Plantebord → Se 11 af flotteste planteborde i 2022

Hvis du leder efter det bedste plantebord, så kan du med fordel investere i et Plus Anretterbord 49 x 77 cm, da vi har kåret modellen som den bedste i test. Plantebordet vinder på parametrene størrelse, vedligeholdelse og opbygning. Den er dog skarpt efterfulgt af 10 andre fremragende planteborde, der alle er optimale at have stående i haven eller skuret, når blomsterne skal omplantes, klippes til e.l.

Plus anretterbord 49 x 77 cm#1 Plus anretterbord 49 x 77 cm – Det bedste plantebord

Du kan med fordel investere i dette plantebord fra mærket Plus, hvis du gerne vil være sikker på, at du får et plantebord, der kan holde i mange år. Modellen har nemlig en yderst solid opbygning, er nem at rengøre og er udviklet med et design, der ikke sådan lige går af mode. Pladerne er endda perforerede, så vandet løber igennem.

 1. Solidt plantebord i en praktisk størrelse
 2. Pladerne er perforerede, så vand kan løbe direkte gennem frem for at danne en sø
 3. Kan benyttes som både plantebord, anretterbord, opbevaringsbord o.l.

Derfor skal du vælge et Plus anretterbord 49 x 77 cm

Hvis du leder efter et multifunktionelt plantebord, der har en solid opbygning og derfor kan holde i mange år, så skal du investere i dette bord fra mærket Plus. Lige netop denne variant er udviklet i varmgalvaniseret stål med én solid bordplade og én hylde. Du har således to plader at kunne opbevare diverse genstande på.

Modellen er designet i en sådan størrelse, at den ikke fylder for meget, men samtidig giver dig rigeligt med plads at arbejde på. Derudover passer den perfekt ind i møbelserien Planke bord- / bænkesæt, så det kan du med fordel tjekke ud, hvis du vil have matchende møbler. Du kan dog også investere i bordet alene, hvor det enkle design nok skal passe ind til resten af dine havemøbler og dit værktøj.

En af de helt store fordele ved at vælge dette plantebord er, at pladerne er perforerede. Det betyder, at vand (uanset om det kommer fra planterne eller regn) nemt glider væk fra pladen frem for at danne en grim sø på pladen.

Produktdetaljer

 • Højde: 72 cm
 • Længde: 77 cm
 • Bredde: 49 cm
 • Farve: Galvaniseret
 • Antal plader: 2 stk

Leco Vintage plantebord 92 x 42 x 121 cm#2 Leco Vintage plantebord 92 x 42 x 121 cm – Det bedste billige plantebord

Med dette plantebord kan du nemt omplante dine potteplanter uden at skulle anstrenge kroppen. Plantebordet er nemlig 121 cm høj, så du kan stå i en komfortabel arbejdsposition. Du kan desuden nemt have alle dine redskaber lige ved hånden, da bordet er udviklet med en skuffe og en opbevaringshylde. Bordet sælges endda til en budgetvenlig pris.

 1. Sælges til en budgetvenlig pris
 2. God arbejdshøjde, så du har en højere arbejdskomfort
 3. Vintage design i fyrretræ, der får modellen til at skille sig ud
 4. Udstyret med hylde og skuffe, så du har ekstra opbevaringsplads

Derfor skal du vælge et Leco Vintage plantebord 92 x 42 x 121 cm

Vil du gerne have et unikt arbejdsbord, der ikke ligner alle andres? I så fald skal du investere i denne plantebord fra mærket Leco. De har nemlig udviklet et ekstremt flot plantebord med et vintage design i hvid og grå fyrretræ. Denne unikke opbygning sikrer, at bordet vil pynte, hvor end du placerer det.

Plantebordet fra Leco er desuden udviklet med et praktisk mindset. Det er nemlig forsynet med både en skuffe og en ekstra hylde til opbevaring ud over selve bordpladen. Du har således god plads til både opbevaring og til at arbejde på.

Samtidig har bordet en god højde på 121 cm, så du kan stå i en optimal position med hele kroppen, når du arbejder ved bordet. Du skal således ikke være nervøs for at stå og få ondt i ryggen eller andre dele af kroppen, når du omplanter dine potteplanter.

Produktdetaljer

 • Højde: 121 cm
 • Længde: 92 cm
 • Bredde: 42 cm
 • Farve: Grå / hvid
 • Antal plader: 2 stk

#3 Hillerstorp Sweden Plante- / arbejdsbord – Til dig, der leder efter et udendørs plantebord

Der er ingen grund til at gå på kompromis med materialerne til dit nye plantebord – og det kommer du heller ikke til, hvis du investerer i denne model fra mærket Hillerstorp. Dette plantebord er nemlig fremstillet af FSC certificeret svensk fyrretræ, så du kan altså være sikker på, at det produktet er bæredygtigt og har en solid opbygning.

