Rensebånd – Se de bedste rensebånd (Stor sammenligning)

1

Ryom kloakrensebånd 1,5x20mm 20mtr/rl 403-720

Ryom laver blandt andet rensebånd til kloak, som dette vi ser her. Rensebåndet er et af de bedste på markedet på 20 meter, og giver mulighed for brugeren at få renset afløbet i bund. Længden er helt speciel for dette produkt, og er med til at sikre, at ikke kun de øverste dele af afløbet bliver renset.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Ryom kloakrensebånd 1,5x20mm 20mtr/rl 403-720
Nilfisk rør- og kloakrenser 15mtr 6410766 172 kr. jem & fix
Ridgid kloakrensebånd fladt 12×2 mm
Kloakrensebånd 10 meter 605 kr. Lavprisvvs.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Stoppede afløb er noget af det mest irriterende, der findes. Det kan komme på de mest ubelejlige tidspunkter, og resulterer ofte i, at man ikke kan få lov at bruge sine afløb, før der igen er gennemgang i rørene. Mange mennesker ønsker at søge uden om løsninger, hvor der skal benyttes farlige kemikalier, og hvor problemet vil vende tilbage igen efter kort tid. Derudover vil de fleste også gerne slippe for at skulle tilkalde en dyr VVS’er for at få problemet fixet.

For at undgå disse situationer kan rensebånd være den helt rigtige løsning. I denne artikel får du en udførlig gennemgang af nogle af de bedste rensebånd, der er på markedet lige nu, og forhåbentlig kan denne viden gøre dig klogere på, hvilket rensebånd du skal bruge til dit afløb.

Ryom kloakrensebånd#1 Ryom kloakrensebånd 1,5x20mm 20mtr/rl 403-720 – Bedste rensebånd på 20 meter

Ryom laver blandt andet rensebånd til kloak, som dette vi ser her. Rensebåndet er et af de bedste på markedet på 20 meter, og giver mulighed for brugeren at få renset afløbet i bund. Længden er helt speciel for dette produkt, og er med til at sikre, at ikke kun de øverste dele af afløbet bliver renset.

Fremhævede fordele:

 1. 20 meter bånd længde
 2. Forskydeligt håndtag med håndbeskytter

Derfor skal du vælge Ryom kloakrensebånd 1,5x20mm 20mtr/rl 403-720

Dette rensebånd er perfekt for dig, der har problemer med forstoppelse afløb eller kloak, og har brug for et produkt, der kan hjælpe dig med at komme til bunds med problemet. Ryom kloak rensebånd 1,5x20mm 20mtr/rl 403-720 har en størrelse og tykkelse, der gør det muligt for dig at komme til i meget snævre og lange rør, og dermed kan du med produktet finde årsagen til dit tilstoppede afløb, selvom problemet sidder meget dybt i rørene. Rensebåndet kommer med et forskydeligt håndtag med tilhørende håndbeskytter, som sikrer dig, at du hverken får snavsede hænder, og samtidig passer håndbeskytteren på dine hænder, så de ikke får skader eller ridser under brug.

Produktspecifikationer:

 • Fjederbåndstål på 1,5×20 mm
 • Leveres i båndkryds
 • Leveres med rullespids

Nilfisk rør- og kloakrenser 15mtr 6410766#2 Nilfisk rør- og kloakrenser 15mtr 6410766 – Bedste rensebånd på 15 meter

Nilfisk er et anerkendt mærke på det danske marked, som leverer højkvalitets produkter til lave priser. De har hos Nilfisk et stort udbud af produkter, og herunder er dette produkt et meget godt bud på et rensebånd, der vil kunne afhjælpe dit problem med stoppede afløb og rør.

Fremhævede fordele:

 1. Spiraldyse der finder vej gennem snævre og bøjede rør
 2. En fremadrettet og tre bagudrettede dyser for hurtig rensning af rør

Derfor skal du vælge Nilfisk rør- og kloakrenser 15mtr 6410766

Nilfisk rør- og kloakrenser 15mtr 6410766 skal være med til at rense dit afløb både hurtigt og nemt. Rensebåndet passer perfekt til både rør og kloak, og kan være med til at afhjælpe stoppede afløb i eksempelvis bad og håndvaske.

Med Nilfisk rør- og kloakrenser 15mtr 6410766 kan du både forebygge kommende forstoppelser af dine rør og behandle et allerede opstået problem. Denne rør- og kloakrenser har en spiraldyse, der gør det nemt at finde de tilstoppede områder i rørene. Ved at benytte produktet med jævne mellemrum vil man derfor, også kunne forebygge tilstoppede rør, så man ikke behøver at bekymre sig om, at rørene måske bliver tilstoppede på et senere tidspunkt. Derved tages der nemt og hurtigt hånd om problemet, før det opstår.

