Vægdrivhus → Se de 7 bedste vægdrivhuse til haven eller altanen (2022)

1

Ida Wall Greenhouse

Vitavia Ida 1300 vægdrivhus er lille, men er et perfekt drivhus til dig med begrænset plads, f.eks. en balkon, en lille terrasse eller en gårdhave. Med et samlet areal på 1,3 m2 er det perfekt til dyrkning af dine yndlingsplanter og blomster eller til at starte din egen urtehave. De kraftige aluminiumprofiler er vedligeholdelsesfrie, og den letløbende skydedør leveres med dørlås og tagrende. Tagvinduet lukker naturligt lys og ventilation ind, mens det valgfrie hyldesæt (sælges separat) udnytter pladsen bedst muligt. Uanset om du har grønne tommelfingre eller lige er begyndt, er Vitavia Ida 1300 vægdrivhuset den perfekte løsning til dig

Tjek prisen →
TESTVINDER
Billigste pris Forhandler
Ida Wall Greenhouse
Halls Balcony 2
Juliana City Greenhouse Greenhouse 3.999 kr. XL-BYG
Hall's balcony 3 1.289 kr. jem & fix
Juliana Veranda 6.6 m2 15.998 kr. Netbyggemarked
Juliana Veranda 4.4 m2 14.398 kr. Netbyggemarked
Juliana Urban Balcony 3.018 kr. Homeshop.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Et vægdrivhus er helt ideelt til dig, der har en lille have eller til altanen, hvor der ikke er så meget plads. Et vægdrivhus fylder nemlig væsentligt mindre end et normalt drivhus, og der er også mange fordele ved at have et vægdrivhus. Et vægdrivhus skal placeres op ad en væg, hvilket typisk vil være en husmur. Det er en stor fordel, fordi en husmur afgiver varme, som planterne i et vægdrivhus kan drage nytte af, når solen er gået ned og i koldere perioder. Derudover kan du placere et vægdrivhus, så du får direkte adgang til det indefra, hvis du placere det ved en dør. Det kan gøre et vægdrivhus til en lille udestue, som kan være en hyggelig tilføjelse til dit hjem.

I denne artikel kan du finde ud af, hvilket vægdrivhus du skal vælge, og hvilket der passer bedst til den plads og de behov du har. Der er nemlig forskellige faktorer, du kan tage højde for, inden du køber et vægdrivhus. Vi giver dig her syv gode bud på vægdrivhuse, som passer til den lille have, kolonihaven eller altanen. De variere desuden i størrelse, så der er både noget til den helt lille altan og til dig, der har en smule mere plads. Derudover får du til sidst nogle gode råd til at vælge det helt rette vægdrivhus for dig. Leder du specifik efter et drivhus til din altan? Så læs vores artikel om altan drivhuse her.

#1 Ida vægdrivhus – Det bedste lille vægdrivhus

VægdrivhusDette vægdrivhus er det bedste lille vægdrivhus i denne artikel, og det er heller ikke uden grund. Det er et rigtig godt vægdrivhus til en altan, hvor pladsen er trang, men lysten til at være en smule selvforsynende er stor. De små Ida vægdrivhuse fås i hele 3 størrelser, og der er derfor også et, der kan passe til dig, din have eller altan.

Fremhævede fordele:

 • Fuld ståhøjde inde i vægdrivhuset som giver gode arbejdsmuligheder
 • Lavet i aluminum og glas som lader næsten alt sollys trænge ind
 •  Fås i tre mindre størrelse og tre større størrelser

Derfor skal du vælge Ida vægdrivhus

Med dette Ida vægdrivhus får et vægdrivhus, hvor næsten alt sollys kan trænge ind. Det er lavet i glas, og rammerne på drivhuset er lavet i aluminium, hvilket gør, at solen nemt kan trænge ind. Det giver de bedste betingelser for dine afgrøder til at gro.