 1. Fremstillet med FSC certificeret svensk fyrretræ
 2. Kan benyttes alene eller sættes i forlængelse af andre dele til et udekøkken
 3. Mulighed for at tilkøbe en metalplade

Derfor skal du vælge et Hillerstorp Sweden Plante- / arbejdsbord

Går du meget op i miljøet og bæredygtighed? Så er det en god egenskab, der gerne skal overføres til dine udendørsmøbler. Med dette plantebord fra mærket Hillerstorp kan du være sikker på, at du får en solidt bord, der samtidig er fremstillet med tanke på miljøet. Modellen er nemlig fremstillet af FSC certificeret fyrretræ. Det betyder kort sagt, at producenten ikke har fældet mere træ end skoven kan reproducere, samt at dyr og planteliv i området bliver beskyttet.

Dette plantebord har en god størrelse, så du har plads til at arbejde med flere planter på én gang. Derudover er det malet i en flot mørkegrå farve, så bordet ikke kommer til at se beskidt ud. Du har desuden mulighed for at tilkøbe andre dele i samme serie, så du kan skabe et helt udekøkken også – på den måde kan bordet fungere som et multifunktionelt bord.

Produktdetaljer

 • Højde: 98 cm
 • Længde: 61 cm
 • Bredde: 110 cm
 • Farve: Mørkegrå
 • Antal plader: 2 stk

Plus tralle grill og anretterbord med hjul 140 x 49 x 90 cm#4 Plus tralle grill og anretterbord med hjul 140 x 49 x 90 cm – Det bedste plantebord på hjul

Det kan være meget rart at kunne rykke sit bord rundt efter behov, og det er netop, hvad du kan med dette flotte bord fra mærket Plus. Plantebordet er nemlig udviklet med smarte hjul, der gør det let at transportere det rundt uden at skulle bære på det. Reelt kan du benytte bordet både ude- og indenfor alt efter, hvor du gerne vil stå med dine planter.

 1. Transportabelt plantebord, da det er udstyret med hjul
 2. Kan købes i både træ farver eller sort
 3. Kan benyttes både ude- og indenfor

Derfor skal du vælge et Plus tralle grill og anretterbord med hjul 140 x 49 x 90 cm

Kan du godt lide det lidt mere rustikke udtryk, når det kommer til dine havemøbler? Hvis det er tilfældet, så vil dette plantebord fra mærket Plus helt sikkert passe godt ind i dit hjem. Modellen er nemlig opbygget af træ materialer og er grundmalet i drivtømmer farve, som giver en rustik og naturlig vibe. Du kan dog også vælge at købe modellen i ubehandlet træ eller i en sort variant.

Uanset hvilken farve du vælger til dit plantebord, så får du en smart model, der både kan benytte inde og ude. Faktisk kan du let transportere plantebordet rundt efter behov, hvis du ikke har ét fast sted, som det skal stå. Modellen er nemlig udstyret med hjul, så det snildt kan flyttes rundt.

Produktdetaljer

 • Højde: 90 cm
 • Længde: 49 cm
 • Bredde: 140 cm
 • Farve: Drivtømmer farve og gråt stel, men kan også fås i sort eller ubehandlet træ
 • Antal plader: 2 stk

Plus Funkis multibord 103 x 37 x 90 cm#5 Plus Funkis multibord 103 x 37 x 90 cm – Til dig, der ønsker et minimalistisk plantebord

Bliv inspireret til arbejdet i haven med dette plantebord fra mærket Plus. Modellen er yderst enkel i sin opbygning og virker altså meget minimalistisk. Det taler dog i den grad til bordets fordel, da du i så fald har god mulighed for at sætte dit eget præg på det – og har et naturligt udgangspunkt, når du foretager dig arbejde i haven / med dine planter.

 1. Udviklet i et minimalistisk design
 2. Fremstillet af en blanding af fyr og gran
 3. Kan bestilles hjem i enten lys træ eller behandlet træ i grå-brun

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge et Plus Funkis multibord 103 x 37 x 90 cm

Et plantebord er generelt et multifunktionelt møbel, men med denne model fra mærket Plus, kan du være sikker på, at dit nye plantebord passer ind i alle indretningsstile og overalt i huset. Hvis du benytter bordet som plantebord, vil vi dog anbefale dig at have det stående udenfor eller i et skur.

Dette Funkis plantebord er fremstillet af en blanding af fyr og gran. Du kan derfor være sikker på, at bordet kan holde til lidt af hvert. Derudover sikrer denne opbygning et minimalistisk udtryk, så bordet ikke springer i øjnene på en, men nærmere virker en smule diskret.

Du bestemmer selv, om du vil købe dette bord i lyst træ eller i malet træ i farven grå-brun.

