Slangeopruller – Se de 5 bedste slangeoprullere i test! (2022)

1

Gardena Comfort 35

Gardena Vandslangeboks er en af de bedste automatiske slangeoprullere til vandslangen. Den er af det norske medie Viivilla.no blevet kåret som den bedste automatiske slangeopruller i en test med otte produkter. Derudover har den også scoret højt i det danske medie Gør det selv, der er en af Danmarks største medier i branchen. Derfor er der allerede gode grunde til, at Gardena Vandslangeboks er et godt bud på din næste slangeopruller.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Gardena Comfort 35
Grouw Slangeboks
Gardena Aquaroll L
Gardena Plast Slangeholder 261 kr. Proshop.dk
Einhell Slangeopruller 474,95 kr. Silvan

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det er rigtig vigtigt at passe godt på sine vandslanger og luftrykslanger. Derfor kan en slangeopruller være et fantastisk køb til skuret, garagen eller, hvor man nu en opbevare sine haveslanger. En slangeopruller gør det nemt for dig at beskytte slangen mod bøj, buk, skade og frost hele året rundt. Der findes mange varianter af slangeoprullere på det danske marked. Derfor har vi i denne slangeopruller test sat os for at finde ud af, hvor man finder den bedste slangeopruller på markedet.

Vi har samlet fem forskellige varianter af slangeoprullere på det danske marked, og sammenlignet dem og deres kvaliteter. Formålet med denne slangeopruller test er, at give dig det mest præcise overblik, når du skal ud og vælge den bedste slangeopruller, som passer til dine formål og behov. Vi gennemgår alle produkterne én efter én, for at give dig det ultimative overblik, når du skal vælge den bedste slangeopruller. Til sidst i artiklen kommer vi med gode råd til vedligeholdelse af vandslangen.

Gardena Comfort 35#1 Gardena Comfort 35 – Automatisk slangeopruller til vandslange

Gardena Vandslangeboks er en af de bedste automatiske slangeoprullere til vandslangen. Den er af det norske medie Viivilla.no blevet kåret som den bedste automatiske slangeopruller i en test med otte produkter. Derudover har den også scoret højt i det danske medie Gør det selv, der er en af Danmarks største medier i branchen. Derfor er der allerede gode grunde til, at Gardena Vandslangeboks er et godt bud på din næste slangeopruller.

Fremhævede fordele:

 1. Nem udtrækning af slange og automatisk oprulning
 2. Integreret slangestyr
 3. Frostsikker opbevaring af slange

Derfor skal du vælge Gardena Vandslageboks

Med en automatisk slangeopruller fra Gardena, er du sikret en af markedets bedste slangeoprullere. Specielt godt ved denne model, er dens automatiske oprulningsssystem, der gør det nemt for dig både at hive slange ud og køre den ind igen. Der er tale om en boks, der skal monteres på en væg, hvorefter den kan rotere 180 grader rundt. Den er derfor i stand til at nå alle kanter af din have, når du skal igang med havearbejdet. Gardenas vandslangeboks her sikrer den optimale vandgennemstrømning, der giver dig det bedste vandingsresultat af din have. Derfor er der tale om en af de bedste slangeoprullere på det danske marked, da den samtidigt også sikre mod skader på slangen og frost.

Slangeboksen er nem at montere og kommer med alle de dele du skal bruge for at montere den. Med i boksen leveres også en 35 meter lang vandslange. Slangens diameter er 13 mm, hvilket giver et optimalt vandtryk, der helt igennem sikrer dig en god oplevelse, når du skal bruge den. Vi kan helt sikkert anbefale Gardena Comfort 35 slangeopruller, blandt andet på grund af dens automatiske oprulning, og det faktum af boksen fungerer fuldstændig upåklageligt.


Grouw Slangeboks#2 Grouw Slangeboks – Slangeopruller 20 meter

Grouws slangeboks er anden model i denne slangeopruller test, og et andet bud på den bedste slangeopruller. Den har nemlig også fået rosende ord med på vejen, af det danske medie Gør Det Selv, der roser den for dens lækre design og oprulningssystem. Derfor er Grouws slangeboks også en glimrende kandidat til prisen for bedste slangeopruller. Også brugerne af dette produkt er begejstret for dens måde at rulle slange tilbage i boksen på.

Fremhævede fordele:

 1. 20 meter slange inkluderet i boksen
 2. Smart oprulningssystem
 3. Passer til både 1/2 ” og 3/4 “ haveslanger

Derfor skal du vælge Grouw Slangeboks

Denne model byder bl.a. på et godt udviklet oprulningssystem, der sikrer den optimale behandling af dine haveslanger. Du skal vælge denne Grouw Slangeboks, hvis du gerne vil have en solid og god slangeopruller, der kommer med 20 meter slange. Denne model fra Grouw er super nem at montere på væggen og dens oprulning er blandt de bedste i branchen. Ydermere har denne Grouw slangeopruller fordelen af at kunne rumme både 1/2 “, men også 3/4 “ haveslanger, hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte slange i boksen. Slangeboksen beskytter slangen mod skader og frost, og fungerer funktionelt mellem -5 og 45 grader. Desuden kommer boksen med to meter tilslutningsslange og to forskellige koblinger til din haveslange.

