Havehandsker – Se de 11 anbefalede havehandsker til 2022

Vi elsker vores haver, og går man op i sin have, og har nogenlunde grønne fingre, så ved man også, at man kan bruge rigtig mange timer i haven, for at få den til at stå flot fra det tidlige forår og indtil vinterens begyndelse. Til havearbejdet, og de mange timer i haven, er det vigtigt at have udstyret i orden. Herunder er især gode havehandsker en vigtig ting at anskaffe sig. Derfor kan du her læse om de bedste havehandsker på markedet. Derudover vil du få en grundig indføring i vores havehandsker test, som kan være med til at give dig et overblik over, hvilke lækre handsker der er at vælge imellem derude.

1

Moroccan Tile Seed & Weed handske

Lækker handske der er perfekt til dig, der skal lave havearbejde med lidt mere finesse, hvor der ønskes god håndfølelse og mulighed for detaljeorienteret arbejde, uden at handskerne bliver kluntede, eller kommer i vejen for dit fine arbejde. Der er altså mulighed for stor detalje opmærksomhed og god beskyttelse af hænderne på en og samme tid.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Moroccan Tile Seed & Weed handske
Luxury Leather handske
Rosenhandske “Rosie”
Molly grøn kort havehandske
Lilla handske fra Briers
Havehandske Comfort, grå/sort
OX-ON Winter Supreme 3608 arbejdshandske
OX-ON MaxiDry 56-425 strikhandske m/gummibelægning
Utenu® Havehandsker med Klør
OX-ON MaxiFlex Endurance gummihandske 34-848 64 kr. ComputerSalg
OS arbejdshandsker 1st neon

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Moroccan Tile Seed & Weed handske#1 Moroccan Tile Seed & Weed handske – Bløde og vandtætte havehandsker til kvinder

Lækker handske der er perfekt til dig, der skal lave havearbejde med lidt mere finesse, hvor der ønskes god håndfølelse og mulighed for detaljeorienteret arbejde, uden at handskerne bliver kluntede, eller kommer i vejen for dit fine arbejde. Der er altså mulighed for stor detalje opmærksomhed og god beskyttelse af hænderne på en og samme tid.

Fremhævede fordele:

 1. Perfekt til detaljearbejde
 2. Vandafvisende

Derfor skal du vælge Moroccan Tile Seed & Weed handske

Denne handske er især god til dig, der ønsker en tynd og funktionel handske, der gør havearbejdet nemt og smertefrit, samtidig med at du ikke mister håndfølelsen i dit arbejde. Handsken er lavet til at føles som et ekstra hudlag, og sidder derfor stramt til, og tilpasser sig dine hænder og fingre perfekt, så du næsten ikke mærker, at du har handsker på. På denne måde kan du arbejde med detaljerede opgaver i haven uden at blive forstyrret af handsker, der krøller sammen i fingerspidsen, eller bliver for løse på eller omkring håndleddet, og som derfor glider af.

Handsken er super blød at have på, grundet dens åndbare foring. Foringen giver en dejlig følelse for hånden, og modvirker svedige hænder inde under handsken. Samtidig er handsken også vandafvisende, og har en vandtæt nitrilbelægning. Derfor passer handskerne godt på dine hænder i løbet af dit havearbejde, og du undgår både våde og svedige hænder.

Moroccan Tile Seed & Weed handske er altså perfekt til dig, der vil passe godt på dine hænder under havearbejdet, men som ikke vil miste grebet og smidigheden i dine fingre og hænder.

Handsken findes kun i størrelse otte, som svarer til en medium.


Luxury Leather handske#2 Luxury Leather handske – Havehandsker i læder

Med denne handske får du en luksus handske, der gør det mere hårdføre havearbejde meget mere behageligt for både fingre, hænder og håndflader, og som sikrer dig en god arbejdsgang i forbindelse med dit havearbejde. Du får en læder handske i den højeste kvalitet med god beskyttelse af hænderne under havearbejdet.

