Ukrudtssprøjte – Vælg den rigtige havesprøjte (Sammenligning)

1

Ryom elsprøjte 8 ltr. m/batteri og oplader

Den første model i denne ukrudtssprøjte test er en Ryom elsprøjte på otte liter med et genopladeligt batteri og oplader. Denne model er en elektrisk ukrudtssprøjte, der af danske og tyske medier er blevet fremhævet som en særdeles god og langtidsholdbar model. Specielt den lange batteritid er også, hvad den bliver fremhævet i brugeranmeldelser af produktet.

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Ryom elsprøjte 8 ltr. m/batteri og oplader
Fiskars tryksprøjte 5 liter 201 kr. Staypro
Mesto Tryksprøjte Flori Easy 5 liter
Ryom Tryksprøjte på hjul 12 ltr.
Tukan Auto 1600E 12V Genopladelig 16 ltr.
Gardena Rygsprøjte 12 ltr. 884 Comfort 629 kr. BygXtra
Gardena Tryksprøjte 5 ltr. 869 Comfort

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Ukrudtssprøjten er et uundværlig redskab i de danske haver, når forårs- og sommersæsonen står på. For ligesom foråret og sommeren er årstiderne, hvor alting springer ud og er grønt, er det samtidigt tiden, hvor ukrudt også kæmper en brag kamp om pladsen i de danske haver. De kan let bekæmpes, men ofte er det svært at komme ukrudt til livs på en nem og belejlig måde, da det ofte kræver mange timers arbejde at bekæmpe ukrudtet i haven.

Denne disciplin kan dog blive gjort væsentlig nemmere, hvis du investerer i den bedste ukrudtssprøjte på markedet, der passer til dit behov. I denne ukrudtssprøjte test har vi derfor taget syv af markedets førende modeller og sammenlignet dem på kryds og tværs af forskellige parametre og faktorer. Vi har samlet højdepunkter og anmeldelser fra hele internettet, så du får det store overblik over, hvor du kan købe den bedste ukrudtssprøjte. Det er værd at bemærke, at disse ukrudtssprøjte er forskellige i både størrelse, kapacitet, design og udformning, og derfor er det dig, der skal opveje de forskellige modellers kvaliteter og vælge den bedste ukrudtssprøjte til din have.

Ukrudtssprøjte er en tryksprøjte, der fyldes med ukrudtsmiddel til at bekæmpe uønskede planter i haven. Dog er der også mulighed for at fylde den med gødning og give sig selv muligheden for at gøde havens plante på en simpel og let måde.

Ryom-Electric-Syringe-with-Lithium-Battery-8L#1 – Ryom elsprøjte 8 ltr. m/batteri og oplader – Bedste elektrisk ukrudtssprøjte

Den første model i denne ukrudtssprøjte test er en Ryom elsprøjte på otte liter med et genopladeligt batteri og oplader. Denne model er en elektrisk ukrudtssprøjte, der af danske og tyske medier er blevet fremhævet som en særdeles god og langtidsholdbar model. Specielt den lange batteritid er også, hvad den bliver fremhævet i brugeranmeldelser af produktet.

Fremhævede fordele:

 1. Kan køre 90 minutter på en opladning
 2. Nem at bære rundt i haven med en bærestrop til skulderen
 3. Stort otte liters rum til ukrudtsmiddel
 4. Hurtig opladningstid (max. to timer)

Derfor skal du vælge Ryom elsprøjte 8 ltr. m/batteri og oplader

Du skal vælge denne Ryom elektriske ukrudtssprøjte, hvis du er på jagt efter en solid løsning til at bekæmpe ukrudtet i haven. Hvad angår ukrudtssprøjte på markedet, så har denne model “hele pakken” og er en alsidig god model, der kan passe til både store og små haver. Den er ikke alt for stor og bøvlet at bære rundt på, da den er designet med en polstret bærestrop til skulderen. Det gør, at du uden problemer kan have den med overalt i haven, og kan komme til at bekæmpe ukrudt mange forskellige steder. Dens lange batteritid gør blandt andet, at man i stort set alle haver kan komme hele haven rundt på en enkelt opladning, når man skal fjerne ukrudt, ligesom dens store otte liters beholder, hverken er for lille  eller stor. Skulle du mod forventning løbe tør for batteri, så kan den lades lynhurtigt op på under to timer.


Fiskars tryksprøjte#2 Fiskars tryksprøjte 5 liter – Billig og god tryksprøjte

Denne tryksprøjte fra Fiskars er ideel til dig, der ønsker en tryksprøjte, som altid er klar, når der skal bekæmpes ukrudt eller gødes i haven. Med et pumpehåndtag på toppen kan du let sprede ukrudtsmiddel eller gødning ud over hele haven. Produktet har desuden en justerbar dyse, så du kan tilpasse stråling til det enkelte formål.

