Cirkellaser Test – Se de 5 bedste cirkellasere til dit næste projekt!

En cirkellaser er et genialt redskab, når du, eksempelvis, skal bygge terrasse, nivellere gulv, lave en gipsvæg, og du vil sørge for det ligger, eller står, helt lige. Cirkellaseren er altså en moderne udgave af et vaterpas, da de har samme formål. Fordelen ved en cirkellaser er at den kan sende streger ud i alle retninger, i stedet for én. Der er mange forskellige funktioner forbundet med en cirkellaser, som kan være svært at navigere rundt i og finde ud af hvad man skal priotere. Vi har derfor lavet en test af de bedste cirkellasere på markedet lige nu, så du kan finde den der passer allerbedst til dit kommende projekt.

Bliver du nu forvirret om hvad forskellen så er på en cirkellaser sammenlignet med en rotationslaser og en krydslaser? Det har vi heldigvis givet dig et svar på sidst i artiklen.

Bosch Akku Cirkellaser GLL 3-80 C#1 Bosch Akku Cirkellaser GLL 3-80 C – bedste cirkellaser i test

Bosch cirkellaser med 3 streger sikrer dig et fremragende synlighedsniveau, som resulterer i høj arbejdseffektivitet med linjer i 3x 360 grader, så du sikrer, at dine nye hylder hænger lige eller fliserne ligger korrekt.

Fremhævede fordele:

 1. Utrolig høj præcision med CAL Guard-overvågning
 2. Lav justeringer med smartphone via bluetooth
 3. Fremragende synlighed med dens kraftige dioder

Derfor skal du vælge Bosch cirkellaser

Denne utrolig effektive cirkellaser kan klare de fleste nivelleringsopgaver med dens præcise og hurtige gennemførsel af vandrette og lodrette linjer. Cirkellaseren kan forbindes med Bosch Toolbox app’en på din smartphone, og dermed styre den derfra. Med cirkellaserens bluetooth funktion, kan du nemt og enkelt styre cirkellaseren og lave de justeringer du ønsker, fra din smartphone.

Cirkellaseren er udstyret med kraftfulde dioder som sikrer en perfekt synlighed. Desuden er den kompitabel med 10,8 og 12V akkuer fra Bosch’ batteriserie. Cirkellaseren har et nivelleringsområde på ± 4° og en selvnivelleringstid på 4 sekunder. Cirkellaseren har en utrolig høj præcision på på ± 0,2 mm/m, takket være den innovative CAL Guard-overvågning samt er den i laserklasse 2.

Produktdetaljer:

 • Batteritype: Li-ion / AA
 • Batterispænding: 12V/ 1,5 V
 • Batterikapacitet: 2,0 Ah
 • Projektion: 3 x 260 graders linje
 • Vægt: 0,9 kg
 • Stativgevind: 1/4 “ & 5/8 “

Bosch cirkellaser PLL 360#2 Bosch cirkellaser PLL 360 – cirkellaser med utrolig præcision

Denne cirkellaser fra Bosch er velegnet til dine opsætningsopgaver i hjemmet. Den har ekstra synlige laserlinjer samt perfekt nivellerende vertikallinjer og horisontal 360 graders-linje.

Fremhævede fordele:

 1. Perfekt nivelleret vertikal- og horisontallinje
 2. Præcise og ekstrem synlige laserlinjer
 3. Lock-funktion der sikrer projektion af diagonale linjer

Derfor skal du vælge Bosch PLL 360 cirkellaser

Cirkellaser PLL 360 har en automatisk selvnivellering på blot 4 sekunder, som garanterer hurtigt og fejlfrit arbejde. Den sikrer en utrolig præcis og fejlfri justering af genstande med dens præcise nivellerede vertikallinjer samt horisontale 360 graders-linjer. Desuden projekterer den diagonale linjer i hver vinkel, som skyldes den smarte Lock-funktion.

Cirkellaseren har et arbejdsområde på 20 meter og en laserdiodepunkt på 635 nm, i laserklasse 2. Den har et nivelleringsområde på ± 4° og en utrolig nøjagtighed på ± 0,0 mm/m.

Produktdetaljer:

 • Batteritype: AA
 • Batterispænding: 1,5V
 • Vægt: 0,5 kg
 • Stativgevind: 1/4 “

Bosch cirkellaser GLL 3-80 G#3 Bosch cirkellaser GLL 3-80 G – god cirkellaser med 3 x 360 graders kraftige linjer

GLL 3-80 G cirkellaser fra Bosch sikrer dig optimal synlighed med 3 x 360 graders kraftige linjer. Med de 3 linjer kan du få vandret og lodret nivellering på samme tid, som øger arbejdseffektiviteten markant.

Fremhævede fordele:

 1. Nem og intuitiv brugerflade
 2. Tre linjer som øger arbejdseffektiviteten
 3. Klare, grønne laserlinjer, som giver op til fire gange bedre synlighed end røde

Derfor skal du vælge GLL 3-80 G cirkellaser

Cirkellaseren GLL 3-80 kan bruges til at opsætte hele rum og er med de tre linjer perfekt til at lave vandret og lodret nivellering samtidig, hvilket gør dit arbejde meget mere effektivt. Værktøjet er designet til mange forskellige arbejdsopgaver, herunder nedhængte lofter, gulvægning, installation af afløbsrør, bygning af rammer til gipsvægge, generelle byggeopgaver samt montering af vinduer, hylder og fliser.

