Parasol med tilt → Se de 8 bedste parasoller med tilt her (2022)

Hvis du leder efter den bedste parasol med tilt, så kan du med fordel investere i en Olefin Markedsparasol Ø 3,3 meter. I denne test har vi nemlig kåret denne model som vores testvinder. Det skyldes bl.a. parasollens modstandsdygtige opbygning og størrelse.

På den nedenstående liste finder du dog også 5 andre parasoller med tilt, som muligvis passer bedre til dine behov, hvis du enten leder efter en parasol med tilt i høj kvalitet, en billig model eller en altanparasol med tilt.

Olefin markedsparasol Ø 3,3 meter#1 Olefin markedsparasol Ø 3,3 meter – Den bedste parasol med tilt

Du kan ikke gå galt i byen med denne markedsparasol, hvis du gerne vil være sikker på, at din nyindkøbte parasol med tilt kan holde i mange år. Det særlige ved denne parasol er nemlig, at dugens materiale virker afvisende over for snavs og vand. Derudover vil den beskytte dig mod sollys, så du er i optimal skygge, når du sidder under parasollen.

 1. Dug af Olefin materiale, der virker snavsafvisende, beskytter mod solly m.m.
 2. Optimal plads under parasollen, da den har en diameter på 3,3 meter
 3. Robust opbygning, så parasollen kan holde i mange år

Derfor skal du vælge en Olefin markedsparasol

Hvis du leder efter en robust parasol med tilt, som du kan få glæde af i mange år fremover, så skal du se nærmere på denne markedsparasol. Modellen måler 3,3, meter i diameter og har en robust opbygning med bl.a. stok i hårdt træ. Derudover har parasollen også læderforstærkninger og beslag på ribender for at være ekstra modstandsdygtig.

Denne markedsparasol er udviklet med rotationskip, så du altid har mulighed for at justere, hvilket område den skal dække. Det er desuden nemt at hejse og folde parasollen sammen, da den er udstyret med dobbelt snoretræk.

Derudover er parasollens dug udviklet i det særlige Olefin materiale. Denne type materiale virker afvisende over for snavs og er i en vis grad vandafvisende. Du kan derfor roligt stole på, at parasollen vil være flot i mange år fremover og tørre hurtigt, hvis den ved et uheld skulle blive våd. Dugen er desuden gennemfarvet, så den beskytter optimalt mod solens skadelige UV stråler.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 3,3 meter i diameter
 • Farve: Sort
 • Materiale, dug: Olefin
 • Materiale, stel: Hårdt træ
 • Minimum vægt på parasolfod: 45 kg

Alu parasol med tilt Ø 3 meter#2 Alu parasol med tilt Ø 3 meter – Den bedste billige parasol med tilt

Ved at investere i denne parasol med tilt med en diameter på 3 meter, kan du være sikker på, at du får en god og dækkende parasol, der dog ikke koster alverden. Lige netop denne model er nemlig en del billigere i pris end flere andre parasoller med tilt. Der er altså penge at spare, hvis du går efter denne model.

 1. Sælges til en budgetvenlig pris
 2. Udstyret med håndsving og tilt, så du nemt kan tilpasse parasollen til dine behov

Derfor skal du vælge en Alu parasol med tilt Ø 3 meter

Har du ikke det største budget at købe en parasol med tilt for? Heldigvis findes der modeller, som ikke koster alverden. Du kan f.eks. med fordel gå efter denne Alu parasol, hvis du gerne vil spare penge på købet, men nægter at gå ned på kvalitet.

Denne parasol har en opbygning med en to-delt stok på 48 mm i aluminium og en dug i polyester materiale. Du får altså en parasol med en solid opbygning, der gør, at modellen kan holde i mange år. Som en ekstra bonus kan du købe denne parasol med tilt i flere forskellige farver, så du kan nemt finde frem til en variant, der passer optimalt ind i din have.

