Havevogn → De 4 bedste havevogne på markedet netop nu (2022)

1

Gardena havevogn til pose 232

Med en Gardena havevogn til pose 232 har du mulighed for at tage vognen med rundt i haven, da den er udstyret med store hjul. Disse beskadiger dog ikke plænen. Havevognen kan desuden bruges til mange praktiske formål.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Gardena havevogn til pose 232
Grouw havevogn / affaldsstativ 199 kr. XL-BYG
Grouw havevogn 65 liter
Green>it havevogn med låg til 80 liter kapacitet

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvis du er træt af at bære rundt på affaldssække eller gerne vil have mulighed for at samle dit affald ét sted, så skal du overveje at investere i en havevogn. Med en havevogn kan du nemlig hurtigt og nemt transportere affaldssækkene rundt og f.eks. opsamle haveaffald uden at skulle bære rundt på sækkene selv. Flere havevogne kan endda også benyttes til at flytte andre tunge genstande rundt i haven eller i huset. En havevogn kan desuden være en god investering for dig, der oplever problemer med ryggen, da du i så fald ikke får overbelastning muskulaturen ved at bære rundt på tunge genstande.

Herunder kan du se nogle af de bedste og billigste havevogne på markedet netop nu, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilken model, der er bedst for dig.

Gardena havevogn til pose 232#1 Gardena havevogn til pose 232 – Den bedste havevogn med hjul

Med en Gardena havevogn til pose 232 har du mulighed for at tage vognen med rundt i haven, da den er udstyret med store hjul. Disse beskadiger dog ikke plænen. Havevognen kan desuden bruges til mange praktiske formål.

 1. Kan klare en vægtbelastning på op til 70 kg
 2. Havevognens låg beskytter mod lugt og fugt
 3. Kan både monteres på en væg eller køres rundt

Derfor skal du vælge en Gardena havevogn til pose 232

Hvis du gerne vil have en multifunktionel havevogn med hjul, så skal du investere i en Gardena havevogn til pose 232 model. Denne variant kan nemlig både transporteres rundt eller hænges på en væg – alt efter dine behov. Havevognen er ideel til indsamling og fjernelse af haveaffald, ukrudt eller affald, samt til transportering af kasser e.l. Denne model er fremstillet med store robuste hjul, der har et godt greb uden at skade plænen, og en solid metalramme på modellen sikrer, at den kan tåle en høj vægtbelastning på op til 70 kg.

Gardena havevogn til pose 232 kommer med en højdejusterbar poseholder og du har mulighed for at fastgøre to poser ved siden af hinanden, hvis du har mere end én type affald. Derudover kan du opbevare andre redskaber på havevognen, da den har opbevaringsplads. Vognens låg kan benyttes som fejeblad, hvis der er behov for det, og så virker låget beskyttende mod lugt og fugt fra affaldsposerne.


Grouw havevogn / affaldsstativGrouw-havevogn-affaldsstativ_#2 Grouw havevogn / affaldsstativ – Den enkle havevogn

Ved at investere i en Grouw havevogn / affaldsstativ får du en helt enkel havevogn, der kan hjælpe dig med at indsamle og fjerne haveaffald af forskellig art.

 1. Affaldsstativ med bund, der støtter affaldsposen
 2. Robuste hjul, så vognen let kan køres og styres – selv med vægt

Derfor skal du vælge en Grouw havevogn / affaldsstativ

Hvis du ikke vil have en alt for fancy havevogn, men nærmere bare en model, der virker optimalt og er enkel i sit udseende, så skal du investere i denne model fra Grouw. Modellen måler 53 x 43 x 92 cm og er fremstillet af pulverlakeret stålrør. Derudover er der en fin plastbakke i bunden af stativet, der hjælper med at støtte affaldssækken, så du ikke skal bekymre dig om, at din sæk knækker, selvom den er ved at blive tung. På den måde risikerer du ikke, at der pludselig ligger skrald eller haveaffald overalt i området. Grouw havevogn / affaldsstativs 18 cm hjul er desuden robuste og kan derfor holde til en del vægt uden problemer. Du vil også have let ved at køre med stativet selv når affaldet vejer lidt.