Vælg den størrelse, der passer til din have, terrasse eller altan

Hvis du vælger et Ida drivhus, får du hele seks størrelses muligheder. Der er nemlig tre små modeller og tre store. Det gør, at du kan finde et, der passer perfekt til dit udeområde uanset, hvor stort eller småt det er. Derudover er Ida vægdrivhusene designet perfekt til plantesække, hvilket gør det nemt for dig at plante dine yndlings afgrøder direkte i dem.

Produktdetaljer:

 • Størrelses varianter: 0,9 m2, 1,3 m2, 3,3 m2, 5,2 m2, 6,5 m2 og 7,8 m2
 • Totalhøjde: Fra 1,84 meter til 2,21 meter
 • Antal vinduer: 1
 • Længde: Fra 1,32 meter til 3,87 meter

#2 Halls altan 2 – bedste billige vægdrivhus

Dvægdrivhus fra Hallsette vægdrivhus fra Halls er denne artikels bedste billige vægdrivhus. Det er et rigtig godt drivhus til en altan eller mindre terrasse, da det kun fylder 0,9 m2 i alt, hvilket også er alt den plads, du kan dyrke dine afgrøder på. Det er derudover ikke en dyr investering at købe dette vægdrivhus fra Halls, hvilket kan være godt, hvis du vil afprøve, om det er noget for dig.

Fremhævede fordele: 

 • Vægdrivhus polycarbonat som gør glasset stærkt og holdbart
 • Skydedør som er nem at åbne og ikke tager plads på altanen eller terrassen
 • Vinduer der kan åbnes i taget

Derfor skal du vælge Halls altan 2 vægdrivhus

Du skal vælge dette lille og gode vægdrivhus fra Halls, fordi du får et solidt og holdbart vægdrivhus. Glasset, som er 4 mm tykt, er lavet i polycarbonat, som er et meget slidstærkt materiale. Du får derfor et drivhus, du kan have i lang tid, og som ikke går i stykker i den næste storm.

Stilrent vægdrivhus 

Med dette vægdrivhus fra Halls får du et enkelt og stilrent vægdrivhus, hvor du hele tiden kan følge med i, hvordan dine grøntsager og andre afgrøder har det. Du kan følge med udefra, og det kan give noget liv og flot at kigge på på den lille altan eller terrasse. Derudover er Halls altan 2 vægdrivhus udført i glas og aluminium, som passer ind ethvert sted.

Produktdetaljer:

 • Længde: 132 cm
 • Højde: 140/172 cm
 • Bredde: 69 cm
 • Areal til dyrkning: 9,1 m2
 • 4 mm glas i polycarbonat

#3 Juliana City Greenhouse drivhus – drivhuset med opbevaringsplads

Drivhus fra JulianaDette drivhus er helt perfekt til dig med meget lidt plads på for eksempel en altan eller mindre terrasse. Juliana City Greenhouse drivhuset er nemlig kun 0,32 m2 stort, og det er derfor et af de mindre drivhuse i denne artikel. Det er ikke bare et drivhus. Det kan nemlig pynte rigtig meget på din lille altan eller terrasse med drivhusets sorte og stilrene kanter i en kombination med det klare glas, hvorfra du kan holde øje med dine planter.

Fremhævede fordele:

 • Plads til opbevaring i den nederste del af drivhuset
 • Udstyret med 3 kroge, hvor du kan hænge haveredskaber
 • Hylder med mulighed for at vande planter nedefra

Derfor skal du vælge Juliana City Greenhouse drivhus

Drivhuset er lille, men rigtig stilrent, og det kan passe ind på alle altaner eller terrasser. Det fylder ikke ret meget, men på trods af den lille størrelse, er der plads til at plante mange planter. Der er en del opbevaring i dette drivhus, da drivhuset er udstyret med hylder og kroge i den nederste del af drivhuset, hvor du både kan stille planter og opbevare andre ting til brug drivhuset og til at plante med.

