Buskrydder på hjul → Find den bedste buskrydder på hjul til dig

En buskrydder er det ideel redskab til trimning af hækken, vildtvoksende grene på træer o.l. De fleste modeller kan endda også benyttes til klipning og vedligeholdelse af græsplænen. Du kan derfor med fordel investere i en buskrydder, hvis du gerne vil have mulighed for at vedligeholde hækken og græsplænen optimalt. Det er dog ikke alle, der bryder sig om at bære rundt på havemaskiner, uanset hvor letvægt-designet de er, og derfor har vi skrevet denne guide til de bedste buskryddere på hjul. På den måde kan du hurtigt og nemt finde inspiration til dit kommende køb.

Texas Pro Trim 600#1 Texas Pro Trim 600 – Den bedste buskrydder på hjul

Du kan med fordel investere i denne Texas Pro buskrydder, hvis du gerne vil have en effektiv og brugervenlig model. Maskinen er velegnet til brug på større arealer, da den er udstyret med 14 tommer hjul, der let glider hen over græsplænen. Buskrydderen beskyttes desuden mod skidt og græsrester grundet det store plastikcover.

 1. Udstyret med 14” hjul med kugleleje for optimal manøvrering
 2. Brugervenlig model med ergonomisk opbygning
 3. Beskyttes mod skidt og græsrester af et plastikcover

Derfor skal du vælge en Texas Pro Trim 600

Hvis du er på jagt efter den bedste benzindrevne buskrydder med hjul, så skal du se nærmere på denne model fra mærket Texas. Buskrydderen er nemlig en robust benzindrevet trimmer, der kommer med en stærk 173 cc 4-takts motor. Derudover er maskinen udstyret med to store 14 tommer hjul med kugleleje, hvilket sikrer dig optimal manøvrering på flere typer af terræn. Du kan derfor med fordel benytte maskinen på større arealer.

Denne buskrydder er nem at betjene grundet høj brugervenlighed. Derudover er den ergonomiske opbygning med til at minimere risikoen for skader eller overbelastning af ryg og skuldre. Trimmerhovedet kan tilpasses terrænet, da det kan justeres i højden mellem 4,5 og 9 cm. Derudover er trimmer snøren 4 mm og har en arbejdsbredde på op til 60 cm. Modellen er desuden nem at rengøre, da størstedelen af maskinen er beskyttet af et plastikcover.

Produktdetaljer

 • Vægt: 33 kg
 • Klippebredde: 60 cm
 • Klippehøjde: Mellem 45 og 90 mm
 • Motorolie kapacitet: 0,6 liter
 • Starter: Rekyl
 • Ydelse: 2,9 kW, 3000 omdrejninger i minuttet

Zipper Buskrydder på hjul ZI-MOS125#2 Zipper Buskrydder på hjul ZI-MOS125 – En premium buskrydder på hjul

Med denne buskrydder fra mærket Zipper, så kan du udmærket få trimmet græsplæne og fjernet grene på busken uden risiko for at ødelægge maskinen på hegn eller vægge undervejs i arbejdet, da modellen kommer med et justérbart klippehoved. Derudover har den flere indstillinger, så trimningen foregår efter dine behov.

 1. Justérbart klippehoved for alsidig klipning
 2. Hastighedsregulering og stopafbryder
 3. Bælte til skuldrene, så du har kontrol over maskinen

Derfor skal du vælge en Zipper Buskrydder på hjul ZI-MOS125

Hvis du gerne vil have en premium buskrydder på hjul til din have, så skal du investere i denne model fra Zipper. Fordelen ved at vælge denne maskine over andre buskryddere er, at modellen her besidder store hjul, der desuden kan benyttes til andre maskiner, og et justérbart bælte til at have om skuldrene, så du altid har kontrol over maskinen. Derudover er modellen også udstyret med et justérbart klippehoved, der sikrer, at du kan klippe langs vægge og hegn uden risiko for skader på maskinen.

Buskrydderen er desuden udviklet med en stopafbryder, så du hurtigt kan stoppe den benzindrevne motor. Du har altid mulighed for at hastighedsregulere tempoet ved hjælp af håndtaget på maskinen. Denne model er udstyret med en to-taksts motor og har en brændstof kapacitet på 1,2 liter, så du kan være i gang i et godt stykke tid før der skal påfyldes nyt brændstof.

Produktdetaljer

 • Vægt: 13 kg
 • Skærelængde: 45,5 cm
 • Motorolie kapacitet: 1,2 liter
 • Starter: reversstarter
 • Ydelse: 1,25 kW

Texas Pro Trim 600TR#3 Texas Pro Trim 600TR – Den bedste selvkørende buskrydder på hjul

Denne Texas Pro Buskrydder er en selvkørende og benzindrevet model, der er opbygget af en fire-takts motor. Maskinen kan køre på de fleste typer af terræn og styres let rundt i haven. Derudover er den brugervenlig og ergonomisk for at mindske risikoen for arbejdsskader.

