Hvorfor bruge en professionel tømrer til at bygge ny udestue?

Haven er et lækkert sted at opholdes sig. Det grønne, lys, lyde og farver giver optimisme og glæde. Her gælder det selvfølgelig om at binde huset sammen med haven. Det gøres ofte med en terrasse adgang eller måske den smartere løsning, en udestue.

Overvejer du at bygge en ny udestue, der giver dig ekstra plads i huset men som også giver en forbindelse til haven der adskiller sig fra huset? Det kan gøres som byg selv projekt, men en professionel fagmand som, giver dig det meget bedre resultat.

Hvorfor bruge en professionel tømrer til at bygge ny udestue? Det er, hvad vi prøver at give et par gode råd til her.

 

Få 3 uforpligtigende tilbud som den billige, nemme og hurtige løsning for dig

Få 3 tømrertilbud på byg redskabsskure

 

Behov og type?

Først og fremmest gælder om det at afdække dit ønske og behov for udestuen der også bliver kaldt både vinterstue eller havestue.

Skal det udelukkende bruges som mere plads til huset, eller er behovet at få et sted der forbinder have og hus. En udestue kan komme som en direkte tilbygnings model eller kan komme i en havestue eller vinterhave udgang med f.eks. primært glas.

Dit behov for udestuen afgør hvordan den skal se ud og i forhold til opvarmning, isolering ligesom størrelsen af den.

Gør det klart, hvad du/i vil bruge udestuen til. Det er afgørende for størrelsen, opvarmning, isolering m.m. hvilket også hurtigt kan afklare, om du skal bruge tømrerfirma eller om du er ferm nok på fingrene til måske at klare opgaven selv.

 

Udestue stilen?

fordele og ulemper ved at bruge tømrer til bygge udestue

Stilen af din udestue er, hvad der afgør størrelsen af opgaven med at bygge udestuen.

Vil du have et tag af glas til mere lys? Eller måske et tag der skærmer for solen og går mere i med husets stil? Skal væggene være kun i glas eller som tilbygning i træ der forbinder med haven?

Hvordan med isolering? Her vil et støbt fundament være det smarte træk, helt ligesom materialerne som udestuen skal opføres i, måske kræver en overvejelse i forhold til vedligeholdelse.

 

Gør det selv?

Hvis du elsker at gøre det selv, og måske har fingrene skruet okay på, så kræver det at du gør brug af de gode tips til udestue.

En udestue ligesom så mange andre bygninger, kan købes på både standard og specialmål. Her kan du købe den flotte udestue du selv har tegnet, og sætte den sammen. Helt ligesom du kan købe udestue på standard mål som samlesæt.

Ulempen ved at gøre det selv er ofte, at vi nogle gange måske overvurderer egne evner.

Fordi, det at bygge noget til hus og have i denne størrelse kræver realisme. Har du evnerne til at bygge en udestue selv? Vil du blive tilfreds med de fejl og mangler, som de fleste af os hobby gør-det-selv entusiaster oplever?

Rent håndværksmæssigt vil du i langt de fleste tilfælde få et bedre slutprodukt ved at bruge en fagmand. Helt ligesom du finder andre store fordele der taler for, at en håndværker er den bedre investering.

 

Hvorfor du skal bruge en tømrer til at bygge udestue?

Der er en lang række fordele ved at hyre et tømrerfirma til at bygge din nye udestue. Ulempen er selvfølgelig prisen, for ligesom ved alle os andre, så betaler tømrerens regninger ikke sig selv. Det koster mere at bruge en professionel, og her skal du selvfølgelig veje for og imod.

En tømrer har den store fordel, at du kan få masser af gode råd. Ofte har vi en ide i hovedet om hvordan f.eks. udestuen skal være, men glemmer altid at tage højde for et par ting. Her vil en professionel med erfaring for mange typer bygge opgaver, kunne give dig god rådgivning i forhold til eventuelle problemer du kan have overset.

Det færdige produkt bliver ofte flottere og vil ikke give dig daglige irritationer, som kan komme ved gør det selv projekter. Helt ligesom du sparer en hulens masse tid ved at bruge et tømrerfirma. At bygge en havestue, vinterhave eller udestue der giver mere plads og forbinder hus og have, det vil tage rigtig lang tid at bygge selv.

En kommentar til “Hvorfor bruge en professionel tømrer til at bygge ny udestue?”

Der er lukket for kommentarer.