Tre hylder til planter som kan vandes nedefra 

Selvom dette drivhus er relativt lille, er den trange plads udnyttet rigtig godt. Drivhuset har nemlig tre hængende hylder, hvor du kan have planter eller krydderurter stående. Det smarte ved disse tre hylder er, at du kan vande planterne nedefra. Produktdetaljer:

 • Størrelse: 0,32 m2
 • Længde: 80 cm
 • Bredde: 40 cm
 • Højde: 139/158 cm
 • Glas: 4 mm
 • Materiale: sort aluminum

#4 Halls altan 3 – Bedste smalle vægdrivhus

Halls vægdrivhusDette Halls drivhus er godt til en altan, hvor du har plads til en masse planter og dermed et drivhus. Halls altan 3 drivhuset er 1,3 m2, og det er derfor også et mindre vægdrivhus sammenlignet med andre vægdrivhuse i denne artikel. Halls altan 3 er naturligt i sit udtryk, og den grønne farve vil komplementere alle planter, du kan gro i dette drivhus.

Fremhævede fordele:

 • Naturligt design i grøn nuance
 • God ståhøjde til at plante og arbejde inde i drivhuset
 • Passer til både altan og mindre terrasse

Derfor skal du vælge Halls altan 3

Du skal vælge dette Halls altan 3 vægdrivhus, hvis du godt kan lide et naturligt og rent udtryk til dit nye drivhus. Drivhuset fra Halls er designet med grønne kanter, hvilket passer rigtig godt til dine planter. Derudover er der ét vindue, som du kan åbne i toppen af drivhuset, hvilket både kan lukke luft og regnvand ind. På den måde kan du af og til slippe for selv at vande og blot lade regnen gøre arbejdet.

Plads til høje planter 

Selvom dette er et af de mindre vægdrivhuse, kan du sagtens gro høje og store planter inde i drivhuset. Det er nemlig et vægdrivhus med en højde på 1,82 centimeter, hvor det er højest. Det giver gode muligheder for blandt andet at gro agurker og tomater i dette Halls drivhus, da disse planter kan blive forholdsvis høje med tiden.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 1,3 m2
 • Længde: 1,94 meter
 • Bredde: 0,69 meter
 • Højde: 1,82 meter
 • 4 mm poly glas

#5 Juliana Veranda 6,6 m2- bedste luksus vægdrivhus

Stort Juliana vægdrivhusHvis du vil have et luksuriøst drivhus med masser af plads og et stilrent design, skal du vælge dette Juliana Veranda drivhus. Det er designet i antracit og sort, hvilket gør det meget stilrent, og at det passer til enhver terrasse og have. I dette Juliana Veranda drivhus får du alt, hvad du behøver, og så er der endda plads til, at du kan skabe en hyggelig krog derinde.

Fremhævede fordele 

 • Dobbelte stalddøre foran som giver hyggeligt udtryk
 • Vindue i siden af drivhuset som giver optimal ventilation
 • Stor tagrende, som er udstyret med et vippebeslag, der gør den nem at rengøre

Derfor skal du vælge Juliana Veranda 6,6 m2

Dette Juliana Veranda drivhus er på hele 6,6 m2, og du får et luksuriøst drivhus uden lige. Det kommer både til udtryk i designet og både og i de funktioner, der er indbygget i dette vægdrivhus. Der er indbygget et sidevindue, som skal sikre god ventilation og frisk luft inde i drivhuset. Derudover er det udstyret med en stor tagrende, som er nem og simpel at rense for blade og andet skidt. Tagrenden kan nemlig vippes, så den er lige at rengøre.

Plads til ro og hygge 

Dette er ikke bare et drivhus, hvor du kan sætte dine planter. Du kan også gøre plads til dig selv, så du kan nyde og se dine planter gro, men også nyde den varme der opstår i et drivhus. Det er nemlig plads til en stol og et mindre bord afhængig af, hvor mange planter du vil have i dit drivhus. Den dobbelte stalddør gør desuden, at der er nem adgang til drivhuset, og du kan lukke hele fronten op for at skabe endnu mere ventilation på en varm dag.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 6,6 m2
 • Længde: 296 cm
 • Bredde: 221 cm
 • Højde: 245 cm
 • Materiale: 3 mm sikkerhedsglas i siderne og 10 mm perlehvid polycarbonat som tag

#6 Juliana Veranda 4,4 m2 – det åbne drivhus

Dette drivhus fra Juliana er et rigtig fint og stabilt vægdrivhus, som er i farverne antracit og sort, hvilket giver selve drivhuset noget kant. Det er ideelt til placering op ad en husmur, da både drivhuset og væggen bliver opvarmet i løbet af dage, og på den måde får du de bedste forhold til dine planter og afgrøder.

