Stiga hækkeklipper → Se de 5 bedste Stiga hækkeklippere (2022)

1

Stiga benzin hækkeklipper SHP 60

Stiga benzin hækkeklipper SHP 60 er en effektiv og benzindrevet hækkeklipper, der i den grad får bugt med samtlige uønskede bevoksninger i haven. Hækkeklipperen har vibrationsdæmpning og et justérbart håndtag, så komforten er altså også i top med denne model

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Stiga benzin hækkeklipper SHP 60
Stiga el-hækkeklipper SHT 600 600W
Stiga akku hækkeklipper SHT 24 AE 24V 4,0 Ah
Stiga akku hækkeklipper SHT 500 AE 48V
Stiga akku-multitool SMT 24 AE – 24V 4,0 Ah 999 kr. 10-4

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Med en hækkeklipper får du nemt og hurtigt bugt med uønsket bevoksning i haven, samt optimal trimning og tilklipning af buske og træer, så de altid har den ønskede form. Men hvordan finder du frem til den bedste hækkeklipper til dig? Jo, et godt sted at starte er i denne Stiga hækkeklipper test, hvor vi har samlet de bedste Stiga hækkeklippere. På den måde kan du hurtigt finde frem til den rette model for dig uden at skulle søge igennem flere online forhandleres hjemmesider. Nederst i artiklen finder du endda information om forskellen mellem en benzin-, akku- og ledningsdrevet hækkeklipper, så du kan blive klogere på de enkelte varianter.

#1 Stiga benzin hækkeklipper SHP 60 – Den bedste Stiga benzindrevne hækkeklipper

Stiga benzin hækkeklipper SHP 60 er en effektiv og benzindrevet hækkeklipper, der i den grad får bugt med samtlige uønskede bevoksninger i haven. Hækkeklipperen har vibrationsdæmpning og et justérbart håndtag, så komforten er altså også i top med denne model.

 1. Mindre belastning på arme og hænder grundet vibrationsdæmpning
 2. Justérbart håndtag, så du kan have et ordentligt greb uanset vinklen
 3. Effektiv hækkeklipper med 9500 omdrejninger i minuttet (ubelastet)

Derfor skal du vælge en Stiga benzin hækkeklipper SHP 60

Hvis du er på jagt efter en fabelagtigt Stiga benzindrevet hækkeklipper, så skal du se nærmere på denne Stiga benzin hækkeklipper SHP 60. Modellen er en effektiv to-takts benzindrevet hækkeklipper med indbygget vibrationsdæmpning. På den måde vil du opleve mindre belastning på både dine hænder og arme, når du benytter maskinen.

Du er desuden garanteret et optimalt greb på Stiga benzin hækkeklipper SHP 60s bagerste håndtag, da det er justérbart og kan sættes i fem forskellige positioner. Det gør det muligt for dig at arbejde i forskellige vinkler uden at overbelaste kroppen. Skæret består af en laserskåret kniv, der får bugt med selv genstridige grene.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 28 mm
 • Sværdlængde: 61 cm
 • Vægt: 5,5 kg
 • Effekt: 0,85 kW
 • Omdrejningstal (ubelastet): 9500 omdrejninger i minuttet
 • Motorstørrelse: 24,5

Stiga el-hækkeklipper SHT 600 600W#2 Stiga el-hækkeklipper SHT 600 600W – Den bedste Stiga hækkeklipper med ledning

Med en Stiga el-hækkeklipper SHT 600 600W får du en god elektrisk hækkeklipper, der egner sig perfekt til brug i den lille have. Maskinen har et softgrip og justérbart håndtag, hvilket gør det lettere for dig at klippe i flere forskellige vinkler, samt kontrollere maskinen.

 1. 180 graders vendbart softgrip håndtag
 2. Effektiv vibrationsdæmpning for mindre belastning på arme og hænder
 3. Optimal til brug i mindre haver

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge en Stiga el-hækkeklipper SHT 600 600W

Hvis du ikke har den største have, så kan du med fordel benytte denne Stiga el-hækkeklipper SHT 600 600W. Hækkeklipperen er elektrisk og har derfor brug for konstant strøm via den medfølgende ledning. Det gør til gengæld også, at din maskine aldrig løber tør for strøm, og du kan derfor arbejde i haven lige, når du har lyst til det. Modellen har en indbygget vibrationsdæmpning, der sikrer en mindre belastning af både arme og hænder under brug. Med sin lave vægt er hækkeklipperen desuden nem at håndtere.