 1. Selvkørende model med stærk fire-takts motor
 2. Ergonomisk opbygning og brugervenlig
 3. Kan justeres i højde, så den kan køre på ethvert terræn

Derfor skal du vælge en Texas Pro Trim 600TR

Hvis du foretrækker en selvkørende buskrydder på hjul, så skal du investere i denne model fra mærket Texas. Denne selvkørende og benzindrevet trimmer er nemlig dejlig let at styre og kan køre på flere forskellige typer af terræn. Du vil derfor ikke opleve bøvl undervejs i arbejdet med denne variant. Derudover sikrer den en ergonomisk arbejdsgang, hvilket resulterer i mindre belastning på ryg og skuldre.

Maskinen består desuden af et stort plastikcover, der hjælper med at beskytte motoren mod skidt og græsrester. På den måde mindsker du rengøringsarbejdet efter brug. Både græs og krat fjernes let med denne maskine, da den er udstyret med en stærk 4 mm trimmer snøre, der giver en arbejdsbredde på op til 60 cm. Du har desuden mulighed for at justere trimmerhovedet i højden, mellem 4,5 og 12 cm, så det passer til dine behov.

Produktdetaljer

 • Vægt: 46 kg
 • Skærelængde: 60 cm
 • Klippehøjde: Mellem 45 og 120 mm
 • Motorolie kapacitet: 0,6 liter
 • Starter: rekyl
 • Ydelse: 2,9 kW, 3000 omdrejninger i minuttet

Bliv inspireret til valg af buskrydder

Er du egentlig lidt ligeglad med, om din buskrydder har hjul eller ej? I så fald vil vi anbefale dig også at tage et kig på vores store test af buskryddere, da du her kan finde et hav af fremragende buskryddere – dog uden hjul. Disse modeller er til gengæld en del lettere i vægten end de ovenstående varianter, da de netop skal kunne bæres rundt i haven. Du finder artiklen om de bedste buskryddere på markedet på tværs af producenter og forhandlere her (LINK).

Hvad er forskellen på en buskrydder og en græstrimmer?

Det kan være lidt svært at finde hoved og hale i buskryddere og græstrimmere, men det er der faktisk en meget enkel årsag til: de to maskiner kan ofte klare det samme stykke arbejde. Af den grund bruger mange forhandlere også ordene i flæng, så det handler om at holde øjnene åbne og sikre sig, at den model du vælger faktisk lever op til dine forventninger. Herunder kan du læse lidt mere specifikt om, hvor henholdsvis en buskrydder og græsklipper ligner og adskiller sig fra hinanden.

Buskrydder

En buskrydder bruges generelt til fjernelsen af mere genstridig uønsket plantevækst. Det kan være alt fra et krat, ukrudt e.l. En buskrydder vil derfor også være lidt tungere end en græstrimmer, hvorfor det er en god ide at benytte en bæresele, så du ikke overanstrenger arme og ryg. Derudover vil en buskrydder ofte give mulighed for at skifte mellem to slags klinger, primært en kniv og tråd, så du kan få bugt med flere typer af uønsket plantevækst.

Græsklipper (kantklipper)

Græsklippere, også kaldet kantklippere, hjælper også med fjernelsen af genstridig bevoksning i haven, men det er ikke helt lige så kraftige som reelle buskryddere. Din model er højst sandsynligt nærmere en græsklipper, hvis den er lille og let i vægten. Du kan f.eks. normalt betjene en græsklipper med én hånd – og det kan du altså ikke med en buskrydder.

Har du alle de nyttige haveredskaber i haveskuret?

For at vedligeholde sin have optimalt, så skal man bruge en lang række forskellige haveredskaber. Der er jo trods alt både græsplænen, hækken, bede, træer o.l. at tage vare på, og det er langt fra de samme redskaber, der kan ordne alle tingene – selvom nogle redskaber da heldigvis er multifunktionelle. Men netop fordi der er så mange forskellige elementer at skulle vedligeholde i haven, så kan det være en fordel at sætte sig lidt ind i, hvilket gode haveredskaber, der skal benyttes. Du skal f.eks. gerne have fingrene i både en rive, græsslåmaskine, hækkeklipper, løvblæser, kompostkværn og mange, mange flere redskaber, som vi slet ikke kan begynde at opremse her.

Hvis du gerne vil have lidt inspiration til valg af haveredskaber, eller måske se, om du faktisk har alle dem, du skal bruge, så kan du med fordel læse vores guide til nyttige haveredskaber. I denne store guide finder du nemlig en oversigt over de ‘vigtigste’ (eller måske nærmere mest uundværlige) redskaber til arbejdet i haven. På den måde kan du være sikker på at komme godt fra start, når det handler om at vedligeholde haven optimalt.

Du kan naturligvis også søge lidt rundt på vores side haveunivers.dk, hvis du allerede ved, hvilken type redskab du står og mangler. Vi har skrevet et hav af forskellige guides til diverse haveredskaber, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over udvalget af de bedste modeller. Det eneste du skal gøre for at finde frem til det rette produkt er at skrive ordet i søgefeltet her på siden. Derefter får du forslag til artikler, og så er det jo bare med at vælge det redskab, som du står og mangler. I artiklerne kan du så lade dig inspirere til valget af det rette produkt. Dét er da lige til at overskue.