Grouw havevogn 65 liter#3 Grouw havevogn 65 liter – En lille og smart havevogn

En Grouw havevogn 65 liter skiller sig en smule ud fra andre havevogne, da denne ikke er åben på samme måde. I stedet går havevognens sider længere op, så du både kan benytte vognen med eller uden affaldspose.

 1. Kan rumme op til 65 liter
 2. Støtter en eventuel affaldssæk for optimal opbevaring

Derfor skal du vælge en Grouw havevogn 65 liter

Hvis du er på udkig efter en yderst smart havevogn, så er denne Grouw havevogn 65 liter lige noget for dig. Modellen har et hav af forskellige anvendelsesmuligheder og kan bl.a. både bruges til transport og til opbevaring. Denne havevogn dækker og støtter desuden en eventuel affaldssæk på en god måde, så du ikke skal bekymre dig om, at indholdet falder ud på jorden, hvis sækken skulle gå i stykker undervejs.

En Grouw havevogn 65 liter måler 87 x 60 x 50 og vejer 3 kg. Vognen er desuden udstyret med to solide plastik hjul, der gør det nemt at transportere havevognen.


Green>it havevogn med låg til 80 liter kapacitet#4 Green>it havevogn med låg til 80 liter kapacitet – En god havevogn til affald

Ved at investere i en Green>it havevogn med låg til 80 liter kapacitet kan du hurtigt og nemt få bugt med affald i haven eller indendørs. Det er en yderst praktisk løsning, og denne models låg lukker endda godt til, så eventuel lugt ikke spreder sig.

 1. Justérbar højde, så du kan indstille havevognen til dine behov
 2. Låget lukket tæt, så du undgår spredning af lugt
 3. Passer til alle gængse affaldssække

Derfor skal du vælge en Green>it havevogn med låg til 80 liter kapacitet

Du kan med fordel investere i denne Green>it havevogn med låg til 80 liter kapacitet uanset om du har planer om at benytte din havevogn inden- eller udendørs – og uanset hvad du ønsker at benytte havevognen til. Modellen kan nemlig udmærket benyttes til affald af enhver art, da den kommer med et låg, der lukker tæt. På den måde vil eventuel lugt ikke sprede sig, og du kan derfor opretholde en god hygiejne.

Green>it havevogn med låg til 80 liter kapacitet måler 50 x 42 x 92 cm og kan klare en kapacitet på mellem 80 og 90 liter. Du skal desuden ikke bruge for lang tid på at finde de rigtige affaldssække til modellen, da havevognens mål passer til gængse affaldssække. Som en ekstra bonus har denne havevogn en justérbar højde, så du kan indstille den til dine behov.


7 gode grunde til at købe en havevogn

 • Du skal ikke bære affaldssække rundt i haven
 • Flere havevogne støtter affaldssækken, så den kan tåle mere belastning
 • Kan benyttes både indenfor og udendørs
 • Kan benyttes til opsamling og opbevaring af bl.a affald, haveaffald, dåser o.l.
 • Hurtig og let transportering grundet store og robuste hjul
 • Nogle modeller kan også benyttes til at løfte og transportere andre tunge genstande, såsom kasser, drikkevarer, værktøj o.l.
 • Ved at købe en model med låg, slipper du for eventuel lugt fra sækken

Sådan finder du gode havevogn tilbud

Det er heldigvis meget nemt at finde en billig havevogn, da de fleste modeller langt fra koster alverden. De fleste havevogne kan således udmærket købes uden, at man har afsat et større budget til købet eller sparet op i længere tid. Det kommer dog naturligvis an på, hvilken type model, der har fanget dit blik. Vi kan ikke love, at en super havevogn med flere ekstra funktioner ikke kan være en smule dyrere end de ovenstående modeller på denne liste.

Men kan vi ikke alle sammen godt lide at spare penge – også selv produktet i forvejen er billigt? Hvis du gerne vil spare lidt ekstra penge på dit køb af en havevogn, så skal du sørge for at undersøge markedet og prisen hos de forskellige online forhandlere. På den måde kan du nemlig finde frem til de bedste havevogn tilbud, og derved finde frem til den bedste pris på din ønskede model. Vær dog gerne opmærksom på, at du finder en model, der passer til dine behov, f.eks. i forhold til kapacitet, med eller uden låg, hjulstørrelse o.l., så du får bestilt den rigtige model hjem fra start.