Ginge plæneklipper → Se den bedste plæneklipper fra Ginge

Med en god plæneklipper, kan du nemt tage vare på og vedligeholde havens græsareal. I denne artikel vil vi guide dig til den bedste Ginge plæneklipper, så du kan være sikker på at få bestilt en ordentlig model hjem. Derudover kan du dog også læse lidt mere generelt om plæneklippere – og f.eks. om, hvorfor det er en god ide at investere i en traditionel plæneklipper frem for en robotplæneklipper.

Ginge-plæneklipper-Classic-46-B-Auto-Jubilæumsmodel-#1 Ginge plæneklipper Classic 46 B Auto Jubilæumsmodel – Den bedste Ginge plæneklipper

Ginge plæneklipper Classic 46 B Auto Jubilæumsmodel bliver prist for dens funktionalitet og optimale klippeevne af forbrugere, så du kan være sikker på, at denne model også vil leve op til dine forventninger. Du vælger desuden selv om du vil benytte bagudkast eller opsamle græsset i den 65 liter store opsamler.

 1. Stærkt skjold i stål, der mindsker risikoen for skader
 2. Selvkørende maskine, så du ikke skal bruge kræfter på at skubbe den
 3. Anbefalet af forbrugere

Derfor skal du vælge en Ginge plæneklipper Classic 46 B Auto Jubilæumsmodel

Hvis du er på jagt efter den bedste Ginge plæneklipper, så skal du uden tvivl investere i denne Ginge plæneklipper Classic 46 B Auto Jubilæumsmodel. Du kan roligt stole på plæneklipperens værd, da den konsekvent får gode anmeldelser af forbrugere – så hvorfor ikke tilslutte dig flokken? Med denne maskine får du optimal trimning af græsplænen uden at skulle bruge en masse kræfter undervejs i processen. Maskinen er nemlig selvkørende, hvilket betyder, at du ikke på samme måde skal skubbe plæneklipperen rundt i haven. Denne benzindrevne plæneklipper er udstyret med en 123 cm AL-KO Pro 125 motor, hvilket sikrer dig en effektiv maskine.

Ginge plæneklipper Classic 46 B Auto Jubilæumsmodel har en klippebredde på 46 cm og kan indstilles til syv forskellige klippehøjder mellem 25 og 75 mm. Derudover er maskinen udstyret med et stålskjold, der beskytter den mod skader og lader maskinen komme helt tæt på f.eks. bede og kanter uden problemer. Du vælger desuden selv om du vil benytte plæneklipperens bagudkast, når du trimmer græsplænen, eller opsamle græsset i beholderen med en kapacitet på 65 liter.


Fordele ved at vælge en benzin plæneklipper

 • Du skal ikke konsekvent have opladte batterier for at kunne benytte maskinen
 • Benzindrevne plæneklippere er ofte selvkørende, hvilket kræver færre kræfter fra din side af under græsslåningen
 • Du kan altid tanke maskinen op og dermed køre videre med det samme (ingen spildtid!)
 • Stor rækkevidde, da plæneklipperne ofte kører langt på literen

Find den bedste plæneklipper

Er du ikke helt overbevist om, at denne Ginge plæneklipper er den rette model for dig? Så er det heldigt, at vi også har skrevet en mere overordnet guide til de bedste plæneklippere på markedet på tværs af producenter og forhandlere. I denne artikel kan du finde en række fantastiske plæneklippere, og det er derfor det oplagte sted at finde inspiration til valget af din nye plæneklipper. Du finder den store test af plæneklippere her.

Derfor skal du vælge en plæneklipper med bioklip

Bioklip er i den grad begyndt at vinde frem, hvor flere og flere forbrugere og eksperter sværger til, at det har en positiv indvirkning på din græsplæne. Bioklip adskiller sig fra opsamling, bagud- og sidekast ved, at det afklippede græs klippes ad flere omgange i maskinen, så det bliver helt fint. Hele årsagen til at benytte bioklip er nemlig, at det skal blive på græsplænen efterfølgende frem for at blive fjernet.

Der er flere fordele ved at benytte bioklip og lade det fint afklippede græs forblive på græsplænen. Først og fremmest skal du ikke tænke på at fjerne eller kompostere affaldet, hvilket gør arbejdet mere overskueligt for dig. Derudover vil din græsplæne få yderligere næringsstoffer fra det afklippede græs, hvilket reducerer behovet for gødning og giver dig en pænere græsplæne i længden. Helt grundlæggende hjælper bioklip altså med at forbedre livsbetingelserne for de mikroorganismer, der findes i og under græsplænen. Du skal dog være opmærksom på, at dette kun er tilfældet med bioklip, da græsset efterlades i så små stykker. Du skal altså ikke efterlade almindeligt klippet græs på græsplænen i håbet om, at dit græs for bedre betingelser for vækst – det vil højst sandsynligt i stedet resultere i mosdannelse.

Forskellen mellem en traditionel plæneklipper og en robotplæneklipper

Den helt store forskel på en traditionel plæneklipper og en robotplæneklipper er, hvor meget arbejde du selv skal lægge i græsslåningen. Med en traditionel plæneklipper skal du trods alt stadig være til stede og styre maskinen – også selvom modellen er ‘selvkørende’. Du skal derimod bare indstille din robotplæneklipper til dine behov og så klarer den reelt resten. Robotplæneklipperen er derfor velegnet til dig, der ikke orker at slå græsset i haven, hvorimod en plæneklipper er til dig, der ikke har noget mod at stå for græsslåningen selv.

Robotplæneklippere kører dog på batterier, hvilket gør dem mere miljøvenlige end traditionelle benzindrevne plæneklippere. Heldigvis udvikler markedet sig hele tiden, og det er derfor langt fra umuligt at finde en traditionel benzindrevet plæneklipper med begrænset emission eller en batteridrevet variant. Et andet element, der taler til fordel for en traditionel plæneklipper er, at græsslåningen ofte ikke tager lige så lang tid, som det gør for en robotplæneklipper, der skal køre over længere tid og på næsten daglig basis.

Fordele ved en traditionel plæneklipper

 • Klarer græsslåningen hurtigere end en robotplæneklipper
 • Du styrer selv græsslåningen
 • Fås både som benzin- akku- (batteri) og eldrevne (ledning)
 • Kan udmærket klare græsplæner med forhindringer
 • Mulighed for at vælge en model med bioklip, opsamler eller kast

Fordele ved en robotplæneklipper

 • Du skal ikke selv løfte en finger (andet end for at installere modellen og justere indstillinger)
 • Vedligeholdelse af din plæne daglig eller flere gange om ugen
 • Flere modeller tilrettelægger selv den optimale klipperute
 • Bioklip
 • Miljøvenlig

Er du blevet lidt lun på ideen om en robotplæneklipper? Og vil du læse mere om emnet? I så fald vil vi anbefale dig at søge inspiration i vores store test af robotplæneklippere, hvor du finder de bedste varianter på tværs af mærker.