Stiga buskrydder → Top 3 af de bedste Stiga buskryddere netop nu

Hvis du er på jagt efter en god buskrydder fra mærket Stiga, så er du kommet til det helt rette sted. I denne artikel har vi nemlig samlet de tre bedste Stiga modeller, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste variant for dig. Du slipper altså for at lede flere online sider igennem i håbet om at finde den bedste Stiga buskrydder, da du i stedet kan finde din inspiration her. Vi giver naturligvis også gode råd med på vejen, hvis du ikke finder din nye favorit buskrydder på denne liste – det kan du læse mere om i bunden af artiklen.

Stiga buskrydder benzin SBC 232 D#1 Stiga buskrydder benzin SBC 232 D – Den bedste Stiga buskrydder

Med denne buskrydder fra Stiga kan du i den grad få fjernet al uønsket vækst i haven. Modellen er udstyret med både trimmerhoved og tre-tandet græsklinger, der gør det muligt at fjerne både langt græs og krat. Buskrydderen er desuden designet på en sådan måde, at du er garanteret en ergonomisk arbejdsstilling ved brug.

 1. Optimal til vedligeholdelse af større områder
 2. Kombination af både trimmerhoved og græsklinge
 3. Ergonomisk arbejdsstilling

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge en Stiga buskrydder benzin SBC 232 D

Hvis du er på jagt efter en effektiv og benzindrevet buskrydder til store arealer, så skal du investere i denne Stiga buskrydder. Modellen har en motoreffekt på 0,9 kW og en brændstof kapacitet på 0,8 liter. Derudover har den et lydnivau på 114 dB(A) og en vægt på 8,6. Denne buskrydder er altså en robust og velbygget variant, der nemt får bugt med uønsket vækst.

Buskrydderen er desuden udstyret med et dobbelt styr med et softgrip håndtag, hvilket er med til at sikre dig en god ergonomisk arbejdsstilling, når du benytter maskinen. På den måde mindsker du risikoen for arbejdsskader. Derudover har maskinen både et trimmerhoved til brug på græs og en tre-tandet græsklinge til brug på mere genstridigt krat. Den er også udstyret med en Easy start funktion, så du altid kan få gang i maskinen.

Produktdetaljer

 • Vægt: 8,6 kg
 • Motoreffekt: 0,9 kW
 • Brændstof kapacitet: 0,8 liter
 • Klippebredde: 43 cm
 • Lydniveau: 114 dB(A)

Stiga benzin multitool SMT 226 A40#2 Stiga benzin multitool SMT 226 A40 – Den bedste multifunktionelle Stiga buskrydder

Denne Stiga model adskiller sig fra flere andre varianter i den forstand, at det er en multifunktionel maskine. Du får således redskaber med i købet så maskinen kan benyttes som buskrydder, hækkeklipper og kædesav. På den måde kan du hurtigt og nemt slippe af med uønsket vækst i haven.

 1. Multifunktionel med flere funktioner til vedligeholdelse af hæk og græs
 2. Forlængerstang medfølger i købet, så du kan nå højere grene
 3. Ergonomisk håndtag for at sikre en god arbejdsstilling

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge en Stiga benzin multitool SMT 226 A40

Hvis du gerne vil have muligheden for at benytte én maskine til flere formål i haven, så skal du se nærmere på denne multifunktionelle buskrydder fra Stiga. Modellen er nemlig både en buskrydder, en kædesav og en hækkeklipper – afhængigt af, hvilken del du benytter. Du kan desuden nå grene højt oppe på hækken eller i træet, da der medfølger en forlængerstang i købet.

Buskrydderen har en klippebredde på 43 cm, knivlængde på 40 cm og tråd med en diameter på 2,4 mm. Derudover er der 25 mm mellem tænderne på buskrydderens skær og hækkeklipper-delen har en knivlængde på 40 cm. Du kan altså nemt fjerne al slags bevoksning. Som en ekstra bonus er modellen udviklet med et softgrip håndtag, så du altid har et godt greb om maskinen og arbejder i en optimal arbejdsstilling.

Produktdetaljer

 • Vægt: 7,3 kg for buskrydder, 7,3 kg for hækkeklipper og 6,7 kg for stangsav
 • Motoreffekt: 0,7 kW
 • Klippebredde: 43 cm
 • Lydniveau: 109 dB(A)

Stiga akku buskrydder *U SBC 500 AE#3 Stiga akku buskrydder *U SBC 500 AE – Den bedste batteridrevne Stiga buskrydder

Med denne Stiga batteridreven buskrydder kan du hurtigt og nemt få bugt med uønsket bevoksning i haven. Modellen er langt fra lige så tung som benzindrevne modeller, hvilket helt generelt sikrer dig en bedre arbejdsstilling med mindre risiko for overbelastning. Du får til gengæld stadig fuld effektivitet.