Parasollen er udviklet med både håndsving og tilt. På den måde kan du nemt tilpasse mængden af tilt efter behov. Og så er det ikke svært at hejse parasollen op og ned.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 3 meter i diameter
 • Farve: Sort, sand, beige eller grå
 • Materiale, dug: Polyester
 • Materiale, stel:Aluminium
 • Minimum vægt på parasolfod: 40 kg

Cane-line Hyde Hængeparasol med Tilt 3 x 3 meter#3 Cane-line Hyde Hængeparasol med Tilt 3 x 3 meter – Den bedste firkantet parasol med tilt

Med en firkantet parasol med tilt kan du få dækket et optimalt område, så flere personer kan sidde udenfor uden at være nervøs for, at dele af kroppen stadig rammes af solens stråler (nogle gange har huden trods alt brug for en pause). Ved at investere i denne model, får du endda en parasol, der kan rotere og har en modstandsdygtig dug. Den leveres med fliser.

 1. Den firkantede opbygning sikrer en god dækning for flere personer
 2. Med i købet følger der 4 stenfliser á 25 kg til at holde parasollen på plads
 3. Parasollen kan både tiltes og roteres, så du altid har dækning dér, hvor du ønsker

Derfor skal du vælge en Cane-line Hyde Hængeparasol med Tilt 3 x 3 meter

Er du på jagt efter en firkantet parasol med indbygget tilt? I så fald er denne model fra mærket Cane-line den rette variant for dig. Denne hængeparasol har nemlig en firkantet opbygning i størrelsen 3 x 3 meter med en højde på 270 cm. Der er altså rigeligt med plads under parasollen til et middagsselskab. På den måde kan I sidde ude, selvom solens er skarp uden at blive forbrændte.

Hængeparasollen er udviklet med et stel i aluminium og en dug i det fantastiske Olefin materiale. Olefin virker afvisende over for snavs og vand, hvilket får den til at forblive pæn i længere tid uden vedligeholdelse. Derudover sikrer materialet også en komplet beskyttelse for solens stråler, så du ikke skal tænke på solcreme, når du er under parasollen.

Lige netop denne parasol er ikke kun udviklet med tilt – den kan faktisk også rotere. Du har således mulighed for at tilpasse parasollens skyggeområde, som du lyster. Med i købet følger der desuden 4 x 25 kg stenfliser, der kan være med til at holde hængeparasollen på plads.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 3 x 3 meter
 • Højde: 270 cm
 • Vægt: 25,3 kg
 • Farve: Mørkegrå eller lysegrå
 • Materiale, dug: Olefin
 • Materiale, stel: Aluminium

Signe Parasol Ø 3 meter med tilt#4 Signe Parasol Ø 3 meter med tilt – Til dig, der ønsker en parasol med hejs og tilt

Der er absolut ingen grund til at ophejsningen af din parasol med tilt skal være mere besværlig end højst nødvendigt. For at undgå at skulle stå og bakse med hejsningen af din parasol, kan du med fordel investere i denne model, der er udstyret med dobbelt snoretræk. Parasollen har desuden en solid opbygning med kraftige ribber og en stok i hårdt træ.

 1. Udstyret med dobbelt snoretræk for en nem ophejsning
 2. Kraftig opbygning med solide ribber, stok i hårdt træ, beslag på ribender m.m.
 3. Enkel dug i lys farve, så det ikke virker så mørkt i haven

Derfor skal du vælge en Signe Parasol Ø 3 meter med tilt

Hvis du gerne vil have en parasol, der er nem at hejse op og ned, samt giver fleksibel dækning, så skal du investere i denne Signe Parasol. Modellen er nemlig udstyret med dobbelt træksnore, hvilket gør det let at kontrollere parasollen op og ned. Derudover sikrer den indbyggede til for, at du kan dække det område du lyster til med skygge. Du er altså ikke tvunget til at sidde helt inde under parasollen for at opnå skygge.

Du kan desuden være sikker på, at din parasol vil holde i mange år, hvis du investerer i denne variant. Det skyldes, at parasollen har en opbygning med en stok i hårdt træ med en tykkelse på 48 mm og er udstyret med kraftige ribber. Disse ribber har beslag på enderne og så er parasollen yderligere forstærkere med imiteret læder.

