Hængeparasol test (2022) → Se de 5 bedste hængeparasoller

1

Outfit Tage hængeparasol

Med denne hængeparasol fra mærket Outfit kan du være sikker på, at du får en hængeparasol i god kvalitet bestilt hjem. Modellen er fremstillet med materiale i polyester og har LED lys integreret i parasollens ribber. Derudover giver den naturligvis en behagelig skygge og afskærmning, hvor end du stiller modellen.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Outfit Tage hængeparasol
Hængeparasol med LED lys
Outfit Ulrik hængeparasol
Outfit Andreas hængeparasol
Hængeparasol 3×4 meter

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du læse om de 5 bedste hængeparasoller på markedet netop nu. Efter grundig research har vi fundet frem til, at en Outfit Tage Hængeparasol er den bedste hængeparasol i test. Listen tæller dog også bl.a. en billig model og en hængeparasol på hjul, så det kan være, at en af de andre modeller i denne hængeparasol test er bedre for dig. Læs med og bliv klogere på, hvilken hængeparasol du skal købe.

Outfit Tage hængeparasol#1 Outfit Tage hængeparasol – Den bedste hængeparasol

Med denne hængeparasol fra mærket Outfit kan du være sikker på, at du får en hængeparasol i god kvalitet bestilt hjem. Modellen er fremstillet med materiale i polyester og har LED lys integreret i parasollens ribber. Derudover giver den naturligvis en behagelig skygge og afskærmning, hvor end du stiller modellen.

 1. Indbyggede solceller sikrer energibesparende lys om aften
 2. LED lys er integreret i parasollens ribber, så du altid har lys, når det bliver mørkt
 3. Udstyret med 360 graders system og kan slet flyttes efter behov

Derfor skal du vælge en Outfit Tage hængeparasol

Hvis du gerne vil investere i den bedste hængeparasol på markedet netop nu, så behøver du ikke lede efter den rette model længere. I denne test har vi nemlig kåret en Tage hængeparasol fra Outfit som den bedste hængeparasol. Du kan således med fordel investere i denne model, hvis du gerne vil have en funktionel hængeparasol i høj kvalitet.

Ved første øjekast kan denne hængeparasol godt ligne en klassisk rund variant. Den er dog lidt mere fancy end som så, da den bl.a. er udstyret med et diskret solcelle system og integreret LED lys i parasollens ribber. På den måde vil du altid have mulighed for at få et diskret lys om aftenen, som endda kommer fra en energibesparende og miljøvenlig kilde. Du tænder selv for lyset via en enkel tænd / sluk knap i parasollens ene hjørne.

Denne parasol vil give optimal skygge og afskærmning med sit brede design. Du kan desuden altid rykke rundt på modellen efter behov, da den er fleksibel i sin opbygning og udstyret med et 360 graders system. Parasollen er udviklet i polyester – 180 gram pr. m2.

Produktdetaljer

 • Højde: 202 cm
 • Størrelse, diameter: 300 cm
 • Materiale, dug: 180g/m2 polyester
 • Antal ribs: 8 stk
 • Farve: Sort

Hængeparasol med LED lys#2 Hængeparasol med LED lys – Den bedste hængeparasol med lys

Det kan være rart med en hængeparasol med indbygget lys, så du stadig kan sidde ude om aftenen efter, at solen er gået ned. Det er heldigvis lige netop, hvad du kan med denne hængeparasol, da den er udstyret med en række af LED lys. Disse lys får strøm via solceller, så du skal ikke tænke på at lade dem op eller sætte strøm til.

 1. Udstyret med solcelledrevne LED lys
 2. Kan købes i både sort og hvid (naturfarve)
 3. Solid opbygning med stel af aluminium

Derfor skal du vælge en Hængeparasol med LED lys

Står du og mangler en god hængeparasol med en solid opbygning og integrerede LED lys? I så fald er denne hængeparasol klart en model, som du burde se nærmere på. Denne hængeparasol er nemlig udstyret med et indbygget LED lys system, så du altid har lys lige ved hånden, når du sidder udenfor og benytter din hængeparasol. LED lyset er integreret på skinner i hængeparasollens ribber. Selve lyset kører på solcelleenergi, da hængeparasollen har solcelle opladning på toppen. Den vil således oplade i løbet af dagen, mens solen står på, så du kan få lys efter mørkets frembrud.

Solid opbygning

Ud over at have integreret solceller og LED lys, så er denne hængeparasol også fremstillet med robusthed og det enkle design for øje. Modellen er nemlig en enkel hængeparasol med en opbygning af aluminiumsstel. Selve dugen er fremstillet i polyester, hvor du kan vælge mellem en sort eller naturfarvet (hvid / beige) dug. Derudover har denne model et 360 graders drejesystem, så du kan få skygge lige dér, hvor det passer dig.

Både dug og stel kan holde til en del, men det er stadig vigtigt, at du slår hængeparasollen sammen, når det blæser, da den ellers risikerer at gå i stykker.

Produktdetaljer

 • Størrelse, diameter: 3 meter
 • Materiale, stel: Aluminium
 • Materiale, dug: Polyester
 • Farve: Sort eller hvid

Outfit Ulrik hængeparasol#3 Outfit Ulrik hængeparasol – Den bedste billige hængeparasol

Der er absolut ingen grund til at bruge mange penge på en hængeparasol, når du i stedet kan investere i denne variant fra Outfit. Lige netop denne hængeparasol er nemlig en del billigere i pris end de andre modeller på denne liste. Alligevel går du langt fra ned på kvalitet, da modellen har en robust opbygning og et stilrent design.

