Ryobi Hækkeklipper → Top 5 bedste Ryobi akku modeller (2022)

1

Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo

Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo er en ideel batteridreven hækkeklipper, der er let at håndtere. Maskinen er bl.a. let i vægten med sine kun 2,5 kg og så er håndtaget et softgreb håndtag. Disse faktorer gør det nemt at styre og kontrollere maskinen.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo 839 kr. ComputerSalg
Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo
Ryobi OPT1845 akku hækkeklipper m/teleskoparm 18V solo 1.083 kr. Homeshop.dk
Ryobi OGS1822 akku multiklipper 18V solo
Ryobi Benzin hækkeklipper RHT25X55R PoWR XT

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En hækkeklipper er et optimalt redskab til haven, der hjælper dig med at få bugt med større bevoksning, samt sikrer en hurtig tilklipning af buske og træer. Det er dog vigtigt, at du finder en god hækkeklipper, og derfor har vi her samlet en række Ryobi hækkeklipper akku- / batteridrevne produkter, der har klaret sig godt i en Ryobi hækkeklipper test. På den måde kan du være sikker på at få en fremragende Ryobi hækkeklipper med hjem, så havearbejdet fremover bliver lettere. Du kan bl.a. også læse lidt om forskellen mellem en hækkeklipper med akku / batteri og ledning efter produkterne.

Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo#1 Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo – Den bedste Ryobi hækkeklipper

Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo er en ideel batteridreven hækkeklipper, der er let at håndtere. Maskinen er bl.a. let i vægten med sine kun 2,5 kg og så er håndtaget et softgreb håndtag. Disse faktorer gør det nemt at styre og kontrollere maskinen.

 1. Let og kompakt hækkeklipper
 2. Optimal til figurklipning og formning
 3. Inkluderet i købet er en sværdskede

Derfor skal du vælge en Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo

Hvis du er på jagt efter en god batteridrevet Ryobi hækkeklipper, så skal du se nærmere på denne Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo. Hækkeklippere er både let og kompakt, samt har et softgreb håndtag, hvilket gør den nem at benytte. Den er desuden ideel til opgaver som figurklipning eller formning af buske og træer, da den netop er let at håndtere og bevæge rundt. I alt har modellen et 45 cm højkvalitets diamantslebet sværd, hvor der endda medfølger en sværdskede til, så du altid kan pakke maskinen sikkert væk igen.

Ryobi OHT1845 akku hækkeklipper 18V solo er en del af Ryobi ONE+ systemet, hvilket betyder, at du kan genbruge batterier fra andre 18V maskiner frem for at gå ud og købe nogle nye. Der medfølger nemlig hverken batteri eller lader med til denne model.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 18 mm
 • Sværdlængde: 45 cm
 • Vægt: 2,5 kg
 • Batterispænding: 18 volt
 • Batteri inkl: Nej
 • Omdrejningstal (ubelastet): 1500 omdrejninger i minuttet
 • Lydeffektniveau: (LwA) dB(A): 91,5

Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo#2 Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo – Ryobi hækkeklipper med rotérbart håndtag

Med en Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo kan du nemt og hurtigt få bugt med al uønsket vækst i haven. Maskinen har en stor klippekapacitet og er bl.a. udstyret med et rotérbart baghåndtag, så du nemmere kan klippe fra forskellige vinkler uden at skade dig selv.

 1. Anti-jam system og laserskåret sværd for en optimal klippeevne
 2. Rotérbart baghåndtag, så du altid kan klippe ergonomisk korrekt
 3. Købet inkluderer HedgeSweep løvopsamler og en sværdskede

Derfor skal du vælge en Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo

Vil du gerne være sikker på, at du altid kan klippe ergonomisk korrekt med din nye hækkeklipper, så du ikke får forvredet kroppen under udførelsen af arbejdet? Så er det vist en Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo, der kalder på dig. Denne hækkeklipper er nemlig udviklet med et rotérbart baghåndtag, der gør det muligt for dig at klippe ergonomisk korrekt i flere forskellige vinkler. På den måde er du ikke i så stor risiko for at vride i ryggen eller overanstrenge armene, mens du arbejder i haven.

Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo kommer med et 55 cm laserskåret og diamantslebet sværd, der er udstyret med et anti-jam system, så du ikke oplever utilsigtede blokeringer, mens du benytter værktøjet. Derudover har maskinen en 22 mm tyk gren kapacitet og en sav funktion indbygget. Denne Ryobi batteridrevne hækkeklipper har altså en stor klippekapacitet, så du ikke har nogle problemer med at tilklippe grene o.l. Med i købet medfølger der en HedgeSweep løvopsamler og en sværdskede, så du kan pakke maskinen forsvarligt væk. Som en ekstra bonus er en Ryobi OHT1855R akku hækkeklipper 18V solo en del af Ryobi ONE+ systemet, så du kan benytte batterier på tværs af 18V maskinerne.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 22 mm
 • Sværdlængde: 55 cm
 • Vægt: 2,8 kg
 • Batterispænding: 18 volt
 • Batteri inkl: Nej
 • Omdrejningstal (ubelastet): 1350 omdrejninger i minuttet
 • Lydeffektniveau: (LwA) dB(A): 94

Ryobi OPT1845 akku hækkeklipper m/teleskoparm 18V solo#3 Ryobi OPT1845 akku hækkeklipper m/teleskoparm 18V solo – Teleskop hækkeklipper fra Ryobi

Du kan endelig få bugt med de høje dele af din hæk uden at skulle op på en stige med denne Ryobi OPT1845 akku hækkeklipper m/teleskoparm 18V solo. Modellen kommer nemlig med et aftageligt teleskopskaft med en længde på 2,9 meter og et roterende skærehoved, så du nemt kan trimme overalt på hækken.

 1. Aftageligt teleskopskaft på 2,9 meter med 115 graders roterende skærehoved
 2. Medfølger bæresele, HedgeSweep løvopsamlet og sværdskede
 3. En del af Ryobi ONE+ systemet, hvor alle dele kan benytte samme batteri

Derfor skal du vælge en Ryobi OPT1845 akku hækkeklipper m/teleskoparm 18V solo

Har du brug for en lang hækkeklipper, der også kan komme til de øverste grene på dine træer eller buske uden problemer? I så fald skal du investere i denne Ryobi OPT1845 akku hækkeklipper m/teleskoparm 18V solo. Modellen er nemlig udstyret med et aftageligt teleskopskaft, der har en fuld længde på hele 2,9 meter. På den måde får du en større rækkevidde, og dermed mulighed for at få bugt med selv den højeste del af hækken. Maskinen har desuden et 115 graders roterende skærehoved med hele fire indstillingsmuligheder, så du får en alsidig trimning.

Ryobi OPT1845 akku hækkeklipper m/teleskoparm 18V solo er en del af Ryobi ONE+ systemet og dens batteri passer derfor til alle andre 18V maskiner fra Ryobi. Hækkeklipperen har et 45 cm laserskåret og diamantslebet sværd med en 18 mm gren kapacitet og indbygget sav funktion. Derudover medfølger der også en HedgeSweep løvopsamler, en sværdskede og en bæresele med i købet. Bæreselen gør det nemt at styre maskinen selvom den bliver forlænget.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 18 mm
 • Sværdlængde: 45 cm
 • Vægt: 4,2 kg
 • Batterispænding: 18 volt
 • Batteri inkl: Nej
 • Omdrejningstal (ubelastet): 1350 omdrejninger i minuttet
 • Lydeffektniveau: (LwA) dB(A): 92,8

Ryobi OGS1822 akku multiklipper 18V solo#4 Ryobi OGS1822 akku multiklipper 18V solo – En lille Ryobi hækkeklipper

Med en Ryobi OGS1822 akku multiklipper 18V solo kan du få bugt med de lidt mindre grene i din have, samt andre mindre uønsket bevoksninger. Maskinen er en lille hækkeklipper, der dog også kommer med klinger til græsklipning, så du altid kan skifte mellem maskinens funktion.

 1. Skift uproblematisk mellem to skær: græsklipper og hækkeklipper
 2. Letvægtsmodel med en vægt under 1 kg, der gør den let at styre

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge en Ryobi OGS1822 akku multiklipper 18V solo

Har du ikke brug for en stor hækkeklipper, men nærmere en mindre model med multifunktionelle egenskaber? Så er en Ryobi OGS1822 akku multiklipper 18V solo lige noget for dig. Denne maskine er nemlig en batteridreven multiklipper, der både kan fungere som en busktrimmer og en græskantklipper. Det skyldes, at maskinen leveres med både et hækkeklippersværd og græsklipper skær. Fordelen ved at benytte denne maskine frem for en større er, at du får bugt med de mindre bevoksninger og grene, og så er maskinen yderst nem at håndtere, da den har en lav vægt og ikke er særlig lang.