Stiga el-hækkeklipper SHT 600 600W har et softgrip håndtag, der kan vendes 180 grader og indstilles til fem forskellige positioner. Det gør det nemt at benytte maskinen i flere vinkler uden at vride i kroppen undervejs. Med til hækkeklipperen hører en laserskåret kniv med 20 millimeters afstand mellem tænderne for en bedre klipning / trimning.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 20 mm
 • Sværdlængde: 60 cm
 • Vægt: 3,3 kg
 • Effekt: 600 W
 • Omdrejningstal (ubelastet): 1700 omdrejninger i minuttet
 • Lydeffektniveau dB(A): 98

Stiga akku hækkeklipper SHT 24 AE 24V 4,0 Ah#3 Stiga akku hækkeklipper SHT 24 AE 24V 4,0 Ah – Den bedste Stiga akku hækkeklipper

Stiga akku hækkeklipper SHT 24 AE 24V 4,0 Ah er en letvægts hækkeklipper, der kører på batterier. På en fuld opladning kan du klippe i op til 94 minutter og maskinen laserslebne knive kan udmærket klare selv genstridige grene.

 1. Vend- og vridbart håndtag for en bedre arbejdsstilling
 2. Der medfølger både et batteri og en ladestation i købet
 3. Klippetid er ca. 94 minutter pr. opladning

Derfor skal du vælge en Stiga akku hækkeklipper SHT 24 AE 24V 4,0 Ah

Står du og mangler en god batteridreven hækkeklipper? I så fald er denne Stiga akku hækkeklipper SHT 24 AE 24V 4,0 Ah en oplagt investering. Maskinen har en effekt på 120 watt og kan klare grene med en tykkelse på 18 mm grundet de laserslebne sværd på modellen. Du vil desuden altid have mulighed for at bibeholde en god arbejdsstilling, da denne maskine har et indbygget vend- og vridbart håndtag. Håndtaget kan således drejes op mod 180 grader og indstilles til tre positioner, hvilket gør det lettere at klippe i forskellige vinkler uden at vride i eller overbelaste kroppen.

Stiga akku hækkeklipper SHT 24 AE 24V 4,0 Ah kan benyttes i ca. 94 minutter pr. fulde opladning, hvilket giver dig god tid til at trimme hækken til perfektion. Der medfølger desuden både et 4,0 Ah batteri og en oplader i købet.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 18 mm
 • Sværdlængde: 56 cm
 • Vægt: 2,5 kg
 • Batterispænding: 24 volt
 • Batteri inkl: Ja
 • Omdrejningstal (ubelastet): 3000 omdrejninger i minuttet
 • Lydeffektniveau dB(A): 87

Stiga akku hækkeklipper SHT 500 AE 48V#4 Stiga akku hækkeklipper SHT 500 AE 48V – En yderst effektiv Stiga hækkeklipper med batteri

Stiga akku hækkeklipper SHT 500 AE 48V sikrer maksimal frihed og komfort i arbejdet i haven, da maskinen har lave vibrationer, et lavt lydniveau og ingen emissioner. Maskinen har endda en dobbeltskærende kniv og et drejbart håndtag.

 1. Effektiv batteridreven hækkeklipper med lave vibrationer
 2. Drejbart håndtag, der kan indstilles til fem forskellige positioner

Derfor skal du vælge en Stiga akku hækkeklipper SHT 500 AE 48V

Du kan ikke gå helt galt i byen med en Stiga akku hækkeklipper SHT 500 AE 48V, hvis du gerne vil have fingrene i en god akku hækkeklipper. Denne model sikrer nemlig et højt komfortniveau og en god arbejdsstilling, når du arbejder i haven. F.eks. har maskinen lave vibrationer, ingen emissioner og et lavt lydniveau, samt et 180 graders drejbart håndtag, der kan indstilles til fem forskellige positioner, så der kan klippes både vandret og lodret uden problemer.

Stiga akku hækkeklipper SHT 500 AE 48V består af en dobbeltskærende og laserskåret kniv, der hurtigt får bugt med grene. Endvidere gør det intuitive tastatur det nemt at betjene maskinen. På en fuld opladning kan denne akku hækkeklipper køre i ca. 50 minutter.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 18 mm
 • Sværdlængde: 58 cm
 • Vægt: 3 kg
 • Batterispænding: 48 volt
 • Batteri inkl: Nej
 • Omdrejningstal (ubelastet): 2100 omdrejninger i minuttet
 • Lydeffektniveau (LwA) dB(A): 94

Stiga akku-multitool SMT 24 AE - 24V 4,0 Ah#5 Stiga akku-multitool SMT 24 AE – 24V 4,0 Ah – Et multifunktionelt Stiga værktøj

Med en Stiga akku-multitool SMT 24 AE – 24V 4,0 Ah kan du få bugt med de høje grene på træerne eller på toppen af hækken. Dette multifunktionelle værktøj er nemlig både en hækkeklipper og en stangsav, der kan justere i længden, så du nemt kan komme til uden brugen af en stige.