 1. Høj brugervenlighed og -komfort for at mindske skader
 2. Automatisk tilførsel af trimmerspole
 3. Røret kan deles, hvilket sikrer nemmere og pladsbesparende opbevaring

Derfor skal du vælge en Stiga akku buskrydder *U SBC 500 AE

Hvis du foretrækker en letvægts buskrydder med batterier, så skal du investere i denne akku Stiga buskrydder. Modellen er en hel del lettere end de benzindrevne modeller med sine små 4 kg. Samtidig har maskinen et ergonomisk design med softgrip håndtag. I kombination sikrer den ergonomiske opbygning og lette vægt, at der er mindske risiko for overbelastning og skader ved brug af denne model.

Denne akku maskine anvender desuden et 48 volts batteri, hvilket giver maksimal effektivitet. Den kan altså stadig udmærket klare enhver opgave, selvom den ikke er lige så stor som en benzindrevet model. Du kan nemt opbevare denne buskrydder, da dets rør kan deles efter brug.

Produktdetaljer

 • Højde: 32 cm
 • Længde: 187 cm
 • Bredde: 43 cm
 • Vægt: 4 kg
 • Batterispænding: 48 volt

Stor test af de bedste buskryddere

I introduktionen lovede vi, at du nok skulle få gode råd med på vejen, hvis du ikke kunne finde den ideelle buskrydder for dig i denne artikel. Vi har dog faktisk kun ét godt råd, men det kan i den grad være med til at sikre dig den bedste buskrydder: du skal læse vores store guide til de bedste buskryddere på tværs af producenter. I den artikel har vi nemlig samlet en række af de allerbedste modeller, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste model for dig. De udvalgte produkter i artiklen har gennemgået flere test, og klaret sig forrygende må vi hellere tilføje, så du kan roligt vælge mellem modellerne i vores store buskrydder test.

Bag om mærket Stiga

Virksomheden Stiga blev grundlagt af svenskeren Stig Hjelmquist i 1934. I de første år havde Stiga primært fokus på produktionen af bordtennisborde og -udstyr. I 1954 tog de dog et spring over på et andet marked, da firmaet begyndte at importere motoriserede plæneklippere fra USA til Sverige. Denne ‘udvidelse’ fik Stiga til at vokse betragteligt, og i dag forbindes firmaet med produktion og salg af diverse typer af havemaskiner og -redskaber. Blandt deres produkter findes bl.a. robotplæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere o.l.

I dag består Stiga af en del datterselskaber rundt om i Europa og deres produkter distribueres til over 70 lande i hele verden. Selvom virksomheden har vokset sig en del større end de var i 1934, så er der dog stadig en gren, der beskæftiger sig med produktionen og salget af sportsprodukter, som jo egentlig var dét firmaet grundlagde sig på. Stiga Sports tager sig således af sportsprodukterne, såsom bordtennisborde, kælke o.l.

Vil du se flere Stiga maskiner?

Som beskrevet i ovenstående afsnit, findes der et hav af forskellige Stiga maskiner på markedet. Og hvis du er stor ‘fan’ af mærket Stiga, så kan du heldigvis finde frem til de bedste varianter inden for forskellige typer af maskiner lige her på vores hjemmeside. Vi har f.eks. skrevet en guide til den bedste Stiga robotplæneklipper, hvor du altså kan læse lidt om de Stiga robotplæneklippere, der har klaret sig bedst i diverse test. 

Eller står du måske og mangler en fantastisk hækkeklipper, der kan hjælpe dig med at vedligeholde hækken og træerne i haven uden de store problemer? I så fald skal du se nærmere på vores guide til de bedste Stiga hækkeklippere. 

Er du interesseret i at finde frem til andre gode Stiga modeller? Du kan heldigvis finde frem til en lang række over de bedste Stiga maskiner på haveunivers.dk. Hvis du bare søger “Stiga” i søgefeltet på siden, så får du alle de artikler op, hvor en Stiga model indgår. På den måde kan du også se, hvordan diverse Stiga modeller har klaret sig i test af forskellige havemaskiner.

Leder du efter en buskrydder på hjul?

Hvis du gerne vil have en ekstra kraftig buskrydder, så kan det være en fordel at lede efter en model med hjul. Disse maskiner skal nemlig ikke bæres rundt i haven, og derfor gør det ikke det helt store, at de ikke er letvægtsmodeller. En buskrydder på hjul kan desuden være med til at aflaste både dine arme og din ryg, så du ikke får overanstrengt kroppen under arbejdet.

Vi har gjort arbejdet for dig, når det kommer til valg af en buskrydder på hjul. Vi har nemlig fundet frem til de maskiner, der har klaret sig bedst i test, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste variant for dig. Du finder vores artikel om de bedste buskryddere på hjul her.