Makita plæneklipper → Din guide til de bedste Makita maskiner

Det er vigtigt, at investere i den rette plæneklipper, så græsslåningen i haven bliver let som en leg. Der er trods alt ingen grund til at gøre arbejdet i haven hårdere eller mere upraktisk end højst nødvendigt. Men hvilken plæneklipper er den rette model for dig? Vi har gjort dit valg mere overskueligt, hvis du er på jagt efter den bedste Makita plæneklipper, da vi i denne artikel har samlet de bedste modeller fra mærket Makita. Produkterne er udvalgt ud fra deres resultater i plæneklipper tests, så du kan roligt stole på, at maskinerne er en god investering – uanset hvilken du falder for!

Makita akku plæneklipper DLM532Z#1 Makita akku plæneklipper DLM532Z – Den bedste Makita batteri plæneklipper

En Makita akku plæneklipper DLM532Z er selvkørende og særdeles støjsvag, hvilket gør græsslåningen til en leg. Plæneklipperen kommer endda med en stor græsopsamler på 70 liter, så du ikke hele tiden skal stoppe op og skifte beholderen. Du kan dog også klippe med bioklip, da der medfølger dele til opsætning af bioklip i købet.

 1. Mulighed for både at benytte beholder eller bioklip
 2. Bred klippebredde og flere højdeindstillinger mellem 20 og 100 mm
 3. Beskyttet mod støv og vand

Derfor skal du vælge en Makita akku plæneklipper DLM532Z

Er du typen, der gerne vil være sikker på, at de får det bedste af det bedste, når det kommer til havemaskiner? I så fald skal du investere i denne Makita akku plæneklipper DLM532Z, da maskinen i den grad vil leve op til dine forventninger. Plæneklipperen er bl.a. selvkørende og støjsvag – og så kan du altid justere klippeindstillingerne via håndtaget.

Makita akku plæneklipper DLM532Z er perfekt til brug på store græsarealer, og kan også udmærket benyttes på ujævnt terræn grundet de store hjul. Derudover er modellen endda ekstra beskyttet mod støv og vand, samt har en foldbar ramme, der gør det nemt at opbevare maskinen. Du bestemmer selv om du vil benytte dig af den 70 liter store beholder til opsamling af græs eller montere det følgende tilbehør til bioklip.

Produktdetaljer

 • Vægt: 27,6 kg
 • Klippebredde: 53 cm
 • Klippehøjde: Fra 20 til 100 mm
 • Batterispænding: 18 volt (to stk)
 • Lydeffektniveau: 90,4 dB
 • Vibrationsniveau: 1,5 m/sek2
 • Opsamler kapacitet: 70 liter

Makita el plæneklipper ELM3800#2 Makita el plæneklipper ELM3800 – Robust og enkel el plæneklipper

Makita el plæneklipper ELM3800 er en handy og kraftfuld el plæneklipper, der dog er nem at styre grundet det ergonomiske design. Plæneklipperen indikerer desuden, hvornår græsopsamleren er fyldt, så du altid kan følge med i, hvornår den skal tømmes. Derudover kan modellen transporteres fra sted til sted uden problemer.

 1. Eldreven plæneklipper til haver på op mod 500 m2
 2. Ergonomisk design for nem håndtering og velegnet til transport
 3. Indbygget indikator, så du ved, hvornår beholderen skal tømmes

Derfor skal du vælge en Makita el plæneklipper ELM3800

Hvis du leder efter en robust plæneklipper, der kan tåle lidt af det meste og er nem at håndtere, så skal du investere i denne Makita el plæneklipper ELM3800. Modellen er nemlig udstyret med et ergonomisk design, der gør det nemt at håndtere og styre maskinen under arbejdet. Derudover kan den transporteres mellem steder grundet det integrerede bærehåndtag.

Makita el plæneklipper ELM3800 er endda også en yderst robust plæneklipper, der bl.a. har et UV resistent polypropylen kabinet. Derudover fortæller maskinen dig ved indikation, hvornår det er på tide at tømme den 40 liters medfølgende græsopsamler. Maskinen kan desuden indstilles til seks forskellige klippehøjder mellem 25 og 75 mm.

Produktdetaljer

 • Vægt: 13 kg
 • Klippebredde: 38 cm
 • Klippehøjde: Kan indstilles i 6 trin fra 25 til 75 mm
 • Driftseffekt: 1400 watt
 • Opsamler kapacitet: 40 liter

Makita plæneklipper benzin *U PLM4622N2#3 Makita plæneklipper benzin *U PLM4622N2 – Den bedste benzindrevne Makita Plæneklipper

Makita plæneklipper benzin *U PLM4622N er en effektiv og selvkørende benzindreven plæneklipper, der kan indstilles til tre forskellige hastighedsniveauer. Maskinen har desuden en bred klippebredde, og er derfor ideel til større områder. Du har endda mulighed for at klippe med bioklip, hvis du investerer i denne model.

 1. Mulighed for indstilling af tre hastighedsniveauer
 2. Robust model, der desuden har et skjold af stål for beskyttelse
 3. Mulighed for at benytte sig af bioklip

Derfor skal du vælge en Makita plæneklipper benzin *U PLM4622N2

Hvis du foretrækker en benzindreven plæneklipper frem for en Makita batteri plæneklipper eller en eldreven variant, så skal du se nærmere på denne Makita plæneklipper benzin *U PLM4622N. Med denne model får du nemlig en effektiv og robust benzin plæneklipper, der fungerer præcis som den skal. Plæneklipperen har endda solide hjul med forseglede kuglelejer og et skjold af stål for god bevægelighed og beskyttelse mod skader.

