fbpx

Højtryksrenser test 2020 – Se de bedste højtryksrensere

En højtryksrenser er et uundværlig værktøj for husejeren, da den er perfekt til rengøring af næsten stort set alt fra havemøbler, cykler og bilen. Læs denne højtryksrenser test, så har du en rigtig god fornemmelse af produkternes funktioner, priser og 

Hvilken højtryksrenser skal jeg vælge?

Står du og mangler en højtryksrenser, så har vi samlet 5 forskellige højtryksrensere, som passer til forskellige behov. Når du skal ud og købe en højtryksrenser, så er det først en god idé at finde ud af, hvad du skal bruge den til og hvor kraftig en maskine det kræver. Skal den være rigtig kraftig, så skal du ud i vores bedst i test, Nilfisk P150.2-10 X-TRA og hvis du skal bruge en lille og mobil højtryksrenser, så kan du trygt investere i Bosch EasyAquatak 110. Læs om de enkelte modeller

Opsummering af denne højtryksrenser test – bedst i test og bedst til prisen.

Bedst i test er højtryksrenseren fra Nilfisk, som hedder P150.2-10 X-TRA, da det er en stærk og robust højtryksrenser, der er tung, men samtidig meget brugervenlig. Der er ingen tvivl om at, denne højtryksrenser er kvalitet, som man kan få glæde af i lang tid! Bedst til prisen er Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser, fordi det er en billig, men lille højtryksrenser. Den skiller sig ud fra de andre højtryksrenser i denne test, da du nemt kan tage den med dig. Derudover er den stærk og robust, selvom den er lille i størrelsen. Det er også en god højtryksrenser til dem som har et lille haveskur og ikke har plads til den helt store maskine.

Højtryksrenser bedst i test - Nilfisk P150.2-10 X-TRA

#1 Nilfisk P150.2-10 X-TRA – Den ultimative testvinder

Fordele ved Nilfisk P150.2-10 X-TRA

✅ Robust, kraftig og brugervenlig
✅ Stærke dyser til krævende opgaver
✅ Testvinder hos Råd & Rön

Derfor skal du købe Nilfisk P150.2-10 X-TRA

Nilfisk P150.2-10 X-TRA er en stærk og semiprofessionel højtryksrenser, der tilhører Pro-serien. Den er til dig, der ønsker en kraftfuld og robust højtryksrenser. Styrken i denne maskine er ikke til at tage fejl af da den kan levere et tryk på op til 150 bar, hvilket kan give op til 610 liter vand i timen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.332,00 3.332,00 Køb nu
3.332,00 3.332,00 Køb nu
4.161,60 4.161,60 Køb nu

 

Tung og robust, men kraftig maskine

Der følger to forskellige dyser med, så du kan tilpasse strålen efter behov; Click&Clean Tornado PR dyse og Click&Clean Powerspeed dyse. Der følger også en rensenål, så du nemt kan passe og pleje dine dyser.

Den har integreret kørevogn med store hjul, så du nemt kan tage den derhen, hvor den skal bruge. Denne model har også teleskophåndtag i aluminium, som gør den ekstra kraftig og robust. Slangen er 10 meter lang, hvilket er ret langt i forhold til andre højtryksrensere, og den sidder på et medfølgende slangeoprul, hvilket gør det nemt at komme i gang og pakke sammen, da det bliver opbevaret på en ordentlig måde.

Nilfisk P150.2-10 X-TRA er til dig, som er ude efter en tung, robust og effektiv højtryksrenser til krævende arbejdsopgaver. Den er specielt god til rengøring af både, hestetrailer, pool, terrasse og af havemøbler. Der er ingen tvivl om, at dette er en af de mere kraftige og robuste modeller, hvilket både kan ses på vægten, da den vejer mere end andre højtryksrensere, men det kan også ses på prisen, som ligger i den høje ende af markedet.

Det er den ultimative testvinder, fordi den leverer en perfekt rengøring samtidig med, at den er brugervenlig og har alt det udstyr, der skal bruges for at få optimal glæde af sin højtryksrenser.

