fbpx

Dewalt hækkeklipper → Se de bedste modeller her (2020)

1

Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah#1

Med en Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah får du en professionel og effektiv hækkeklipper med en praktisk batteridrift. Du kan nemt håndtere denne model, da den vejer under 3,5 kg og har et buet håndtag, hvilket sikrer et komfortabelt greb. Skæret er desuden fremstillet i hærdet stål, så din hækkeklipper forbliver skarp i længere tid.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah#1 1.999,00 10-4.dk
DeWALT akku hækkeklipper 18V 5,0 Ah 1.999,00 10-4.dk

Står du og mangler en god hækkeklipper? I så fald er du kommet til det rigtige sted, da vi her vil guide dig til den bedste hækkeklipper for dig fra mærket Dewalt. En hækkeklipper er et ideelt redskab til at holde sin hæk ved lige, så den altid er trimmet flot og har den rette form. Men det kræver naturligvis en god en af slagsen for at resultatet bliver optimalt hver eneste gang.

I denne artikel finder du to Dewalt hækkeklippere, der har klaret sig godt i tests, så du roligt kan stole på deres egenskaber.

Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah#1 Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah – Den bedste Dewalt batteridrevne hækkeklipper

Med en Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah får du en professionel og effektiv hækkeklipper med en praktisk batteridrift. Du kan nemt håndtere denne model, da den vejer under 3,5 kg og har et buet håndtag, hvilket sikrer et komfortabelt greb. Skæret er desuden fremstillet i hærdet stål, så din hækkeklipper forbliver skarp i længere tid.

 1. Skær af hærdet stål for længere levetid og skarphed
 2. Letvægtsmodel, der ikke er for tung at bære rundt på
 3. Kan klippe op til 75 minutter pr. fuld opladning
ForhandlerPrisLæs mere
1.999,00 Gå til forhandler
2.175,00 Gå til forhandler
2.175,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får fingrene i en fremragende Dewalt model, så skal du se nærmere på denne Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah. Her får du en effektiv batteridrevet hækkeklipper i et kompakt letvægtsdesign, der gør det lettere at håndtere maskinen. Derudover bliver er der også et komfortabelt og buet greb, så du bedre kan arbejde i forskellige retninger. Denne Dewalt hækkeklipper kan desuden køre i op til 75 minutter pr. fulde opladning, hvilket giver dig god tid til at trimme hækken optimalt.

Dewalt akku hækkeklipper DCM563P1 18V 5,0Ah består af 55 cm lange laserskårede sværd med en tandafstand på 19 mm. Sværdet er produceret i hærdet stål, hvilket forlænger levetiden for hele maskinen og hjælper med at bevare skarpheden i længere tid. Som en ekstra bonus skærer sværdet i begge retninger, og så medfølger der både batteri og oplader i dette køb.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 19 mm
 • Sværdlængde: 55 cm
 • Vægt: 3,4 kg
 • Batterispænding: 18 volt
 • Batteri inkl: Ja, et 5Ah + oplader

DeWALT akku hækkeklipper 18V 5,0 Ah#2 DeWALT akku hækkeklipper 18V 5,0 Ah – En letvægts akku hækkeklipper

DeWALT akku hækkeklipper 18V 5,0 Ah er en kompakt og effektiv batteridreven hækkeklipper, der med sine kun 2,9 kg er relativt nem at arbejde med uden, at man overanstrenger arme eller ryg. Maskinens sværd består af hærdet stål og skær i begge retninger.

 1. Dobbeltskærende sværd i hærdet stål
 2. Kan køre op til 45 minutter pr. fulde opladning
 3. Nem at håndtere grundet lav vægt og blødt greb
ForhandlerPrisLæs mere
1.999,00 Gå til forhandler

Derfor skal du vælge en DeWALT akku hækkeklipper 18V 5,0 Ah

Er du på jagt efter en letvægtsmodel, der klipper effektivt og i begge retninger? Så skal du have fingrene i denne DeWALT akku hækkeklipper 18V 5,0 Ah. Den store fordel ved at investere i denne maskine er, at den vejer under 3 kg, hvilket gør den nem at håndtere og så risikerer du ikke at overanstrenge din ryg og arme, når du arbejder i haven. Derudover er denne Dewalt model også udstyret med et blødt greb, så du har en god komfort uanset arbejdsstillingen.

DeWALT akku hækkeklipper 18V 5,0 Ah har et 55 cm laserskåret sværd med en tandafstand på 19 mm, der endda skærer i begge retninger. Sværdet består af hærdet stål, hvilket er med til at forøge bladenes levetid. Derudover bibeholder de også deres skarphed i længere tid. På en fuld opladning kører denne maskine ca. 45 minutter før den skal til opladning igen. Der medfølger ikke batteri eller oplader til batteri i dette køb.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 19 mm
 • Sværdlængde: 55 cm
 • Vægt: 2,9 kg
 • Batterispænding: 18 volt
 • Batteri inkl: Nej
 • Driftstid pr opladning: 45 min

Find den bedste hækkeklipper til dig – her er tingene du bør overveje:

Er du ikke helt overbevist om, at en af de ovenstående hækkeklippere er den rigtige for dig? I så fald er der heldigvis en lang række af andre hækkeklippere på markedet, som højst sandsynligt kan leve op til dine forventninger. For at gøre processen så overskuelig for dig som muligt, har vi samlet alle de bedste hækkeklippere på tværs af mærker i vores store hækkeklipper test. Du kan altså roligt finde inspiration i dén artikel, hvis du endnu ikke har fundet frem til den rette hækkeklipper. Du finder vores artikel om de bedste hækkeklippere her.