Makita plæneklipper benzin *U PLM4622N kan indstilles til tre forskellige klippehastigheder og har en klippebredde på 46 cm. Derudover kan du naturligvis også indstille klippehøjde, så græsset får lige den længde, som du ønsker. Maskinen har desuden mulighed for at klippe med bioklip, hvilket vil være godt for din have, da græsset i så fald får ekstra næring.

Produktdetaljer

 • Vægt: 35,4 kg
 • Klippebredde: 46 cm
 • Klippehøjde: Kan indstilles i 5 trin fra 25 til 70 mm
 • Driftseffekt: 2,5 kW
 • Lydeffektniveau: 92,3 dB
 • Vibrationsniveau: 7,5 m/sek3

Makita akku plæneklipper DLM431PT2 m/akku og lader#4 Makita akku plæneklipper DLM431PT2 m/akku og lader – Makita batteri plæneklipper, der har klaret sig bedst i test

Med en Makita akku plæneklipper DLM431PT2 m/akku og lader kan du være sikker på, at du får en fremragende plæneklipper, da denne model har klaret sig bedst i test i en undersøgelse foretaget af Gør-Det-Selv. Du investerer således i en god plæneklipper, der er let at betjene og nemt kan foldes sammen, når den skal pakkes væk.

 1. Testvinder i 2019
 2. Indbygget overbelastningsbeskyttelse, hvilket sikrer maskinens levetid
 3. Brugervenlig i alle aspekter og er foldbar for nem opbevaring

Derfor skal du vælge en Makita akku plæneklipper DLM431PT2 m/akku og lader

Hvis du gerne vil have en robust, langtidsholdbar og brugervenlig plæneklipper, så skal du investere i denne Makita akku plæneklipper DLM431PT2 m/akku og lader. Modellen har en simpel opbygning, hvilket gør den yderst brugervenlig, men samtidig har den et hav af gode egenskaber, der gør græsslåningen lettere. F.eks. har den et komfortabelt og justérbart styr – og så kommer den endda også med en lampeindikation, der informerer, hvornår batteriet skal til opladning.

Makita akku plæneklipper DLM431PT2 m/akku og lader er beskyttet mod overbelastning af motoren, hvilket er med til at forlænge maskinens levetid, samt sikre, at du får det optimale udbytte af plæneklipperen. Derudover er maskinen endda nem at opbevare, da den kan klappes sammen, så den fylder mindre end normalt. Alt ved denne maskine er altså simpelt og ligetil, men stadig med høj funktionalitet. Af den grund giver det da også god mening, at maskinen var testvinder for Gør-Det-Selv i 2019.

Produktdetaljer

 • Vægt: 18,5 kg
 • Klippebredde: 43 cm
 • Klippehøjde: Kan indstilles i 13 trin fra 25 til 75 mm
 • Batterispænding: 18 volt (to batterier)
 • Leveres med batteri og oplader: Ja
 • Ladetid: 45 min
 • Opsamler kapacitet: 50 liter:

Vil du se andre fantastiske plæneklippere?

I denne artikel har vi præsenteret dig for de bedste Makita plæneklippere, men det er naturligvis ikke kun mærket Makita, der forhandler plæneklippere eller har udviklet fremragende modeller. Af den grund kan du med fordel se nærmere på vores store guide og test af de bedste plæneklippere på markedet på tværs af producenter og forhandlere, hvis ingen af de ovenstående modeller faldt i din smag. Vi tør næsten godt love, at du vil finde din kommende plæneklipper i den artikel. Du finder guiden til de bedste plæneklippere på markedet her.

Historien bag mærket Makita

Makita er en japansk virksomhed, der blev grundlagt i 1915. Dengang havde virksomheden fokus på salg og reparation af elektriske motorer, lysarmaturer og transformatorer, men har gennem årene bevæget sig hen på produktionen af el værktøj. Firmaets fokus ligger på det innovative, hvorfor deres produktudvikling altid er centreret om den nyeste teknologi. Derudover tager Makita et miljøbevidst ansvar, da de har sat fokus på at udvikle sikre og mere miljøvenlige batterier og selv minimerer brugen af farlige og skadelige stoffer i deres produktion. Derudover genbruger Makita også samtlige genbrugelige dele frem for at smide dem væk. De sikrer også, at alle genstande, der ikke er genanvendelige, bliver bortskaffet på en miljømæssig forsvarlig måde. Virksomheden overholder strenge krav fra både  RoHS-direktivet, EU-regulativet REACH og WEEE-direktivet.

Makita har vokset sig en del større end de var i 1915, hvor det hele begyndte. I 1991 kom firmaet således til Danmark, hvor de etablerede sig i Horsens. I dag finder man stadig et Makita lager, serviceafdeling og kundesupport i Horsens. Danmark er dog ikke det eneste land, hvor firmaet har filialer. Faktisk er Makita efterhånden blevet et globalt brand, da der er mere end 40 datterselskaber til Makita spredt over hele verden. Af den grund vil de også gerne reducere CO2 aftrykket for hele virksomheden ved at skære ned på udslippet af CO2 fra alle fabrikker og kontorer rundt om i verden.

På haveunivers.dk kan du finde et hav af forskellige produkter fra Makita, da de ofte opnår gode resultater i diverse test. Du kan f.eks. med fordel læse vores guide til de bedste Makita løvsugere, hvis du står og mangler en god løvsuger til fjernelse af blade, grene eller andet mindre haveaffald. Du finder artiklen om Makita løvsugere her. Du kan også finde gode Makita maskiner i vores store test af gipsskruemaskiner og stiksave. Hvis du vil se alle de artikler, der indeholder en (eller flere) Makita maskine, så kan du altid søge på ordet ‘Makita’ i søgefeltet, hvorefter de relevante artikler dukker op.