Cobb Gasgrill → Find den bedste Cobb gasgrill i test (2022)

Er det på tide at skifte din nuværende grill ud med en Cobb gasgrill? I så fald er du kommet til det helt rette sted. I denne artikel gennemgår vi nemlig de bedste gasgrille fra mærket Cobb, samt de bedste former for tilbehør til din nye gasgrill, så du kommer godt fra start. De inkluderede produkter er udvalgt ud fra deres resultater i test af Cobb gasgrill, så du kan roligt stole på, at du får bestilt en kvalitetsgrill hjem. Derudover finder du naturligvis også gode Cobb gasgrill tilbud på nedenstående liste, så der burde være noget for ethvert budget her hos os.

Cobb Premier Gas Gasgrill#1 Cobb Premier gasgrill – Den bedste Cobb gasgrill

Med en Cobb Premier gasgrill får du en lille og praktisk gasgrill i rustfrit stål. Modellen ser således flot ud, men er samtidig yderst praktisk at have med at gøre. F.eks. kommer der ikke røg ud af modellen under brug og så har du mulighed for at flytte grillen uden problemer, hvis den står i vejen – selv når den er i gang.

 • Hurtig optændingstid
 • Mulighed for at kombinere denne gasgrill med tilbehør fra Cobb Premier grill
 • Ryger ikke og kan flyttes selv under brug

Derfor skal du vælge en Cobb Premier gasgrill

Hvis du gerne vil have en lille og elegant gasgrill, der nemt kan tages med overalt og fungerer optimalt, så skal du investere i denne Cobb Premier gasgrill. Gasgrillen består af rustfrit stål og er designet til ikke er ryge, når der laves mad, hvilket gør den ideel til madlavning selv på terrasser eller i baggårde, da madlavningen ikke vil forstyrre de andre beboere. Derudover kan du rykke rundt på grillen, selv mens den er tændt, da grillen er udviklet med en tyk inderskål – også af rustfrit stål.

Cobb Premier gasgrill har en diameter på 30 cm, hvilket gør den kompatibel med tilbehør fra den almindelige Cobb Premier grill. Denne gasgrill har desuden en kort optændingstid, så du ikke skal vente alt for længe på at kunne tilberede din mad. Gasgrillen benytter en butan / propan gasdåse med gevind, der holder i ca. 3 timer. Ved køb af ekstra tilbehør, så kan denne Cobb Premier gasgrill dog også benyttes med gasflasker.

Produktdetaljer

 • Højde: 45 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Vægt: 5 kg
 • Materiale: Rustfrit stål

Cobb Supreme grill#2 Cobb Supreme grill – En funktionel Cobb bordgrill

Du kan ikke gå galt i byen med en Cobb Supreme grill, da denne gasgrill har 80% mere kapacitet end Cobb Premier grill, men stadig er udviklet efter de samme principper. Du får således stadig en gasgrill med hurtig optændingstid, ingen røg og et design i rustfrit stål med mulighed for at flytte rundt på grillen, selv under madlavning,

 • 80% mere kapacitet end Cobb Premier Grill med en diameter på 48 cm
 • Kort optændingstid og ingen røg under madlavning
 • Tyk inderskål og ydre base i rustfrit stål gør det muligt at flytte rundt på grillen

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge en Cobb Supreme grill

Var du allerede lidt vild med det forrige produkt på listen, men foretrækker en gasgrill med en lidt større diameter? I så fald er en Cobb Supreme grill lige noget for dig. Supreme gasgrillen fra Cobb har en diameter på 48 cm frem for Premier modellens 30 cm, og så har den i alt 80% mere kapacitet. Grillen er dog stadig en lille og kompakt gasgrill, der uden problemer kan stå på bordet, når der skal laves mad udendørs. Modellen er endda fantastisk at tage med på ferier, picnic eller lignende grundet dens optimale størrelse.

Cobb Supreme grill består af rustfrit stål og grundet designet med en tyk inderskål og en ydre base, så kan man udmærket flytte rundt på grillen efter behov – selv når den er i gang og er varm. Grillen ryger desuden heller ikke, hvilket er en fordel for både dig og dine naboer, hvis du tænder op for den i baggården eller på altanen. Som en ekstra bonus kan grillens rustfrie dele sættes i opvaskemaskinen, så du heller ikke skal tænke for meget på opvasken efterfølgende.

