Hortus Rerrassevarmer → Se de 9 bedste terassevarmere fra Hortus

En terrassevarmer kan være en god investering for dig, der godt kan lide at sidde ude på lune sommeraftener. Når solen går ned, kan det dog godt blive lidt køligere, og her kan en god terrassevarmer altså gøre en stor forskel for både dig og dine gæsters velbefindende. I denne artikel har vi samlet de bedste terrassevarmere fra mærket Hortus, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over udvalget og finde frem til den bedste terrassevarmer til dig. Uanset om du leder efter en gulvmodel, hængemodel, bordmodel, halogen model e.l. så kan du finde den bedste variant på nedenstående liste.

Hortus terrassevarmer gulvmodel golden tube#1 Hortus terrassevarmer gulvmodel golden tube – Den bedste Hortus terrassevarmer

Hvis du er på jagt efter den bedste elektriske terrassevarmer fra Hortus, så skal du se nærmere på denne Golden Tube gulvmodel. Denne terrassevarmer er nemlig både en miljøvenlig og energibesparende model, der sikrer øjeblikkelig opvarmning, da den opnår fuld effekt inden for 1 sekund. Modellen varmer via korte infrarøde lys / varmebølger og udstråler et behageligt varmt og rødt lys. Modellen kan desuden indstilles i to forskellige effektrin: 1000 eller 2000 watt.

Hortus Golden Tube terrassevarmer kan indstilles mellem 165 og 220 cm i højden, hvilket gør den ideel til brug ved siden af et bord eller en stol til aftener, hvor du gerne vil beholde lidt af sommervarmen i længere tid. I alt kan den dække 8 til 10 m2, hvilket svarer til 10 til 12 personer. Det koster mellem 2,10 til 4,35 kroner at benytte denne terrassevarmer i timen. Denne model er desuden både støjsvag og lugtfri, hvilket gør det muligt at benytte den både inden og udendørs uden problemer.


Hortus terrassevarmer panelmodel med fjernbetjening#2 Hortus terrassevarmer panelmodel med fjernbetjening – Den bedste hængende terrassevarmer

Er du mere interesseret i at have din terrassevarmer siddende på en overflade (f.eks. loft eller væg) frem for at have den stående? I så fald skal du se nærmere på denne panelmodel med fjernbetjening, da den netop kan monteres på vægge eller i loftet. Det helt særlige ved denne variant er, at den har et slim design, hænger på væggen og er udviklet med “no glare” teknologi. Denne teknologi sørger for, at terrassevarmeren ikke afgiver lys, som de fleste andre modeller ellers gør.

Du skal dog ikke være bange for, at du ikke får optimal varme, selvom modellen ikke afgiver lys. Indvendigt finder du nemlig et varmeelement i rustfrit stål, der sikrer en jævn fordeling af varmen. Modellen har et dækningsområde på 3 til 5 meter og opnår fuld effekt inden for 3 minutter. I driftsomkostninger koster denne Hortus panelmodel 1,98 til 3,96 kroner i timen. Denne terrassevarmer kan betjenes via en fjernbetjening og har en indbygget timer funktion. Der medfølger både skruer, kædeophæng og vippebeslag i købet.


Hortus terrassevarmer hængemodel med golden tube#3 Hortus terrassevarmer hængemodel med golden tube – Den bedste Hortus hængelampe

En anden måde, hvorpå du kan få en hængende terrassevarmer er ved at investere i en hængelampe. Denne model med Golden Tibe infrarød halogen kortbølge rør sikrer f.eks. øjeblikkelig og effektiv virkning, selvom den er i et meget enkelt design. Det tager kun ét sekund før der er fuld effekt på varmeren og så kan du endda indstille den til to forskellige effekttrin á 1200 eller 2100 watt. Modellen kan desuden både benyttes inden- og udendørs efter behov.

Denne varmelampe fra Hortus er en elektrisk variant, der er mere økonomisk i brug og miljøvenlig, da den udleder mindre CO2 end f.eks. gas terrassevarmere. Modellen koster ca. 2,5 til 4,35 kroner i driftsomkostninger i timen. I alt har den en energiudnyttelse på 92 procent. Varmelampen kan dække et område på 6 til 8 m2.


Hortus terrassevarmer bordmodel#4 Hortus terrassevarmer bordmodel – Den bedste flytbare Hortus terrassevarmer

Vil du gerne have muligheden for at flytte din terrassevarmer rundt efter behov uden de store problemer? Så skal du have fingrene i denne Hortus bordmodel. Her får du nemlig en fritstående terrassevarmer, der altid kan flyttes rundt, hvilket også gør den ideel til at tage med på farten på f.eks. ferier o.l. Modellen er heller ikke særlig stor, så den kan sagtens stå midt på et bord, så alle personer omkring bordet får lidt varme.

Denne bordmodel er en elektrisk varmelampe med infrarød halogen teknologi, der giver et roligt lys. Du har mulighed for at indstille modellen til tre effekttrin på henholdsvis 900, 1200 og 2100 watt. Det tager kun 5 sekunder for bordmodellen at opnå fuld varmeeffekt. I alt kan den dække et området på 6 til 8 m2 og koster ca. 1,90 til 4,35 kroner i timen i driftsomkostninger.