 1. Billig i pris
 2. Stilrent design, der kan passe ind i alle haver
 3. Solid opbygning af metal og polyester, så hængeparasollen kan holde i mange år

Derfor skal du vælge en Outfit Ulrik hængeparasol

Vil du gerne undgå at betale overpris for en hængeparasol, men nægter at gå ned på kvalitet? I så fald kan du med fordel investere i denne hængeparasol fra mærket Outfit, da modellen både er i god kvalitet og til en lav pris. Den lave pris gør det muligt for folk på ethvert budget at få råd til denne hængeparasol – helt uden at gå på kompromis med modellens opbygning og funktionalitet.

Enkelt og stilrent design

I udviklingen af denne hængeparasol har der været fokus på det stilrene design. Du får således en enkel hængeparasol med canvas i sort polyester. Stellet er udviklet i metal og er også sortfarvet, så det matcher dugen. Modellen er bygget op med 6 ribber i målene 12 x 18 mm, så du kan være sikker på, at den kan skygge godt for solen. Du kan endda rykke rundt på hængeparasollen efter behov, så du får skygge lige der, hvor du ønsker det.

Modellen fylder desuden ikke alverden i forhold til visse andre hængeparasoller, så den kan udmærket benyttes i selv den lidt mindre have eller terrasse.

Produktdetaljer

 • Højde: 248 cm
 • Størrelse, diameter: 270 cm
 • Materiale, stel: Stål
 • Materiale, dug: Polyester
 • Antal ribs: 6 stk
 • Farve: Sort

Outfit Andreas hængeparasol#4 Outfit Andreas hængeparasol – Den bedste hængeparasol på hjul

Med denne hængeparasol model fra Outfit, kan du være sikker på, at din hængeparasol kan holde i mange år og at den er nem at flytte rundt på. Modellen er nemlig udstyret med en medfølgende fod med indbyggede hjul. Af den grund skal du ikke slæbe hængeparasollen rundt i haven, men kan i stedet bare trække den stille og roligt rundt efter behov.

 1. Stor hængeparasol med god højde og bredde
 2. Canvas af polyester med PA coating
 3. Inklusiv fod med hjul og hæve / sænke funktion

Derfor skal du vælge en Outfit Andreas hængeparasol

Er du på udkig efter en hængeparasol, der har det hele i ét og samme køb? Så er denne Andreas hængeparasol fra mærket Outfit lige noget for dig. Denne model adskiller sig en smule fra de andre varianter ved, at den er ret stor og bred. På den måde får du et optimalt skygge område, når du har behov for det.

Modellen har også en god maksimal højde på 2,53 meter, men du har mulighed for at indstille højden til andre niveauer og ændre modellens vinkel. Det er altså en yderst funktionel hængeparasol, der kan benyttes til flere formål. Du kan desuden nemt styre hængeparasollen, da den betjenes via en hejs. Derudover er modellen udviklet med et vindhul og tilt.

En hængeparasol på hjul

En af de helt store fordele ved at investere i denne hængeparasol er, at der medfølger en fod til produktet. Du skal således ikke ud og finde en fod, som passer til modellen efterfølgende. Den medfølgende fod måler 84 x 84 x 19 cm. Den har indbyggede hjul med hæve / sænke funktion, så du altid kan få produktet til at stå stabilt. Derudover sikrer hjulene naturligvis, at transporten af hængeparasollen er nem og ligetil, så du ikke skal overanstrenge dig hver gang du skal flytte rundt på din model.

Produktdetaljer

 • Højde: 253 cm
 • Størrelse, diameter: 350 cm
 • Materiale, stel: Aluminium
 • Materiale, dug: Polyester
 • Antal ribs: 8 stk
 • Farve: Sort eller hvid

Hængeparasol 3x4 meter#5 Hængeparasol 3×4 meter – Den bedste firkantede hængeparasol

Din nye hængeparasol behøver ikke nødvendigvis at være en rund model. Du kan nemlig også udmærket finde flotte og robuste hængeparasoller med et mere firkantet design, såsom denne model. Du kan være sikker på, at modellen kan holde til lidt af hvert, da den er fremstillet med et kraftigt canvas i polyester og står på en krydsfod for stabilitet.

 1. Stor hængeparasol med firkantet opbygning
 2. Udstyret med en krydsfod med en smart drejesokkel for stabilitet
 3. En model, der kan holde til lidt af hvert

Derfor skal du vælge en Hængeparasol 3×4 meter

Hvis du er mere til det firkantede look frem for det runde, når det kommer til hængeparasoller, så er denne variant muligvis noget for dig. Denne hængeparasol har nemlig en firkantet opbygning frem for en rundt. Det gør det lettere at få dækket større dele af terrassen, haven o.l. Denne model er altså oplagt til dig, der gerne vil kunne opholde dig en del i skyggen, når du befinder dig i haven. Hængeparasollen måler 3 x 4 meter.

Krydsfod med drejesokkel

Ved købet af denne hængeparasol medfølger der en krydsfod. Denne type krydsfod er desuden udstyret med en smart drejesokkel, så hængeparasollen altid har fuld stabilitet, når den er slået ud. Du kan således rykke drejesoklen hen til, hvor den yder den bedste støtte for hængeparasollen.

Denne hængeparasol er desuden udviklet med et canvas i kraftigt polyester i sort. På den måde kan du være sikker på, at den kan holde i mange år og giver et enkelt udtryk i haven, på terrassen etc. Husk dog endelig at slå hængeparasollen ned, når det blæser, da canvasset ellers kan komme til skade.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 3 x 4 meter
 • Inkluderet: krydsfod med drejesokkel
 • Materiale, dug: Polyester
 • Farve: Sort