Produktspecifikationer:

 • Passer til Nilfisk højtryksrensere
 • 15 meter rensebånd

Ridgid kloakrensebånd fladt 12x2 mm - 15,2 meter#3 Ridgid kloakrensebånd fladt 12×2 mm – 15,2 meter – Bedste flade rensebånd

Ridgid leverer kvalitetsværktøj til danskerne, og er kendte for deres robuste og kvalitetssikrede produkter, som man kan stole på. Det er ingen undtagelse med deres kloakrensebånd, som beskrives som et kvalitetssikret rensebånd, der nemt og hurtigt afhjælper problemer med tilstoppede rør.

Fremhævede fordele:

 1. Fladt rensebånd
 2. To ender med spyd og kugle

Derfor skal du vælge Ridgid kloakrensebånd fladt 12×2 mm – 15,2 meter

Det flade rensebånd fra Ridgid skiller sig ud fra mange andre rensebånd ved at være fladt. Det flade rensebånd giver mere bøjelighed, og skaber en større mulighed for at komme rundt i kringlede rør.

Rensebåndet fra Ridgid kommer med to forskellige muligheder, når der skal fjernes skidt og snavs fra de tilstoppede rør. I den ene ende af rensebåndet finder du en kugle, som kan være med til at gribe fat rundt om det snavs, der måtte sidde i det tilstoppede rør. I den anden ende af rensebåndet sidder et spyd, som med sin spidse ende kan komme igennem meget hårdføre tilstoppelser, og dermed kan det løsne skidtet i rørene. Der er på den måde to ender, som til sammen kan sikrer dig, at du får renset dine rør helt i bund.

Produktspecifikationer:

 • 20-40 millimeter kapacitet
 • 2 millimeter tykkelse
 • Rensebåndet leveres med holder

Kloakrensebånd 10 meter - Eskimo#4 Kloakrensebånd 10 meter – Eskimo – Bedste rensebånd til kloak på 10 meter

Dette rensebånd er det bedste rensebånd til kloak på 10 meter. Rensebåndet er af mærket Eskimo. Eskimo producerer kvalitets murerværktøj i stor stil til danskerne, og har også kastet sig over rensebånd, for at hjælpe med at sikre danskerne, at de kan få renset deres tilstoppede afløb på en ordentlig og effektiv måde.

Fremhævede fordele:

 1. Fast spids
 2. Forskydeligt håndtag, der gør dit arbejde nemmere

Derfor skal du vælge Kloakrensebånd 10 meter – Eskimo

Kloarkrensebåndet fra Eskimo er udviklet med en fast og skarp spydlignende spids, der kan bore sig igennem alskens snavs og tilstoppede rør. Spidsen gør det muligt at arbejde sig nemt gennem rørene, og når der stødes på tilstoppede områder, kan der nemt og hurtigt stikkes igennem disse. Efterfølgende kan spiddet trækkes tilbage og med sin smarte form, vil spidsen løsne skidtet og trække store dele af snavs og skidt med op, så røret igen kan bruges.

Kloakrensebånd 10 meter – Eskimo kommer med forskydeligt håndtag, som gør det muligt at have et fast greb, uanset hvor langt ned dit rensebånd skal i rørene. Det benyttes ved at trække håndtaget hen til den længde, som man skal bruge på sit rensebånd, og derefter klikkes håndtaget det fast. På denne måde sikrer du, at du har kontrol over rensebåndet, og kan bruge de kræfter, som du har behov for for at rense rørene.

Produktspecifikationer:

 • 20 millimeter båndbredde
 • 1,5 millimeter tykkelse på båndet
 • 10 meters båndlængde

Hvor kan rensebånd bruges?

Rensebånd kan bruges i alle typer af tilstoppede afløb, som du kunne have i hjemmet, på arbejdspladsen eller i sommerhuset. Et rensebånd er på den måde et meget alsidigt værktøj, som vil kunne komme de fleste til gavn mere end én gang. Med det menes der, at der i fleste husstande er mange flere afløb, end man lige går og tænker på – og de kan alle stoppe til over tid. Tænk bare på dit badeværelse; derinde finder du allerede tre afløb. Også køkkenet byder på afløb, og måske også haven har et afløb eller to. For at sikre sig at kunne behandle og afhjælpe tilstoppede afløb hurtigt og nemt, er rensebånd altså en god investering at gøre sig, så man altid er klar til at afhjælpe problemerne.

Rensebånd til håndvask

For de fleste vil en tilstoppet håndvask ikke være et sjældent syn. Rigtig mange danskere har prøvet at have tilstoppede afløb i deres håndvaske. Det er både rigtig irriterende og utroligt forstyrrende, fordi at vi bruger vores håndvaske hver eneste dag. Især er køkkenhåndvaske i stor risico for at stoppe til, da det er i disse håndvaske, at vi skyller fedt, olie og madrester af vores tallerkener og andet køkkengrej efter madlavningen. Derfor er rensebånd et rigtig godt værktøj til at komme denne tilstoppelse til livs, nemt og hurtigt og uden at gøre skade på rør og håndvask.

