Få forårsfornemmelser: 3 idéer til at komme i forårsstemning

De fleste mennesker glæder sig hvert år til at foråret så småt begynder at sætte ind. De er glade, når solen begynder at varme den frosne og kolde jord op, og når fuglene igen begynder at pippe.
Ja, det er svært ikke at få lyst til at tage sandaler og shorts på, når vinterens kolde og blæsende tag i vejret så småt begynder at slippe. Læs med her, og få tre idéer til hvordan du kan komme i forårsstemning. Du kan læse mere om:

 

  1. Foråret i haven
  2. Lydbøger (Tjek evt. Lydboegergratis.dk)
  3. Tøj til foråret

 

 

Begynd på forårsklargøringen af haven

Foråret er en vidunderlig tid – specielt for haveentusiaster. Efter en lang vinter uden den store aktivitet i haven, varsler foråret nye tider, hvor det snart bliver tid til at gå i haven. Vil du gerne have forårsfornemmelser, er det derfor en god idé at gå i gang med forårsklargøringen af haven.

Som du sikkert er klar over, er der meget at gå i gang med i haven, når det bliver forår. Her skal der både fjernes visne blade fra efterårsstormene, slås græs og luges ud. Hurtigt bliver det også tid til at gå i gang med at sætte dette års blomsterløg, og hurtigt kommer tiden også hvor der skal sås grøntsager og andet godt. Ja, der er nok at gå i gang med i haven!

Udnyt de første solskinstimer i haven med en god lydbog

Der er ikke nogen bedre følelse end den første sol efter en lang og kold vinter. Hvorfor ikke udnytte de første varmende solstråler i haven med en god lydbog i ørerne? Lydbøger er med gode grunde blevet rigtig populære, og de er helt perfekte til varme dage i haven.

På Lydboegergratis.dk finder du en oversigt over de forskellige udbydere af lydbøger. Her kan du for eksempel tjekke Fairytell ud, og se hvor mange skønne titler du vil kunne lytte til her.

Lydbøger er perfekte til de første forårsdage, hvor man har lyst til at gå ud i solskinnet og nyde den varmere temperatur. Med en god lydbog i ørerne er det blot endnu bedre.

Find forårsgarderoben frem

Vinteren er ensbetydende med store støvler, tunge dynejakker og striktrøjer i lange baner. Nu kommer foråret, og dermed også en forandring i garderoben. Vil du i den rette forårsstemning, er det en rigtig god idé at finde forårsgarderoben frem. Så vil du nemlig ikke kun blive klar påklædningsmæssigt til de varmere tider. Du vil også blive inspireret af de fine og lysere farver, som forårstøjet ofte har. Skønt, ikke?

Når du finder forårstøjet frem efter en lang vinter, bliver du måske også opmærksom på nogle områder, hvor lidt nyt måske kunne gøre godt. Det kunne være at det var tid til at indkøbe de nye par sneakers, som du gik og drømte om hele sidste sommer. Det kunne også være at en ny kjole eller to ville gøre god gavn.
Uanset hvad du opdager du kunne have brug for, vil du helt sikkert kunne komme i forårsstemning ved at begynde at være på udkig efter disse.