Stiga havetraktor → Sådan finder du den bedste Stiga model til dig

1

Stiga plænetraktor Tornado 2098 H

Ved at investere i en Stiga plænetraktor Tornado 2098 H får du en yderst effektiv traktor med hjem, der både har sideudkast, multiclip-kit (bioklip), ergonomisk softgrip rat og kan klippe i bakgear. Denne havetraktor kan klare plæner på op til 5000 m2 og kan klare selv højt græs, da den kan indstilles til 7 forskellige klippehøjde positioner.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Stiga plænetraktor Tornado 2098 H
Stiga Estate 2084 havetraktor 84 cm med opsamler
Stiga Combi 2072 H havetraktor 72 cm med opsamler

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En havetraktor er ideel til dig, der gerne vil trimme større græsarealer nemt og hurtigt. Med en havetraktor behøver du således ikke stå og skubbe en græsslåmaskine afsted, men kan i stedet nøjes med at køre rundt i haven ovenpå din nye plænetraktor. I denne artikel har vi samlet de bedste havetraktorer fra mærket Stiga, samt nogle gode tilbehørsdele, så du nemt kan finde frem til den oplagte model for dig. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og lade dig inspirere til købet af din nye Stiga havetraktor med nedenstående liste.

Stiga plænetraktor Tornado 2098 H#1 Stiga plænetraktor Tornado 2098 H – Den bedste Stiga havetraktor

Ved at investere i en Stiga plænetraktor Tornado 2098 H får du en yderst effektiv traktor med hjem, der både har sideudkast, multiclip-kit (bioklip), ergonomisk softgrip rat og kan klippe i bakgear. Denne havetraktor kan klare plæner på op til 5000 m2 og kan klare selv højt græs, da den kan indstilles til 7 forskellige klippehøjde positioner.

 1. Effektiv batteridreven havetraktor med optimal motor og tank størrelse
 2. Klipper med bioklip for at bibeholde en flot plæne, og kan klippe i bakgear
 3. Kommer med kofanger, kopholder, ergonomisk softgrip rat m.m.

Derfor skal du vælge en Stiga plænetraktor Tornado 2098 H

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får en optimal havetraktor med hjem, så skal du se nærmere på denne Stiga plænetraktor Tornado 2098 H. Modellen er en effektiv havetraktor, der bl.a. har sideudkast, multiclip-kit (bioklip) og kan klippe i bakgear. Havetraktoren har en klippebredde på 98 cm og du kan vælge mellem syv forskellige klippehøjder mellem 25 og 80 mm. Det gør maskinen oplagt til både højt og lavt græs. Knivtilkoblingen er desuden automatisk og klippe udstyret består af to knive.

Stiga plænetraktor Tornado 2098 H kan klare plæner på helt op til 5000 m2 og så er kommer den både med batteri á 12 volt og 18 Ah, samt en 6 liters tank. Maskinen er desuden udviklet med et ergonomisk softgrip rat og en sikkerhedskontakt bremse ved sædet, så du har fuld kontrol over havetraktoren. Som en ekstra bonus medfølger der en kopholder og en kofanger, og så kan du altid tilkøbe en trækkrog, hvis du har behov for sådan en.

Produktdetalje

 • Højde: 110 cm
 • Bredde: 120 cm
 • Længde: 172,6 cm
 • Vægt: 157 kg
 • Klippehøjde: Mellem 25 og 80 mm – 7 positioner
 • Klippebredde: 98 cm
 • Antal knive: 2 stk
 • Tankvolumen: 6 liter

Stiga Estate 2084 havetraktor 84 cm med opsamler#2 Stiga Estate 2084 havetraktor 84 cm med opsamler – En effektiv Stiga havetraktor med stor opsamler

En Stiga Estate 2084 havetraktor 84 cm med opsamler er det optimale valg for dig, der gerne vil have en moderne havetraktor. Maskinen er desuden let at betjene og kommer med en stor opsamler på hele 200 liter. Derudover har havetraktoren en klippebredde på 84 cm og syv justérbare klippehøjder, så du altid kan klippe græsset præcis som det passer dig.

 1. Kan benyttes til arealer på op til 3000 m2
 2. Pedalstyret hydrostatisk og mekanisk transmission for let gearskifte
 3. Der medfølger multi-clip sæt, batterioplader og stor opsamler på 200 liter

Derfor skal du vælge en Stiga Estate 2084 havetraktor 84 cm med opsamler

Hvis du foretrækker en komfortabel kørsel, når du skal klippe græs i have med din havetraktor, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne Stiga Estate 2084 havetraktor 84 cm med opsamler. Maskinen er oplagt til brug på arealer op til 3000 m2 og kommer i et design, der passer til alle. Du er desuden netop sikret en fabelagtig køretur hver gang, da denne maskine er udviklet med et hævet softgrip rat og en pedalstyret hydrostatisk transmission. På den måde får du en ergonomisk og komfortabel kørsel, samt god styring af maskinen.

