Svejseapparater – Se de 5 bedste svejseapparater (Sammenligning)

1

CFH svejseværk 230V ESG 160

Hvis du er på udkig efter en rigtig god elektrodesvejsemaskine, kan det være du skal have fingrene i en CFH svejseværk 130V ESG 160. Det er smart, hvis man gerne vil have en solid svejsemaskine, som kan bruges til småreparationer. Derfor har vi kåret denne svejsemaskine som den bedste elektrodesvejsemaskine i testen.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
CFH svejseværk 230V ESG 160
CFH svejsekit Mini 862 kr. 10-4
CFH svejseværk 230V ISG 130 Inverter
GasiQ Gassvejseudstyr minicar hv –
Elektrodesvejser 55-160 Ampere 1.281,48 kr. Globaltools.dk
Telwin Mastermig 300 svejser 22.632 kr. Staypro

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Et svejseapparat kan bruges til rigtig mange ting, og hvis du er en person, som godt kan lide at sætte ting i stand og lignende i dit hjem, så bør du have et svejseapparat i dit værksted. Men der findes rigtig mange svejseapparater på markedet, og det kan være svært helt at finde ud af, hvad der er det bedste apparat til dine behov. Derfor kan du i denne svejseapparater test læse om forskellige maskiner, som vi har testet, og de ofte stillede spørgsmål, som folk stiller.

CFH svejseværk 230V ESG 160#1 CFH svejseværk 230V ESG 160 – bedste elektrode svejsemaskine

Hvis du er på udkig efter en rigtig god elektrodesvejsemaskine, kan det være du skal have fingrene i en CFH svejseværk 130V ESG 160. Det er smart, hvis man gerne vil have en solid svejsemaskine, som kan bruges til småreparationer. Derfor har vi kåret denne svejsemaskine som den bedste elektrodesvejsemaskine i testen.

Fremhævede fordele: 

 1. Perfekt til små reparationer
 2. Mange forskellige indstillinger, som forbedre svejsemaskinen
 3. Passer til elektroder fra 2.0 til 4.0 mm

Derfor skal du vælge CFH svejseværk 230V ESG 160

En af grunde til, at du skal vælge denne elektrodesvejsemaskine er, at den er robust samtidig med, at den er transportabel. Maskinen vejer lige godt 15 kg, men kan stadig godt flyttes på, hvis man har opgaver andre steder. En anden fordel ved denne maskine er, at der følger en masse ting med, som gør den bedre i brug. Med en CFH svejseværk 230V ESG 160 der nemlig indbygget ventilator, termosikring og en trinløs justering af svejsestrømmen. Maskinen bruger 2.0 til 4.0 mm elektroder, så den kan bruges til lidt af hvert. Svejsemaskinen er desuden perfekt til små reparationer og kræver en minimum 16A sikring.


CFH svejsekit Mini#2 CFH svejsekit Mini – transportable svejseapparat

Hvis du gerne vil have et mindre svejseapparat, som er nemt at transportere, kan det være du skal have fingrene i et CFH svejsekit Mini, som vi har testet til at være et transportable svejseapperet. Derudover koster det heller ikke en bondegård. Derfor kan du få et billigt og transportabel svejsemaskine med et CFH svejsekit Mini. Vi har kåret CFH som den bedste transportable svejseapparat i vores test.

Fremhævede fordele:

 1. Nem og transportabel
 2. Perfekt til blandt andet hårdlodning og svejsning
 3. Temperatur op til 3100 grader

Derfor skal du vælge CFH svejsekit Mini

Der er flere gode grunde til at vælge et CFH svejsekit mini. Først og fremmest, så kan et transportabel svejsemaskine godt gå hen og blive lidt stor og klodset. Men med et mini svejsekit undgår du besværet. En anden fordel ved dette mini svejsekit er, at den kan bruges både til hårdlodning og svejsning, og så er den perfekt til reparationsarbejde, opvarmelse af emner og vedligeholdelse.

En tredje fordel ved dette transportable mini svejsesæt er, at den kan varme op til 3100 grader, hvilket bl bl.a. også gør, at den er perfekt til at opvarme og reparere ting. Når du køber det lækre svejseapparat fra CFH, får du en række ting med i købet bl.a. et justerbart ilt- og gashåndtag, 3 udskiftelige brændere, slanger, oxygen, gas, svejse-briller og metalstativ. Sagt med andre ord, får du alt hvad du har brug for med et køb af CFH svejsekit mini.