Produktdetaljer

 • Højde: 90 cm
 • Længde: 103 cm
 • Bredde: 37 cm
 • Farve: Grå eller lyst træ
 • Antal plader: 2 stk

Plus Plantebord 40 x 80 cm#6 Plus Plantebord 40 x 80 cm – Til dig, der ønsker et plantebord i galvaniseret stål

Dette plantebord fra mærket Plus er ideelt til personer, der gerne vil spare lidt på pladsen – og som altså ikke har brug for et stort arbejdsområde, når der skal omplantes blomster. Modellen er nemlig en del mindre end flere andre planteborde, hvorfor det ikke fylder helt lige så meget. Derudover har det en yderst solid opbygning i stål.

 1. Opbygning i galvaniseret stål, så den kan holde i rigtig mange år
 2. Perforeret med huller i størrelsen 10 x 10 mm, så vandet kan strømme ud
 3. Sælges til en budgetvenlig pris

Derfor skal du vælge et Plus Plantebord 40 x 80 cm

Hvis du ikke har alverdens plads i din have eller på din terrasse til et plantebord, så kan du med fordel investere i denne model. Varianten er nemlig langt mindre end flere andre modeller på markedet, men uden at du går ned på kvaliteten.

Produktet har nemlig en yderst solid opbygning i varmgalvaniseret stål. Stellet måler 25 x 25 mm og leveres usamlet. En af de helt store fordele ved dette plantebord er, at det er perforeret med huller i størrelsen 10 x 10 mm. På den måde vil der ikke opstå søer af vand på pladen – uanset om du arbejder med fugtige planter eller bordet står ude i regnvejr.

Produktdetaljer

 • Højde: 75 cm
 • Længde: 80 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Farve: Galvaniseret
 • Antal plader: 2 stk

Plus Urban grillbord#7 Plus Urban grillbord – Til dig, der ønsker et plantebord af paller

Dette plantebord passer perfekt ind i alle haver, da det har en god størrelse og består af planker i trykimprægneret træ. Modellen virker således naturligvis på terrassen eller i skuret. Du får desuden et plantebord med både en topplade og en ekstra hylde, så du kan opbevare enkelte genstande under bordet. Derudover er modellen transportabel, da den har hjul.

 1. Naturlig opbygning med træ planker som både bord og hylde
 2. Udstyret med store hjul, så bordet nemt kan rykkes rundt
 3. God plads at arbejde på

Derfor skal du vælge et Plus Urban grillbord

Hvis du allerede har træmøbler i haven eller på terrassen, så vil dette plantebord passe perfekt ind. Modellen har nemlig en opbygning af trykimprægneret træ, som giver et naturligt vibe. Dette gælder desuden både toppladen og den medfølgende hylde, der kan benyttes til opbevaring af mindre genstande.

Du har god plads at arbejde på, hvis du investerer i dette plantebord, da den har en god størrelse. På den måde kan du også have gang i flere projekter på én gang, uden at dine planter ligger i vejen for hinanden.

Som en ekstra bonus er modellen udstyret med store hjul, hvilket gør plantebordet transportabelt. På den måde kan du let flytte den rundt efter behov.

Produktdetaljer

 • Højde: 90 cm
 • Længde: 100 cm
 • Bredde: 50 cm
 • Farve: Træ
 • Antal plader: 2 stk

Plus Retro anretterbord#8 Plus Retro anretterbord – Til dig, der mangler et stort plantebord

Med dette plantebord har du god plads til at arbejde på lige den opgave du lyster. Bordet er nemlig dejlig stort, så du har plads til et hav af genstande og kan brede dig efter behov. Der er altså gode muligheder for at komme i gang med alle opgaverne i haven, hvis du har dette arbejdsbord.

 1. Stort plantebord, der giver mulighed for at arbejde frit
 2. Minimalistisk opbygning, der kan passe ind i alle hjem / haver

Derfor skal du vælge et Plus Retro anretterbord

Kan du godt lide at have gang i flere projekter på én gang? Eller måske er du bare typen, der godt kan lide at brede sig lidt, når du arbejder. Uanset hvad årsagen er til, at du godt kunne bruge et stort plantebord, så er dette plantebord fra Retro serien hos mærket Plus højst sandsynligt det rette valg.

Du har mulighed for at benytte dette plantebord både ude og inde – alt efter, hvor du foretrækker at stå, når du skal arbejde med dine planter. Modellen har et minimalistisk design i træ med flotte buede sortmalede ben. Af den grund kan det sagtens stå fremme, når du får gæster på besøg.

