Omfangsdræn – Brug en kloakmester til at forhindre vand & fugtskader

Meget vand er noget som enhver have og husejer skal forholde sig til i Danmark. Her gælder det om at holde tagrender og brønde rene for blade og skidt. Vandskader er en anden ting som du skal holde for øje, for vandskader skyldes ofte problemer i huset.

Vandskader kommer ofte af utætte kloakledninger, tagbrønde, huller og revner i fundament eller problemer med manglende eller eksisterende omfangsdræn.

Hvis du ikke har fået etableret omfangsdræn rundt om huset, så vil det være smart at kontakte en professionel kloakmester.

 

Spar penge og få 3 uforpligtigende tilbud på omfangsdræn her

Få tre tilbud på omfangsdræn ved 3byggetilbud

 

Hvad og hvorfor omfangsdræn?

Hvad er omfangsdræn og hvorfor skal du bruge en kloakmester til anlæggelse?

Omfangsdræn forhindrer fugt- og vandskader. Det er et afløb/dræn, der bliver anlagt rundt om husets sokkel. Her bruges det til at lede vandet væk fra dit hus så der ikke opstår fugt og vandskader på sokkel, væg eller eventuel kælder.

Ligesom opsamling af regnvand kan være den smarte ting at udnytte til havens planter, buske og træer, så er det også en smart ide i forhold til de større og større mængder vand vi får.

Mængden af vand som der kommer mere og mere af, kan trænge ind gennem husets ydervægge og give vandskader. Det er grunden til hvorfor det kan være smart for dig, at få kigget på det eksisterende omfangsdræn. Især når vandet ikke siver rigtig væk. Det koster selvfølgelig penge at få lavet omfangsdræn, men i forhold til eventuelle skader er det en ret godt investering.

Kontakt en lokal kloakmester som vil være den fagmand, der kan hjælpe dig både med gode råd og arbejdet med anlæggelse af omfangsdræn, minirenseanlæg og generelt kloakarbejde.

 

Hvad laver en kloakmester?

Hvordan kloaksystem virker er nok noget de færreste af os kender ret meget til. Her er det nok tanken om rotter som lever i kloakkerne, der leder tankerne hen på hvorfor en kloakmester er så nødvendig.

Et velfungerede kloakarbejde er der bare. Men når først denne fejler, så får de fleste førstehåndsindtryk af hvor irriterende livet kan være med lige præcist kloak problemer.

En stoppet køkkenvask kan være første varsel, hvor en uges tid med nedløbsrens ikke giver den store effekt. Måske er problemet mere håndgribeligt med en kælder der begynder at blive fyldt med vand. Det værste vil nok være, hvis rotter kom ind i huset på grund af brud på rør.

Her kommer dine lokale autoriseret kloakmester til sin ret. Frem for at bruge tid på at pejle sig ind på hvor problemet er, vil fagmanden med erfaring hurtigt kunne sige hvor problemet er opstået.

En kloakmester ordner brud på kloak men gør også så meget andet. Firmaet kan anlægge omfangsdræn som beskrevet, men også være dig behjælpelig i forhold til anlæggelse af minirenseanlæg der både miljø og investerings mæssig, kan være en fornuftig forretning. Du kan også bruge din kloakmester til eftersyn med tv-inspektion ved køb af hus, så du ved at kloakeringen er i orden.

For at få lov til at udføre det meste indenfor kloakarbejde, skal en kloakmester være autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen. Det giver dig som forbruger den tryghed, at arbejdet er dækket af garantiordning.

Ligegyldigt om du har små eller store opgaver, så er fagmanden det smarte træk at bruge. For ingen ønsker brud der giver rotter eller vandskader der på den lange bane, kan være en rigtig dyr fornøjelse.

En kommentar til “Omfangsdræn – Brug en kloakmester til at forhindre vand & fugtskader”

Der er lukket for kommentarer.