Flisefugerenser – Se de 4 bedste Flisefugerensere i test (2022)

1

AL-KO MB 2010 Easy Flex 113696

Det er slut med at ligge på knæ og fjerne ukrudt, for med den batteridrevne ALKO MB 2010 fugerenser kan du rengøre din terrasse på en let og effektiv måde. Fugerenseren er udstyret med en teleskopstang, der er med til at øge komforten og arbejdsglæden.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
AL-KO MB 2010 Easy Flex 113696
Texas EC1400 el-kantskærer + flisefugerenser 994,95 kr. Silvan
Fiskars Classic fliserenser 1005045 m/lang skaft
Fiskars fugebørste 136660 150 kr. Homeshop.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Enhver boligejer ved, at det kan være hårdt arbejde, at skulle holde fliserne rene for ukrudt og snavs. Derfor er flisefugerenseren blevet et uundværligt redskab, når det kommer til bekæmpelse af ukrudt. Med sådan et redskab kan man nemt og effektivt fjerne ukrudt mellem fliserne, uden at skulle ligge på knæ. Ønsker du at nyde synet af dine fliser igen, så kan du med fordel læse med her, hvor du får en grundig indføring i de forskellige flisefugerensere på markedet.

AL-KO MB 2010 Easy Flex 113696#1 AL-KO MB 2010 Easy Flex 113696 –  Batteridrevet fugerenser

Det er slut med at ligge på knæ og fjerne ukrudt, for med den batteridrevne ALKO MB 2010 fugerenser kan du rengøre din terrasse på en let og effektiv måde. Fugerenseren er udstyret med en teleskopstang, der er med til at øge komforten og arbejdsglæden.

Fremhævede fordele: 

  • Ergonomisk design sikrer god arbejdskomfort
  • Produkter fra Easy Flex serien bruger samme 20 V Li-ion batteri

Derfor skal du vælge AL-KO MB 2010 Easy Flex 113696

Enhver husejer kan nikke genkendende til hvor hårdt det kan være at ligge på knæ for at fjerne ukrudt mellem fliserne, men med denne fugerenser har du mulighed for at skåne kroppen og arbejde i oprejst stilling.

Med den batteridrevne fugerenser fra AL-KO kan du nemt og ubesværet fjerne snavs og ukrudt mellem fliserne på terrassen på grund af den hurtigt roterende stålbørste. På den måde kan du hurtigt få fjernet ukrudtet og dermed spare en masse tid. Det kan være en fordel for dig, at anskaffe en batteridrevet fliserenser, hvis du har store flisealerealer, der skal rengøres for ukrudt, da batteriet tillader dig, at kunne lave mere arbejde på kortere tid. Derudover er fugerenseren udstyret med et skaft, der kan justeres efter 5 trin, hvilket giver høj komfort for den enkelte.


Texas EC1400 el-kantskærer + flisefugerenser#2 Texas EC1400 el-kantskærer + flisefugerenser – Elektrisk fugerenser

Med denne elektriske model fra Texas EC140 får du en kantskære og flisefugerenser i et samlet produkt. Du kan med denne maskine lave flotte lige kanter på din græsplæne og fjerne ukrudt fra dine fliser på en hurtig og effektiv måde.

Fremhævede fordele:

  • Knivbeskytter
  • Stort baghjul der stabiliserer
  • Fliserenser-kit medfølger

Derfor skal du vælge Texas EC1400 el-kantskærer + flisefugerenser

Med denne flisefugerenser fra Texas EC140 får du to funktioner i samme produkt, da den både kan bruges til at skære græsplænekanter og rense flisefuger. Maskinen kan lave flotte og lige kanter på græsplænen, og du kan med fordel bruge den, når du skal have lavet kanter til et nyt bed, eller hvis du har brug for at lave pæne kanter til små stier i haven. Maskinen er udstyret med et stort baghjul, der gør den stabil at arbejde med. Desuden har den en kantbeskytter, der sikre, at kniven ikke tager skade, når der køres langs flisekanter.

Det er desuden muligt at indstille dybden med 3 niveauer alt efter behov. Maskinen er udstyret med et justerbart teleskophåndtag, der indstilles efter højde, og giver god arbejdskomfort.


Fiskars Classic fliserenser 1005045 m/lang skaft#3 Fiskars Classic fliserenser 1005045 m/lang skaft – Den klassiske fliserenser

Fiskars Classic fliserenser er et godt og praktisk redskab at have i sit haveskur. Med denne model kan du nemt fjerne ukrudt mellem fliserne, og samtidig komme ind de steder, hvor det er svært at komme til. Det lange skaft gør det muligt at arbejde stående, så du undgår dårlig ryg.

Fremhævede fordele:

  • Lang skaft der gør det muligt at fjerne ukrudt stående
  • Behageligt greb for større komfort under brug

Derfor skal du vælge Fiskars Classic fliserenser 1005045

At holde fliserne rene er for mange haveejere forbundet med stort besvær, fordi man med jævne mellemrum er nødt til at fjerne ukrudtet mellem fliserne. For at gøre rengøringsprocessen mere enkel og overskuelig, er det oplagt at vælge en fliserenser med langt skaft, så du kan fjerne ukrudt i stående position. Ved at arbejde stående skåner du kroppen, så arbejdet udføres mere effektivt. Denne flisefugerenser er derfor anbefalelsesværdig, hvis du ønsker at arbejde på denne måde. Fliserenseren er lavet af asketræ, der bliver nøje udvalgt, så den optimale kvalitet opnås. Modellen er udstyret med et lakeret og behageligt greb, der gør den behagelig at arbejde med.


Fiskars fugebørste 136660#4 Fiskars fugebørste 136660 – Klassisk fugebørste

I blandt fugerensere med langt skaft, finder man Fiskars fugebørste. Det kraftige børstehoved giver mulighed for at fjerne ukrudt, der sidder ekstra godt fast, uden at rive for meget at fugemassen med op.

Fremhævede fordele:

  • Langt skaft der gør det muligt at arbejde stående
  • Lakeret skaft der er behageligt at holde ved

Derfor skal du vælge Fiskars fugebørste 136660

Det er intet problem at fjerne ukrudt med Fiskars Classic fugebørste, da de hårde børstehår nemt kan trænge igennem flisekanterne og fjerne ukrudtet. Børsten er samtidig skånsom mod fliserne, og så sørger de for at holde på fugemassen, så man ikke skal fylde ekstra på, når fliserne renses. Det lange skaft er med til at sikre god arbejdskomfort, når man arbejder med den. På den måde undgår du belastning af knæ og ryg. Skulle der stadig sidde ukrudt tilbage, kan du bruge stålkanten på spidsen af børsten, til at løsne det sidste ukrudt. Med denne fugebørste i hånden kan du være sikker på, at du får en indbydende terrasse og indkørsel, når gæsterne kommer forbi.


ANBEFALET: Professionel fliserens med 15 års garanti

Kandis Algerens har mere end 11 års erfaring i rengøring og imprægnering af fliser, hvor de tilbyder 15 års garanti gennem vores serviceaftale. De bruger professionelt udstyr, der sikrer et skånsomt, men sikkert resultat uanset hvilken type og alder dine fliseflader måtte have – også de mest sarte fugelinjer!

Dine fliser bliver mere modstandsdygtige over for fremtidige angreb, og det er endda uden, at du skal gøre noget. Tjek priser inde på hjemmesiden.

Se mere på kajdisalgerens’ hjemmeside →