fbpx

Hvordan foregår en TV-inspektion af kloak? (Mini-guide m. svar)

At være husejer er ensbetydende med at der er mange ting, der skal vedligeholdes og repareres. Her er den normale vedligeholdelse ganske ligetil, mens reparationer kan være noget mere besværligt. En af de værste skader med hus og have er problemer med eller i kloakken.

Hvis du får problemer med kloakken, hvad end det er et tilstoppet toilet, faldstamme, afløb eller andet, vil du nok hurtigt opleve lugt problemer eller måske ligefrem vandskader. Det kræver hjælp fra en professionel. Her vil en TV-Inspektion af kloakrør være den effektive måde at finde frem til problemet. Jo hurtigere problemet findes og kan udbedres, jo billigere regning får du.

Hvordan foregår en TV-inspektion af kloak så? Det er, hvad vi prøver at kaste lys over i denne mini-guide.

 

Få 3 uforpligtigende tilbud – Billigt, nemt og hurtigst for dig

Få 3 tilbud på tv-inspektion af kloak

 

Hvordan foregår en TV-inspektion?

En TV-inspektion af kloakken er ikke specielt kompliceret. Det foregår ved at kloakmesteren fører en lille sender med kamera ned i rørene eller ledninger. Det fjernstyrer han gennem rør og ledninger indtil problemet lokaliseres.

Udstyret er avanceret, så der kan kommes ind de fleste steder og tages billeder lige fra Ø25 mm til Ø2500 mm. Her kommer udstyret med forskellige egenskaber, alt afhængig af problemet.

Hvorfor du skal få lavet en TV-inspektion?

Hvis det begynder at lugte råddent fra afløb eller toilet, så er der en blokering et sted. Hvis du ligefrem har fået vandskade, så er det vigtigt at få tilkaldt en autoriseret kloakmester, for der skal nok laves kloakarbejde.

Hvorfor TV-inspektion er den smarte løsning for dig, skyldes at du får en billigere pris og hurtigere udredning af problemer. Alternativet er den manuelle måde, der tager meget længere tid. Og ikke nødvendigvis garanterer den samme udredning.

At finde problemet hurtigt hvad end det er en rottesamling, brud, rødder eller genstande i røret, giver kloakmesteren muligheden for at fokuserer på det helt rigtige sted. Her spares der spildtid helt ligesom du slipper for at din have og indkørsel graves op uden grund, hvor også strømpeforing kan være det smarte valg.

 

Pris på en TV-inspektion?

Prisen er meget varierende alt afhængig af landsdel og firma. Prisen og opgaven følges ad, for der skal bruges forskelligt udstyr til forskellige problemer, og her vil prisen også være forskellig.

En standard TV-inspektion koster omkring 7-900 kr. så det er ikke denne opgave der sprænger budgettet. Opgaven er god til at spare penge på kloakspuling eller forkert eller unødvendig renovering af rør og kloakledninger. Hvis der er brud eller andet, vil den samlet pris selvfølgelig blive væsentlig større.

 

Brug kloakfirma til fejlfinding & udbedring?

Hvis inspektionen finder en større skade der måske er omfattet af din forsikring, så kan du med fordel vælge at bruge et kloakfirma både til inspektion og udbedring. Her skal du selvfølgelig vælge det rette firma fra start, der tilbyder hjælp med udredning i forhold til forsikringen. Det er selvfølgelig meget at tage højde for, inden du bestiller en fagmand til at foretage en TV-inspektion. Men hvis du ønsker eftersyn af kloakken er der ofte en grund, og hvorfor ikke få den gode service til bedste pris.

Fordelen ved at vælge et kloakfirma der står for at tage dialogen med forsikringsselskabet er, at der udbedres ud fra det som forsikringen dækker, hvilket giver dig tryghed for uventet regninger.

No Responses

Join The Discussion