Whiskytønder til haven • Brug en whiskytønde til planter eller regnvand

Haven skal selvfølgelig tage sig godt ud, og hvorfor ikke med en charmerende whiskytønde til regnvand, planter eller blomster. De forskellige whiskytønder til haven kan give den ekstra hygge og det rustikke udtryk.

Opsamling af regnvand er både smart og godt. Her kan nye eller brugte brugte whisky- og vintønder af træ være det flottere valg end f.eks. de forskellige muligheder indenfor plastbeholdere.

Hvilke type tønde til haven?

Du finder forskellige typer af tønder. Her kan det være en trætønde, vintønde eller whiskytønde, hvor det dog kan være svært at skelne forskellen. Denne forskel er nemlig for det meste kun hvad tønden forstiller at være brugt til. For ofte får du ikke en tønde, hvor der har været brugt til lagring af vin eller whisky. Men derimod en kopi i gammelt eller nyt træ.

Ligheden på “original” eller ny tønde er, at tønden vil give det naturlige og rustikke look til haven. Her kan det enten være som halv eller heludgave. Den hele tønde er velegnet til opsamling af regnvand eller som bord, hvor de halve vin- eller whiskytønder er oplagte til planter eller måske flotte Georginer.

Pris for whiskytønder?

Du finder tønderne mange steder og til mange forskellige priser. De billige modeller der ofte kommer i plast kan du finde til 100 – 200,- kr. ved Bilka, Bauhaus, Jem & Fix m.m. Men hvis du vil have en ”original” whiskytønde, så er starter prisen ofte ved omkring 600,- kr. og opefter.

Du kan være heldig at finde tønder brugt ved DBA, men hvis du vil undgå besværet med logistikken, kan du købe tønden online og få den sendt til adressen. Her vil priserne være forskellige i forhold til, om du vælger en halv- eller heltønde.

 

Køb en gammel vintønde til terrassenHalv whiskytønde i gammelt træ

Denne halve whiskytønde kommer i gammelt træ.

Tønden med en højde på 38 cm. og diameter på 64 cm. er fremstillet i stærk amerikansk egetræ.

Tønden er velegnet til at pryde på terrassen eller haven, hvor du kan have planter, jordbær(jordbær som bunddække), buske eller flotte blomster.

Prisen for tønden er 1.215,- kr.

[alert-success]Find den halve tønde i gammelt træ ved Plantetorvet her[/alert-success]

 

[divider]

 

Køb en vintønde i nyt egetræHalv whiskytønde i nyt træ

En halv whiskytønde model der kommer i nyt træ.

Whiskytønden til planter eller blomster er fremstillet i europæisk birk. Tønden er sikret med galvaniserede bånd, der er med til at give det klassiske look som også kendetegner en vintønde.

Tønden kommer med en højde på 30 cm. og en diameter på 40 cm.

Prisen for tønden er 729,- kr. hvilket er halv pris i forhold til halvtønden i gammelt træ.

[alert-success]Find den halvhøje tønde i nyt træ til 729,- kr. ved Plantetorvet[/alert-success]

 

[divider]

 

Køb en original høj vintønde til havenHel whiskytønde

Den dyre model er denne hele tønde. Tønden er skabt af stærkt amerikansk egetræ.

Tønden der kan være den perfekte regnvandstønde, kommer med en maks. opbevaring på 200 liter.

Størrelsen på tønden er med en diameter på 65 cm. og en højde på 86 cm.

Tønden der er velegnet til regnvand, kan også bruges som bord eller som det eksklusive look på terrassen der måske dækker over potter med blomster.

Prisen er høj, da tønden kommer til en pris fra 2.000,- kr. men så får du også det unikke og klassiske look der tilfører din have en dejlig charme og stil.

[alert-success]Find den høje originale tønde ved Plantetorvet her[/alert-success]