Firkantet parasol → Din guide til de 6 bedste firkantede parasoller

I denne artikel kan du læse om de 6 bedste firkantede parasoller. Alle modeller er vurderet og udvalgt ud fra deres funktionalitet, dækkeevne og størrelse. Vi har kåret en Hængeparasol 3×3 meter som den bedste firkantet parasol på markedet netop nu. Dog bliver den skarpt efterfulgt af andre gode modeller, så hvis du leder efter en billig firkantet parasol eller en model med lys, så kan du med fordel læse hele testen.

Hængeparasol 3x3 meter#1 Hængeparasol 3×3 meter – Den bedste firkantet parasol i målene 3×3 meter

Denne enkle og stilrene hængeparasol er en model, der kan passe ind i alle hjem. Du bestemmer selv om du vil have denne firkantede parasol i sort eller naturfarve. Du kan desuden være sikker på, at modellen kan holde i mange år grundet en robust opbygning.

 1. Solid opbygning sikrer en god holdbarhed
 2. Udstyret med en smart drejesokkel, så den altid står stabilt
 3. Optimal størrelse til de fleste haver / terrasser

Derfor skal du vælge en Hængeparasol 3×3 meter

Hvis du leder efter en stilren og lidt mere enkel hængeparasol til haven, der dog stadig har en god størrelse, så skal du se nærmere på denne model. Lige netop denne variant har nemlig en firkantet form med en størrelse på 3 x 3 meter. Du kan altså være sikker på, at der er god plads under hængeparasollen – også selvom I er flere, der vil nyde lidt skygge.

Denne model er udstyret med en dug i kraftig polyester, som kan holde til lidt af hvert. Du bestemmer selv, om du vil have dugen i sort eller natur, når det drejer sig om farvevalg. Produktet er desuden designet med en krydsfod og en smart drejesokkel, så du kan være sikker på, at den altid står stabilt.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 3 x 3 meter
 • Materiale, dug: Polyester
 • Farve: Sort eller naturfarve

4Living Square parasol#2 4Living Square parasol – Den bedste billige firkantet parasol

Du kan ikke gå helt galt i byen med denne firkantede parasol fra mærket 4Living. Denne model har nemlig en enkel opbygning, men skiller sig samtidig ud fra andre modeller ved, at dugen er udstyret med et bølget design i enderne. Derudover er produktet en del billigere end andre gode modeller på markedet.

 1. Billig i pris i forhold til andre firkantede parasoller på markedet
 2. Nem at flytte rundt på grundet en medfølgende parasolfod med hjul
 3. En enkel opbygning, der dog alligevel skiller sig ud

Derfor skal du vælge en 4Living Square parasol

Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med, så kan denne parasol fra 4Living muligvis være den bedste model for dig. Denne variant koster nemlig langt fra alverden og derfor kan den betales på de fleste budgetter. Alligevel får du dog stadig en flot parasol, der skiller sig en smule ud fra andre modeller. Det gør den ved at have en opbygning med bølgede ender og en hvid kant hele vejen rundt, der bryder med det ellers sorte design.

Der er fin plads til flere personer og eventuelt et havebord med denne firkantede parasol, da den har en bredde og længde på 2,5 meter. Det er endda nemt at rykke rundt på parasollen efter behov, da der medfølger en parasolfod med indbyggede hjul i købet. Du skal altså ikke benytte en masse kræfter på at rykke parasollen, men kan i stedet bare trække den rundt efter behov. Parasolfoden kan rumme op til 60 liter vand, når den skal stå fast.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 2,5 x 2,5 meter
 • Materiale, dug: Polyester
 • Materiale, stel: Stål og plastik
 • Farve: Sort eller grå

Cane-line Hyde Hængeparasol med Tilt 3 x 3 meter#3 Cane-line Hyde Hængeparasol – Den bedste firkantet parasol med tilt

Ved at investere i denne hængeparasol fra mærket Cane-line, så kan du være sikker på, at du får en firkantet parasol af god kvalitet bestilt hjem. Denne model har nemlig en opbygning med et stel i aluminium og en dug i 100 procent Olefin materiale. Du har desuden mulighed for at rotere og tilte parasollen efter behov.

 1. Parasol med tilt og rotation gør det muligt at dække optimalt for solen
 2. Robust opbygning med stel i aluminium
 3. Snavsafvisende dug, der kan holde i mange år

Derfor skal du vælge en Cane-line Hyde Hængeparasol

Nægter du at gå på kompromis med din fremtidige parasols kvalitet? I så fald er denne hængeparasol variant fra Cane-line den rigtige model for dig. Det særlige ved denne hængeparasol er, at den er fremstillet med et stel i aluminium og en dug i 100 procent Olefin materiale. Du får altså en solid hængeparasol, der kan holde i mange år. Olefin materiale virker desuden afvisende over for snavs og sollys, bibeholder farven over længere tid end andet materiale og tørrer hurtigt, hvis det bliver vådt.

En anden fordel ved denne type parasol er, at den er udviklet med både rotation og tilt. På den måde kan du rotere parasollen, så den altid dækker for solen. Muligheden for tilt gør, at du kan få parasollen til at dække andre steder end kun lige under sig selv. Der medfølger 4 x 25 kg stenfliser i købet af denne parasol, som kan være med til at holde modellen på plads. I alt vejer denne firkantede parasol selv 25,3 kg.