Produktdetaljer om Nilfisk P150.2-10 X-TRA:

 • Pumpetryk: Op til 150 bar.
 • Maks. vandmængde 610 l/h.
 • Vægt; 26,8 kg.
 • 10 meter trykslange
 • 2 forskellige dyser; Click&Clean Tornado PR dyse og Click&Clean Powerspeed dyse + rensenål.

Bosch Easy Aquatak 110 højtryksrenser

#2 Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser – den bedste højtryksrenser til prisen.

Fordele ved Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser

✅ Lille og praktisk, men kraftig
✅ H
øjtryksdyse til vaskemiddel
✅
Klar til brug efter levering

Derfor skal du købe Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser

Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser er en lille og praktisk maskine, som skiller sig ud fra de andre maskiner, der er med i denne test, fordi den er meget mindre og designet er helt anderledes, men du må ikke tage fejl af størrelsen. Den har et tryk på 110 bar og en effektiv motorpumpe, hvilket giver et hurtigt resultat af høj kvalitet. Den er altså både velegnet til den hurtige rengøring, men også den mere grundige af slagsen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
759,00 759,00 Køb nu
759,00 759,00 Køb nu

 

Meget mobil og brugervenlig højtryksrenser

Som nævnt, så er Bosch EasyAquatak 110’s design anderledes og en del mindre, end hvad man normalt forbinder med en højtryksrenser. Med dens vægt på 3,8 kg, kan den nemt tages under armen og benyttes præcis, hvor der er brug for den. Den kan stå alverdens steder uden at stå i vejen, grundet dens lille design. Den er super brugervenlig og du behøver ikke kæmpe dig igennem brugsanvisningen for at finde ud af, hvordan den fungerer. Faktisk, er den allerede klar til brug ved levering .

Højtryksslangen er på 3 meter, hvilket er en del mindre end de andre maskiner, men her er det vigtig at tænke på, at denne er mere mobil og du lettere kan komme frem og tilbage med den, dermed passer en slange på 3 meter godt.

Dyser og tilbehør

Der følge forskellige dyser med til Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser. Rotationsdyser, så du kan lave en optimal dybderengøring af ekstra beskidte overflader. Udover rotationsdyser, har den en variabel Fan Jet-dyse og højtryksdyse til vaskemiddel, som hurtig påfører sæben og dermed reducerer rengøringstiden.  

Det er let og hurtigt, at skifte tilbehøret på denne maskine, da den har det enkle system “Push-fit” forbindelser.

Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser er den perfekte højtryksrenser til dig, som ikke har brug for den aller kraftigste højtryksrenser på markedet, men i stedet vil have en højtryksrenser, som er praktisk at have med og leverer et godt resultat til prisen. Det er et faktum, at den ikke har så mange bar som de andre, men den kan sagtens klare både store og små opgaver. Den suverænt bedste model i denne højtryksrenser, når man holder det op i mod dens pris. 

Produktdetaljer om Bosch EasyAquatak 110 Højtryksrenser:

 • Pumpetryk: Op til 110 bar.
 • Maks. vandmængde 300 l/h.
 • Vægt: 3,8
 • Motor: 1.300 W
 • 3 meter lang højtryksslange
 • “Push-fit” forbindelser.
 • 3 forskellige dyser

#3 Bosch AQT 45-14 X – klarer sig godt i højtryksrenser test

Fordele ved Bosch AQT 45-14 X:

✅ Kraftig maskine til normale produkter, men også til meget krævende
✅
En masse medfølgende udstyr
✅
Testvinder hos Aftonbladet

Derfor skal du købe Bosch AQT 45-14 X

Bosch AQT 45-14 X er en robust højtryksrenser, som har en høj ydeevne, derfor er den god til alt fra mindre krævende til meget krævende projekter. Den stærke motor og de specielle dyser sikrer altid en kraftfuld, hurtig og fleksibel rengøring.