Fremhævede fordele:

 1. Handske i kraftig kvalitet af læder
 2. Giver fleksibilitet og robusthed til hænderne.

Derfor skal du vælge Luxury Leather handske

Denne handske er til den professionelle gartner, som har brug for fuld beskyttelse af hænderne i forbindelse med havearbejdet. Det kraftige og robust læder i handsken beskytter dine hænder på bedst mulig måde, og sikrer dig, at dine hænder ikke lider unødig skade under dit arbejde i haven.

Læderhandsker i god kvalitet, som disse handsker, er med til at styrke dine håndflader under arbejdet i haven, hvilket giver dine hænder en anden styrke og robusthed til at udføre de mere krævende opgaver i haven. Derfor er denne handske nævnt, som brugbar for den professionelle gartner, da den er i høj kvalitet, og sikrer dig god beskyttelse af dine hænder.

Selvom handsken giver god beskyttelse og ekstra håndflade kraft, mister man heldigvis ikke fleksibiliteten i sine hænder og fingre, og der er dermed stadig fokuseret på, at handsken skal være både komfortabel og fleksibel at have på.

Handsken findes i størrelse otte, svarende til størrelse medium.


Rosenhandske#3 Rosenhandske “Rosie” – Havehandsker af læder til roser

Rosie handsken er helt perfekt for dig med den store kærlighed til roser. Med denne handske vil du få et meget bedre udgangspunkt i dit havearbejde. Roser kan være smertefulde at arbejde med, da rosens torne både ridser og stikker i huden, og samtidig kræver det både teknik, hvilket du ikke mister med denne handske.

Fremhævede fordele:

 1. Skindhandske
 2. Ekstra langt skaft for at beskytte armene

Derfor skal du vælge Rosenhandske “Rosie”

Denne rosenhandske er meget velegnet til dig, der har behov for ekstra beskyttelse i haven. Det er ikke kun roser, som denne handske er meget velegnet til. Også nedklipning af tjørnebuske og andre stikkende eller hårdføre grene og buske, kan klares med disse handsker. Handskerne er lavet med ekstra langt skaft, hvilket betyder, at ikke kun dine hænder og fingre er beskyttede, men at hele dine underarm beskyttes under havearbejdet.

SE OGSÅ: De bedste rosensakse til 2021 sæsonen

Handsken er lavet i lækkert skind, som bl.a. torne ikke kan trænge igennem. Dette skind er samtidig både blødt og behageligt at have på, og handskerne er foruden at være behagelige også stadig smidige og fleksible, hvilket gør præcisionen i havearbejdet muligt. Smidigheden i handskerne er ofte meget vigtigt i havearbejdet, og derfor er det meget vigtigt at have begge funktioner. Her sikres du altså både god beskyttelse af hånden, og samtidig en stor smidighed til at udføre arbejdet grundigt og detaljerigt.

Rosenhandsken Rosie findes kun i størrelse medium.


Molly grøn kort havehandske#4 Molly grøn kort havehandske – Perfekte handsker til havearbejdet

Denne handske er især god til de der skal arbejde meget med udplantning og andet arbejde i jorden, som kræver beskyttelse af fingre, hænder og negle. Handsken er med til at gøre have arbejdet mere behageligt, og passer godt på dine hænder.

Fremhævede fordele:

 1. Elastik lukning
 2. Broderet pynt

Derfor skal du vælge Molly grøn kort havehandske

Denne havehandske har kort skaft med elastiklukning i håndleddet, hvilket gør handskerne meget ideelle til arbejde med jord, grus og sand. Denne lukning i håndleddet forhindrer nemlig alskens små sten, sand og jord at komme ned i handsken. På denne måde holdes hænderne rene og tørre under havearbejdet.

Havehandsken er lavet i imiteret læder og polyester, og havehandsken er derfor hårdfør og dejlig at have på. Den beskytter hænderne under havearbejdet, og sørger for, at du ikke får hverken skrammer, ridser eller beskidte hænder.

Molly havehandsken findes i størrelse one size, og er derfor tiltænkt at skulle passe de fleste hænder.