Produktdetaljer

 • Højde: 48 cm
 • Bredde: 34 cm
 • Vægt: 6,9 kg
 • Materiale: Rustfrit stål

Cobb gasgrill tilbehør til Premier modeller

Der findes et hav af tilbehør til Cobb Premier modellerne, som kan være med til at gøre madlavningen i det fri endnu lettere. Du kan f.eks. med fordel investere i en Cobb Premier pande eller en Cobb Premier wokgryde til din nye grill, da du her får en pande og en gryde i rustfrit stål med indkapslet aluminium. Både panden og gryden passer perfekt i alle Cobb Premier modeller og har en non-stick belægning, der gør rengøringen endnu lettere.

Du kan også investere i en Cobb Premier stegerist høj, hvis du gerne vil kunne stege kød, spyd, riste brød e.l. på din Premier grill. Stegeristen er særligt velegnet til marineret kød eller til retter, hvor ingredienserne gerne skal grilles ved indirekte varme. Hvis du har en Premier+ grill, så kan du også vælge denne Cobb Premier+ Roaster grillplade. Stegepladen er fremstillet i tyk aluminium, hvilket sikrer en god varmefordeling. Derudover giver rillerne mulighed for markante grillmærker på kødet og sikrer, at overskydende fedtstof fra stegningen løber ned i en rende. Stegepladen har desuden en non-stick belægning, så den er lidt at rengøre efter madlavningen.


Cobb gasgrill tilbehør til Supreme modeller

Cobb har naturligvis også produceret en række tilbehør, der passer til deres Supreme modeller. Du kan f.eks. få en Cobb pande til Supreme, der er produceret med en indkapslet aluminiumsbund for en optimal varmefordeling og er rustfri. Det er desuden nemt at rengøre panden efter brug, da den er udviklet med en non-stick belægning. Du kan også vælge en Cobb Supreme stegerist, der er oval og udviklet med en høj kant, så kødet, brødet etc. ikke falder ud af grillen, selv hvis den står lidt ujævnt. Stegeristen er oplagt til marineret kød eller mad, der skal grilles ved indirekte varme.

Det kan også tænkes, at du ikke er helt vild med ideen om at have din grill stående på bordet eller på jorden, når der laves mad. Heldigvis har Cobb også fundet på en løsning til dét problem. Med et Cobb bord / stander til Cobb Supreme grill kan du nemt sætte grillen i standeren og så lade den stå der, mens du laver mad i stedet for at flytte den rundt på bordet eller jorden.

Historien bag mærket Cobb

Det første tiltag til en Cobb grill blev udviklet i Sydafrika i 1950, hvor en ingeniør forsøgte at finde frem til en løsning, hvor befolkningen i mindre landsbyer kunne tilberede deres mad uden at risikere at starte en brand i området. Resultatet blev et produkt, der ikke bliver varmt på ydersiden og bruger et minimum af brændsel. Samtidig varmede denne ‘grill’ maden uden at resultere i flammer og røg.

Der er naturligvis sket en del siden da, og i dag er grillene fra mærket Cobb blevet langt mere moderne at se på. Princippet er dog stadig det samme for virksomheden og du vil derfor stadig opnå røgfri madlavning med et minimum af brændsel den dag i dag, når du benytter en Cobb grill. Grillene har desuden modtaget en række priser, klaret sig godt i tests og nydt stor anerkendelse verden over. Cobb er altså et mærke, som du kan stole på. Derudover er grillene fra Cobb oftest nemme at tage med, da de praktisk talt er en slags ‘bordgrill’. Modellerne fra Cobb er altså oplagte til dig, der ikke har brug for en stor grill, men nærmere en lille og praktisk variant.

Sådan finder du den bedste gasgrill til dig

Er du på jagt efter en helt anden type gasgrill end dem, du er blevet præsenteret for i de ovenstående afsnit? I så fald må du endelig ikke fortvivle. Vi har nemlig også skrevet en guide til de overordnet bedste gasgrills på tværs af producenter og forhandlere, som du med fordel kan finde inspiration i. Du finder her på siden også vores store gasgrill test, der er en samling af de bedste modeller på markedet netop nu,.

Modellerne i vores store gasgrill test kan dog virke en smule store for nogle, og derfor har vi også skrevet en guide til mindre gasgrills til dig, der ikke har behov for en stor og fyldig model, men nærmere en lille diskret variant, der hurtigt kan tages frem, når der er behov for den – for efterfølgende at blive pakket væk igen, så den ikke fylder for meget. Lyder det som en ideel gasgrill for dig? Så kan du læse mere i vores lille gasgrill test her.