#5 Hortus terrassevarmer halogen hængemodel med fjernbetjening – Den bedste kombinations varmelampe

Hvordan lyder det med en hængende terrassevarmer, der både giver en jævn varme til alle omkring bordet og kan fungere som lampe, når mørket falder på? Hvis du vil foretrække en sådan lampe, så skal du se nærmere på denne model. Her får du nemlig en terrassevarmer, der ligner en loftslampe på udseendet og er udstyret med integreret LED lys, der styres via en fjernbetjening. På den måde behøver hyggen ikke at flytte indendørs, når mørket falder på.

Denne model har infrarøde kortbølger og konverterer hele 80% af energien til varme. Du kan indstille lampen til tre effekttrin af henholdsvis 800, 1000 og 1800 watt. Den har fuld effekt efter bare fem sekunder og kan dække op til 5 m2. Driftsomkostningerne er relativt små med denne variant, da den koster mellem 1,76 og 3,96 kroner i timen.


Hortus terrassevarmer vægmodel med fjernbetjening#6 Hortus terrassevarmer vægmodel med fjernbetjening – Den bedste billige Hortus terrassevarmer

Hvis du er på udkig efter en billig terrassevarmer, der kan hænge på væggen, så skal du se nærmere på denne model. Lige netop denne terrassevarmer til væggen er nemlig en del billigere end andre modeller, men den virker naturligvis stadig efter hensigten og fordeler varmen jævnt i rummet. Varmeren har en rækkevidde på tre meter og er udstyret med højteknologiske golden tube rør.

Du har mulighed for at benytte denne terrassevarmer både inden- og udendørs. Modellen er endda vandtæt, så den kan udmærket tåle at sidde udenfor uden overdække. Varmeren skal dog kunne sidde 180 cm over jorden. På kun ét sekund opnår terrassevarmeren fuld effekt og den koster ca. 3,30 kroner i timen i driftsomkostninger.


Hortus terrassevarmer halogen rør til parasol#7 Hortus terrassevarmer halogen rør til parasol – Den bedste Hortus terrassevarmer til en parasol

Hvis du leder efter en terrassevarmer til brug under din parasol eller stander, så skal du se nærmere på denne model fra Hortus. Her får du nemlig en terrassevarmer med tre separate varmere med infrarød halogen rør. Du kan tænde varmerne enkeltvis og indstille dem til tre effekttrin á 650, 1350 eller 2000 watt. Denne terrassevarmer har en rækkevidde på op til 5 m2.

Du skal desuden ikke være nervøs for, at varmeren på nogen måde ødelægger din parasol, da den er udstyret med en særlig belægning, der beskytter parasollen. Derudover kan du nemt montere terrassevarmeren via et beslag uden at skulle tage parasollen af sin fod.


Hortus terrassevarmer halogen gulvmodel ufo med fjernbetjening#8 Hortus terrassevarmer halogen gulvmodel ufo med fjernbetjening – Til dig, der vil have en enkel gulvmodel

Ved at investere i denne terrassevarmer, får du en ufo-lignende gulvmodel, der sikrer optimal fordeling af varmen og har indbygget LED lys. Varmeren kan indstilles til tre forskellige effekttrin, 800, 13000 eller 2100 watt, og har en levetid på mindst 5000 timer. Det er desuden muligt at indstille din varmer til automatisk slukning inden for tre tidsintervaller, da den har en indbygget timer funktion. Du kan vælge mellem intervallerne 30, 60 eller 90 minutter.

Denne terrassevarmer er udstyret med et infrarødt halogenrør og sikrer derfor optimal og jævn varme til alle omkring bordet / i området, så længe de er inden for en afstand af 6 til 8 meter. Modellen koster 1,76 til 4,62 kroner i driftsomkostninger i timen, og opnår fuld effekt efter fem sekunder. Du har desuden altid mulighed for at styre din varmer via den medfølgende fjernbetjening.


Hortus terrassevarmer carbon gulvmodel#9 Hortus terrassevarmer carbon gulvmodel – Den bedste Hortus terrassevarmer til værkstedet

Hvis du gerne vil have en oplagt varmer til brug om vinteren eller indendørs i f.eks. værkstedet, så skal du investere i denne carbon gulvmodel fra Hortus. Denne terrassevarmer er nemlig ideel til at have stående under eller på et bord, hvor den med sit infrarøde carbon rør får konverteret energi til en god mængde varme. Modellen opnår fuld effekt på tre minutter og fungerer herefter med en effekt på 2000 watt.

Modellen har et dækningsområde på 6 til 8 m2 og skal tilsluttes via ledning (her medfølger der en variant på 180 cm). Varmeren er desuden produceret i sortlakeret aluminium og stål, og er omkranset af et ‘stativ’, der gør det let at transportere varmeren rundt. I alt koster det ca. 4,4 kroner at have denne terrassevarmer kørende.