Lilla handske fra Briers#5 Lilla handske fra Briers – Billig havehandske til kvinder

Som nybegynder ude i havearbejdet er det måske ikke de største beløb, man ønsker at bruge på sine havehandsker, da man måske endnu ikke er klar over, hvilken beskyttelse man har brug for. Her fås en god havehandske som er både smart og passer på dine hænder.

Fremhævede fordele:

 1. Billig havehandsker i fin kvalitet
 2. God havehandske til nybegyndere i haven

Derfor skal du vælge Lilla handske fra Briers.

Denne handske er god til dig, som har brug for et par havehandsker der kan det hele, men som ikke koster det store. Disse handsker er bløde og lækre at have på, og beskytter dine hænder mod ridser og slid under havearbejdet. Derudover kommer de i en flot og moderigtig farve, som gør havearbejdet lidt sjovere.

Denne handske er populær som førstegangs handske. Dette skyldes blandt andet, at du får en lækker handske, som er billig, men som stadig passer godt på dine hænder under dit havearbejde.


Havehandske Comfort, grå/sort - Tynd og smidig nylonhandske#6 Havehandske Comfort, grå/sort – Tynd og smidig nylonhandske – Nylon havehandske til både mænd og kvinder

Denne handske er tiltænkt til brug af både mænd og kvinder. Den kan være meget nyttig at have i hjemmet i flere størrelser, således at hele familien kan hjælpe til i haven og at der i den forbindelse er handsker til alle, der gerne vil være med til havearbejdet.

Fremhævede fordele:

 1. Tynd og smidig, da den er lavet af nylon og dyppet i latex
 2. Findes i flere størrelser
 3. Kan vaskes ved 40 grader

Derfor skal du vælge havehandske Comfort, grå/sort

Havehandsken Comfort, grå/sort er helt perfekt til havearbejde, der kræver lidt ekstra fingerfornemmelse. Handsken er lavet i nylon og derefter dyppet i latex, for at du kan få det helt rigtig greb om tingene under dit havearbejde. Med latex dyppet nylon får man nemlig en handske, der kan holde godt fast om de ting, man skal have fat i. Samtidig er der både stor smidighed og lækker fingerfølelse.

Havehandsken kan vaskes ved 40 grader, hvilket sikrer, at du igen og igen kan vaske dine handsker og få dem til at fremstå så gode som nye. Dette er smart ved havearbejde, der kræver meget kontakt med jord og skidt.

Handsker kan fås fra størrelse seks til elleve. Dette giver en god mulighed for at bestille handsker i den helt rigtige størrelse, eller bestille handsker hjem til hele familiens forskellige grønne fingre.


OX-ON Winter Supreme 3608 arbejdshandske#7 OX-ON Winter Supreme 3608 arbejdshandske – Arbejdshandsken til vinteren

Her er en arbejdshandske til dig, der skal udføre grovt arbejde i kolde temperaturer. Det kan være hårdt for hænderne at arbejde i de kolde måneder, og især arbejde med skovbrug, landbrug, transport og renovation kan derfor gøres nemmere og mere behageligt med denne varme og lækre arbejdshandske.

Fremhævede fordele:

 1. Ekstra varm arbejdshandske
 2. Vandafvisende

Derfor skal du vælge OX-ON Winter Supreme 3608 arbejdshandske

Denne arbejdshandske er lavet i ekstra varmt materiale til dig, der udfører grove udendørs  opgaver, hvor hænder er meget i brug. Disse handsker beskytter nemlig både dine hænder mod kulde, vand og skader.

Handsken har et mellemlag med en indlagt membran, som er vandafvisende. Denne vandafvisende membran sikrer, at du under al dit arbejde har hundrede procent tørre hænder.

Arbejdshandskens håndflade er lavet i PU, som er et materiale, der sikrer dig et godt greb. På denne måde er du sikret, at du altid har god håndfølelse og sikkerhed i dit arbejde, selvom du har store handsker på. Derudover er handsken også meget smidig, da håndryggen på handsken er lavet i en blanding af bomuld, elastan og polyester, for den bedste flexibilitet muligt.

Du kan få handsken i størrelserne otte til tolv.