Hvis du derfor skal have en simpel og forholdsvis billig, er denne model fra Grouw med 20 meter slange et godt køb. Den arbejder godt med et arbejdspres på omkring 8 BAR, mens den maksimalt kan presse 24 BAR. Det er helt sikkert den bedste slangeboks fra Grouw, så hvis du godt kan lide deres produkter kan vi klart anbefale denne model.


Gardena Aquaroll L#3 Gardena Aquaroll L – Slangeopruller vogn

Gardena Aquaroll L er en vogn til transportering af slangen, og den er specielt blevet rost af det norske medie Viivilla.no for dens robuste slangestyring, og af Gør Det Selv for dens praktiske natur. Skal du derfor bruge en slangeopruller vogn, er denne model fra Gardena måske et godt bud.

Fremhævede fordele:

 1. Super praktisk model
 2. Let at transportere rundt
 3. Særdeles robust slangestyring

Derfor skal du vælge Gardena Aquaroll L

Er du på jagt efter den bedste slangeopruller du kan have med over hele ejendommen, og måske endda også en tur i sommerhuset, så er det måske værd at overveje, hvorvidt du skal investere i denne Gardena Aquaroll L slangeopruller vogn.

Der er tale om en meget praktisk udgave af en slangeopruller, da slangen er sat fast rundt om et hjul, der sidder på en vogn. Det er derfor meget let at bevæge sin vogn rundt, når man skal bruge slangen. Ligeledes er slangestyring i denne model også af en stærk og robust karakter, der gør det nemmere at håndtere denne. Så kan du let vande hele din plæne eller dine bede, hvis du ønsker dette.

Slangen på denne model er hele 50 meter, hvilket er topscoreren i denne slangeopruller test. Diameteren lyder på 13 mm, så derfor er der et godt tryk på vandslangen, når den er i brug. Tilmed har Gardena sørget for at udvikle et system, der sikrer mod lækage af vand eller hvis du skal transportere den rundt. Er 50 meter haveslange ikke nok for dig, er det tilmed muligt at købe forlængende slanger til denne model. Derfor er denne model god til dig, der ikke er så vild med de vægmonterede slangeopruller, men foretrækker en vogn, der let kan transporteres rundt i haven.


Gardena Plast Slangeholder#4 Gardena Plast Slangeholder – Væghængt slangeopruller

Denne Gardena Plast Slangeholder er måske nok den mest simple løsning af dem allesammen, men også den billigste. Den roses af brugere for at være særdeles uundværlig for alle, der vil undgå at ødelægge deres slanger, men samtidigt ikke betale særlig meget for deres slangeopruller. Skal du derfor have en billig væghængt slangeopruller er denne model fra Gardena en glimrende model at anskaffe sig.

Fremhævede fordele:

 1. Super billig løsning til slangeoprulning
 2. Let at betjene
 3. Kan monteres på under ét minut

Derfor skal du vælge Gardena Plast Slangeholder

Skal du bruge en hurtig, simpel og billig løsning, når du skal vælge den bedste slangeopruller? Så bør du i givet fald kigge Gardenas vej. Med denne plast slangeholder får du en af markedets billigste og simple løsninger til slangeoprulning overhovedet. Her er der tale om en klassisk manuel slangeopruller, der kan monteres på væggen i løbet af ét minut, hvorefter du er klar til at rulle slangen på den. Dette skal i modsætning til andre modeller i denne slangeopruller test gøres, på klassisk manuelt manér. Denne slangeopruller passer perfekt til dem, der godt selv vil rulle deres slange sammen og hænge den på plads i skuret, garagen eller hvorend du nu opbevarer dine haveslanger.

Gardena plast slangeholder kommer i diskret og simpelt design, der kan passe til alle redskabsskure, hvor du ønsker at holde styr på dine haveslanger. Det er både muligt at montere denne model på en væg eller en husmur afhængigt af, hvor du gerne vil have dine haveslanger til at hænge. I alt kan der være op til 35 meter haveslange på denne model, så er du til den mere traditionelle slangeopruller, der kræver lidt manuelt arbejde, kunne denne plast slangeholder fra Gardena måske være et bud på den bedste slangeopruller fra dig.


einhell#5 Einhell Slangeopruller – automatisk trykluft slangeopruller

Skal du bruge den bedste slangeopruller til lufttrykslanger, er denne model fra Einhell et rigtig godt bud. Einhell er specialister indenfor dette felt, og det fremgår tydeligt af slangeoprulleren her, der bliver rost for dens koblingssystem, der er lynhurtigt og super smart designet. Einhell slangeoprulleren her, bliver af flere medier kaldt den bedste slangeopruller, specifikt til lufttryksslanger.