CFH-svejsevaerk-230V#3 CFH svejseværk 230V ISG 130 Inverter – Mini elektrode svejsemaskine

En CFH svejsemaskine 230V ISG 130 Inverter er perfekt, hvis du gerne vil have en elektrodesvejsemaskine, som er let og transportabel. En sådan svejsemaskine er ideel, hvis du skal lave mindre svejsearbejde andre steder end i værkstedet. Det er altså den perfekte mini elektrodesvejsemaskine, hvis du gerne vil have en, der er let at transportere.

Fremhævede fordele: 

 1. Lille og transportabel
 2. Svejser med indbygget ventilator
 3. Perfekt til mindre opgaver og montage

Derfor skal du vælge CFH svejseværk 230V ISG 130 Inverter

Udover at den er let at transportere, så er også nem at opbevare i værkstedet. Det er desuden en maskine, som er velegnet til både mindre opgaver og montage, og så kan den svejse i sort og rustfrit stål samt andre DC-svejsbare materialer. Derfor er denne mini elektrodesvejsemaskine velegnet til lidt af hvert. Så hvis du gerne vil have en svejsemaskine, som er lille og kompakt samtidig med, at den kan bruges til lidt af hvert, skal du vælge en CFH svejseværk 230V ISG 130 Inverter.


GasiQ Gassvejseudstyr minicar hv#4 GasiQ Gassvejseudstyr minicar hv – gassvejsemaskine

Denne gasvejsemaskine er også nem og transportere. Med en sådan svejsemaskine kan du nemt og hurtigt få dit svejseudstyr med dig rundt. Men ikke nok med det, så scorer denne gassvejsemaskine fra GasiQ 4,5 stjerner fra tilfredse kunder på Globaltools.dk.

Fremhævede fordele:

 1. Transportabel svejseudstyr på hjul
 2. Løftegodkendt og CE-mærket
 3. Kan både bruges til svejsning, lodning og skæring

Derfor skal du vælge GasiQ Gassvejseudstyr minicar hv

Du skal først og fremmest vælge gassvejsemaskineudstyr minicar hv fra GasiQ, hvis du er på udkig efter gassvejseudstyr med fuld power. Ulempen ved svejsemaskiner er, at de kan være svære at flytte rundt på, hvis man skal bruge maskinerne forskellige steder. Derfor er en god grund til at vælge denne svejsemaskine, at den er transportabel og nem at komme rundt med. Svejsemaskinen er også perfekt til servicemontører, rørlæggere og landmænd, som skal have deres udstyr med på farten.

På gassvejseudstyret kan der monteres enten fem eller ti liters gasflasker, som skal bruges til svejsning. Men ikke nok med det, medfølger der en hel masse udstyr, som er med til at give dig hele pakken. Når du køber GasiQ gassvejseudstyr minicar hv, så medfølger der både brænderhåndtag med flammespære, svejseindsatser, skæreindsats, skæredyser, reduktionsventiler og tilbageslagssikring til oxygen og acethylen, svejseslager, gastænder og meget mere. Faktisk, får du alt hvad hjertet begære med dette gassvejseudstyr.


Elektrodesvejser-55-160-Ampere#5 Elektrodesvejser 55-160 Ampere – Bedste til buesvejsning

Hvis du gerne vil have en svejsemaskine, som passer godt til buesvejsning med elektroder, skal du på udkig efter en elektrodesvejser 55-160 Ampere. Det er en maskine, som med sit gule udseende næppe bliver væk i værkstedet. Svejsemaskinen har desuden fået gode ord med på vejen på internettet.

Fremhævede fordele: 

 1. Perfekt til buesvejsning med elektroder
 2. Alt nødvendig udstyr medfølger
 3. 2.4 mm elektroder

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge Elektrodesvejser 55-160 Ampere

Som nævnt er denne elektrodesvejser til buesvejsning med elektroder, så hvis det er et sådan projekt ud har gang i, bør du klart vælge denne svejsemaskine. Til denne elektrodesvejser medfølger desuden en række lækkert udstyr. Ved køb af en elektrodesvejser 55-160 Ampere medfølger svejsemaskine og tilslutningskabler, jordkabel, klemme, svejsekabel, elektrodeklemme, svejsehjelm, stålbørste og svejsehammer. Med andre ord, medfølger alt du behøver til denne svejsemaskine. Så hvis du gerne vil have en god svejsemaskine, som passer perfekt til buesvejsning med elektroder og har alt det nødvendige udstyr, skal du på udkig efter en elektrodesvejser 55-160 Ampere fra Powerplus.