OX-ON MaxiDry 56-425 strikhandske m/gummibelægning -#8 OX-ON MaxiDry 56-425 strikhandske m/gummibelægning – Havehandsken, der ikke glider af under brug

Denne lækre handske lever op til REACH, hvilket er direktivet omkring begrænsning af kemikalier, der er brugt til at lave handsken. Handsken er også certificeret i henhold til Oeko Tex og Skin Health Alliance. Du sikres således en handske, der er forsvarligt produceret, og som hverken skader din hud eller miljøet.

Fremhævede fordele:

 1. Fingerdyppet
 2. Speciel låsemanchet

Derfor skal du vælge OX-ON MaxiDry 56-425 strikhandske m/gummibelægning

Med denne handske for du et lækkert fint-strikket materiale, som er strækbart og lavet i nylon, hvilket sikrer dig, at du har den helt rigtig pasform i disse handsker. Handsken er halvdyppet, hvilket vil sige at fingre og håndflader er belagt med nitril, som gør handsken både slidstærk, og giver et helt optimalt greb til finere og mere detaljeorienteret havearbejde.

Handsken har en helt speciel låsemanchet, som sikrer dig, at handsken sidder sikkert og godt fast på hånden selv under mere krævende havearbejde. Denne låsemanchet sikrer desuden også, at dine handsker ikke fyldes med jord, sand eller småsten under dit arbejde.

Handsken fås i størrelserne otte til elleve


Utenu® Havehandsker med Klør#9 Utenu® Havehandsker med Klør – Havehandsker med klør

Denne handske er helt unik af sin slags, og giver lidt andre muligheder end mange andre handsker. Det helt specielle ved handskerne er, at de har klør, og derfor kan du lægge dine haveredskaber fra dig og kun benytte hænderne. Af kunderne har disse handsker fået fire ud af fem stjerne.

Fremhævede fordele:

 1. Forstærkede graveklør
 2. Vandtætte

Derfor skal du vælge Utenu® Havehandsker med klør

Med handsken fra Utenu får du helt speciel handske, som er målrettet dig, der skal udplante og grave i jorden. Med disse handsker kan denne slags havearbejde blive meget sjovere og meget anderledes, end det indtil nu har været.

Handskerne fra Utenu består af et sæt at handsker, hvor den højre handske har plast klør på fingerspidserne, og den venstre handske har gummi fingerspidser. Disse klør, som er både slidstærke og robuste, gør det muligt at for at grave og lue i jorden, helt uden andre værktøjer end dine hænder.

Handsken er one-size, og passer derfor de fleste hænder.


OX-ON MaxiFlex Endurance gummihandske 34-848#10 OX-ON MaxiFlex Endurance gummihandske 34-848 – Havehandsker med godt greb

Lækker handske med dotter, som giver det perfekte greb, når der skal laves havearbejde, hvor der skal være mulighed for at holde godt ved tingene og føle sig sikker i sit arbejde. Her får du altså en handske, der gør det muligt for dig at udføre mere besværligt havearbejde med materialer, som ville være svære at håndtere med de bare hænder, men som bliver mulige med de lækre handsker, der beskytter dine hænder, og giver det ultimative greb.

Fremhævede fordele:

 1. Nitril belægning og Dotter
 2. Produceret uden silikone, men stadig en fleksibelt havehandske med god komfort

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge OX-ON MaxiFlex Endurance gummihandske 34-848

En lækker fingerdyppet handske med nitril belægning kan være med til at gøre din arbejdsgang i haven en hel del bedre. Når en handske har nitril belægning, vil det sige, at handskens greb bliver forbedret rigtig meget i forhold til handsker, der ikke er belagt. Men med disse handsker får du ikke kun nitril belægning. Handskerne er nemlig også udstyret med dotter, som sikrer dig en endnu mere sikkert greb, så du har hundrede procent styr på dit arbejde i haven.

Handsken er lavet i henhold til Oeko tex og Skin Health Alliance, hvilket sikrer dig en handske, der er produceret med målet om lavere indhold af kemikalier i tekstiler og med bedre forhold dine hænder og dit helbred under brug af handskerne.

Handsken fås fra størrelse syv til størrelse elleve.


