ud af, hvordan klipningen bedst muligt klares uden et overforbrug af strøm. Derudover kører modellen selv uden om eventuelle forhindringer – og klipper så vidt muligt i paralelle linjer.

Med en indbygget SpotMow teknologi kan din nye Bosch Indego M 700 robotplæneklipper endda også klare klipning af mindre områder, så du også får bugt med græsset, der vokser under dine havemøbler. Du får altså optimal græsslåning overalt i haven.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 19 cm
 • Klippehøjde: mellem 30 og 50 mm
 • Batteriladetid: 60 min
 • Batteridriftstid: 75 min
 • Hastighed: 40 cm pr. sekund
 • Maks stigning: 27%
 • Med LogiCut-, SmartMowing-, SpotMow-, MultiArea- og bioklip teknologi

Bosch-Indego-M-700#6 Bosch Indego M+ 700 Connect robotplæneklipper – En Bosch robotplæneklipper til store områder, der kan styres med app

Med en Bosch Indego M+ 700 Connect robotplæneklipper har du mulighed for at styre din robotplæneklipper via din telefon og forbinde den til andre SmartHome enheder. Maskinen er dog både intelligent og selvstændig, så du behøver faktisk ikke løfte en finger, når det kommer til klipning af din græsplæne.

 1. Kan styres via app på telefonen og forbindes til andre SmartHome enheder
 2. Intelligent maskine, der selv kortlægger den bedste klipperute
 3. Automatisk vedligeholdelse af din have

Derfor skal du vælge Bosch Indego M+ 700 Connect robotplæneklipper

Er du typen, der godt kan lide tanken om at styre din robotplæneklipper via en app på telefonen, så du altid kan følges med i og justere din græsslåning? Hvis ja, så skal du investere i en Bosch Indego M+ 700 Connect robotplæneklipper. Med købet af denne maskine kan du nemlig styre din robotplæneklipper fra din telefon, hvis du føler behovet for det, men vi tvivler faktisk lidt på, at det bliver tilfældet. Det skyldes, at modellen helt selv kan kortlægge den bedste rute for græsslåning, planlægge græsslåningen til at foregå under de mest gunstige vejrforhold og undvige forhindringer i græsplænen. Maskinen har altså umådelig godt styr på plæneklipningen og der er derfor ingen grund til, at du skal bekymre dig.

En Bosch Indego M+ 700 Connect robotplæneklipper kan ordne græsplæner på op mod 700 m2, men kan også udmærket tage sig af mindre områder. Maskinen kører desuden selv på plads, når det er tid til opladning.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 19 cm
 • Klippehøjde: mellem 30 og 50 mm
 • Batteriladetid: 60 min
 • Batteridriftstid: 75 min
 • Hastighed: 40 cm pr. sekund
 • Maks stigning: 27%
 • Kan styres via app
 • Med LogiCut-, SmartMowing-, SpotMow-, MultiArea- og bioklip teknologi

Bosch-Indego-Garage#7 Bosch garage til Indego 350 og 400 robotplæneklippere  – Til dig, der mangler en Bosch garage

For at beskytte din Bosch Indego robotplæneklipper og sørge for, at den kan holde længere, kan det være en fordel at investere i en garage til maskinen. På den måde bliver den beskytte mod vind og vejr.

 1. Beskytter din plæneklipper mod både sol, vind og regn
 2. Kan benyttes til samtlige Bosch Indego 350 og 400 modeller

Derfor skal du vælge en Bosch garage til Indego 350 og 400 robotplæneklippere

Vil du gerne beskytte din Bosch Indego plæneklipper mod al slags vind og vejr? Hvis ja, skal du investere i denne Bosch garage til Indego 350 og 400 robotplæneklippere. Modellen passer til samtlige Indego 350 og 400 modellers dockstation. Garagen afskærmer din plæneklipper for både sol, vind og regn, så den ikke tager skade. Materialerne er i høj kvalitet, så garagen kan holde længe – og så er den yderst let at montere.


Mangler du en garage til din robotplæneklipper?

For at beskytte din robotplæneklipper mod al slags vind og vejr, kan det være en fordel at investere i en garage til maskinen. På den måde vil din robotplæneklipper ikke bliver udsat for en stor mængde vand, hvis det begynder at regne eller blive overophedet, hvis den befinder sig i direkte sol i de varme sommermåneder. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken garage du skal investere i, så kan du finde inspiration til valget i vores guide til de bedste garager til robotplæneklippere her.

Andre robotplæneklippere på markedet

Der findes naturligvis et hav af forskellige robotplæneklippere – og valget af din kommende model burde primært afhænge af dine egne præferencer. Vil du gerne vide mere om robotplæneklippere? Og er du interesseret i at vide, hvilke andre gode robotplæneklippere, der findes på markedet fra andre mærker end Bosch? I så fald kan du finde inspiration i vores artikel om de bedste robotplæneklippere i test.