Ryobi OGS1822 akku multiklipper 18V solo har en række klinger, der er udviklet med hærdet stål. Maskinen drives desuden af et 18 volt Lithium+ batteri med integreret IntelliCell teknologi, som sikrer maksimal leve- og driftstid. Maskinen er endda også en del af Ryobi ONE+ serien, hvor alle maskiner med et 18 volts batteri kan dele batteri.

Produktdetaljer

 • Sværdlængde: 20 cm
 • Vægt: 0,9 kg
 • Batterispænding: 18V
 • Batteri inkl: Nej
 • Lydeffektniveau: (LwA) dB(A): 82,3

ryobi-benzin-haekkeklipper-254cc-075-kw-powr-xt---rht25x55r#5 Ryobi Benzin hækkeklipper RHT25X55R PoWR XT – Den bedste Ryobi benzindrevne hækkeklipper

Denne model adskiller sig en smule fra de andre Ryobi hækkeklippere i denne artikel. Det skyldes, at modellen er en benzindreven hækkeklipper frem for en batteridreven en af slagsen. Modellen har en blød opstart, lave vibrationer og en sværdlængde på 55 cm. Den er altså god i drift og ideel til dig, der ikke orker at tænke på opladning af batterier. 

 • Benzindreven model med blød opstart
 • Udstyret med dobbeltvirkende diamantslebne svær på 55 cm
 • Lav vægt og roterende baghåndtag sikrer bedre kontrol

Derfor skal du vælge en Ryobi Benzin hækkeklipper RHT25X55R PoWR XT

Hvis du gerne vil have fingrene i en benzindreven hækkeklipper, så skal du se nærmere på denne model. Hækkeklipperen er lige så effektiv i drift som de ovenstående modeller, men til gengæld skal du ikke tænke på opladning af batterier før du kan gå i gang med arbejdet. Modellen er i stedet udviklet med en kompakt fuld krankmotor, som har blød opstart, da den er fjederassisteret.

En af de helt store fordele ved at investere i denne model er, at den er udviklet til at sikre dig den bedste komfort og håndtering af maskinen. F.eks. har den en lav vægt på under 5 kg og et 180 graders roterende baghåndtag, så du ikke skal overanstrenge dig og altid har den rette holdning under arbejdet. Derudover har den lave vibrationer. 

Modellen er udviklet med diamantslebne sværd med en længde på 55 cm. Den har desuden en 32 mm grenkapacitet, så du også kan få bugt med selv større hække med denne model. Denne benzindrevne hækkeklipper kan altså benyttes til alle typer af arbejde.

Produktdetaljer

 • Sværdlængde: 55 cm
 • Klippebredde: 32 mm
 • 180 graders roterende baghåndtag
 • 25.4 cc, 2 takts olie

6 gode råd før du køber din hækkeklipper

 • Overvej dit behov – skal du klippe store områder, en genstridig hæk eller bare et par mindre grene af hækken?
  Du skal ikke investere i en for stor maskine uden grund, men samtidig skal du heller ikke købe en lille multiklipper, hvis du skal have bugt med en stor og genstridig hæk. Det kan derfor være en god ide at overveje sit behov på forhånd før man kaster sig over den første og bedste hækkeklipper
 • Gå efter en letvægtsmodel – Hvis du bare skal benytte din hækkeklipper hjemme i haven til vedligeholdelse af din hæk, så er der ingen grund til, at du køber en stor og tung model. Med en letvægtsmodel kan du nemmere styre maskinen og få den helt rigtige tilklipning
 • Prioritér et ergonomisk korrekt greb, så du har godt fat om maskinen, mens du arbejder. Kig også gerne efter et rotérbart hoved eller greb, så du ikke arbejder i dårlige arbejdsstillinger for at nå de rigtige steder på hækken.
 • Vælg en maskine med gode klinger, der nemt skærer gennem grenene
 • Køb beskyttelsesbriller og eventuelt arbejdshandsker, så du ikke kommer til skade, når grenene flyver om ørene på dig. Maskinen skal desuden også gerne kunne pakkes sikkert væk i en sværdskede, så der ikke sker uheld, når den ikke er i brug.
 • Overvej på forhånd, hvilken type hækkeklipper du ønsker – skal den være med en ledning, batteri eller benzindrevet?

