Tips

Hvorfor du ikke kan undvære en murer til dit murerarbejde i haven?

Denne side er reklamefinansieret / affiliate

Hvorfor du ikke kan undvære en murer til dit murerarbejde i haven? Alle kender til vigtigheden af en murer til forskelligt murerarbejde i boligen. Men der er også mange gode grunde til, hvorfor du måske skal bruge en murer til opgaver i haven.

Der findes mange gør-det-selv opgaver både indendørs og udendørs, men støbninger, opmuring, renovering, sætningsskader i mur eller andet, kræver den professionelle murer som JT’s Murerforretning i Brande, Ejstrupholm og Ikast eller anden i det område hvor du bor.

 

De nemme løsning for dig: Få 3 uforpligtigende tilbud ved 3Byggetilbud her

3byggetilbud opgaver til haven

 

Hvorfor murer til opgaver i haven?

Alle har set hvordan en murer arbejder. Og det ser ganske let ud, når der bliver klasket mørtel og sten på. Det er dog ikke så nemt, og vigtigheden af mørtel og at stenene bliver lagt rigtigt, er ikke noget der skal klares med lidt hobby arbejde ala ”det går nok”.

 

Murer opgaver i haven?

Hvad laver en murer? Her findes der mange bygge og renoveringsopgaver. De indendørs som støbninger af gulv, opmuring, pudsning, vådrum er gængse.

Udvendigt finder du også renoverings- og byggeopgaver som facaderenovering, støbning, pudsning, tag, mulige belægningsopgaver eller opmuring af havemur. Rent konkret kan udendørs opgaver være:

  • Renovering/opmuring facade
  • Støbning af trapper
  • Støbning/opmuring i forbindelse med drivhus, orangeri
  • Støbning/opmuring i forbindelse med skur, pavillon, udestue og lignede
  • Pudsning og vandskuring
  • Lægning/renovering tag
  • Vinterhave
  • Bygning af støttemur i haven

Hvis du skal have renovering udendørs er der, som du kan se, mange områder hvor du med fordel kan bruge den professionelle murer.

 

Hvad koster en murer?

Det er tilrådeligt at bruge en fagmand til så vigtige ting som murerarbejde. Det er dog ikke gratis at bruge en fagmand, det koster selvfølgelig penge at bruge en murer.

En murer, hvad end du bruger den ene som anden murer, skal denne bruge de samme materialer som fliser, mørtel, mursten m.m. som ofte kommer til de samme priser. Det er nemlig primært timeløn der differentier prisen på en billig som noget dyrere murermester.

 

Bestilling af opgave?

Hvad end du bruger 3byggetilbud online eller ringer direkte til murermesteren, så kan en opgave være svært at definerer og give overslag på. Det gør sig selvfølgelig ikke gældende for de mindre og simple opgaver, men opgaver der kan være mere omfattende.

Derfor vil du ofte opleve, at mureren gerne vil komme forbi og se opgaven ved selvsyn, inden denne afgiver et tilbud. Et prisoverslag over telefonen kan ikke rigtig bruges som garant for aftalt pris på opgave, nu det retfærdigvis må siges, at være svært for en håndværker at give andet et estimeret overslag f.eks. over telefonen.

 

Få 3 uforpligtigende tilbud på murerarbejdeKlik her og få 3 uforpligtigende tilbud – nemt og hurtigt

 

Forskel på overslag og tilbud fra murer?

Et prisoverslag er en cirka pris. Som allerede beskrevet, er overslag noget mureren kan give ud fra en betragtning af opgavens omfang i forhold til lignede opgaver og estimeret brug af materialer, timer m.m. Et prisoverslag kan aldrig tages som den endelige pris.

Et tilbud er den endelig pris på opgaven som mureren kan udføre.

 

Hvad du skal tænke over i tilbud fra murer?

Et tilbud bør indeholde timepris, forventet forbrug af arbejdstimer og materialer. Det gør sig gældende ved de mindre opgaver. De dækker for det meste over opgaver i haven som du skal bruge en murer til.

Hvis du har en større opgave, skal du tænke meget over priser. Det gør sig især gældende, hvis du ikke har nogen erfaring med at styre projektet. Her vil en fast pris på hele opgaven være tilrådeligt.

 

Gør klar til mureren kommer?

Hvis du har afgivet en ordrebeskrivelse og måske modtaget tilbud som du har accepteret, så kan du med fordel forberede til mureren kommer og udfører arbejdet.

Hvis det opmuring af en havemur på terrasse, så ryd arbejdsområdet og tilgangen hertil for beplantning og andet. Det samme gør sig gældende hvis du skal have pudset facaden eller lignede.

Få ryddet så det er nemt for mureren, hvilket også gør tiden denne skal bruge på arbejdet, mindre.

var indholdet brugbart for dig?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Giv dit besyv med