Dugen er i en enkel natur farve, så det ikke føles for mørkt under parasollen. Og med en opbygning af polyester skal denne dug nok kunne holde til lidt af det hele.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 3 meter i diameter
 • Højde: 262 cm
 • Farve: Natur
 • Materiale, dug: Polyester
 • Materiale, stel: Hårdt træ
 • Minimum vægt på parasolfod: 40 kg

Cinas Balcony altanparasol Ø180 cm#5 Cinas Balcony altanparasol Ø180 cm – Den bedste altanparasol med tilt

Du skal naturligvis ikke snydes for en god parasol med tilt, selvom du ikke har en stor have at nyde den i. Denne model er nemlig en fremragende model i en langt mindre størrelse, der gør den ideel til brug på altanen. Med i købet følger der endda beslag, så du let kan fastgøre altanparasollen til et gelænder eller rækværk.

 1. Mindre i størrelsen, hvilket gør den ideel til altanen
 2. Beslag medfølger i købet, så du kan fastsætte parasollen
 3. Massiv opbygning i hårdt træ

Derfor skal du vælge en Cinas Balcony altanparasol Ø180 cm

Hvis du leder efter en parasol til altanen, så kan du med fordel investere i denne Cinas Balcony model. Denne variant er nemlig en del mindre end flere andre andre parasoller med tilt, så du kan have den stående på et mindre område. Den smarte kip funktion gør det muligt at tilpasse skyggeområdet til dine behov.

Selvom parasollen er mindre end andre varianter, så har den stadig en funktionel og solid opbygning. Modellens stok består af massivt hårdt træ, der er blevet sortmalet, så du kan være sikker på, at den både ser flot ud og kan holde til lidt af hvert.

Med i købet følger der praktiske beslag, så du nemt kan fastgøre parasollen på et gelænder eller rækværk. På den måde vil modellen ikke fylde alverden, da den ikke skal have decideret gulvplads.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 180 cm i diameter
 • Højde: 220 cm
 • Farve: Sort
 • Materiale, stel: Hårdt træ
 • Minimum vægt på parasolfod: Kan monteres på rækværk / gelænder uden parasolfod

Cinas Pomino Rio parasol Ø330#6 Cinas Pomino Rio parasol Ø330 – Til dig, der ønsker en premium parasol med tilt

Med denne parasol behøver du langt fra at gå på kompromis med kvaliteten på din nye parasol med tilt. Denne variant har nemlig en solid opbygning i hårdt træ med beslag i rustfrit stål. Derudover er dugen udviklet i 100% Olefin materiale. Dugen vil altså kunne holde i mange år uden at virke falmet eller blive ødelagt – selv uden megen vedligeholdelse.

 1. Udført med en vejrbestandig dug i Olefin materiale
 2. Yderst robust opbygning med læderforstærkninger, kraftige ribber, endebeslag m.m.
 3. God størrelse, der giver optimal dækning til flere personer

Derfor skal du vælge en Cinas Pomino Rio parasol Ø330

Denne parasol med tilt er ideel til personer, der har god plads i haven og nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Ved købet af denne parasol får du nemlig en stor parasol med en diameter på 3,3 meter og en højde på 250 cm. Selve parasollens dug er udviklet i det særlige Olefin materiale, hvilket sikrer dig en vejrbestandig dug, som kan holde i mange år. Olefin har helt generelt en god holdbarhed, virker snavsafvisende og modstår fugt.

Derudover er selve parasollens opbygning yderst robust. Modellen består således af hårdt træ med læderforstærkninger på alle hjørner og kraftige ribber med endebeslag. Selve parasollens stang har en tykkelse på 48 mm og beslagene er udviklet i rustfrit stål, så de ikke nedslides af det skiftende danske sommervejr.

Den indbyggede kip funktion gør det muligt for dig at justere parasollen til at dække for solen i forskellige vinkler. Af den grund har du en god fleksibilitet, når det kommer til at være i skygge i haven.

Produktdetaljer:

 • Størrelse: 3,3 meter i diameter
 • Højde: 250 cm
 • Farve: Sort
 • Materiale, dug: Olefin
 • Materiale, stel: Hårdt træ
 • Minimum vægt på parasolfod: 35 kg