Havemøbel trends i 2022

Når man skal investere i nye havemøbler til sine have er det vigtigt, at man gør sig nogle overvejelser omkring, hvilket udtryk man ønsker sin have skal få. For hvordan kommer ens have til at se ud, når der skal skiftes på noget af terrassens vigtigste inventar. I dette indlæg viser vi dig, hvilke trends der er dominerende indenfor havemøbler i 2019. For det vigtigste er netop, at sommerhaven ser smuk ud, og her kan et sæt nye havemøbler virkelig gøre en mærkbar forskel på udtrykket. Her kommer der tre forskellige trends, der med garanti dominerer de danske sommerhaver i sommeren 2019. Hvis indlægget her ikke er nok for dig, kan du finde endnu mere inspiration på https://hoslange.dk/collections/havemoebler

Klassikeren – flettede havemøbler hitter stadig

Hvis du er af den gamle skole, så er flettede havemøbler stadig en af tidens absolut største største havetrends. Flet-trenden fortsætter med alt sandsynlighed ind i det nye årti, og det er kun fantasien der efterhånden sætter grænser for, hvordan flettede havemøbler kan se ud. Både udenfor og indenfor kan flet i alverdens faconer og formater pryde terassen eller udestuen. Det er ikke kun de klassiske flettede møbler, der er populære. Faktisk har flette-trenden udviklet sig til at være en hel kunstart inden for design af havemøbler. Både snor, reb og plastik bliver brugt i de nye tiders design af havemøbler. Så hvis du gerne vil have en klassisk have, så er flettede havemøbler stadigvæk et hit i de danske sommerhaver, og kan med garanti tilføjes som et element, der pryder haven.

Håndværket i spotlyset

En anden ting, der de seneste år er kommet mere og mere i spotlyset er kreativ og gennemarbejdet håndværk. Plankeborde, træmøbler og andre lignende elementer til haven, der er funderet i solidt og godt håndværk har de seneste par år vundet indpas i de danske haver. Så hvis du virkelig skal imponere naboen, familien eller vennerne kan du derfor vælge at anskaffe dig et sæt havemøbler, der er skabt med kærlighed og godt håndværk. Flotte træsorter og fremragende arbejde kan virkelig skabe en intim og unik stemning i en sommerhave. 

LÆS OGSÅ: Maling af havemøbler

Plads til hele familien

En anden af tidens helt store have trends, er at skabe en have, hvor der plads til alt og alle. Hele familien skal være en del af det inkluderende miljø som haven er. Der skal være plads til leg og liv i haven, og derfor så er havemøbler i forskellige størrelser, former og udformninger også en af de mest populære valg for havemøbler i 2019. Sjove farver og skæve udformninger kan virkelig være med til at skabe en unik stemning i haven, hvor der er sjovt og spændende for alle at være. Derfor så indret haven til, at der skal være plads til, at hele familien kan have det sjovt på de grønne arealer. På den måde sikrer du, at haven er et sted der bliver brugt af alle, der ønsker at lege og lære på de grønne arealer.