Fremhævede fordele:

 1. Godt hurtigkobling-system
 2. Højt driftstryk (12 bar)
 3. Vandslange er inkluderet i modellen

Derfor skal du vælge Einhell Slangeopruller

Einhells slangeopruller er især genial på grund af dens hurtigkobling. Når du køber denne model medfølger også en slange til oprulleren. Den hurtigkobling sikrer, at du let kan koble en kompressor, en trykluftpistol eller lignende til. Ydermere har den også et automatisk stopsystem som gør, at du lige præcis kun får det stykke slange du har bedt om. Som en af verdens mest anerkendte brands til denne typer produkter, bør du derfor også overveje Einhells slangeopruller.

Der følger en ni meter slange med, der har et tillægsstykke på en meter. Derfor har du ti meter slange at gøre godt med til, hvad du nu skal bruge den til. Den skal monteres på væggen og kan rotere i den retning man ønsker det.


Vedligeholdelse og opbevaring af din vandslange er vigtig

Som nævnt i indledningen er det vigtigt, at du passer ordentligt på dine vandslanger og luftrykslanger. Hvis de blot bliver rullet sammen og bliver lagt ind i et skab eller lignende risikerer de at blive bøjet, beskadiget og få frost. Det er rigtig skidt for slangens ve og vel, hvis du satser på at have den, mange år ud i fremtiden. Netop derfor skal du anskaffe dig en slangeopruller, så du kan vedligeholde den i en fornuftig position, når den er rullet sammen. I denne slangeopruller test har vi vist dig, fem forskellige variationer, hvorpå en slangeopruller kan se ud og fungere. Hver især har de alle forskellige kvaliteter, og kan være den bedste slangeopruller for dig. Det vigtigste er, at du investerer i en slangeopruller, der sikrer dig en optimal opbevaring af din vandslange eller lufttryksslange.

Forskellen på slangeoprulningssystemer

Der er i øjeblikket tre forskellige systemer til at holde styr på vandslanger og luftryksslanger på markedet. Her gennemgår vi de forskellige muligheder du har, når du skal finde den bedste slangeopruller. Herunder er hvert system kort præsenteret, så du kan bedømme hvilket system, der passer dig bedst.

Slangeoprul

Slangeoprul er i dag blevet mere teknisk avanceret, end nogensinde set før. Der i dag flere udbyder af bokse, der tilbyder automatiske slangeoprulning i en boks, der er monteret på væggen. Boksen beskytter mod buk, bøj, skader og beskytter ydermere i mod frost. Det er en super smart løsning, hvis du gerne vil have styr på dine vandslanger og lufttrykslanger. Den automatiske slangeopruller er en smule dyrere end den manuelt oprullede, men det kan også vise sig at blive en rigtig værdifuld investering, og så sparer den meget tid i oprulningsarbejdet.

Slangevogn

Skal du bruge dine slanger på forskellige lokationer, og til en lang række forskellige formål, er det måske bedst for dig at investere i en slangevogn. Det er en let måde at rulle slangen sammen på, når den er færdig med at blive brugt. Med en slangevogn kan du både have slangen med til sommerhuset eller låne den ud til naboer, familie o.lign.

Væghængt slangeoprul

Den mest typiske slangeopruller, man finder i de danske hjem, er det væghængte slangeoprul. Her skal slangen rulles manuelt rundt om vedhænget, der hænger på et statisk sted f.eks. i garagen, redskabsskuret eller lignende. Det gør det muligt for slangen at være tilsluttet hele tiden, mens den helt simpelt kan rulles sammen igen og hænges på plads. Det er godt for slangens vedligeholdelse, hvis den bliver rullet op og hænger korrekt.

Hvis slangen hænger kolde steder i nærheden af frostgrader, er et væghængt slangeoprul ikke altid den smarteste løsning. Der er nemlig ikke nogen beskyttelse mod frosten med denne væghængte slangeoprul, hvilket godt kan give udfordringer i de kolde måneder. Du skal derfor gerne undgå at hænge slangen i rum med frostgrader.

Fordele ved brug af slangeopruller til lufttrykslange

Der er mange fordele, hvis du bruger en slangeopruller til dine lufttrykslange. For det første er den meget bedre beskyttet, når den er gemt inde i din slangeopruller. Din luftryksslange holder ganske enkelt i meget længere tid, hvis du bruger en slangeopruller til den. Derfor kan der være penge at spare på længere sigt, hvis du køber sådan en.

Fordele ved brug af slangeopruller til lufttrykslange:

 1. Beskytter mod bukkede slanger
 2. Sikrer din lufttryksslange mod frostskader
 3. Kan potentielt spare dig for mange penge i ødelagte slanger

Her slutter denne slangeopruller test. Vi håber du er blevet klogere på hvilken model, der er den bedste slangeopruller til dig. Vi har forsøgt at give dig et så bredt udvalg af forskellige varianter af slangeoprullere, så du selv kan bedømme hvilken en af dem, der passer bedst til dine behov. Nu skal du blot vælge om det skal være en slangeopruller til automatisk slangeopruller, en væghængt slangeopruller eller en slangevogn.