Om Haveunivers

læs om haveunivers.dk med alt til have og hus

Søger du tips eller inspiration indenfor den store palette af forskellige ting, redskaber, arbejdsopgaver, materialer, planter og andet der hører sig haven til? For det er netop, hvad du finder her på siden.

Hvad er Haveunivers?

Vi giver dig forskellige ideer, tips og inspiration indenfor tilbygninger, planter, jord og alt muligt andet til hus og have. For en have er intet uden huset, helt ligesom huset hører til haven. Derfor vil du finde overlap mellem hvad der nok primært hører til huset, som f.eks. tagrensning, og alt det der hører til haven hvor f.eks. en markise. udestue eller redskabsskur er en selvfølge.

Om Haveunivers

Haveunivers er reklamefinansieret. Vi får kommission fra webshops ud fra de forskellige links du finder her på siden. Hvis du klikker på en af disse affiliate links og køber noget ved den respektive webshop, får vi en lille kommission.

Ejerskab og drift af haveunivers.dk:

  • F & M Digital
  • cvr: 40456287
  • Marievej 3, 2900 Hellerup

 

[one_fourth]vi støtter miljøet[/one_fourth] [one_fourth]vi har alle et samfundsmæssigt ansvar[/one_fourth] [one_fourth][/one_fourth] [one_fourth_last][/one_fourth_last]