Du kan naturligvis også finde inspiration i vores andre artikler om hækkeklippere, hvis du er på udkig efter et specifik mærke. Vi har f.eks. også skrevet guides til de bedste Ryobi- og Stiga hækkeklippere, så hvis du har en forkærlighed for et af disse mærker, kan du med fordel tjekke de artikler ud før du begiver dig videre til den helt store test af hækkeklippere.

Du finder artiklen om de bedste Stiga hækkeklippere her, samt artiklen om de bedste hækkeklippere fra mærket Ryobi her.

6 gode råd før du køber din hækkeklipper

 1. Overvej dit behov på forhånd
 2. Gå efter en letvægtsmodel
 3. Prioritér et ergonomisk eller softgrip greb
 4. Overvej hvilken type hækkeklipper du ønsker: benzin-, akku- eller eldrevet
 5. Sørg for at din hækkeklipper har effektive klinger
 6. Køb beskyttelsesbriller, arbejdshandsker og sværdskede før du går i gang med arbejdet

Overvej dit behov på forhånd

Det kan være en god ide at gøre sig opmærksom på sit behov før man begynder at undersøge markedet alt for meget, da du ellers risikerer at bruge rigtig meget spildtid før du finder frem til den rette model. Du skal f.eks. ikke investere i en kæmpe model, hvis du kun har en lille have eller købe en mindre effektiv variant, hvis du har en stor og genstridig hæk, der ofte skal klippes. Kort sagt skal maskinen altså matche dit behov.

Gå efter en letvægtsmodel

Letvægtsmodeller er klart at foretrække, da du ellers risikerer at bruge for mange kræfter på at styre din hækkeklipper. Det kan resultere i overanstrengelse og give dårlige arbejdsstillinger, hvor du overbelaster din ryg, lænd, skuldre eller dine arme. Hvis du endelig skal benytte en tungere model, så vil vi anbefale dig at investere i en bæresele, så maskinens vægt fordeles bedre på din krop frem for at være begrænset til dine arme og ryg.

Prioritér et ergonomisk eller softgrip greb

I samme stil som ovenstående, så kan det være en god ide at prioritere et softgrip- eller ergonomisk korrekt greb, da det er med til at sikre dig en bedre arbejdsstilling. Du har desuden et bedre greb på maskinen og kan dermed styre den med mere kontrollerede bevægelser, hvorfor der ikke er lige så stor risiko for uheld eller at du klipper for meget af hækken, fordi dit greb på maskinen smuttede. Det kan også være en fordel med et rotérbart hoved eller greb, så du kan nå alle steder på hækken uden at placere dig i dårlige arbejdspositioner.

Overvej hvilken type hækkeklipper du ønsker: benzin-, akku- eller eldrevet

Der er forskel på effektiviteten, støjniveauet, vægten etc. afhængigt af, hvilken type hækkeklipper du vælger. Hvis du på forhånd gør dig nogle overvejelser i forhold til, hvilken type hækkeklipper du ønsker, så kan du nemmere finde frem til den rette model for dig. F.eks. er en benzindrevet hækkeklipper bedst egnet til professionel brug eller ved meget store haver, hvorimod en akku / batteridreven hækkeklipper er oplagt til mindre haver og knap så genstridige hække. Den eldrevne hækkeklipper med ledning er et god løsning til dig, der ikke vil risikere at løbe tør for strøm undervejs i dit arbejde.

Sørg for at din hækkeklipper har effektive klinger

Du kan ikke bruge en hækkeklipper til noget, hvis ikke den er fremstillet med et effektivt sværd. Uanset om det er en enkelt- eller dobbeltsidet sværd, så skal det altså kunne klippe ordentligt igennem grene. Der er naturligvis forskel på de forskellige klingers egenskaber og effektivitet, så sørg for at finde en maskine, der passer til dine behov i forhold til afklipning af grene.

Køb beskyttelsesbriller, arbejdshandsker og sværdskede før du går i gang med arbejdet

Det er vigtigt, at du passer på dig selv, når du arbejder i haven. Når du arbejder med en hækkeklipper, så er det altså en maskine, der udmærket kan skabe store skader, hvis du ikke har kontrollen. Af den grund kan det være en fordel at benytte f.eks. beskyttelsesbriller, sikkerhedssko (eller i hvert fald ikke klip-klappere) og arbejdshandsker, når du klipper hæk. På den måde er du beskyttet mod de grene og blade, der flyver rundt, når du trimmer hækken.

Du skal også gerne have en sværdskede til din hækkeklipper, så du kan pakke maskinen forsvarligt væk efter brug. På den måde mindsker du sandsynligheden for uheld. Husk også altid at slukke maskinen, hvis andre kommer hen til dig, så ingen af jer kommer til skade, når din koncentration bliver afledt.

Join The Discussion