Bosch har et kategorisystem, der er delt op i 3 anvendelsesområder – Easy, Universal og Expert – og denne højtryksrenser har de vurderet at ligger i “Expert”, netop fordi den er så kraftfuld og perfekt til projekter, der kræver en høj ydeevne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Det uundværlige udstyr

Den er nem at håndtere, da den har en integreret slangerulle og opbevaring af tilbehør samt terrængående hjul og teleskopgreb. Du kan hurtigt komme i gang med at bruge den, og efter brug, er den nem at pakke ned. Kabellængden er 5 meter og slangen er 8 meter og sidder på et slangehjul, så den bliver opbevaret på en ordentlig og nem måde. Som et ekstra plus, har Bosch AQT 45-14 X en speciel pumpe, der gør det muligt at anvende vand fra offentlig vandforsyning eller fra en anden ekstern kilde.

Den har en stor udstyrspakke, som bl.a. indeholder en normal lanse og terrasserenser, som er en lang lanse.  Derudover, har den en Roto fan-lanse, som bruges til fjernelse af vanskeligt snavs via den hurtig roterende stråledyse, og til sidst har den en variable fan-lanse, som giver en række rengøringsmuligheder, hvor du selv kan indstille strålen tykkelse. Den smalle stråle er til fastsiddende snavs og en vifteformet stråle bruges til at skylle.

Den har også en højtryksdyse til vaskemiddel, hvilket går rengøringen en del nemmere og mere grundig, og 90°-dysen bruges til rengøring under biler eller af tagrender.

Med Bosch AQT 45-14 X får du en maskine, som du altid kan regne med, da den er kraftig, effektiv og grundig. Der er næsten ingen grænser for, hvad den ikke kan rense med den store tilbehørspakke. Rengøringen bliver nemmere, og du får et pænt resultat, som kan gøre dine naboer misundelige. Et produkt der klarer sig rigtigt godt i vores højtryksrenser test.

Produktdetaljer om Bosch AQT 45-14 X:

 • Pumpetryk: Op til 140 bar.
 • Motor: 2.100 Watt
 • Maks. vandmængde 450 l/h.
 • 8 m højtryksslange
 • Vandfilter i metal

#4 Bosch AdvancedAquatak 150 – til manden med hus, have og bil

Fordele ved Bosch AdvancedAquatak 150

 • Robust og kraftig
 • Lydsvag og brugervenlig
 • Testvinder hos tek.no – et rigtig godt køb

Derfor skal du købe Bosch AdvancedAquatak 150 højtryksrenser

Det bliver ikke nemmere at komme i gang end med Bosch AdvancedAquatak 150 – den er stort set færdigmonteret når du modtager den – det eneste der mangler er vandforsyning.

Har du brug for en praktisk maskine, så får du den perfekte makker i denne maskine. Dens robuste og kompakte konstruktion leverer et imponerende resultat, så du nemt har få renset din bil, båd eller havemøbler. Bosch AdvancedAquatak 150 er en del af Bosch advanced produkter, hvilket betyder, at det er til dem, som har brug for en kraftfuld maskine til at klare alverdens opgaver.

Forskellige dyser og kraftig motor giver det perfekte resultat

Der medfølger forskellige dyser; både variabel dyse og rotodyse, Den kraftige motor, samt pumpetrykket og vandmængden pr. time indikerer, at du her har en maskine, som er kraftigere end de fleste andre på markedet. Den leveres med et højtryksrensesystem, som standard, hvilket giver en mere kraftig og mere effektiv anvendelse af maskinen.

Er du ude i en hurtigere skylning eller lettere rengøringsopgaver, så har du også mulighed for at påsætte brede dysere, så det er virkelig en maskine som kan bruges til stort set alt og dække de fleste behov. Udover alt dette, så er den effektiv og relativt lydsvag i forhold til andre modeller.