Produktdetaljer

 • Højde: 270 cm
 • Størrelse: 3 x 3 meter
 • Materiale, dug: Olefin
 • Materiale, stel: Aluminium
 • Farve: Kan købes i tre forskellige grå nuancer

4Living De Luxe parasol#4 4Living De Luxe parasol – Til dig, der ønsker en firkantet parasol med solpanel

Med denne parasol er der god mulighed for at blive siddende udenfor og nyde vejret selv efter mørkets frembrud. Denne model er nemlig udstyret med et solcellepanel, der sikrer strøm til de integrerede lys i parasollens ribber. Modellens dug sikrer desuden beskyttelse mod solens UV stråler.

 1. Udstyret med solpanel og integrerede lys
 2. Polyesterdugen sikrer beskyttelse mod solens UV stråler
 3. Roterbar parasol, så den altid kan justeres i forhold til solen

Derfor skal du vælge en 4Living De Luxe parasol

Du kan være sikker på at kunne bruge din parasol til noget funktionelt på alle tider af døgnet, hvis du investerer i denne De Luxe model fra mærket 4Living. Det skyldes, at denne model er udstyret med et solcellepanel, der sikrer energi til det integrerede lys i parasollens ribber. På den måde har du mulighed for at have lys tændt, hvis du stadig sidder ude om aftenen – og endda uden at skulle tænke alt for meget over det. Lyset sidder i alle 8 aluminiumsribber, så der er en god spredning af lyset.

Selve parasollens dug har også nogle funktionelle egenskaber. Dugen er fremstillet i polyester med UV beskyttelse. Du skal således ikke være nervøs for solens skadelige UV stråler, når du benytter denne parasol, da beskyttelse ligger på indeks 50. Stoffet er desuden ekstra holdbart grundet en særlig belægning, så det kan holde i mange år.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 3 x 3 meter
 • Materiale, dug: Polyester
 • Materiale, stel: Stål
 • Farve: Sort

Hængeparasol 3x4 meter#5 Hængeparasol 3×4 meter – Til dig, der ønsker en stor firkantet parasol

Der er ingen grund til at købe en lille parasol, hvis du ved, at du gerne vil have en stor variant, der kan dække et bredt område. Du får netop en god og bred model, hvis du investerer i denne hængeparasol, da den har en opbygning på 3 x 4 meter.

 1. Stor hængeparasol, der kan skygge for et stort område på én gang
 2. Udstyret med både krydsfod og en drejesokkel for bedre stabilitet

Derfor skal du vælge en Hængeparasol 3×4 meter

Hvis du leder efter en stor og firkantet parasol, der kan dække et større område i haven end de andre på listen, så er denne variant lige noget for dig. I alt måler denne hængeparasol nemlig 3 x 4 meter, så der er altså god plads at boltre sig på. Den store størrelse gør også denne hængeparasol ideel til jer, der skal sidde og spise i haven i sommerperioden, da den giver en bred dækning, så alle middagsgæster sidder i skyggen. På den måde får ingen solen lige i hovedet under måltidet.

Hængeparasollen er udstyret med en krydsfod og en smart drejesokkel, hvilket er med til at sikre en vis stabilitet. Du kan dog udmærket flytte hængeparasollen rundt, hvis der er behov for skygge et andet sted i haven i perioder. Du får en optimal dækning for solens stråler med modellens kraftige naturfarvede polyesterdug.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 3 x 4 meter
 • Materiale, dug: Polyester
 • Farve: Natur

Signe Markedsparasol 3x3 Meter#6 Signe Markedsparasol 3×3 Meter – Den bedste farverige firkantet parasol

Denne markedsparasol er ideel til dig, der gerne vil have lidt farve i haven og en lidt mere naturlig opbygning i din parasols stel. Det særlige ved denne parasol er nemlig, at den har en opbygning af hårdt træ i steller og kan købes i flere forskellige farver.

 1. Kan købes i flere farver
 2. Opbygning med en stok i hårdt træ for en naturlig og robust parasol
 3. Forstærket konstruktion og beslag på ribber, så modellen kan holde i mange år

Derfor skal du vælge en Signe Markedsparasol 3×3 Meter

Hvis du leder efter en parasol med en lidt mere naturlig opbygning, der ikke har et helt så moderne vibe som mange andre parasoller, så kan du med fordel investere i denne Signe Markedsparasol. Denne variant er nemlig fremstillet med en stok i hårdt træ. Du skal dog ikke være nervøs for, at opbygning ikke er lige så robust som hos parasoller i stål, da modellen er udviklet med forstærkninger i form af imiteret læder og beslag på ribenderne.

Derudover skiller denne parasol sig også lidt ud, når det kommer til farven på den medfølgende polyesterdug. Denne dug kan nemlig købes i både blå, grøn, natur, sort, grå o.l. farver, så det er helt op til dig selv, hvilken type parasol farve du ønsker.

Der med desuden en dobbelt hejsefunktion på denne parasol, så du får intet problem med at slå parasollen op og ned.

Produktdetaljer

 • Højde: 262 cm
 • Størrelse: 3 x 3 meter
 • Materiale, dug: Polyester
 • Materiale, stel: Hårdt træ
 • Farve: Kan købes i flere farver, heriblandt blå, grå, grøn, natur og sort