Gardena plæneklipper → De 4 bedste plæneklippere fra Gardena

I denne artikel kan du læse om de 4 bedste Gardena plæneklippere på markedet netop nu. Efter grundig research har vi udvalgt en Gardena PowerMax 1400/34 Plæneklipper som den bedste i test, da den har en høj effektivitet, kan holde i mange år og sikrer et godt klippe resultat. På listen finder du dog også en manuel, elektrisk og batteridreven Gardena plæneklipper, som også lever op til samtlige forventninger.

Efter gennemgangen af produkterne kan du læse om, hvordan du finder reservedele til din Gardena plæneklipper, samt få lidt viden om mærket Gardena.

Gardena PowerMax 1400/34 Plæneklipper#1 Gardena PowerMax 1400/34 Plæneklipper – Den bedste Gardena plæneklipper

Du kan med fordel investere i denne plæneklipper fra Gardena, hvis du gerne vil have en manøvredygtig elektrisk plæneklipper. Du er desuden garanteret et optimalt klipperesultat efter hver klipning, da modellen er udviklet med en specielt hærdet kniv og maskinen kan indstilles til 10 forskellige klippehøjder.

 1. Let og manøvredygtig plæneklipper, der er ideel til pleje af mellemstore plæner
 2. Udstyret med en specielt hærdet kniv for et bedre klippe resultat
 3. Plænekamme på skjoldet sikrer en god kantklipning uden risiko for skader

Derfor skal du vælge en Gardena PowerMax 1400/34 Plæneklipper

Hvis du leder efter den bedste plæneklipper fra mærket Gardena, så skal du investere i denne PowerMax model. Lige netop denne plæneklipper er nemlig en yderst effektiv elektrisk plæneklipper, der hurtigt får bugt med det overvoksede græs i op til mellemstore plæner. Du er garanteret en hurtig og let trimning af græsset, da maskinen er yderst manøvredygtig og let i vægt med sine kun 9,7 kg.

Derudover er modellen udviklet med et særligt ErgoTec håndtag, som både gør det mere behageligt at holde på og styre maskinen. Styret er desuden foldbart, så du let kan transportere og opbevare maskinen, uden at den fylder for meget.

Plæneklipperen er udstyret med en specielt hærdet kniv og kan indstilles til 10 forskellige klippehøjder, så du altid opnår et optimalt resultat. Du kan nemt komme helt ud til kanten eller fjerne græs langs mure o.l., da maskinen er udstyret med et skjold og plænekamme, så den ikke tager skade.

Produktdetaljer

 • Vægt: 9,7 kg
 • Klippehøjde: Mellem 20 og 60 mm
 • Klippebredde: 34 cm
 • Klippeareal: 400 m2
 • Opsamler kapacitet: 40 liter
 • Effekt: 1400 watt

Gardena PowerMax Li-40/41 plæneklipper#2 Gardena PowerMax Li-40/41 plæneklipper – Den bedste Gardena akku plæneklipper

Selv hvis du har en stor græsplæne, så kan du hurtigt få bugt med forvokset græs med denne batteridrevne Gardena plæneklipper. Modellen er nemlig ideel til større plæner og med sin speciel hærdede kniv, brede klippebredde og høje effektivitet, bliver græsslåning til en leg. Modellen er desuden brugervenlig og har et ergonomisk håndtag.

 1. Effektiv batteridreven plæneklipper med genopladeligt lithium-ion batteri
 2. Ergonomisk håndtag, der kan foldes sammen for at spare plads ved opbevaring
 3. Brugervenlig opbygning med LED display og intuitivt panel

Derfor skal du vælge en Gardena PowerMax Li-40/41 plæneklipper

Vil du gerne have fingrene i den bedste batteridrevne plæneklipper fra Gardena? Så kan du ikke gå helt galt i byen ved at investere i denne model. Maskinen er udstyret med et genopladeligt lithium-ion batteri, der sikrer optimal kraft til maskinen. I kombination med den særlige PowerPlus motor får du således en høj fremdrift, selv hvis maskinen benyttes på store arealer.