Den har en 8 meter lang højtryksslange, som sidder i det påmonterede slangeoprul, og som et lille plus point, så er der også en robust fodplade, som gør det nemmere at opstille og komme i gang med at bruge den. Med Bosch AdvancedAquatak 150 får du en maskine som kan klare de fleste opgaver – den er både kraftig og robust, men der er også tænkt over de små detaljer, som fx lydniveauet, medfølgende brede dyser, som gør maskinen utrolig brugervenligheden og at den kan klare selv meget krævende opgaver. Produktet klarer sig godt i alle typer højtryksrenser test, og derfor anbefaler vi den til dig der skal bruge den til mange varierende arbejdsopgaver. 

Produktdetaljer om Bosch AQT 45-14 X:

 • Pumpetryk: Op til 150 bar.
 • Motor: 2.200 Watt
 • Maks. vandmængde 480 l/h.
 • Vægt: 20, 6 kg.
 • 8 meter lang højtryksslange
 • Lydsvag i forhold til andre modeller
 • Mange dyser; rotodyse, variable dyse og brede dyser, så den kan klare enhver opgave.
 • Robust fodplade.
 • Vandfilter i metal.  

#5 Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home – til manden der vil have det bedste af det bedste

Fordele ved Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home

 • En af de kraftigste maskiner på markedet til privat forbrug.
 • LCD-skærm i håndtaget.
 • Topscorer i M3

Derfor skal du købe Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home

Dette er for mange drømme maskinen over dem alle og så er det god ordentligt tysk kvalitet fra det tyske mærke Kärcher, som er kendt for at leverer gode maskiner til haveelskeren.

Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home er også den kraftigste blandt alle Kärcher-modellerne – det er svært at finde en maskine der er kraftigere end denne stærke model. Den er topscorer hos M3, som er vilde med denne model, da det er noget af det heftigste du kan anskaffe til privat brug – den har 180 bar, hvilket også er den kraftigste model i denne test. Det kan give op til 600 liter vand i timen, hvilket gør den til en super effektiv maskine, som er let at anvende. Den giver dig også et hav af muligheder, da der følger en kæmpe udstyrspakke med.

Den model med bedst udstyr af alle i denne højtryksrenser test

Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home er den eneste maskine i denne test, som har en LCD-skærm i håndtaget, hvilket tager den til et lidt mere teknologisk niveau end de andre højtryksrensere. Via skærmen, kan du aflæse alle de forskellige funktioner.

I den kæmpe tilbehørspakke, får man et Full Control Power Plus pistolhåndtag, en 3-i-1 Multi Jet lanse med flad stråle, hård rotojet stråle og en dyse til opskumning af rengøringsmiddel. Udover den smart LCD-skærm, så er den altså også smart ved dosering af rengøringsmiddel, da der er et indbygget Plug ‘n’ Clean system i selve højtryksrenseren, hvori du blot sætter rengøringsmidlet og så doserer maskinen selv den rette mængde under brug.

Denne maskine indeholder også en T 450 terrasserenser, samt en flaske sten- og facaderensemiddel, så det er muligt for dig at rense din terrasse og facader, som normal er meget følsomme over for højtryksrensere.

Højtryksslangen er 10 meter lang, hvilket giver god plads til at bevæge sig rundt i. Den har også en vægt på 18 kg, så den er relativ nem at komme rundt med. Derudover har den også et slangeoprul, så der er styr og orden på maskinen uanset om den er i brug eller står til opbevaring.

Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home er en maskine, som kan klare enhver opgave. Du får en yderst kraftig, smart og brugervenlig maskine og dermed en maskine der passer til manden, der gerne vil have det bedste af det bedste med et tvist af moderne teknologi.

Produktdetaljer om Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home:

 • Pumpetryk: Op til 180 bar.
 • Maks. vandmængde 600 l/h.
 • Vægt: 18 kg.
 • 10 meter lang højtryksslange
 • Smart LCD-skærm
 • Selvdosering af rengøringsmiddel
 • Stor tilbehørspakke.

Hvor kraftig skal en højtryksrenser være?