Fremhævede fordele:

 • Sælges til en billig pris
 • Praktisk og nem at betjene med justerbar dyse
 • Enkel måde at komme ukrudt til livs
 • Skulderrem medfølger for en nem transport og højere komfort

Derfor skal du vælge Fiskars tryksprøjte 5 liter

Du skal vælge denne tryksprøjte med en kapacitet på 5 liter fra mærket Fiskars, hvis du gerne vil have en ukrudtssprøjte, der altid er klar til brug. Produktet kræver hverken opladning eller batteri for at kunne bruges, da den ganske enkelt kører på håndkraft. Ved hjælp af en pumpe på toppen, kan du altså hurtigt få sprøjte ukrudtsmiddel over hele haven. 

Produktet er desuden udstyret med en justerbar dyse, der gør det muligt for dig at skifte mellem at benytte en bred og blød stråle. På den måde bliver brugen tilpasset til formålet. Derudover sikrer sikkerhedsventilen for, at trykket ikke overstiger 3 bar på noget tidspunkt. Som en ekstra bonus medfølger der en skulderrem i købet, så du har optimal komfort ved brug og tryksprøjte er nemmere at transportere rundt. Der medfølger også et filter til tryksprøjten.


Mesto-tryksprojte-Flori-Easy#3 Mesto Tryksprøjte Flori Easy 5 liter – Sprøjte m. akkupumpe

Denne kompakte ukrudtssprøjte fra Mesto er en tryksprøjte med navnet Flori Easy 5 liter, og er som navnet antyder en akkupumpe med en fem liters beholder. Den bliver fremhævet af medier for dens stabilitet og kompakthed, der gør den let at transportere rundt i hånden eller på skulderen.

Fremhævede fordele:

 1. Super stabil akkupumpe
 2. Perfekt til specielt små og mellemstore haver
 3. Nem påfyldningssystem med indbygget trakt
 4. Lang slange til at ramme alt ukrudt i haven

Derfor skal du vælge Mesto Tryksprøjte Flori Easy 5 liter

Du skal vælge denne model fra Mesto, hvis du blot skal have en billig og lille ukrudtssprøjte til haven, der kan det hele. Den er nem at betjene og påfyldningssystemet er upåklageligt i den lille gule model, der samtidigt ikke tager særlig meget plads i redskabsskuret. Den egner sig specielt godt til små og mellemstore haver, hvor ukrudtet ikke for alvor har fået det store greb i haven endnu. Den super stabile akkupumpe og påfyldningssystemet er måske blandt markedets bedste – i hvert fald blandt de mindste ukrudtssprøjte på markedet. Derfor er denne model fra Mesto perfekt til dig, der skal have en glimrende model til den lille eller mellemstore have.


Ryom-Wheel-Sprocket-12L#4 – Ryom Tryksprøjte på hjul 12 ltr. trolleysprøjte – Tryksprøjte på hjul

Ryom tryksprøjten på hjul er en af de bedste modeller på markedet med hjul. Fremhævet af magasiner for dens trolley-design, er denne tryksprøjte på hjul med en 12 liters beholder et godt bud på den bedste ukrudtssprøjte til de mellemstore og store haver. Af brugerne bliver den især fremhævet for dens nemme måde at blive transporteret rundt i haven.

Fremhævede fordele:

 1. Stor tank, perfekt til større haver
 2. Nem at transportere rundt i haven, da den er på hjul
 3. Justerbare dyser med flere forskellige stråler og forstøvere
 4. Lang rækkevidde fra 50 til 200 m2

Derfor skal du vælge Ryom Tryksprøjte på hjul 12 ltr. trolleysprøjte

Du skal vælge denne Ryom Tryksprøjte på hjul, hvis du er interesseret i en super nem og belejlig måde at få bugt med ukrudtet i din have. Tryksprøjten fra Ryom her er den anden model fra producenten, og er giganten bag navnet er din garanti for ubetinget kvalitet. Ukrudtssprøjte her er den eneste i testen, der har et design med hjul og derfor let kan haves med overalt i haven. Det er specielt trolley-designet, de mange justerbare dyser og den lange rækkevidde, der giver denne model sine fordele frem for de andre modeller i denne ukrudtssprøjte test. Har du derfor en stor eller mellemstor have, og vil slippe for at bære rundt på din ukrudtssprøjte, så er denne trolley-model fra Ryom helt sikkert et godt bud på den bedste ukrudtssprøjte til dig.


Tukan Auto 1600E 12V Genopladelig 16 ltr#5 – Tukan Auto 1600E 12V Genopladelig 16 ltr. – Bedste rygsprøjte på batteri

Tukan har den største og muligvis bedste ukrudtssprøjte til ryggen med denne Auto 1600E 12V’s model med en 16 liters beholder. Her er der tale om modellen til dem med de helt store haver, der ikke gider at bekæmpe ukrudt eller gøde over flere omgang.