Find yderligere inspiration i vores store hækkeklipper test

Der findes et hav af hækkeklippere på markedet, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilken variant, der er bedst for dig og dine behov. Du skal f.eks. både tage hensyn til størrelsen af maskinen, vægten, dens omdrejningstal, håndtagets greb o.l., når du er på jagt efter den helt rigtige hækkeklipper. I denne artikel har vi samlet de bedste modeller fra mærket Ryobi, men der findes naturligvis en række andre mærker, der også producerer fremragende hækkeklippere.

Hvis du ikke er helt overbevist om, at en af de ovenstående modeller er det, som du leder efter, så er der heldigvis mere hjælp at hente. Vi har skrevet en stor guide til de bedste hækkeklippere på markedet netop nu på tværs af mærker og forhandlere. Du kan derfor med fordel finde yderligere inspiration til valget af din nye hækkeklipper i den artikel, hvis du stadig er på bar bund. Du finder artiklen om de bedste hækkeklippere her (LINK).

Skal jeg vælge en hækkeklipper med ledninger eller batteri?

Der findes reelt tre forskellige typer af hækkeklippere: den benzin-, lednings- eller batteridrevne hækkeklipper. Herunder kan du læse lidt om fordele og ulemper ved de forskellige varianter.

Hækkeklipper med batteri

Vi vil anbefale dig at gå efter en batteridreven, også kaldet akku, hækkeklipper, da disse ofte fungerer bedre end modeller med ledning eller benzin i længden. Du skal dog altid sørge for, at batteriet er opladt, da du ellers ikke kan benytte maskinen. Til gengæld slipper du for at bakse med ledninger og benzin, hvilket gør turen gennem haven en smule mere overskuelig. Samtidig er flere akku hækkeklippere fremstillet som letvægtsmodeller og med ergonomiske håndtag, hvilket gør dem nemme at håndtere. Batteriet holder dog ikke så længe, så du skal nok sørge for at have mere end ét batteri opladet og klar.

Hækkeklipper med ledning

Fordelen ved at vælge en hækkeklipper med ledning er, at den ikke lige pludselig løber tør for strøm, mens du arbejder. En hækkeklipper med ledning er faktisk også oftest billigere end en batteri- eller benzindrevet model, og så støjer den normalt også mindre, hvilket er en fordel for dig, der ikke vil forstyrre dine naboer. Det kan dog virke som et irritationsmoment, at du konstant skal trække en ledning efter dig gennem haven. Og så skal du jo hele tiden passe på, at du ikke falder i ledningen eller får skåret den over, mens du arbejder.

Benzindrevet hækkeklipper

Du kan også vælge en benzindrevet hækkeklipper, hvis du har mange store opgaver at løse i haven, da den er en del kraftigere end de ovenstående varianter. Til gengæld vejer de benzindrevne modeller også mere, koster mere og larmer mere. Du skal altså ikke investere i en benzindreven hækkeklipper, hvis du bare skal have bugt med en lille ligusterhæk.

Har du alle de nyttige haveredskaber i haveskuret?

Det kræver en del forskellige haveredskaber at vedligeholde sin have optimalt. F.eks. kan du ikke nøjes med en hækkeklipper, da den jo ikke tager vare på græsplænen eller blomsterbedene. Du skal således gerne have en række praktiske haveredskaber, såsom en rive, grensaks, græsslåmaskine o.l., men hvilke er de vigtigste og bedste at have stående i haveskuret?

Vi har skrevet en guide til, hvilke nyttige haveredskaber enhver haveejer burde investere i, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over, om du har de rette redskaber til vedligeholdelsen af din have. Du finder vores guide til nyttige haveredskaber her.

Du kan også investere i en hækkesaks, hvis du gerne vil have et manuelt alternativ til hækkeklipperen. Det kan være optimalt at benytte en hækkesaks, når du skal have bugt med mindre bevoksninger, da du lettere kan styre en hækkesaks, så du ikke får klippet for meget af hækken af. Du finder udvalget af de bedste hækkesakse her.