En højtryksrenser er i sig selv ret kraftig, da de fleste både har en kraftig motor og pumpetryk for at kunne få så mange liter vand ud i timen som muligt. Højtryksrensere skal nemlig være kraftfulde for at opnå den rigtige effekt af en højtryksrenser – vi anbefaler i hvert fald ikke, at man går hellere vil have færre kræfter og en billigere pris. Det vil ødelægge konceptet af en højtryksrenser.

Hvor mange bar skal en højtryksrenser have?

Det kommer an på hvad du forventer af din højtryksrenser, men 100 bar er lige på grænsen til at være lavt og skal du have fat i en super godt, effektiv og kraftig maskine, så skal den være omkring de 140 eller op over. Alle de maskiner vi anbefaler i denne test har 140 bar eller derover.

Hvad kan man bruge en højtryksrenser til?

Du kan bruge en højtryksrenser til utroligt meget og et specielt praktisk til dig der bor i hus med have, bil og andre hobbyer. En højtryksrenser er god til alt fra rensning af fliser, bil, båd, havemøbler osv. Der er dog noget træ, som ikke kan tåle at blive vasket med højtryksrenser, da den renser med så højt et tryk, at det kan ødelægge underlaget, så her bør du være opmærksom på hvad du bruger den til og hvordan. Undersøg om underlaget kan tåle at blive renset med en højtryksrenser.

Vi har samlet nogle gode råd til hvornår du bør bruge en højtryksrenser og hvornår du ikke bør bruge en. Læs den grundig, så du ikke ved en fejl kommer til at ødelægge fx træterrassen.

Disse følgende områder kan du bruge en højtryksrenser (læs dog hele guiden, da den uddyber evt. efterbehandlinger)

 • Brønde
 • Natursten – ikke fugen
 • Træterrassen – med forbehold!
 • Træmøbler – med forbehold!

Disse følgende områder kan du ikke bruge en højtryksrenser (læs dog hele guiden, da den uddyber evt. efterbehandlinger)

 • Betonfliser
 • Kloakrør og afløbsrør
 • Muret eller pudset facade
 • Træfacade
 • Gasbetonfacade

Højtryksrensning af en terrasse med betonfliser eller træ

Du bør ikke bruge en højtryksrenser til at rense din terrasse, som er lavet af fliser, da den fugningen mellem fliserne med tiden kan falde af. Derudover, så kan der forekomme farveforskelle og overfladen kan blive mere ru. Du kan dog godt rense selve betonfliserne, hvis du benytter en roterende dyse, som giver et mindre tryk, så dermed mindsken risikoen for at ødelægge fliserne.

Naturstensfliser fx granit tager ikke skade af højtryksrensning, men det er altid en god idé at forsøge sig med et lille hjørne af terrassen, så du i værste tilfælde ikke ødelægger hele terrassen.

Er det træterrassen som skal renses, så skal du bruge en såkaldt terrasserenser eller patio cleaner. Du skal dog være opmærksom på, at en så kraftig rensning efterlader træet helt råt og åbent, så det kræves at det efterbehandles. Det kan man gøre ved at give det olie eller en anden form for beskyttelse efter rensningen, men det kan også være, at det er nødvendigt med en overfladeslibning af træet. Det er dermed en større proces.

Højtryksrensning af muret eller pudset facade

Der kan være en del ulemper ved at bruge en højtryksrenser til at rense en muret facade, da det kan efterlade dig med en mur der er mere modtagelig over for fugt, alger og snavs. Den vil også kunne frostsprænge langt hurtigere. Derudover, så kan fugerne mellem murstenene også blive beskadiget og falde ud.

Det er heller ikke en god idé at højtryksrense en pudset facade, da en højtryksrensning helt eller delvist kan fjerne alt pudsen. Vandet kan også løbe ned bag pudsen og med tiden vil det falde af.