OS arbejdshandsker 1st neon#11 OS arbejdshandsker 1st neon – Kraftige arbejdshandsker

Lækker og kraftig arbejdshandske som er rigtig god til dig, der gerne vil passe bedre på dine hænder. Især i udendørs arbejde med mange løft og stød, kan det være rigtig vigtig at passe bedre på sine hænder, for ikke at komme til skade eller at slide sine hænder og fingre op for tidligt, grundet for hårdt arbejdsmiljø.

Fremhævede fordele:

 1. Slidstærk polyurethan
 2. Fugtabsorberende

Derfor skal du vælge OS arbejdshandsker 1st neon

Med denne handske kan du komme til at passe meget bedre på dine hænder i forbindelse med din arbejdsdag og dit havearbejde.

Handskerne er meget slidstærke grundet deres polyurethan belægning på håndfladerne, som både giver godt greb, og som sikrer dine hænder mod skræmme og spidser.

Handskerne har en vandtæt membran, der holder dine hænder tørre og skærmer mod både vand, fugt og mudder. Derudover er handskerne også bambus forede, hvilket betyder, at de er fugtabsorberende, så dine hænder i løbet af dagen beskyttes mod sved og fugt indefra som udefra, for ekstra beskyttelse.

Handsker kan fås fra størrelse ni til størrelse elleve.


Hvordan finder jeg gode havehandsker?

Det kan være svært at finde ud af helt præcis, hvilke havehandsker som man egentlig har brug for, og hvad der kendetegner en god havehandske. Hvad det er man skal bruge handskerne til og hvad de skal kunne holde til?

Har man eksempelvis tendens til kolde fingre og kommer hurtigt til at fryse dem, hvilket giver dårligt greb og smerter, så er det en god idé at finde havehandsker, der er lavet til at holde hænderne varme og holde fugten væk.

Vil man gerne finde nogle havehandsker, som passer på ens hænder, og beskytter mod ridser, men som er tynde nok til, at man ikke mister fingerfornemmelsen i sit havearbejde, så kan et par handsker, som er lavet til mere detaljeorienteret arbejde være et godt bud. Disse handsker vil ofte være tyndere og have en belægning af nitril eller gummi, som giver bedre greb og mere fingerfølelse.

Havehandsker til kvinder

Det kan være svært at opdele havehandsker i mande og kvinde handsker, da det ofte mest vil være størrelsen eller arbejdsopgaven, som der skal bedømmes ud fra. Er man dog en kvinde, der ønsker nogle lidt sjovere handsker til havearbejdet, og gerne vil have lidt mere spræl på farver, kan der findes havehandsker i mange forskellige sjove farver, som er både flotte, og som giver lidt ekstra liv til havearbejdet.

Havehandsker til mænd

De fleste havehandsker er unisex, og dermed kan benyttes af alle køn, alt efter størrelsen på hænderne og ønsket om kunnen og materialer på handsken. Dog har mænd i mange tilfælde større hænder end mange kvinder har, og derfor er størrelsen vigtig, når man skal ud og finde den helt rigtige handske. Det er nemlig ikke nemt at lave havearbejde med handsker, der er for små, således at fingrene ikke kan strækkes tilstrækkeligt, eller for store, så håndfølelsen derfor forsvinder i arbejdet.

Hvorfor er lange havehandsker en fordel?

Lange handsker kan være meget optimale til rigtig mange forskellige typer arbejde, både i haven, ved renovering, i skoven og i landbruget. Der kan nemlig opstå mange situationer i udendørsarbejde, hvor de korte handsker ikke vil kunne give god og tilstrækkelig nok beskyttelse af både hænder og arme. Både haven men også i andre forbindelser, hvor der skal omgås spidse eller skarpe genstande, som grene og torne, men også spidse materialer som søm, skruer og splintret træ. Situationer, hvor det kan være ekstra godt at anskaffe sig lange havehandsker, kan der listes situationer som:

 • Nedklipning af roser
 • Plukning og klipning af brombær og brombærkræt
 • Klipning af tjørn
 • Afskærmning af arme ved renovering
 • Gravning og lugning af dybe huller