Produktdetaljer

 • Højde: 76 cm
 • Længde: 148 cm
 • Bredde: 54,5 cm
 • Farve: Grå
 • Antal plader: 1 stk

Plus Urban grillbord#9 Plus Urban grillbord – Til dig, der ønsker et sort plantebord

Det er naturligvis langt fra obligatorisk, at ens plantebord nærmest skal gå i ét med resten af haven. Så hvis du gerne vil væk fra den mere naturlige opbygning, kan du i stedet investere i dette sorte plantebord. Modellen er udstyret med tre plader, så du har rigeligt med plads at arbejde og opbevare genstande på.

 1. Udstyret med tre plader, så der er god plads til opbevaring og arbejdsrum
 2. Moderne plantebord, der kan købes i farverne sort og grå-brun
 3. Transportabel variant grundet opbygningen med hjul

Derfor skal du vælge et Plus Urban grillbord

Denne model skiller sig en smule ud fra de andre på listen, da den kan bestilles hjem i en sort farve, der ikke virker helt så naturlig som visse andre modeller. Alligevel kan du dog være sikker på, at dette plantebord har en solid og naturlig opbygning, da det er fremstillet af trykimprægneret træ, der dog er malet sort. Dette giver bordet er mere moderne vibe.

Dette moderne plantebord er desuden designet med hele tre plader, så du har altså god plads at arbejde på og kan også udmærket opbevare flere genstande og redskaber på de to hylder under bordpladen. På den måde har du altid alt du skal bruge lige ved hånden.

Derudover er dette plantebord udviklet med hjul, så du nemt kan transportere det rundt. Det vil altså aldrig komme til at stå i vejen, selv ikke når du får gæster.

Produktdetaljer

 • Højde: 90 cm
 • Længde: 100 cm
 • Bredde: 50 cm
 • Farve: Sort eller grå-brun
 • Antal plader: 3 stk

Plus rustik trallebænk#10 Plus rustik trallebænk – Et multifunktionelt plantebord

Det kan være meget smart at udnytte samtlige møbler i haven til flere formål, så man får det optimale ud af sit køb. F.eks. har dette plantebord en så lav opbygning, at det både kan benyttes som arbejdsplads, når du sidder ned i haven eller som en bænk, hvis du skal nyde vejret.

 1. Multifunktionelt og rustikt møbel til haven eller udestuen
 2. Fremstillet af ubehandlet træ, der er malet sort
 3. God længde, så du har optimal plads at arbejde på

Derfor skal du vælge en Plus rustik trallebænk

Vil du gerne investere i et plantebord, der både kan benyttes som arbejdsbord og som bænk i haven? Hvis det er noget for dig, så skal du investere i denne rustikke trallebænk fra mærket Plus. Modellen har nemlig en højde, der gør den velegnet til at fungere som både plantebord og bænk. Med kun 45 cm i højden kan du udmærket sidde og slappe af i haven på denne bænk, men du kan også arbejde med dine blomster, men du sidder på knæ i haven.

Modellen er fremstillet af en blanding mellem materialerne fyr og gran, som efterfølgende er blevet malet i sort. Produktet er dog ubehandlet, så du skal være opmærksom på, at der kan forekomme harpiksudtræk fra træet. Det kan derfor være en fordel at slutbehandle træet før du samlet møblet.

Produktdetaljer

 • Højde: 45 cm
 • Længde: 138 cm
 • Bredde: 49 cm
 • Farve: Sort
 • Antal plader: 1 stk

Hillerstorp Serveringsvogn#11 Hillerstorp Serveringsvogn – Et vedligeholdelsesfrit plantebord

Dette elegante plantebord fra mærket Hillerstorp er ideelt til dig, der gerne vil have enkle møbler, der dog stadig formår at skille sig ud. Det sorte aluminiumsstel og en bordplade i sort nonwood sikrer en solid og vedligeholdelsesfri opbygning, som de fleste af os med glæde vil have stående fremme.

 1. Opbygning i aluminium med en bordplade i nonwood, som kan holde i mange år
 2. Vedligeholdelsesfrit plantebord
 3. Udstyret med hjul, så du kan flytte den efter behov

Derfor skal du vælge en Hillerstorp Serveringsvogn

Du kan med fordel investere i denne model fra Hillerstorp, hvis du gerne vil have et elegant plantebord bestilt hjem til haven. Modellen består af et stel i aluminium og en bordplade i nonwood. Begge dele er malet sort og man vil således ikke kunne se, hvis plantebordet bliver beskidt under dit arbejde med planterne.

Faktisk er lige præcis dette plantebord 100 procent vedligeholdelsefrit. Du skal således ikke tænke på at skulle smøre det med jævne mellemrum eller slibe det, så det holder længere. I stedet skal du bare nyde dit bord og at du har god plads at arbejde på.

Modellen har også en hylde under bordpladen, som du kan benytte til opbevaring af diverse redskaber eller genstande, mens du arbejder.

Produktdetaljer

 • Højde: 90 cm
 • Længde: 74 cm
 • Bredde: 45 cm
 • Farve: Sort
 • Antal plader: 2 stk