Højtryksrensning af træfacade

Det anbefales absolut ikke, at man benytter en højtrykspuler til at rense sin træfacade, da de ikke er helt tætte og dermed kan vandet trænge ind bag det yderste lag af brædder og give fugtskader som svamp og råd. Det yderst lag vil også tage skade af en højtryksrenser, da træet vil blive revet op, hvilket giver en ru og sårbar overflade.

Højtryksrensning af gasbetonfacade

Selvom gasbeton er et porøst materiale, så bør du ikke benytte en højtryksrenser til at rense din facade. Det vil nemlig give skader i form af riller i overfladen. Gasbeton suger også vand til sig og det kan ende med at give fugtskader i boligen, hvis vandet trænger langt ind i gasbetonen.

Højtryksrensning af havemøbler

Ligesom med træterrasser, så skal du være opmærksom når du renser dine havemøbler af træ. Der kan nemlig være lim, skruer eller andet som kan blive ødelagt eller ruste ved en højtryksrensning. Møblerne skal desuden efterbehandles, da træet nu er åbent og ru. De skal deres have en gang olie eller slibning, hvis fibrene har rejst sig.

Højtryksrensning af brønde

En højtryksrenser er ideel at bruge til at rense siderne i din brønd. Hvis du har en brønd med vandgennemløb, så skal du dog være opmærksom på ikke at spule mod bunden, da du kan ødelægge indersidens naturlige fedtflade.

Højtryksrensning af kloakrør

En højtryksrenser bør ikke bruges til at rense kloakrør eller afløbsrør, da kloakker er selvrensende og du dermed kan ødelægge dens naturlige fedtflade inden i kloakken. Derudover så kan du også komme til at forværre begyndende revner og brud.

Hvordan bruger man en højtryksrenser?

En højtryksrenser pumper vandet ud ved højt tryk, derfor skal du være opmærksom på hvad du bruger den til og hvordan du bruger den.

Her er en guide til hvordan du kan bruge din højtryksrenser, hvis du fx skal vaske din terrasse:

 1. Start altid med at læse retningslinjerne før du påbegynder arbejdet. Det gælder både håndtering af maskinen samt sikkerhedsforanstaltninger, så du ikke bliver overrasket af det høje tryk, der kommer ud af slangen.
 2. Skal du rense din terrasse, så fjern potteplanter, møbler og andre genstande fra terrassen og andre nærliggende områder før du starter maskinen. Man skal aldrig undervurdere styrken af en højtryksrenser. Hvis man rammer en genstand med en lige stråle, kan genstanden nemt gå i stykker eller tage skade – det gælder også personer!
 3. Det er vigtigt at holde slangen i den korrekte stilling før du tænder for vandet, ellers kan der nemt ske skader. Det er en god idé at starte med at holde slangen mindst en halv meter fra terrassen, men det kan justeres alt efter behov. Vær dog opmærksom på, at man aldrig bør gå tættere på end 30 cm, da din rengøring kan blive for kraftfuld og terrassen vil dermed tage skade.
 4. Uanset hvad, skal slangen altid holdes langt væk fra dig selv. Prøv at ramme terrassen med 45 graders vinkel, da det giver en god, stærk stråle, der fejer skidtet væk fra dig. Det kan være smart at skubbe alt møget i en bestemt retning, så det samles et sted og det dermed gør den efterfølgende rengøring nemmere.
 5. Det kan være nødvendigt at bruge en smule rengøringsmiddel, hvis nogle områder er sværerer end andre, men følg instruktionerne på både den valgte højtryksrenser og selve rengøringsmidlet. Det er altid en god idé at afprøve et mindre område af terrassen først, så du ikke ødelægger hele terrassen. Rengøringsmidlet må ikke indeholde afblegningsmidler, da det kan ødelægge terrassen.

Testkilder vi har benyttet til denne højtryksrenser test

Råd & Rön (23/3-2017)

I 2017 testede Råd & Rön 13 forskellige højtryksrensere i forskellige prisklasser. Råd & Rön er en forbrugerorganisation, som tester forskellige produkter, så du kan finde

fx den rette højtryksrenser.