Du kan hurtigt få klippet plænen præcis som du ønsker, da maskinen kan justere til 10 forskellige klippehøjder og er udviklet med en speciel hærdet kniv for de bedste resultater. Derudover foregår arbejdet på den bedste mulige måde med et ergonomisk udformet håndtag, som endda også kan foldes sammen, så maskinen ikke fylder så meget, når den står til opbevaring.

Som en ekstra bonus kan maskinen køre ved ECO tilstand, som sikrer en længere køretid og en energivenlig drift.

Produktdetaljer

 • Vægt: 21,8 kg
 • Klippehøjde: Mellem 25 og 75 mm
 • Klippebredde: 41 cm
 • Klippeareal: 450 m2
 • Opsamler kapacitet: 50 liter
 • Spænding: 40 volt

Gardena PowerMax Li-18/32 plæneklipper#3 Gardena PowerMax Li-18/32 plæneklipper – Til dig, der leder efter en pladsbesparende Gardena plæneklipper på batteri

Ved at investere i denne batteridrevne plæneklipper fra Gardena, får du en kraftig plæneklipper, som er ideel til pleje af mindre græsarealer. Modellen er manøvredygtig og let at holde på, hvilket gør det nemt at komme rundt i hele haven. Derudover kan den foldes sammen ved håndtaget, så den fylder langt mindre, når den opbevares.

 1. Pladsbesparende batteridreven plæneklipper med foldbart håndtag
 2. Maskinen er beskyttet af græskamme på skjoldet for mindske risikoen for skader
 3. Leveres uden batteri og lader, så du kan genbruge batterier fra andre maskiner

Derfor skal du vælge en Gardena PowerMax Li-18/32 plæneklipper

Hvis du leder efter en god og effektivt akku plæneklipper fra Gardena, men ikke ønsker at få lader eller batterier med i købet, så er denne model det rette valg for dig. Maskinen leveres nemlig uden batteri og lader, så du selv bestemmer, hvilke du benytter til den. Derudover er maskinen effektiv i drift, og grundet sin høje manøvredygtighed og lette opbygning, er den ideel til brug på mindre arealer.

Maskinen er desuden en pladsbesparende model, da den er udviklet med et foldbart styr. På den måde vil den ikke fylde alverden, når den står til opbevaring eller transporteres. Håndtaget har desuden en ergonomisk opbygning, så arbejdet bliver komfortabelt.

Du kan indstille maskinen til 10n forskellige klippehøjder, så du får klippet så meget af græsset, som du ønsker. Derudover kan du nemt komme ud til kanter, rundt om bede eller op af vægge, da modellen er udstyret med græskamme på siderne af skjoldet. Dette sikrer maskinen mod slid og skader.

Produktdetaljer

 • Klippehøjde: Mellem 20 og 60 mm
 • Klippebredde: 32 cm
 • Klippeareal: 230 m2
 • Opsamler kapacitet: 30 liter
 • Spænding: 18 volt

Gardena GARDENA CYLINDERKLIPPER 400 C#4 Gardena håndplæneklipper 400C 4022 håndskubber – Den bedste manuelle og miljøvenlige Gardena plæneklipper

Denne plæneklipper fra Gardena skiller sig ud fra de andre ved, at den virker ved håndkraft. Dette gør maskinen miljøvenlig og støjsvag. Samtidig er modellen langt mindre end andre plæneklippere og så skal du aldrig tænke på, at den skal fyldes med brændstof, være tilsluttet en stikkontakt eller at der skal oplades batteri inden arbejdet kan begynde.

