Ryobi Løvsuger → Find den bedste løvsuger fra Ryobi til dine behov

Med en løvsuger kan du nemt opsamle løvfald og mindre grene, hvilket gør ‘rengøringsarbejdet’ en smule lettere efter f.eks. hækken er blevet klippet. Du skal således ikke bukke dig ned gentagne gange for at fjerne al haveaffald, men i stedet bare benytte din løvsuger, der hurtigt suger elementerne op. I denne artikel har vi samlet de bedste Ryobi løvsugere, så du hurtigt kan finde frem til den bedste model til dig fra netop det mærke. De nedenstående modeller er blevet udvalgt ud fra deres resultater i en Ryobi løvsuger test.

#1 Ryobi OBV18 akku løvblæser/suger 18V solo – Den bedste Ryobi løvsuger

Med en Ryobi OBV18 akku løvblæser/suger 18V solo får du en fremragende løvsuger og -blæder, der er udstyret med en kulfri motorteknologi, hvilket sikrer en høj suge og blæse evne. Der er desuden et softgreb håndtag, så du kan holde komfortabelt om din maskine.

 1. Mulighed for at justere hastighed
 2. Ideel til hårde overflader, såsom indkørsler, terrasser o.l.
 3. Der medfølger bæresele, kantsten hjul og en 35 liters opsamlerpose med glidelås

Derfor skal du vælge en Ryobi OBV18 akku løvblæser/suger 18V solo

Hvis du ikke helt kan beslutte dig for, om du helst vil have en løvblæser eller en løvsuger, så er det heldigt, at du ikke behøver at vælge med denne Ryobi OBV18 akku løvblæser/suger 18V solo. Maskinen kan nemlig fungere som begge dele, og så er det intet problem at skifte mellem funktionerne. Du har endda også mulighed for at skifte mellem hastighederne, hvor bl.a. turbo funktionen er ideel til lidt mere genstridige og krævende opgaver. Maskinen har en luftstrøm hastighed på helt op til 200 km/t.

Ryobi OBV18 akku løvblæser/suger 18V solo er ideel til brug på hårde overflader, såsom i indkørslen, på stier eller terrassen. Modellen har desuden et softgrip håndtag, der sikrer dig en god komfort, når du benytter din maskine. Som en ekstra bonus får du både en bæresele, en 35 liters opsamler pose med glidelås og kantsten hjul med i købet. Der medfølger dog hverken batteri eller oplader.

Produktdetaljer

 • Vægt: 3,7 kg
 • Batterispænding: 18 volt
 • Batteri medfølger: Nej
 • Lydeffektniveau (LwA) dB(A): 97,4
 • Luftstrøm hastighed: 200 km/t

#2 Ryobi RBV36B akku løvblæser/suger 36V solo – En multifunktionel og effektiv Ryobi løvblæser

Hvis du investerer i en Ryobi RBV36B akku løvblæser/suger 36V solo får du en multifunktionel 3-i-1 maskine, der både kan fungere som løvblæser, løvsuger eller begge dele på samme tid. Løvblæseren har desuden en høj suge- og blæse evne, så du ikke går på kompromis med kvaliteten af din maskine, selvom den er smart.

 1. Fungerer både som blæser, suger eller med begge rør monteret på samme tid
 2. Softgreb håndtag for øget komfort under brug
 3. Mulighed for at justere hastighed

Derfor skal du vælge en Ryobi RBV36B akku løvblæser/suger 36V solo

Er du på jagt efter en multifunktionel løvsuger med en optimal luftmængde, lufthastighed, suge- og blæse evne? I så fald er du kommet til den helt rette model med denne Ryobi RBV36B akku løvblæser/suger 36V solo. Denne løvsuger fungerer nemlig som en 3-i-1 model, hvor du har mulighed for at benytte den som både løvblæser og løvsuger. Begge rør kan endda være monteret på samme tid. Maskinen har en høj suge- og blæse evne, hvor den bl.a. har en kraftig luftmængde på 12,9 m3 pr. minut og en lufthastighed på 238 km/t.

En Ryobi RBV36B akku løvblæser/suger 36V solo er altså yderst effektiv og er derfor ideel til hårde overflader, såsom indkørsler, stier og terrasser. Du kan selv bestemme maskinen hastighed ud fra, hvilken opgave, der skal løses. Der medfølger endda en 45 liters opsamlerpose med glidelås, så du kan opsamle en del haveaffald før posen skal tømmes. Derudover får du ikke overanstreng dig med denne maskine, da den kommer med en praktisk bæresele og et softgreb håndtag for øget komfort. Modellen har en kulfri motor teknologi og er udstyret med kantsten hjul for nem betjening på alle overflader.

Produktdetaljer

 • Vægt: 4,4 kg
 • Batterispænding: 36 volt
 • Batteri medfølger: Nej
 • Lydeffektniveau (LwA) dB(A): 102,4
 • Luftstrøm hastighed: 238 km/t

Find den bedste Ryobi løvsuger for dig:

Det kan udmærket være, at du allerede har fundet frem til den bedste løvsuger for dig ved at læse denne guide til de bedste løvsugere for Ryobi. Men hvis det nu ikke er tilfældet, så vil vi anbefale dig at læse vores store løvsuger test, da du i den artikel finder en lang række fantastiske løvsugere på tværs af mærker og forhandlere. Du vil derfor med garanti kunne finde en løvsuger, der lever op til dine behov i dén artikel. Du findes vores store løvsuger test her.

Gode råd til brug af en løvsuger

 1. Sørg for altid at have kontrol over maskinen. Du må endelig ikke tro, at den er nem at styre bare fordi den ikke vejer alt for meget
 2. Lad være med at ‘lege’ med løvsugeren – det vil sige, lad være med at pege den på personer eller dyr for sjov. Hold den også gerne væk fra skrøbelige genstande og vinduer
 3. Vær sikker på, at alle dele er monteret korrekt før du benytter løvsugeren
 4. Vælg altid en model, der passer til dit behov (hvor stort et område skal klares, skal den både kunne suge og blæse, hvor tung må maskinen være etc)

Mangler du andre redskaber til haven?

Der er et hav af forskellige redskaber til brug i haven, men hvilke er de vigtigste at have stående i redskabsskuret? Vi har skrevet en guide til, hvilke redskaber, der er nyttige at have til rådighed, når haven skal vedligeholdes. Så hvis du på nogen måde føler, at du mangler nogle haveredskaber, så kan du med fordel læse artiklen og finde inspiration. Vi guider dig naturligvis også til de bedste varianter af forskellige redskaber i vores andre artikler her på siden. Læs mere om nyttige redskaber til haven her.