Cirkellaseren nem og robust at håndtere og har en selvnivellering på op til ± 4° på under 4 sekunder samt har den en præcision på ± 0,3 mm/m. Dens rækkevidde er op til 120 meter med lasermodtager LR 7, som købes som ekstra udstyr. Cirkellaseren er desuden i laserklasse 2.

Produktdetaljer:

 • Driftstemperatur: -10 til 40 grader
 • Opbevaringstemperatur: -20 til 70 grader
 • Strømforsyning: 4x 1,5V-LR6 (AA)
 • Vægt ca. 0,82 kg.
 • Stativgevind: 1/4 “ & 5/8 “

#4 Bosch Akku Cirkellaser GLL 3-80 CG M/BM1 m/ kuffert+akku+lader – til dig, der ønsker en cirkellaser med masser af udstyr

GLL 3-80 CG er en innovativ cirkellaser med 3 skarpe og tydelige 360 graders grønne linjer, som gør synligheden ekstrem høj og giver dig de bedre forudsætninger for at klare nivelleringsopgaver helt perfekt.

Fremhævede fordele:

 1. Meget høj præcision med CAL Guard overvågning
 2. Høj synlighed med kraftfulde dioder og grønne laserlinjer
 3. Med bluetooth, så du kan styre cirkellaseren med smartphone

Derfor skal du vælge Bosch GLL 3-89 CG cirkellaser

Cirkellaserens utrolig høje præcision, på ± 0,2 mm/m, skyldes den innovative CAL Guard-overvågning. Cirkellaseren er udstyret med bluetooth, som gør det nemt og enkelt for dig at styre cirkellaseren, da du på den måde kan lave de justeringer, som du ønsker med din smartphone.

Den utrolig gode synlighed skyldes de grønne laserlinjer, da de er fire gange mere synlige end de røde samt sikrer de kraftfulde dioder en fremragende synlighed. Cirkellaseren gennemfører hurtig og præcist vandrette og lodrette nivelleringsopgaver, med et nivelleringsområde på ± 4° på blot under 4 sekunder. Den har et arbejdsområde på 30 meter uden modtager, og 120 meter med en modtager.

Med denne cirkellaser, følger der både en kuffert, universalholder, hurtiglader, 1 stk 12V, 2,0 Ah akku, lasermåltavle og en lomme med.

Produktdetaljer:

 • Batteritype Li-ion
 • Batterispænding: 12V
 • Batterikapacitet: 2,0 Ah
 • Vægt: 0,9 kg
 • Stativgevind: 1/4 “ & 5/8 “

#5 GeoFennel FL 115 H Rotationslaser komplet – god cirkellaser til ekstra lange arbejdsområder

Denne rotationslaser er vandret med alt udstyr til, så du får den komplette rotationslaser-pakke. Den har en høj nøjagtighed og rotationshastighed, hvilket gør en ideel til ekstra lange arbejdsområder.

Fremhævede fordele:

 1. Øget nøjagtighed og høj rotationshastighed
 2. Lavfriktionsmekanisme og et selvnivellerende modul
 3. Laseren har en rækkevidde på 100 meter og styres med fjernbetjening

Derfor skal du vælge GeoFennel Rotationslaser

Denne innovative rotationslaser fra GeoFennel har en lavfriktionsmekanisme og et selvnivellerende modul, og med dette redskab får du en nøjagtig og robust rotationslaser, der er meget temperaturstabil.

Lavfriktionsmekanismen giver en reduceret støjgenerering og en forbedret ydeevne. Brug gerne denne rotationslaser med maskinstyringsmodtagere. Laseren er udstyret med en fjernbetjening med en rækkevidde på 100 meter.

Rotationshastigheden ligger på 800 omdrejninger per minut og en nøjagtighed på ± 0,5 mm / 10 meter. Laserstrålen er rød og er i laserklasse 2.

Produktdetaljer:

 • Strømforsyning: Li-ion
 • Funktionstid: 26 timer
 • Arbejdstemperatur: -20 til 50 grader
 • Stativ-gevind: 5/8 “

Hvad er forskellen på en cirkellaser, en krydslaser og en rotationslaser?

En cirkellaser er en billigere version af en rotationslaser. En rotationslaser er et redskab der nivellerer et underlag, så det er helt lige, ved at udsende en lille, lysende prik, som er 100% i vater. Prikken rotereres hurtig rundt om laseren og danner på den måde en helt lige linje, som kan bruges til at måle ud fra. Når den roterende laserprik skal være i vater, kræver det meget dyr teknologi, og en professionel rotationslaser, som ofte koster over 5.000 kr. Her har mange værktøjsproducenter nu valgt at kombinere den lidt billigere krydslaser med den meget dyre rotationslaser, for at udvikle et mere prisvenligt produkt, som alternativ til rotationslaseren. Dette alternativ er cirkellaseren, som kan købes for langt under halvdelen af prisen for en rotationslaser.

I stedet for den roterende prik, så laver cirkellaseren, ved hjælp af spejle, en rød laserstreg hele vejen rundt. Lyskilden og spejlene er ophængt som et pendul, som sørger for, at stregen altid er i vater.

En krydslaser minder meget om en cirkellaser, men danner i stedet et kryds, i stedet for en lang streg. En krydslaser er altså bedre til, at hænge skabe, billeder og tapet op med, da den lyser med et mindre omfang, der er nemmere at håndtere med mindre objekter. Hvis du en krydslaser lyder mere passende for dig, kan du læse vores krydslaser test og finde den der passer bedst til dig og dit behov.