Rensebånd til toilet

Toilettet er også et af de afløb i hjemmet, der har fare for at stoppe til over tid. Det store forbrug af toiletpapir, bind og tamponer, samt mange andre ting der smides i toiletkummen, kan være med til at stoppe toilettet over tid. Heldigvis kan rensebånd også her komme dig til undsætning. For at rense sit toilet, helt uden at skulle bruge eksempelvis en svupper, som er en mere beskidt og krævende måde at rense sit toilet afløb på, kan rensebåndet bruges i stedet for. Også kemikalier, som mange mennesker har brugt til at rense toilet afløb med uden held, kan helt undgås, hvis der i stedet for bruges et rensebånd til at rense toilettets afløb med.

Rensebånd kloak

Har du oplevet en tilstoppet kloak, ved du, at det ikke en er en rar oplevelse, og at det ville være dejligt med en hurtig og nem løsning på dette problem. Når en kloak svømmer over med vand, kan det blandt andet skyldes for store mængder vand. Hvis dette er tilfældet kan problemet desværre ikke afhjælpes ved brug af rensebånd. Dette skyldes at for store mængder vand ikke har noget gøre med om der er stoppet i afløbet, men at der ikke er plads til vandet nede i kloarken. Ved problemer med oversvømmelse af kloak grundet for store mængder vand, skal der derfor tilkaldes en autoriseret VVS’er.

Skyldes oversvømmelsen af kloakken dog at, den er stoppet til, kan rensebåndet igen her være behjælpeligt. Vores kloaksystemer består nemlig også af mange små rør under jorden, som både kan være bøjede, snoede eller ligeudgående. Disse rør kan stoppe til på samme måde som rørene i din husstand eller lejlighed, og derfor kan rensebåndet her også nemt og hurtigt afhjælpe tilstoppede kloarkrør. Det skal dog være et meget langt rensebånd.

Rensebånd afløb

Et sidste afløb, som langt de fleste danskere vil kunne nikke genkendende til, har været forstoppet i deres hjem, er det afløb, som du finder inde i brusekabinen. Dette afløb udsættes for utrolige store mængder hår, kropsfedt og andet skidt, som vi alle sammen, hver eneste dag, skylder af vores kroppe og lige ned i afløbet. Derfor kan det godt forstås, at disse brusekabine afløb er under hårdt pres, og derfor også nogle gange stopper til. Heldigvis er rensebåndet din bedsteven i forbindelse med, at dette problem opstår. Her hjælper rensebåndet dig igen til at få fjernet synderne i afløbet, så der igen kan skylle vand igennem rørene og du kan bruge dit brusebad igen.

Hvad er et spiral rensebånd?

Når der er tale om et spiral rensebånd, er det rensebåndets spids der hentydes til. Ved et spiral rensebånd er spidsen formet som en spiral. Denne spiralform gør det nemmere for rensebåndet at gribe fat i det skidt, der måtte sidde og tilstoppe rørene. Derfor kan spiralen nemt og hurtigt få fat i det, der tilstopper røret. Derudover er en smart pointe med spiral rensebåndet, at det kan trække det skidt med op af røret, som det støder på på sin vej. Dermed renses røret fuldstændigt, og der vil ikke sidde skidt tilbage i røret, som efter kort tid igen vil stoppe røret til.

Hvordan bruges rensebånd?

Rensebånd kan bruges på forskellige måder alt efter spidser, håndtag og hvilket afløb der er tale om. Dog er den fælles fremgangsmåde, at rensebåndet sænkes ned i det tilstoppede afløb, efter at dæksel, rist eller lignende er fjernet fra afløbet. Når man mærker, at rensebåndet støder på noget, har man højst sandsynligt fundet et tilstoppet område i røret. Herefter trækkes båndet op og ned i korte og hurtige bevægelser. Rensebåndet drejes også rundt i røret, for at spidsen kan komme til at få fat i og løsne det skidt, der måtte sidde og tilstoppe røret. Herefter trækkes rensebåndet igen op, og vandet skulle gerne, kunne skylle igennem røret igen. Virker det ikke i første omgang, kan man fortsætte, indtil man har fundet alle de tilstoppede punkter i røret.

Er det nemmere at rense af kloak med rensebånd?

Hvis kloakken er tilstoppet er rensebånd en af de nemmeste metoder at benytte til at rense den på. Brug af rensebånd kræver nemlig ikke andet end, at man sænker båndet ned gennem rørene, og finder det tilstoppede område. Metoder som brug af kemikalier kan være utroligt skadende for vores miljø, og brug af kemikalier over længere tid kan også ødelægge rør og gummidele i rørene, således at man er nødt til at få autoriserede VVS’ere ud at kigge på problemet.