Firkantet trampolin – De 5 bedste firkantede trampoliner (Også til nedgravning)

1

Firkantet trampolin 5 meter

Leder du efter en stor trampolin firkantet trampolin, er dette vores bedste bud. Den er 520 x 366 cm, hvilket giver en længde på over 5 meter, og den har en bredde på over 3,5 meter, så det er en meget stor trampolin, som er perfekt til at lave tricks og sjove hop. Derudover kan der også være mange personer på trampolinen – vær’ dog forsigtig, og følg altid producentens anvisninger for, hvor mange personer der må være på trampolinen, for at sikkerhedens skal være i top.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Firkantet trampolin 5 meter 7.297 kr. Proshop.dk
Salta First Class trampolin inkl. stige og sikkerhedsnet 244 x 427 cm 5.799 kr. Fitshop
Billig firkantet trampolin til nedgravning
BERG Ultim Favorit 280 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort 3.900 kr. Fitshop
Firkantet trampolin med net 6.477 kr. HomeX

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En trampolin er at finde i mange børnefamiliers have og om sommeren er det en hyppig beskæftigelse for børnene og deres venner. Normalt er disse trampoliner runde, men de fås selvfølgelig også som firkantet. Der findes flere fordele ved at vælge en firkantet trampolin – både ift. at finde plads i haven, da de fleste haver også er kantede, derfor kan det være lettere at finde plads til en firkantet end en rund trampolin. En firkantet trampolin er også aflang, hvilket giver mere plads til at lave spring og andre hop. De fleste børn elsker at hoppe på trampolin, og mange voksne synes også det er sjovt. Det er sundt, man styrker kernemuskulaturen, forbrænder rigtig mange kalorier, og forbedrer sin balanceevnen. Derudover er det også muligt at træne alle kroppens muskler – det kommer selvfølgelig an på, hvilke hop du laver, men det er bestemt muligt. .Der er også en anden god ting, og det er at de firkantede trampoliner ligger i nogenlunde det samme prishøjde, som runde trampoliner! I denne artikel vi gennemgå forskellige trampoliner og sikkerhedsnet. 

Jumpking trampolin rektangulær 520 x 366 cm

#1 Firkantet trampolin 5 meter – Bedste firkantet trampolin

Leder du efter en stor trampolin firkantet trampolin, er dette vores bedste bud. Den er 520 x 366 cm, hvilket giver en længde på over 5 meter, og den har en bredde på over 3,5 meter, så det er en meget stor trampolin, som er perfekt til at lave tricks og sjove hop. Derudover kan der også være mange personer på trampolinen – vær’ dog forsigtig, og følg altid producentens anvisninger for, hvor mange personer der må være på trampolinen, for at sikkerhedens skal være i top.

Dette er en populær model blandt haveejere, som ønsker en firkantet trampolin i god kvalitet. Den har kraftige Euro-spring fjedre og en kraftig ramme på 51 mm, som er lavet af galvaniseret stål med en tykkelse på 1,5 mm. Med i prisen følger der et sikkerhedsnet på 160 cm og polstrede stolper. Der medfølger også en kantpude og stige, og trampolinen har en udvidet garanti, hvilket du kan se her; 

  • Ramme: 10 år
  • Fjedre og springdug: 5 år
  • Kantpude: 2 år
  • Sikkerhedsnet: 1 år

Salta First Class trampolin inkl

#2 Salta First Class trampolin inkl. stige og sikkerhedsnet 244 x 427 cm – Sikker og brugervenlig trampolin

Denne Salta First Class trampolin er en højkvalitets model, der er fremstillet i de sikreste og stærkeste materialer. Den er udstyret med en stige, så det er let for alle at komme op og ned samt et sikkerhedsnet, så du aldrig behøver at være bekymret for, om nogen skulle falde ud over kanten i et spring.

Salta trampolinen er udstyret med en ekstra tyk ramme, og derfor fremstår den meget luksuriøs i udseendet. Med faste skruetilslutninger er toprammen konstrueret  med en firkantet fiksering til bundrammen for en sikker, stabil og fast forbindelse. Rammen vil derfor ikke bevæge sig, mens I hopper på trampolinen. Fjedrene er First Class dobbeltkoniske og de vil give en høj komfort og gøre hop og leg en fornøjelse. Denne First Class trampolin fra Salta er nem at montere, så man hurtigt kan komme i gang med sikker hop på trampolinen.