 1. Drejbart hoved, der kan indstilles til 7 forskellige positioner
 2. Effektiv hækkeklipper og stangsav i ét værktøj
 3. Mulighed for at forlænge længden mellem 190 og 296 cm

Derfor skal du vælge en Stiga akku-multitool SMT 24 AE – 24V 4,0 Ah

Hvis du gerne vil have mulighed for at klippe både lavt- og højt hængende grene uden at skulle skifte værktøj, så har du chancen, hvis du investerer i en Stiga akku-multitool SMT 24 AE – 24V 4,0 Ah. Denne maskine er nemlig multifunktionel og er således både en hækkeklipper og en stangsav, og så har du mulighed for at justere længden på rigrøret, så du ikke skal have fat i en stige for at få ram på de højere grene.

Stiga akku-multitool SMT 24 AE – 24V 4,0 Ah består af en batteridreven hækkeklipper, der er udstyret med et 105 graders drejbart hoved, der desuden kan indstilles til syv forskellige positioner, så du kan klippe fra forskellige vinkler uden at stille dig i en dårlig arbejdsstilling. Den motordrevne beskæringssav kommer med en olietank á 0,05 liter og har en sværdlængde på 20 cm. Ved at investere i denne maskine får du desuden et softgrip håndtag, så du altid har styr på maskinen, en bæresele, et batteri og en oplader.

Produktdetaljer

 • Klippebredde: 18 mm
 • Sværdlængde: 51 cm
 • Vægt: 4 kg
 • Batterispænding: 24 volt
 • Omdrejningstal (ubelastet): 3000 omdrejninger i minuttet
 • Lydeffektniveau dB(A): 100

Find yderligere inspiration i vores store hækkeklipper test

Det er naturligvis ikke kun mærket Stiga, der producerer en række gode hækkeklippere. Du kan altså udmærket finde en lang række af andre effektive hækkeklippere end dem vi har præsenteret på ovenstående liste. Det betyder også, at du ikke behøver at gå i panik, hvis du endnu ikke har fundet frem til den rigtige hækkeklipper maskine. Vi har nemlig også skrevet en guide til de bedste hækkeklippere på markedet netop nu på tværs af mærker, som du med fordel kan læse, hvis du trænger til mere inspiration i forbindelse med købet af din nye hækkeklipper. Du finder hækkeklipper test artiklen her.

Skal jeg vælge en hækkeklipper med ledninger eller batteri?

Når du skal på jagt efter en god hækkeklipper, så kan du vælge mellem tre forskellige typer: en benzin-, lednings- eller batteridreven hækkeklipper. Herunder kan du læse om de forskellige varianter.

Benzindrevet hækkeklipper

En benzindrevet hækkeklipper er en del kraftigere end hækkeklippere med ledning eller batteri. Dog vejer, koster og larmer de også en del mere. Af den grund vil vi fraråde dig at investere i en benzindrevet hækkeklipper medmindre du skal tage vare på et meget stort område. I normale haver er batteri- og eldrevne hækkeklippere nemlig ofte gode nok.

Hækkeklipper med batteri

Du kan med fordel investere i en hækkeklipper med batteri, hvis du ikke har den største have eller bare ønsker at undgå at slæbe rundt på en ledning, når du klipper hæk. En batteridreven hækkeklipper er nem at håndtere, da de fleste maskiner er produceret som letvægtsmodeller og med ergonomiske håndtag. Du skal dog være opmærksom på, at selvom en hækkeklipper med batteri er nem at have med at gøre, så skal du altid have et ekstra batteri klar, da de hurtigt løber tør for strøm. Normalt har du kun en times tid før batteriet skal genoplades.

Hækkeklipper med ledning

Hvis det ikke generer dig at trække en ledning efter dig rundt i haven, så er en strøm / el hækkeklipper lige noget for dig. Modellerne med ledninger er oftest billigere end både batteri- og benzindrevne varianter og så støjer de også en del mindre. Derudover skal ikke ikke være nervøs for, at din hækkeklipper pludselig stopper med at virke undervejs i arbejdet, da den jo får strøm fra ledningen. Til gengæld skal du passe på ikke at falde i ledningen eller klippe den over ved et uheld.