Stiga Estate 2084 havetraktor 84 cm med opsamler kommer med en opsamler på 200 liter, en batterioplader og multiclip indsats for optimal spredning af græs efter klipning for at bibeholde en flot og velnæret plæne. Du kan dog vælge at benytte bagudkast. Havetraktoren har et 84 cm bredt klippeaggregat med to støttehjul og  to knive, og så kan du indstille maskinen til syv forskellige klippehøjder mellem 25 og 80 mm.

Produktdetaljer

 • Højde: 110 cm
 • Bredde: 88 cm
 • Længde: 233,8 cm
 • Vægt: 181 kg
 • Klippehøjde: Mellem 25 og 80 mm – vælg mellem 7 positioner
 • Klippebredde: 84 cm
 • Antal knive: 2 stk
 • Tankvolumen: 6 liter

Stiga Combi 2072 H havetraktor 72 cm med opsamler#3 Stiga Combi 2072 H havetraktor 72 cm med opsamler – Til dig, der ønsker en manøvredygtig Stiga havetraktor

Med en Stiga Combi 2072 H havetraktor 72 cm med opsamler får du en driftssikker og manøvredygtig havetraktor, der er ideel til græsplæner på arealer op til 2500 m2. Maskinen har en pedalbetjent hydrostatisk transmission for en nem regulering af kørehastigheden og en kraftig forlygte, der sikrer godt overblik uanset vejret.

 1. Driftssikker og manøvredygtig havetraktor til den komplicerede og mellemstore have
 2. Justérbar klippehøjde i syv niveauer, ergonomisk rat og justérbart sæde
 3. LED display giver optimalt overblik over driftsparametrene

Derfor skal du vælge en Stiga Combi 2072 H havetraktor 72 cm med opsamler

Har du en stor have, der dog er udstyret med et par forhindringer rundt omkring? Og skal du derfor have en fleksibel og manøvredygtig havetraktor, der udmærket kan klippe disse områder også? I så fald er en Stiga Combi 2072 H havetraktor 72 cm med opsamler lige noget for dig. Denne maskine er nemlig manøvredygtig og udviklet med en smallere klippebredde, hvilket gør det muligt for havetraktoren at komme forbi eventuelle forhindringer. Du får desuden optimal klipning grundet den justérbare klippehøjde i syv niveauer mellem 30 og 80 mm.

Stiga Combi 2072 H havetraktor 72 cm med opsamler er udstyret med en pedalbetjent hydrostatisk transmission, hvilket giver en jævn og trinløs regulering af kørehastigheden. Derudover kommer maskinen med et ergonomisk rat og et justérbart sæde med høj ryg, hvilket hæver komforten betragteligt. Havetraktoren er desuden udstyret med et LED instrument panel, så du har optimal overblik over alle parametre, heriblandt en kraftig forlygte, så du kan lyse på det område, du skal til at klippe. Modellen har også en opsamler på 170 liter, der kan tømmes direkte fra forsædet.

Produktdetaljer

 • Vægt: 162 kg
 • Klippehøjde: Mellem 30 og 80 mm – kan indstilles til syv niveauer
 • Klippebredde: 72 cm
 • Opsamler: 170 liter

Reservedele og tilbehør til Stiga havetraktor

Stiga trækkrog til Tornado havetraktorer#4 Stiga trækkrog til Tornado havetraktorer – Til dig, der mangler en trækkrog til din Stiga havetraktor

Det kan være en fordel at investere i en trækkrog til din Stiga havetraktor, hvis du gerne vil have muligheden for at bruge bagmonteret tilbehør. Dette kan f.eks. være en saltspreder, plænetromler eller en række vogne, der skal køres rundt i haven. Denne Stiga trækkrog til Tornado havetraktorer er ideel at benytte til modellerne Stiga Tornado 2098, 2098 H, 2198 H, 3098 H, 3108 H og 2108 HW. Du kan desuden nemt samle denne Stiga trækkrog ved hjælp af de medfølgende bolte.

Stiga sneblad med gummiskær til havetraktorer 107 cm#5 Stiga sneblad med gummiskær til havetraktorer 107 cm – Optimalt sneblad til din Stiga havetraktor

Der er heldigvis mulighed for at benytte din havetraktor selv om vinteren, hvis du investerer i dette Stiga sneblad med gummiskær til havetraktorer 107 cm. Med dette sneblad kan du nemlig hurtigt og nemt rydde sne fra indkørsler og fortove ved hjælp af din havetraktor frem for at stå og bakse med det selv. Snebladet med gummiskær er fremstillet i robust metal og er yderst nemt at montere på din havetraktor. Du har desuden mulighed for at justere arbejdsvinklen og med bladets slæbesko og automatisk kontrol, vil du ikke risikere at produktet lider overbelastning.