 1. Miljøvenlig model, da den ikke benytter strøm, brændstof e.l.
 2. Lydsvag i drift
 3. Udstyret med store hjul, så den er let at køre med og manøvre

Derfor skal du vælge en Gardena håndplæneklipper 400C 4022 håndskubber

Hvordan lyder ideen med en plæneklipper, der fungerer helt uden elektricitet? Hvis det vækker interesse, så skal du investere i denne miljøvenlige plæneklipper fra Gardena, som virker ved håndkraft. Du kan udmærket foretage en god græsslåning med denne model, selvom den ikke kører på elektricitet eller brændstof. Modellen fungerer ved, at du sakse klipper idet du skubber maskinen over græsplænen.

Maskinen er udviklet med en hærdet klæbebeskyttet klippecylinger af stål og så sørger den nederste klinge for at alle græsstrå klippes med præcise snit. Du har endda mulighed for at justere maskinens klippehøjde i fire trin mellem 12 og 42 mm. Maskinen larmer endda ikke under trimningen, så arbejdet bliver generelt mere behageligt for dig som forbruger.

Modellen er udviklet med store hjul, så du nemt kan manøvre den rundt i haven uden at skulle bruge for mange kræfter på arbejdet. Derudover kan du folde håndtaget i to dele, så maskinen også er let at opbevare og transportere.

Som en ekstra bonus er denne plæneklipper billigere end mange andre modeller på markedet, så det kan også være en god løsning, hvis du ikke har et særlig stort budget at gøre godt med.

Produktdetaljer

 • Vægt: 9,4 kg
 • Klippehøjde: Mellem 12 og 42 mm
 • Klippebredde: 40 cm
 • Klippeareal: Ubegrænset

Gardena plæneklipper reservedele

Det er muligt at købe en del forskellige reservedele til f.eks. plæneklippere. Det kommer meget an på, hvilken model du leder efter reservedele til, om du primært skal gå efter produkter fra samme mærke eller har mere frihed i valget.

Når du leder efter reservedele til din Gardena plæneklipper, så kan du med fordel gå efter de originale reservedele, da de alle lever op til Gardenas høje kvalitetskrav og -standarder. Alle reservedele fra Gardena er da også præcisionsfremstillet, hvorfor de er med til at forlænge maskinens levetid og opretholde dens effektivitet. Med uoriginale dele kan du desværre godt risikere, at maskinen ikke fungerer helt lige så effektivt i drift, da delene ikke passer perfekt.

Gardena sælger både specifikke støbte, mekaniske, elektriske og elektroniske komponenter. Du kan således finde alt, hvad du skal bruge til din Gardena maskine direkte hos producenten. Flere af reservedelene sælges dog også hos eksterne forhandlere, så du kan også altid holde øje med online forhandlerne, hvis du står og mangler dele til din Gardena plæneklipper.

Bag om mærket Gardena

Gardena blev grundlagt i 1961 og har siden da arbejdet sig hen mod at være en international anerkendt producent af intelligente produkter og systemer til havepasning. Du finder en lang række funktionelle produkter til haven hos Gardena, hvor dele hurtigt kan skiftes og ledninger ikke kommer for meget i vejen under arbejdet.

Derudover har flere af produkterne udviklet hos Gardena intelligent teknologi, såsom deres robotplæneklippere, hvor maskinerne f.eks. selv finder frem til den bedste klipperute og selv kører til opladning, når tiden er inde og genoptager arbejdet efterfølgende. Denne intelligente teknologi gør arbejdet endnu lettere for dig som forbruger. Vil du gerne læse lidt mere om Gardenas robotplæneklippere?

I 2007 blev Gardena en del af Husqvarna Group, men de agerer dog stadig som en selvstændig division. Både Gardena og Husqvarna Group har dog fokus på miljøvenlighed og bæredygtighed. Ved at investere i maskiner fra producenten, kan du således være sikker på, at dit valg også er det rette for miljøet. I både udviklingen, produktionen og salget er der nemlig fokus på at finde de mest bæredygtige løsninger og få så meget ud af f.eks. batterier som muligt.