Fremhævede fordele:

 1. Største beholder i denne test – 16 liter
 2. Fire forskellige dyser og stråler, der kan ramme alt ukrudt
 3. Smart og praktisk bæresystem, designet af professionelle
 4. Genopladelig rygsprøjte, hvor batteri og lader medfølger
 5. Største på markedet af sin art – og måske mest avanceret!

Derfor skal du vælge Tukan Auto 1600E 12V Genopladelig 16 ltr.

Tukan kommer med den allerstørste model i denne test, og har ligesom Gardena, også taget rygsæk-designet til sig. Dog er forskellen på disse to markante, da Tukans model er væsentlig større og lidt tungere end Gardenas rygsprøjte-model. Det skyldes blandt andet, at Tukans model kan have 16 liter i beholder fremfor 12 liter i den anden model. Ydermere er Tukans Auto 1600E også en elektrisk model, der kommer med et 12 Volts genopladeligt batteri. Vil man derfor have den største ydeevne, største tanke og den måske mest avancerede model på markedet, så kan denne model fra Tukan helt sikkert anbefales til at bekæmpe ukrudt. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at denne model er en sikker vinder, hvis man vil sin haves ukrudt til livs, omend den måske ikke er nødvendig at investere i, til de mindste danske haver.


Gardena Rygsprøjte 12 ltr. 884 Comfort#6 – Gardena Rygsprøjte 12 ltr. 884 Comfort – tryksprøjte til ryggen

Den første af havegiganten Gardenas modeller i denne test, er deres 12 liters rygsprøjte af modellen 884 Comfort. Den bliver typisk fremhævet på grund af dens store kapacitet og mulighed for at nå store distancer i haven – desuden fungerer designet også til venstre- og højrehåndede bruger.

Fremhævede fordele:

 1. Stor kapacitet – nok til de største haver
 2. Lækkert design, der gør det muligt at bære ukrudtsprøjten på ryggen
 3. Dobbelthåndet design – kan anvendes med både venstre og højre hånd
 4. Fremragende påfyldningssystem, der filtrerer ukrudtsmiddelet

Derfor skal du vælge Gardena Rygsprøjte 12 ltr. 884 Comfort

Har du det bedst med frie hænder, og vil gerne undgå at slæbe rundt på en ukrudtssprøjte i den ene hånd, mens du sprøjter med den anden, så har Gardena opfundet denne model med et helt igennem genialt design. Denne ukrudtssprøjte fungerer ligesom rygsæk du fylder op med gødning eller ukrudtsmiddel, og herefter kan du gå i krig mod havens uønskede elementer.  Det er et super smart design, der gør dig i stand til at have begge hænder fri, når du skal igang med ukrudtsbekæmpelsen.

Derudover er der en stor kapacitet i beholder således, at du ikke behøver at fylde ukrudtssprøjte ad flere omgange når du går tur i haven og vil ukrudtet til livs. Tryksprøjten er en klassisk metode som man kender fra andre lignende redskaber, og derfor har Garden virkelig fat i den lange end, hvad gode ukrudtssprøjte angår med denne model.

Gardena Tryksprøjte 5 ltr. 869 Comfort#7 – Gardena Tryksprøjte 5 ltr. 869 Comfort  -God til små haver

Gardenas anden model i denne test er den lille og kompakte 869 Comfort-model, der har en beholder med fem liter inkluderet. Tryksprøjten bliver af magasiner og tests fremhævet som en fin model til små haver og kommer med forskellige dyser og upåklagelig komfort ifølge dens brugeranmeldelser. Specielt tyske og norske medier beretter også om en god og stabil model, der komfortabel og nemt at bære rundt på.

Fremhævede fordele:

 1. To forskellige dyser – vandstøv og fuld stråle
 2. Super nem at bære rundt på – komforten er i højsædet
 3. Indbygget indikator, der fortæller om dosering af gødning, ukrudtsmiddel mm.
 4. Let at påfylde nyt middel

Derfor skal du vælge Gardena Tryksprøjte 5 ltr. 869 Comfort

Til allersidst har vi denne model fra Gardena, der ligesom modellen fra Mesto er en klassisk og kompakt tryksprøjtemodel, der passer til alle små og mellemstore haver. Ukrudtssprøjten fyldes let fra oven, og er en sikker vinder i forhold til at give ukrudtet i haven kamp til stregen. Der er en indbygget indikator som Gardena har udviklet til at fortælle brugeren om, hvornår man har givet sit ukrudt nok middel. På den måde er det altså et hjælperedskab, der kan hjælpe med korrekt dosering af både gødning, vand og ukrudtsmiddel.  Den egner sig dog bedst til de små og mellemstore haver, der ikke kræver de store kampe med ukrudt. Dog bekæmper den ukrudtet ligeså godt som de store sprøjter, men den lille kapacitet kan dog være en akilleshæl i forhold til de store modeller. Har man derfor en lille have, er denne ukrudtssprøjte fra Garden stadig et ideelt valg.