fbpx

Send nemt og hurtigt blomstergaver til dem, du holder af

Blomster er en universel gave, der stort set altid er passende at give, uanset hvilken begivenhed der er tale om. Skal du til reception for din kollegas 10-års jubilæum? Giv din kollega en festlig buket med sæsonens blomster. Er du inviteret til mormors 90-års fødselsdag? Varm hendes hjerte med hendes yndlingsblomster.

Nogle gange er en stor begivenhed heller ikke nødvendig for, at der kan deles blomstergaver ud. Vil du for eksempel gerne opmuntre din veninde, mens hun har travlt med at afslutte sit studie? Overrask hende med en smuk buket.

Vil du bare forkæle kæresten på en kedelig mandag? Så giv ham eller hende en lækker forkælelsesgave, som består af flotte blomster og lækker vin/øl/chokolade.

 

Blomsterlevering er en service sendt fra himlen

I dag er det heldigvis rigtig nemt at give blomster, for langt de fleste florister sælger nu også deres blomster fra nettet af. Det er en kærkommen hjælp til alle os, der ikke har tid eller overskud til at shoppe blomster i en travl hverdag.

Nogle af de større blomsterhandlere tilbyder endda levering samme dag, som du har bestilt. Denne service er handy for alle dem, som har været lidt sent ude med at få købt blomster, eller som bare vil sende en spontan overraskelse.

Et eksempel på en online shop, som tilbyder udbringning samme dag, er Bloomit. Selv om Bloomit har base i Odense, så har blomsterbutikken et kæmpe netværk af florister i hele Danmark, som de samarbejder med. Derfor er det muligt for dem at tilbyde hurtig levering af blomster og andet blomstergodt.

Har du en i tankerne, som du synes skal have en skøn og frisk blomstergave? Send blomster i dag, og glæd et menneske, som du holder af.

 

Find den perfekte blomst eller buket, mens du slapper af i din stue

Når du bestiller blomster online, kan du i ro og mag kigge din blomsterhandlers udvalg igennem og finde den perfekte blomst til din modtager. Du undgår at føle dig stresset af at skulle tage en hurtig beslutning, modsat hvis du stod i en blomsterbutik, mens der er rush hour, fordi alle andre har fri fra arbejde ligesom dig, og butikken er fyldt til bristepunktet med blomsterhungrende kunder.

Mens du sidder derhjemme med fødderne oppe på skamlen, kan du derimod stille og roligt kigge på, hvad floristen byder på, så du kan bestille en blomstergave, der 100% vil falde i din modtagers smag.

Og det er helt uden at skulle håndtere asende og masende kunder, der ligesom dig er ude efter flotte blomster.

 

Slip for at fragte din blomstergave frem og tilbage

Bestiller du dine blomster online, slipper du også for at skulle transportere dem hjem fra floristen – og senere hen hjem til din modtager. De fleste floristblomster har en vis længde, tyngde og drøjde, og det kan gøre det svært at få blomsten uskadt hjem, især hvis man er på cykel eller tager offentlig transport.

Man vil jo helst gerne have, at blomsten er intakt, indtil den når din modtagers hænder, men det kan være en udfordring, hvis man ikke har en bil til at fragte blomsterne.

Når du køber blomster over nettet, behøver du slet ikke bekymre dig om forhold som disse, for blomstershoppen kan nemlig bringe din blomst ud for dig. Du vælger selv, hvilken blomst der skal bringes ud, hvilken dato blomsten skal leveres på, og hvilket tidspunkt den skal køres ud.

Så sørger blomsterhandleren for at binde en smuk buket til dig og for at pakke den forsvarligt ind. Blomstergaven er derfor lige så flot ved ankomst til din modtagers dørtrin som ved afgang fra blomsterværkstedet.

Nemmere bliver det ikke at glæde dem, du holder af med dejlige blomster.

Join The Discussion