Telwin Mastermig 300 svejser#6 Telwin Mastermig 300 svejser – professionel svejsemaskine

Er du på udkig efter et professionel svejseapparat, så er det denne svejsemaskine du måske skal have fingrene i. En Telwin Mastermig 300 svejser er den perfekte professionelle svejsemaskine, og så scorer den mange stjerner fra tilfredse kunder på nettet. Med en professionel svejsemaskine fra Telwin er du sikker på, at du ikke går galt i byen.

Fremhævede fordele: 

 1. Svejsemaskine af Italiensk kvalitet
 2. Betjeningsvenlig svejser, som passer perfekt til industri
 3. Leveres med komplet mig/mag tilbehør

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Derfor skal du vælge Telwin Mastermig 300 svejser

Telwin Mastermig 300 svejser er lavet af den fineste italienske kvalitet, som ikke ses andre steder. Du får et svejseapperat, der kan holde til lidt af hvert. Faktisk, så er maskinen lavet til at svejse i sort stål, men den kan sagtens bruges til at svejse i rustfrit stål og aluminium også. Den er desuden perfekt til blandt andet svejsning af plader og industri konstruktioner.

Du får også et komplet mig/mag tilbehørssæt, som består af svejsehåndtag, jordklemme, trykregulator og svejsetråd i 0,6 til 0,8 mm med i købet. Du får altså en svejsemaskine med meget stærke egenskaber, hvor du er sikker på, at du får et svejsearbejde, der er lavet i den fineste professionelle kvalitet. Og netop derfor skal du vælge en Telwin Mastermig 300 svejser.


Hvilke typer af svejseapparater findes der

Der findes mange forskellige svejseapparater og metoder at svejse på, men de typiske svejseapparater er;

 • TIG svejser
 • Gassvejser
 • Elektrodesvejsemaskine
 • CO2 svejsemaskine, også kaldet MAG svejser

Hvad er en CO2 svejser?

En CO2 svejser er en svejsemaskine, som kan udføre CO2 svejsning som også går under navnet MAG-svejsning, som er en samleprocess, der ofte benyttes, når man vil svejse tynde plader af stål. Når man udfører en CO2 svejsning, sker det gennem elektrisk lysbuesvejsning med CO2 som den aktive gas i lysbuen. Der findes forskellige typer af svejsning herunder, hvor kortbuesvejsning er den mest anvendte reparationsproces ad biler, mens spraybuesvejsning uden kortslutninger bruges til tykkere plader. Men ikke nok med, at CO2 svejsning kan bruges til mange ting, så er det faktisk den mest anvendte og mest fleksible svejsemetode indenfor jern-og metalindustrien. Så hvis du gerne vil have en svejser, som kun anvender CO2 som det aktive gas, skal du vælge en CO2 svejser.

Hvad kan man bruge et svejseapparat til?

Svejsning er en process, hvor du smelter to materialer sammen enten ved brug af elektrisk lysbue eller andre metoder, som kan være med til at smelte metallerne sammen. Det er særligt metaller, som stål og aluminium, og termoplast, som svejseapparater bruges til. Du kan desuden bruge dit svejseapparat til mange forskellige typer af reparationer og sammensmeltning af metaller. Tit og ofte, bruges svejseapparater i forbindelse med reparationer af biler og andre produkter, hvor metal skal sættes sammen.

Inden du begiver dig ud i at begynde at svejse, er det selvfølgelig vigtigt, at du sætter dig ordentlig ind i, hvordan man svejser og at du tager en svejsehjelm på. Det er også vigtigt, at du finder ud af, hvilket materiale du skal svejse i, så du er sikker på, at du har det rigtige apparat til opgaven.

Billigt svejseapparat, men se også på kvaliteten

Når du skal ud og købe et svejseapparat, kan det være en god idé at kigge på prisen. En svejsemaskine er ikke altid en billig investering, og derfor kan det være en fordel at spare penge, hvor penge kan spares. Når det er sagt, bør også være ekstra forsigtig og kigge på kvaliteten af produktet, inden man køber det. Kvaliteten skal være i top for at svejsearbejdet bliver pænt og præsentabelt. Hvis man køber et svejseapparat, hvor kvaliteten ikke er i top, risikerer du at svejsningerne bliver grimme.

Et svejseapparat kan nemlig godt være billigt og af super god kvalitet, men det kan også gå den anden vej, og ofte går pris og kvalitet hånd i hånd. Derfor kan det være en fordel, at man kigger på om svejseapparatet kan købes på tilbud eller med prisgaranti, så du kan få kvalitet samtidig med at du spare penge. Så når du køber et nyt svejseapparat, er det vigtigt, at du tjekker kvaliteten inden du lægger maskinen i kurven.