Råd & Röns brugte følgende kriterier for at vurdere de 13 forskellige højtryksrensere.

 • Rengøringsevne 60 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Holdbarhed 10 %
 • Støjniveau 5 %

De har også sat fokus på selve rengøringsevnen – hvor effektiv gør den rent og hvor grundigt gør den rent. Derudover så er brugervenligheden også vigtig i deres test.

Aftonbladet (25/4-2017)

I denne test om højtryksrenserer, har de testet i alt 6 forskellige højtryksrensere. Det er en test som tager udgangspunkt i, at den skal bruges til hjemmebrug og de opgaver som der kan dukke op i løbet af hverdagen. De har testet maskinerne på flere forskellige typer af overflader og derfra vurderet den enkelte maskines ydeevne og vandtryk.

Aftonbladet brugte følgende kriterier for at vurdere de 6 forskellige højtryksrensere.

 • Anvendelse/brugervenlighed
 • Kapacitet
 • Kvalitet

Tek.no (27/4-2018)

Tek.no har testet i alt 7 forskellige højtryksrensere fra 7 forskellige producenter.

Tek.no har vurderet de forskellige maskiner via disse spørgsmål:

 • Hvor nemt er det at komme igang?
 • Hvor god/praktisk er højtryksrenseren i brug?
 • Hvor lang er rækkevidden på højtryksrenseren?
 • Hvor meget støjer den?
 • Hvor meget vand giver den?
 • Hvordan er resultatet?
 • Hvordan er prisen?

Det er en grundig test, som kommer vidt omkring og det er muligt at finde en højtryksrenser til ethvert behov.

M3 Smartworld (15/4-2017)

Dette er en test om den smarte og brugervenlige Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home, som er til manden, der vil have det ultimative bedste.

Testen kalder faktisk maskinen for “højtrykrensernes Ferrari”, hvilket siger en del allerede der.

De er virkelig begejstrede for denne model blandt andet, fordi maskinen er så kraftig og brugervenlig. Det som trækker maskinen ned, er den høje pris.

Konklusion

Nilfisk P150.2-10 X-TRA er den ultimative testvinder, fordi den er brugervenlig, kraftig og leverer en perfekt rengøring. Den har også alt det udstyr der skal bruges for at få optimal glæde af sin højtryksrenser. Vi forstår i hvert fald godt, hvorfor den er testvinder hos Råd & og Rön. Den kan klare alt fra normale opgaver til krævende opgaver.

Bosch EasyAquatak 110 højtryksrenser er bedst til prisen, fordi det er en billig og lille højtryksrenser, som er anderledes end de andre højtryksrenser i denne test. Den er til dig, der er på udkig efter en højtryksrenser, som er praktisk, brugervenlig. Den er stærk og robust selvom den er lille i størrelsen, men de andre højtryksrensere i denne test har flere bar, men derfor kan den være perfekt til dit behov.

Bosch AQT 45-14 X er til dig, der leder efter en kraftig højtryksrenser, som du altid kan stole på at klarer opgaven for dig – uanset hvor krævende opgaven er. Den har alverdens smarte udstyr, så der er flere måder at bruge den på end en normal højtryksrenser.

Bosch AdvancedAquatak 150 får du en højtryksrenser som har en kraftig motor og et pumpetryk på op til 150 bar. Det giver altså en stærk og effektiv maskine, der nemt klarer alverdens opgaver. Derudover så er den også lydsvag, hvilket de andre maskinerne ikke har fokuseret på. Der er tænkt over de små detaljer med denne højtryksrenser,

Er du den ultimative gadget mand, så skal du investere i en Kärcher K 7 Premium FullControl Plus Home, da den har mange smarte funktioner og små og moderne detaljer som andre producenter ikke har tænkt over som fx LCD-skærmen. Du får en kraftig og smart maskine og kvaliteten er i top, men det er prisen desværre også, hvilket er grunden til, at den ligger nederst i denne test.

No Responses

Join The Discussion