Fremhævede fordele 

 • Lavt dørtrin som giver nem adgang og gør det nemt at få planter og krukker ind
 • God højde som giver mulighed for at plante og dyrke høje planter
 • Dobbelte stalddøre i fronten som giver god adgang til hele drivhuset

Derfor skal du vælge Juliana Veranda 4,4 m2

Hvis du ønsker dig et flot og stilrent vægdrivhus, som samtidig ser stilet og flot ud, skal du vælge dette Juliana Veranda vægdrivhus. Det er sort og antracit, og det har en størrelse, som kan passe ind i de fleste haver eller terrasser. Derudover er det et drivhus, hvor der er tænkt over alle detaljer både i forhold til udseende og funktionalitet.

Rummeligt og åbent vægdrivhus 

Et Juliana Veranda vægdrivhus er både rummeligt og åbent på trods af dets størrelse. Det er 4,4 m2 stort, men de store dobbelte stalddøre gør, at du kan åbne hele fronten op, og det giver god og fri adgang til hele drivhuset. Dørtrinet til dette drivhus er desuden meget lavt, hvilket gør det nemt at få tunge krukker ind i drivhuset, og du skal ikke være nervøs for at falde over et højt trin ved indgangen. Derudover er det udstyret med et sidevindue til at sikre god ventilation.

Produktdetaljer

 • Størrelse: 4,4 m2
 • Længde: 1,49 meter
 • Bredde: 2,96 meter
 • Højde: 2,31 meter
 • Materiale: 3 mm hærdet glas
 • 40 mm tagrende med vippefunktion

#7 Juliana Urban Balcony – det hængende drivhus

Hængende drivhus fra julianaHar du pladsmangel på din altan, men også grønne fingre skal du have dette drivhus fra Juliana. Det optager ikke gulvplads fra din altan, da det blot kan hænge på rækværket. Med dette Juliana Urban Balcony drivhus kan du sagtens udleve dine drømme om planter og grøntsager, selvom du bor i storbyen med en mindre altan.

Fremhævede fordele: 

 • Kan hænges op på rækværk eller en væg og optager ikke gulvplads
 • Stilrent drivhus med sorte kanter
 • Plads til høje planter

Derfor skal du vælge Juliana Urban Balcony

Med dette Juliana Urban Balcony drivhus kan du nemt dyrke krydderurter og andre planter på din altan, selvom du ikke har meget plads. Dette drivhus kræver blot, at du har et rækværk eller en væg på din altan, hvor der er plads til, at drivhuset kan hænges op. Det er et drivhus, som passer ind på enhver altan, og det er yderst moderne og stilrent, da det er lavet med sorte kanter og klart 4mm hærdet glas.

Dyrk dine yndlingsplanter og krydderurter

Selvom dette drivhus er et relativt lille drivhus, er der plads til dine absolut yndlingsplanter eller krydderurter. Som udgangspunkt er der plads til 2 til 3 planter eller krydderurter, og da drivhuset er højt, er der plads til at dine planter kan gro længe og højt. Du kan også hænge små hylder op inde i selve drivhuset, hvilket giver plads til endnu flere planter.

Produktdetaljer:

 • Længde: 0,6 meter
 • Bredde: 0,27 meter
 • Højde: 0,79 meter
 • Materiale: 4 mm hærdet glas
 • 1 vindue

Skal du vælge et vægdrivhus på tilbud eller et billigt vægdrivhus?

