Skraldespandsskjuler – Find din skraldespandsskjuler her (Også dobbelt!)

Skraldespande er bare ikke pænt at se på, men de er nødvendige og de skal typisk stå helt ud til vejen, så skraldemændene ikke skal ind på grunden og hente dem. Det betyder dog ikke, at man ikke kan prøve at gøre dem lidt pænere, og det kan du gøre med en skraldespandsskjuler. De er typisk lavet af træ, og så findes i de forskellige farver; lyst træ, sort eller hvidt. Haven ser bare lige en anelse mere ordentlig ud, hvis der er en skraldespandsskjuler til at dække skraldespandene, og så kan du jo bruge den samme serie til en kompost-sted i haven. 

Der findes mange modeller, da nogle har en eller to og andre har flere. Du kan finde skraldespandsskjulere, som er lukkede eller åbnede med eller uden låge, og så er der dem du selv skal montere og dem som allerede er monteret, når de bliver leveret. Mulighederne er mange, så i denne artikel vil vi vise dig forskellige skraldespandsskjulere, så du ikke skal se på de grimme grønne spande. 

Inden du går ud og køber en skraldespandsskjuler og får sat den op i haven, så skal du være opmærksomme på reglerne i din kommune. Normalt kræver de bare, at den står så tæt på fortovet, som muligt, men nogle kommuner har specielle regler. 

Hortus skraldespandsskjul i komposit

→ Klik her og find produktet hos Frishop.dk 

Leder du efter en skraldespandsskjuler til en enkelt skraldespand, så kan du tage et kig på denne her skraldepandsskjuler fra Hortus. Den er lavet til at dække en enkelt skraldespand. Skraldespandsskjuleren er lavet af komposit, så den skal ikke vedligeholdes løbende, hvilket er et stort plus! Derudover ligner det også rigtig træ, og du vil ikke opleve, at der kommer råd-, svampe- eller insektangreb!

Den bliver leveret i 3 sektioner, som du skal sætte sammen med de medfølgende skruer og beslag – det burde ikke tage lang tid eller være indviklet. 

 

Overvej en ekstra vinkel skraldespandsskjuler fra Hortus

→ Klik her og find produktet hos Frishop.dk 

Suppler med en skraldespandsskjuler fra Hortus. Denne vinkel skraldespandskjuler som er lavet i samme materiale, men den har kun to sider. Den er altså et fin som supplement til den anden, da de er lavet af samme materiale og har samme højde og bredde – forskellen er bare, at denne har to sider. Den kan også bruges, hvis du allerede har en væg, som skraldespanden står op af. Du får denne leveret i to, så den skulle også være lige til at samle. 

Renovationsskjuler

En renovationsskjuler er fuldstændig det samme som en skraldespandsskjuler, og derfor hedder de produkter, som vi har vist dig eller kommer til at vise dig, renovationsskjuler. Det er ordet for skraldespandsskjulere i fagsproget, så det bruges hos butikkerne og leverandørerne. 

Skraldespandsskjuler dobbelt 

Dobbelt skraldespandsskjulere er for dig, som har to skraldespande og som ikke vil se på dem længere. Heldigvis er der mange muligheder for at dække skraldespandene. Du kan se en sort model her, som er af grundmalet sort træ, og er til to normale husholdingsskraldespande eller en lille affaldscontainer. Dette er en åben løsning, som giver dig let adgang til skraldespandene Denne skraldespandsskjuler er rimelig diskret med den sorte farve, og den er lavet af gode materialer. 

→ Klik her og find produktet hos Frishop.dk 

Skraldespandsstativ 

Et skraldespandsstativ er de store stativer til at holde affaldssækken indendørs, og de bruges tit på skoler osv, da de er til en større husholdning eller industri. I affaldsstativerne bruges de store affaldssække, og hvis de kommer ind i et hus med 4 personer, så kan der gå lang tid før den bliver tømt og dermed komme til at lugte, hvis ikke den tages ud før den er fyldt op. Det er dog meget praktisk, hvis man er en større husholdning og så er de altså til indendørs brug.