Produktdetaljer:

  • Mål samlet inkl. net: B 244 / L 427 / H 271 cm
  • Springareal: B 168 / L 351 cm
  • Anbefalet maksimum vægt: 180 kg

Salta Excellent trampolin til nedgravning 213 x 305 cm

#3 Billig firkantet trampolin til nedgravning

Ønsker dine børn inderligt en trampolin, men du ønsker ikke at se på den? Så kan en firkantet trampolin til nedgravning være en løsning, da den kan være sværere at se. Du undgår i hvert fald at en kæmpe stor trampolin ødelægger din flotte have. 

Dette er en god firkantet trampolin, som skal graves ned i haven. Den er fuldstændig rektangulær i formen og så er den sort, så den gerne skulle gå i et med haven. At købe en trampolin til nedgravning er faktisk en del billigere end at købe en trampolin med stel – det kræver så også en del arbejde med at grave og måle op, da der med denne trampolin skal graves ca. 75 cm ned. Denne trampolin er fremstillet af materialer i høj kvalitet. 

Denne trampolin er også udstyret med et integreret ventilationssystem, som er med til at give en fremragende springoplevelse, der sikrer, at der er nok luftstrøm under leg. Selve kantmåtten når helt ned til jorden og fastgøres med jordankre, så du er sikker på at den sikker helt fast. Der medfølger ikke et sikkerhedsnet, men det kan købes, hvis det ønskes.

Du kan se et af deres sikkerhedsnet her:

 


Stor firkantet trampolin fra Salta

Hvor stor skal trampolinen i din have være? Det kan være svært at vælge en størrelse – specielt, Har du dog børn, som elsker at hoppe på trampolin med deres venner, så er det altså en god idé at investere i en lidt større trampolin, så børnene har plads til at hygge og øve sig på sine tricks.

Skal det være en rigtig stor trampolin, så køber man typisk en trampolin på omkring 5 meter i længden, som vi gennemgik tidligere i denne artikel, men det behøver ikke være en firkantet trampolin på 5 meter. 

I den næste del af artiklen kigger vi på små firkantet trampoliner!

 


BERG Ultim Favorit 280 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort#4 BERG Ultim Favorit 280 Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort – Den bedste billige trampolin

Denne Ultim Favorit trampolin fra Berg er en budgetvenlig trampolin til dig, der ønsker en trampolin i god kvalitet til en overkommelig pris. Den er ideel til den mindre have, da den er lidt mindre i størrelsen end andre firkantede trampoliner. Med denne trampolin får du en god hoppeoplevelse samt en god sikkerhed.

Ultim Favorit trampolinen fra berg er med sit firkantede design og den lidt mindre størrelse end andre trampoliner især velegnet til de lidt mindre haver, hvor det kan være svært at få plads til større eller runde trampoliner. Berg Ultim Favorit er udstyret med Goldspring Solo fjedre, der er velkendte i Bergs favorit-serie. Fjedrene er lange og fleksible og giver god hoppeoplevelse for alle, der hopper med på trampolinen. De har fået et ekstra lag rustbeskyttelse, da de er galvaniserede med et lag zink som coating. Der medfølger et sikkerhedsnet med en selvlukkende indgang, som gør hop og leg ekstra sikker på denne trampolin.

Produktdetaljer:

  • Mål samlet inkl. net: B 190 / L 280 / H 240 cm
  • Anbefalet maksimum vægt: 70 kg

 


Jumpking trampolin rektangulær 430 x 305 cm

#5 Firkantet trampolin med net 

I dag er de fleste trampoliner udstyret med et sikkerhedsnet, for at undgå skader, og gøre trampolinerne så sikre som muligt. Derfor medfølger sikkerhedsnet typisk eller også kan det tilkøbes.

Her er en god firkantet trampolin med net. Den har en finstørrelse på 430 x 305 cm, så der er masser af muligheder for at øve sig på spring og hop uden at falde ud over kanten.

Sikkerhedsnettet har en højde på 160 cm. Dette mærke er utroligt populær grundet trampolinens gode kvalitet. 

 

 


VI har nu været igennem en række trampoliner, og jeg håber, at du er blevet klogere på hvilken firkantet trampolin, du skal vælge til din have. Husk også at trampolinen skal stormsikres, så de ikke blæser over i naboens have når det blæser kraftigt. Et stormsikringssæt koster ikke alverdens, og giver til gengæld en betryggende fornemmelse, de dage hvor vinden rusker i huset.1 Desværre følger det typisk ikke med i pakken, når du køber trampolinen. 

Derudover kan det også være en god idé at købe et beskyttelsescover til trampolinen, som sættes på når den ikke er i brug eller det er vinter. Overvej også et beskyttelsescover til din firkantede trampolin. Bare husk at du som udgangspunkt skal vælge et cover fra samme mærke som trampolinen, og selvfølgelig samme størrelse!