Der er stor forskel på, hvor meget et vægdrivhus koster. Det afhænger selvfølgelig meget af, hvor stort et vægdrivhus du skal have, men du kan tit og ofte finde gode tilbud på vægdrivhuse på nettet. Hvis du er lidt opmærksom, kan du altså spare mange penge på dit drømme vægdrivhus, og du kan få det, du ønsker dig. Der er generelt forskel på prisen på vægdrivhuse, og den afhænger blandt andet af, hvilke materialer de forskellige vægdrivhuse er produceret i. Jo flere funktioner et drivhus har, jo dyrere er det som oftest også. Ved at købe et vægdrivhus på tilbud, kan du måske købe et vægdrivhus med flere funktioner, end du ellers havde råd til. Du kan altså få et endnu bedre vægdrivhus, hvis du køber det på tilbud.

Hvilket vægdrivhus skal du vælge?

Der er rigtig mange forskellige vægdrivhuse at vælge imellem, og det kan være svært at finde ud af, hvilket du skal vælge til netop din have, terrasse eller altan. Der er nogle forskellige faktorer, som du med fordel kan tage højde for, inden du vælger et vægdrivhus. De faktorer kan du læse mere om her, så du får købt det bedste vægdrivhus til dine behov og ønsker.

Hvor skal dit drivhus placeres?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor det nye vægdrivhus skal placeres. Er det på en terrasse, på en altan eller i en have, det skal stå? Det er meget afgørende for, hvor stort eller småt dit nye vægdrivhus skal være. Når du har fundet ud af det, kan du forholdsvis nemt sortere nogle vægdrivhuse fra, hvis de er for store til der, hvor det skal placeres hjemme hos dig. Du kan derudover også overveje, om du vil have et drivhus, hvor der er plads til, at du kan skabe en hyggelig krog med en stol og et lille bord. Det kan gøre, at du kan bruge dit drivhus i koldere perioder, fordi drivhuset optager varme og holder på den. Det kan gøre, at dit drivhus bliver mere end bare et drivhus til dine planter. Det kan gøre det til et ekstra uderum, som du kan bruge i lange perioder – også når det bliver koldt udenfor.

Vægdrivhus til en altan

Hvis du er på udkig efter et vægdrivhus til din altan, er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvor meget plads dette nye vægdrivhus på optage. En altan har begrænset plads, og det kan derfor være vigtigt, at du nøje overvejer, hvor meget det må fylde. Hvis du har en lille altan, kan det være, at et hængende drivhus er den rette løsning for dig. Nogle af de mindre vægdrivhuse fås også med hjul, hvilket kan være praktisk, hvis du har en altan. I så fald kan du rykke rundt på dit drivhus efter behov.

Hvor mange planter vil du dyrke?

Du skal dog også finde ud af, hvor meget du reelt skal bruge dette nye vægdrivhus. Der kan være forskel på, hvor meget plads du har brug for afhængig af, hvor mange planter du vil dyrke. Vil du bare gerne gro få krydderurter, eller vil du skabe en grøn oase med alle dine yndlingsurter og grøntsager? Der er ingen grund til at have et stort vægdrivhus, hvis ikke du har grønne fingre og ønsker at fylde det ud.

Vælg et drivhus, der passer til omgivelserne

Hvis du gerne vil have, at dit nye drivhus skal være en integreret del af din terrasse, have eller altan, kan du med fordel vælge et drivhus, som du kan lide i både funktionalitet og udseende. Hvis du finder et drivhus, som ikke blot er praktisk, men som også falder i din smag, vil du helt sikkert også blive gladere for det – særligt hvis det skal placeres, hvor du ser det dagligt. Vægdrivhus træ kan findes, men i denne artikel har vi kun medtaget drivhuse i stål og aluminium. Disse fås i flere farver og udtryk, hvor nogle er mere rå og andre mere hyggelige og bløde i deres udtryk. Du skal finde et vægdrivhus, som passer til dit hus, have eller altan, og som du synes er flot at kigge på.