Stiga knivsæt til Tornado 2098/2098H/2198H + Alpina 98 SD 2#6 Stiga knivsæt til Tornado 2098/2098H/2198H + Alpina 98 SD 2 stk – Til dig, der mangler nye knive til din Stiga havetraktor

Du skal med jævne mellemrum udskifte dine skæreknive på din havetraktor, så de altid er skarpe og klipper optimalt. Hvis du står og skal til at udskifte dine knive, så kan du med fordel se nærmere på dette Stiga knivsæt til Tornado 2098/2098H/2198H + Alpina 98 SD 2 stk. I sættet finder du to ekstra knive, der passer til både Stiga Tornado modellerne 2098, 2098 H og 2198 H. Derudover passer knivene i sættet også til en Alpina 98 SD.

Stiga gødningsspreder til havetraktor#7 Stiga gødningsspreder til havetraktor – Frø- og gødningsspreder med god kapacitet

Hvis du regner med at skulle sprede enten gødning, frø, salt eller lignende i din have, så kan du med fordel investere i en ordentlig spreder, som denne Stiga gødningsspreder til havetraktor. På den måde får du hjælp til at sprede større mængder materialer over din græsplæne eller andre arealer uden at det kræver alt for meget arbejde fra din side af.

Denne gødningsspreder fra Stiga har en kapacitet på 30 liter og spreder effektivt både gødning, grus, sand etc. Stiga gødningsspreder til havetraktor er udviklet med en roterende skive, der gør det muligt for gødningssprederen at fordele materiale på et områder af 2,5 til 3 meter. Denne gødningsspreder kan desuden benyttes med alle frontmonterede ridere og havetraktorer.


De bedste havetraktorer på markedet

Du kan finde en lang række havetraktorer hos diverse online forhandlere, men hvilke maskiner er egentlig de bedste? Det kan jo være svært at finde hoved og hale i udvalget. Heldigvis har vi samlet de bedste havetraktorer på markedet netop nu i én stor guide, som du med fordel kan læse, hvis du trænger til yderligere inspiration. Listen inkluderer modeller fra forskellige mærker, så der er noget for enhver smag, men tilfælles har de alle, at de er nogle af de bedste havetraktorer, som man kan købe. Du finder vores artikel om de bedste havetraktorer her (LINK).

Historien bag virksomheden Stiga

I dag er Stiga en af de førende fabrikanter inden for forskellige typer af elektrisk drevet havemaskiner og haveredskaber, men det har faktisk ikke altid været deres niche. Da Stiga blev grundlagt i 1934 af svenskeren Stig Hjelmquist producerede de nemlig primært bordtennisborde og -udstyr. I 1954 udvidede firmaet dog, da de valgte at importere motoriserede plæneklippere fra USA til Sverige. Denne udvidelse skulle vise sig at være et særligt godt valg, da firmaet herefter voksede betragteligt.

I dag består Stiga af en lang række datterselskaber rundt om i Europa, hvormed deres produkter distribueres til over 70 lande rundt om i verden. Stiga beskæftiger sig nu primært med havemaskiner og -redskaber, såsom robotplæneklippere, havetraktorer, hækkeklippere etc, hvorimod virksomheden Stiga Sports tager sig af produktionen og salget af diverse sportsprodukter.

Det er intet under, at produkterne hos Stiga ofte figurerer på vores lister over de bedste haveredskaber og -maskiner, når de netop har formået at etablere sig selv på markedet og er vokset siden 1934. Deres langvarige success indikerer netop, at kvaliteten er i top på Stigas produkter. Du kan læse mere om gode produkter fra Stiga i vores forskellige artikler her på Haveunivers.dk. Du kan f.eks. læse om deres bedste robotplæneklippere i vores test af Stiga robotplæneklippere her (LINK). Eller hvad med at se, hvilke Stiga hækkeklippere, der er værd at investere i? Dette svar kan du finde i vores guide til de bedste Stiga hækkeklippere  (LINK).

5 gode grunde til at investere i en havetraktor

Mangler du stadig et par overordnede gode grunde til at investere i en havetraktor? Så kan du herunder finde 5 gode grund til, hvorfor en havetraktor er pengene værd:

 • Det er nemt og hurtigt at klippe græsset – meget hurtigere og lettere end med en plæneklipper
 • De fleste modeller er yderst brugervenlige, så alle kan praktisk talt betjene en havetraktor
 • Du vælger selv om du vil gøde haven med det klippede græs eller opsamle det
 • Havetraktorer er ofte multifunktionelle og kan altså også benyttes til andre opgaver – f.eks. spredning af gødning, salt, grus, hjælp til snerydning etc.
 • En havetraktor kan holde i rigtig mange år